Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (7 μέλη και 105 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι...
Διδυμου 20
Μία....πολυ μεγαλη ομοιοτητα με την Σιμονα του Εrotica... αλλα οπως πολυ σωστα εγραψε ο Χlexlekias κι ο Magaret δεν ειναι αυτη!
Δικο μου το λαθος!

Ξανθιπης 2
Σονια αν ακουσα καλα...ψηλη καλλιγραμη ξανθια με ωραιο μαυρισμα και συμπαθεστατη φατσα!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Σημερα το πρωι...
Διδυμου 20
Μία....πολυ μεγαλη ομοιοτητα με την Σιμονα του Εrotica... αλλα οπως πολυ σωστα εγραψε ο Χlexlekias κι ο Magaret δεν ειναι αυτη!
Δικο μου το λαθος!

Ξανθιπης 2
Σονια αν ακουσα καλα...ψηλη καλλιγραμη ξανθια με ωραιο μαυρισμα και συμπαθεστατη φατσα!
Σιγα το λαθος..κι αν ηταν η Σιμονα,τι θα αλλαζε?? Η κοπελα στο Ξανθιππης πρεπει να τσεκαρισθει [ιστορικο σπιτακι]..ευχαριστουμε φιλε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Υ.Γ1:Στο τέλος της είπα οτι το δοχείο του κρεμοσάπουνου εχει πρόβλημα κι οτι δεν εκχύετο υγρό απο εκει και προσπάθησε να το "φιξάρει" :cheesy:,αλλα φεύ....δεν πέτυχε τίποτα και τελικώς το "αποκεφάλισε" όπως ο Ηρώδης τον Ιωάννη και έτσι ησθάνθην προς στιγμής ως μια αρσενική Σαλώμη που ζήτησε τη "κεφαλί επί πίνακι".Ετσι λοιπόν τελείωσε το πορνοταξίδι μου και φευγοντας σκέφτηκα πως κάπως έτσι θα είχε αισθανθεί και ο Αντώνιος στο έργο του Κ.Π.Καβαφη, "Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον,όταν αποχαιρετούσε την Αλεξάνδρεια.....εγω λοιπόν αποχαιρετούσα τη Λάουρα!

είσαι κολοσσός.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Μια γρηγορη καταδρομικη με πορνομεταναστη στο μεταξι στην 2η βαρδεια...
Ιασωνος
19 δεξ.ομορφο προσωπο και σωμα,μικρου στηθους και καλου κωλου!!
19 ορ.Κορινα με τις πιπες της.
20 ορ.με λιγα κιλακια παραπανω και 2αρια 1,65.
27 υπ.Μαρια απλο 10 κωλαρακι 15.
30 ορ.Μαρια μιλφ με 3αρια και πιασηματα,απο Μ.Αλεξανδρου 28.
30 ισ.Χριστινα νομιζω,απο τροφωνειου τσιγγανοηδες κανονικου σωματος μικρου στηθους,και μια ακομα χοντρη με γιαλια απο κολωνου 47 οροφος.
33 ωραιο πιπινι αδυνατο σωμα μικρο στηθος 1,70,μαυρομαλλα.
31 υπ,η κοντη ανηλικη που λενε μολδαβεζα,δεν ειναι βεβαια,κοντη αδυνατη με μικρο στηθος.
37 ορ.ωραιο προσωπο και σωμα 1,5 και κωλαρα τη οποια δινει,10 απλο,15 φουλ.
37 ισ.Κοντο τσιγγανοηδες με 2αρια και τιγρε μποτες.
Μ.Αλεξανδρου 28 η ισπανιδα,οπως αποκαλειτε,καμια σχεση ρουμανοειδες με κανονικο υψος και σωμα και συμπαθητικο προσωπο θα ελεγα.
Περδικας 3 δεξι,αδυνατο με 2,5 αρια 1,65 με μακρια μαυρα μαλλια,βουβολικου υφους,αδιαφορου προσωπου!
Λεωνιδου 28 ισ.Αντριαννα αδυνατο ομορφο ρουμανοειδες πιπινι,με στητο 1,5 αρι.
28 ορ.κοντο καυλιαρικο τσιγγανοειδες με κανονικο σωμα,ελεγε πως θα μας φαει στο δωματιο!!
Αυτα απο το μεταξι!!
O πορνομετανάστης γάμησε;  :think:
Η πολονίδα στο 33 πάνω ήταν μετρίου γαμησιού πάντος.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χθες το βραδυ πετυχα τη νικη απο διδυμου-περγαμου ,με τα πολιτικα της αφου ειχε σχολασει...
ειχε πιθανοτατα το πιο αψογο/προσεγμενο στυλ/ντυσιμο που εχω δει σε πουτανα εκτος μπουρδελου...
οι περισσοτερες ειναι εντελως απαξιωμενες με τα πολιτικα τους...
επισης ειμαι σιγουρος πλεον,οτι την ειχα παρει περυσι το καλοκαιρι ως ναταλια στο αλκαμενους 113...ειχα περασει πολυ καλα κυριως επειδη με καυλωνε παρα πολυ :cum:

------

στο ιασωνος 1α τα πρωινα δινουν μαχη στα δωματια  :fuck2: :knockinb: 2 ουκρανες μιλφ...η ειρηνη,αδυνατη και η σοφια που ειναι γεματουλα...ειναι καλες κι οι δυο...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Φίλε μου τα υστερογραφα σου μου φαίνεται έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα κι απο την ίδια την ενημέρωση! :rockon: :rockon:
Για αυτό και τα έβαλα.

Η "αναφορά" σαν αναφορά είναι το ίδιο ανεξαρτήτως ποιος την γράφει. Ιδίως τελευταία που οι παρουσίες ειναι σταθερές, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους!
Τα σχόλια και οι προσωπικές απόψεις είναι αυτές που διαφοροποιούν το ένα κείμενο απο το άλλο!
Για αυτόν τον λόγο σχεδόν πάντα προσθέτω υστερόγραφα!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
2h Bαρδεια στο μεταξι,σαν το φαντασμα....
30i8ccg.jpg

Ιασωνος
33 Αιμιλια ψηλολιχνο πιπινι το οποιο πρωτου βγει στο σαλονι εστελνε καποιον στο τηλεφωνο να  :the-missionary:
31 υπ.Δυο κορασιδες,η μολδαβεζα κοντη αδυνατη,που την αποκαλουν ανηλικη,και μια σοκολατα Τζενυ.
31 χουλστερ σοκολατα ευτραφουλα.
30 0ρ.Μαρια η μιλφ ρωσιδα με τα 3αρια απο Λεων.28.
27 Μαρια μιλφ με κωλαρακι στα 15 απλο 10!!
19 ορ.ευτραφες κοντο με 2αρια και μπειμπυ ντολ ανοικτο!!
20 ορ.Κορινα με  :free-party-smileys-473:ειχε παλι νευρα.
1Β Αλεξια απο το κατω!!
1Α Μαρινα νομιζω αδυνατη τσουρκα με μαυρα μαλλια και μικρο στηθος!!
Koλωνου
15 κλειστο!!
11 υπ.δυο κορασιδες μια κοντη αδυνατη με μικρο στητο στηθος και αδιαφορο προσωπο και μια ευτραφουλα με 2,5 κοντη!!
27 ορ.Ερρικα η ξυπολητη.
27 ισ.Μια ευτραφουλα με 2αρια,βουλγαρα απο το ιασ.20!!
30 Αννα η μιλφ και ενα ρωσιδοπιπινι,Nτασα, με στητο 1,5 βυζακι και σωμα λαμπαδα,1,65!!
32 υπ.η γνωστη κοντη αδυναττη τσιγγανοβουλγαρα γυρολογος!!
32 ισ.Ντανα απο φυλης!!
48 Τανια ρωσιδι κανονικου σωματος και μικρου στηθους και μια ευτραφουλα Μαρια με μπειμπυ ντολ,αν δεν κανω λαθος!!
47 ορ.για μερακληδες,ατελειωτο νουμερο στηθους αλλα και κιλων!!
53 ενα χοντρο και ενα ενδιαφερον μπαμπατσικο με 2,5αρια και κανονικου σωματος!!
Ετσι μεταμορφωθηκα...
wr1a4o.jpg

και πεταξα για φυλης :grin:.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
Mινι βολτα στην πρωινη βαρδια.

Επι τροχαδην λοιπον:

Διδύμου:

...
7Α (αριστερα): Μαρια. Ξανθια, νεαρη, αδυνατη, μετριου αναστήματος με μικρο στητο στηθος και σφιχτο κωλο. Ελευθερο στοματικο. Εμφανισημη πιτσιρικα. Δεν με επεισε στο σαλόνι. Γνωριζει κανεις κατι;
...

Υ.Γ 2: Τα μαγαζια αδεια παλι. Μονο εμεις μπαινοβγαιναμε.

Την πήρα προχτές την Τρίτη το απόγευμα. Όπως έχω ξαναγράψει, έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καλοσχηματισμένο κορμί. Επίσης, είναι πολύ καθαρή. Από υπηρεσίες τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά φαίνεται να βελτιώνεται, τουλάχιστον απέναντί μου, ενώ τη χειρίστηκα με λεπτότητα, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Τα μαγαζιά, πράγματι ήταν άδεια.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σιγα το λαθος..κι αν ηταν η Σιμονα,τι θα αλλαζε?? Η κοπελα στο Ξανθιππης πρεπει να τσεκαρισθει [ιστορικο σπιτακι]..ευχαριστουμε φιλε.
Απλα θεωρησα σωστο να το αναφερω επειδη υπηρξε διχογνωμια! :thumbsup:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τωρα φυλης υπο δυνατης βροχης.....
Φυλης
40 Λουβα Τατιανα.
66 Α Ντενισα.
84 Σονια.
84 ορ.Καρολινα η 2μετρη ουκρανη.
86 ορ. Μαρια αδυνατη 1,64 με μακρια μαυρα μαλλια,οχι ομως πολυ,μικρο στηθος.
69 ορ,η χθεσινη του φ.71 που ειδε ο μπιλ13.
71 α, Ιζαμπελα απο το Φ.71 β.
71 Β. Τζουλιανα ευτερπη.
Φωκαιας
27 ορ. Ελενα μαυριδερη κανονικου σωματος 1,65 με τατου στην μεση,και η Αννα με τα βαμενα χειλη.
27 ισ.Ειρηνη.
19 Μαιρη απο το φ.92 η ρουμανα τουμπανο.
Λογω της βροχης δεν συνεχισα!!

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Φυλης ειναι κλειστα?επειδη δεν βλεπω καποια κριτικη η ενημερωση..Ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom