Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (2 μέλη και 94 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θα κανω εναν σχολιασμο,ανεβηκε λιγο το επιπεδο στην φυλης,οχι οτι ηταν το κατι εξαιρετικο αλλα..
Φυλης 71 Ιζαμπελα,ψηλο ωραιο με μακρι μαλλι μικρο στηθος,ωραιο κωλο,μας χαιρετησε αγγλικα!!
φυλης 71 ορ.Σονια η ισπανιδα τουμπανο με τις καυλωτικες μαυρες μποτες της.και ολα τα αλλα!!
φυλης 86 ισ,Αντριανα το κοντο ρουμανακι με το ωραιο κορμακι.
φυλης 84 ισ,Σονια η ιταλιδα η καυλαντηστρια!!
Φυλης 80 Κrιστιν με τις βυζαρες αμωλητες.
φυλης 59 Ιζαμπελα,ακαποτο ανακοινωσε η τσα.
Φωκαιας 25 ισ.Βερονικα ψηλο μαυρομαλλικο με κορμι λαμπαδα.
Φωκαιας 27 ισ.Ερρικα απο ιασ,1.
φωκαιας 27 ορ.ειχε τατου στην πλατη μια μεγαλη πεταλουδα και κατι μικρα τατου,κανονικο σωμα καστανο κοντο μαλλι,και κωλο ειπε η τσα με το παρκινσον.
Αυτα μεταξυ 2ης και 3ης βαρδειας!!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Καλημερα!!!μηπως ξερει χτες στην απογευματινη βαρδια μηπως περασε χτες κανεις απο εκει στη διδυμου 16 που ητανε δυο μιλφαρες μια πιο αδυνατη με κοντο μαλλι ξανθια και μια μπαμπατσικια που μου εκναε κλικ με ζαρτιερες και διχτυωτο?μηπως ξερει κανεις ονοματα και εαν λενε τιποτα μεσα?

Επισκέπτης
η Λιλιαν και η Νικη θα ειναι λογικα

η Λιλιαν ειναι καλη πουτανα και πολυ σωστη στη συμπεριφορα της αλλα η Νικη απο οτι μου ειπε συναδελφος που δοκιμασε λιγα πραματα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μεσημεριανη ενημερωση πριν από λιγο στη φυλης,με μικρη δοση νοσταλγιας για τετοιου ειδους επιθεωρησεις αρκετων σπιτιων
71β λαρισα με φουλ προγραμμα
71α πολύ μετριο μελαγχροινο κοντοπουτανο,που απορω με ποια κριτηρια βγηκε στο κλαρι
69α τζουλια,η πληθωρικη καστανη αλβανοειδης κοπελα από το ισογειο του 84,φουλ προγραμμα
67 αννα-μαρια 
65β μαρια,ξανθια σεξι κοπελα,πολύ γοητευτικη παρουσια.,θα ελεγα όμως περισσοτερο λαικη, παρα αριστοκρατικη γκομενα
84α η μελαγχροινη τζουλια από τον οροφο του 86,πιθανον πηρε και καποια κιλακια,φουλ προγραμμα
86α αντριαννα
86β λαουρα,φουλ προγραμμα
66α λαουρα,ο τυπος της κοπελας που μου αρεσει.Ψηλη,ωραιο κορμι,ομορφο χαμογελο,θετικη αυρα.Ομως την ειχα παρει στο 54 με τιτλο Η περιπετεια της λαουρας..με δυσαρεστες αναμνησεις.Ισως το ξανατολμησω καποια στιγμη
Φωκαιας
19 ρωξανη
27α ένα πολύ ενδιαφερον διδυμο,χριστινα και αννα από φυλης 71β πρωι.Η χριστινα είναι πιο χυμωδης,η αννα διαθετει πολύ σεξι κορμι.Παρτουζα με 40..σ ένα άλλο χωρο θα ηταν πολύ ενδιαφερουσα επιλογη
27 ισογειο γιαννα
27 οροφος η μαρια,το νανοπουτανο με το κοντο ξανθο μαλλι
24 λαβυρινθος η ιρενα,από φυλης 84 και 86,νομιζω τη λενε λιλυ τωρα
22 μια πολύ μετρια αλβανοειδης κοπελα με αρκετα πιασιματακια
Αγκυρας
12α αντζελα,ξανθια νταρντανοκοπελα,με κοντο ξανθο μαλλι,αλλα φοβερο προσωπο
12β σοφια,η ξανθια γεματουλα mlf
Αλκαμενους 113 η μαρια με τα κοτσιδακια
Y.Γ 1Μπραβο προεδρε για το κουραγιο ,τη προθυμια και τις συνεχεις ενημερωσεις σου
Υ.Γ 2 Μπραβο farkeli για τις πολυπλευρες και πολυμορφες ενημερωσεις σου

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
27α ένα πολύ ενδιαφερον διδυμο,[glow=red,2,300]χριστινα[/glow] και αννα από φυλης 71β πρωι.Η χριστινα είναι πιο χυμωδης,η αννα διαθετει πολύ σεξι κορμι.Παρτουζα με 40..σ ένα άλλο χωρο θα ηταν πολύ ενδιαφερουσα επιλογη
27 ισογειο γιαννα
η χριστινα,αν δεν κανω λαθος(που δε νομιζω),ειναι η χριστινα που δουλευε περυσι φωκαιας 22...με τις βυζαρες :tits: ...
εχει αδυνατισει πολυ και εχουν μικρυνει τα βυζια (τα χε μεσα σε σουτιεν) και φαινονται να χουν χαλαρωσει :( ...και εχει αλλαξει το μαλλι...

27 ισογειο εγω πετυχα και την ειρηνη...

φωκαιας 25β,η αννα η πολωνεζα
διδυμου 8 αριστερο,ειχε μια αλεξανδρα γεματουλα,την παρουσιασε ως καινουργια η τσατσα αλλα γνωστη φατσα φαινοταν :think:
διδυμου 7 αριστερο,η μαρια

διδυμου 20,βικτωρια και μαρινα
και στο καλυμνου το δεξι απ οτι μου πε συναγωνιστης ηταν η μαρινα η γκεισα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Οντως η Ελενα απο Διδυμου και Αγκυρας ειναι σα να ξεπηδησε απο ταινια των Ταβιανι..η δε Αλεξανδρα,εχει και προφιλ στο mamba [ετων 32,2η σελ.]..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
ναι μάλλον έτσι θα είναι.....

Επισκέπτης
Μάλλον, αυτήν εννοεί, γιατί πριν απο καιρό ο τσάτσος μου την ειχε προσφωνήσει - ελληνοπρεπέστατα - και ως Κατερίνα ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καταδρομική έφοδος στο Μετάξι κατα τις 20:40 με 22:00.

Στόχος η δοκιμή νέων (για μένα κορασίδων)

Οπότε, πήγα:

Λεων. 28 ισ.: όπου εμφανίζεται η Αντριάνα, ένα πιπίνη γάλακτος. Αδύνατη, λυγερόκορμη, με κατάλευκη σφριγηλή επιδερμίδα, 2αρι βυζί στητό, καστανό μαλλάκι πιασμένο κότσο. Εδοκιμάσθει επιτυχώς.  :knockinb:

Όμως εδώ , μάλλον, είχαμε μια προσωπική απώλεια. Έχασα μια ασημένια αλυσίδα με μια πλακετίτσα. Έχει συναισθηματική και θρησκευτική αξία.  :'(
Παρακαλώ, όποιον την βρήκε να επικοινωνήσει μαζί μου.
Λογικά, θα μου έπεσε από την τσέπη στο δωμάτιο, αφού δεν είχε καλόγερο (αλλά καρέκλα) στο πρώτο δεξιά όπως μπαίνεις στον οίκο.
Αν και εκείνη την ώρα, μόνον αλλοδαποί κυκλοφορούσαν.

Μετά, χωρίς να έχω καταλάβει , τι και πως το έχασα, κατευθύνθηκα στο  Κολοκ. 38β, προς αναζήτηση μια κοντούλας αδύνατης τσαπερδόνας με μαύρα μαλλιά. Αντ' αυτής , η τσα2 μας έδειξε την ξανθούλα Αλβανιδούλα του οίκου.  :badair:

Από εκεί , πήγα στο Ιασ, 1α, όπου έπαιζε μπάλα το μιλφάκι Μαρίνα. Αδύνατη, άβυζη, με  προβληματική οδοντοστοιχία, αλλά λόγω αναδουλειάς και χαμόγελου, αποφάσισα να δοκιμάσω. Δεν ήταν άσχημα, είχε την διάθεση να με ικανοποιήσει. Αλλα η τσα2 την φώναξε στο 7-λεπτο και μας την χάλασε. Επειδή είχε και μαι φωνή σαν γκεστάπο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το Μαρινάκι, μας έκοψε την διάθεση και φύγαμε ατελής.  :cussing:

Και εδώ θα μπορούσε να είχε χαθεί η αλυσίδα μου . . . . . . .  :dunno:

Μετά πήγα στο Κολ. 32γ με Λεωνίδου, όπου είχα δει μια αδύνατη μαυρομάλλα. Τελικά εμφανίστηκε μια άλλη κοπελιά , με πιο γυναικείο σωματότυπο.

Λέω να πάω στο Ιασ. 1β, και να δω την Αλέξια, αλλά κάνω μια στάση στο Ιασ. 20β. Με το που ανεβαίνω τα σκαλοπάτια, συνειδητοποιώ την μεγάλη μου απώλεια . . .  ! ! !

Τρέχω σφαίρα στο Ιασ. 1α, όπου δεν είχε μπει κανείς άλλος ακόμα στο δωμάτιο, αλλά χωρίς τύχη.
Πάω στην Λεων. 28, αλλά εκεί η Αντριάννα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο ασταμάτητα. Οπότε , στο δωμάτιο μπήκε άλλος μέχρι να ξαναπάω.
Το έψαξα  μαζί με τον τσατσο, αλλά δεν.
Μετά έκανα ξανά όλες τις διαδρομές κοιτώντας στον δρόμο, μπας και βρώ κάτι, αλλά . . . . . .  . :headbang:

Έτσι έχασα την όρεξη για συνέχεια δοκιμών.

Αν ξέρει κανείς κάτι, θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4213656#msg4213656 date=1354056542]
η μαρια ιασωνος 33 και η ελενα κολωνου 32β(+ αντριαννα απογευμα)
[/quote]
Πρωινή βάρδια είναι αυτές;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους του φίλους συναγωνιστές,έστω και ετεροχορνισμένα θα μοιραστω μαζι σας τις εμπειρίες που σποκόμισα απο τη πρόσφατη εμπειρία μου στα πορνοστέκια.Ακολουθεί λοιπόν για σας και μόνο ενα ανεπανάληπτο πορνομανιφέστο.Τριτη το απόγευμα καθώς "απολάμβανα" τον απαίσιο ελληνικό καφε που μου έφτιαξε η αδελφή μου,αρχισα σιγα σιγα σαν ,ωσάν ένας σύγχρονος Μέγας Ναπολεων και Αννίβας,να καταστρώνω τα πορνοπλάνα μου ενόψει της επικείμενης μάχης.Πρωτη απόφαση που ελήφθη ήταν να μη χρησιμοποιήσω Ι.Χ και να κατευθυνθώ εις τάση πορνοπεριοχάς με τα ΜΜΜ.Η επιδρομή λοιπόν θα ξεκινούσε με αφετηρία τη πλατεία Ομονοίας,απο όπου δυστυχώς δεν είχα την παραμικρήν ιδέα δια το που να κατευθυνθώ,και συνεπώς ο μόνος τρόπος ήτο να εμπιστευτεί πλήρως τα ένστικτα προσανατολισμού μου και κυρίως το πορνόGPS μου.Η διαδρομή ήρχισε λοιπόν απο τα πρώτα μέτρα της οδόυ 3ης Σεπτεμβρίου όπου και αίφνις διαισθάνθην εις τον αέρα μια γνώριμη οσμή που με σαγήνεψε,διότι προφανώς το βαπόρι απο τη Περσία ευτυχώς δεν πιάστηκε στη Κορινθία,κάτι που με γέμισε χαρα και αυτοπεποίθηση όπως ακριβώς και οι ήχοι του Τυρταίου τους Σπαρτιάτες αγωνιστές πριν την επερχόμενη μάχη.Κατηφορίζοντας την οδό Ιουλιανού ξαφνικά το κεφάλι μου με αυτομάτως κινήσεις ανασηκώνεται για να διακρίνει το υπέρτατο θέαμα:στο αριστερό μέρος του κτιρίου αναγράφετο η λέξη "ΦΥΛΉΣ"......οποία αγαλίασης,δεν λάθεψα και πλέον όλα τα ρολογια του κόσμου είχαν συντονιστεί στο δικό μου πορνοχρόνο!Ακολούθησε  η έντονη επιθυμία εκ μέρους μου να συνευρεθώ με νεαρά πορνοδέσποινα και έτσι ξεκίνησε η πορνοαναζήτηση.Αξιζει να σημειωθεί πως το πορνοοίκημα Φ71β,όταν επεχέιρησα να εισέλθω,ήτο ασφυκτικά γεμάτο (σε τετοιο βαθμο που εσκέφθην πως σποτελει πρωτης τάξεως προσομοίωση της ζητησης τροφης απο ταλαιπωρους Ελληνες την θλιβεράν περιοδο της Γερμανικής κατοχήχς)απο συναγωνιστές που περίμεναν να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι για το τι εστι Τζούλια-Άννα.Για να μη μακρυγορώ,μετα απο πολλες εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις,επέλεξα να "σβήσω" τη πορνοφλόγα που έκαιγε μέσα μου μετά της πορνοδέσποινος Λάουρας απο το οίκημα Φ54 αν δεν λανθανω.Η εν λόγω "καλλιτέχνιδα" ειναι ξανθιά,γύρω στο 1.67,με σχετικα μικρο στήθος,ωραίο κορμι αλλα όχι καμπυλωτό.Οσον αφορα το επίπεδο ομορφιάς σίγουρα δεν μπορει να χαρακτηριστεί ως "top" αλλα ούτε και ως ασχημη,προσωπικά ο γράφων θα επέλεγε το χαρακτηρισμό συμπαθητική (για τους λάτρεις των κοριτσίων του σωλήνα και των διαφόρων κωλάδικων να πω οτι θυμίζει κάπως τη νεαρά Ρουμανα στρίπερ Ελίζα απο το θρυλικό κωλοχανέιο ονόματι Πλάτινουμ στη Θησέως).Τέλος κατα δήλωση της ειναι 19 ετών απο Ρωσία.Στο καθαρά "αγωνιστικό κομμάτι" έχω να πω οτι εισήλθε στο δωμάτιο της αμαρτίας,το οποίο σημειωτέον ήτο εξαιρετικά καθαρό και προσεγμένο(αν μάλιστα υπήρχε ντους και παντοφλες μιας χρήσεως θα μπορούσε κάλλιστα να ειναι δωμάτιο ενός studio) αν και υπάρχει ενα μικρο προβληματάκι με τον εξαερισμό,με νάζι,"αέρα και θετική διάθεση κάτι που με προιδέασε εξαιρετικά καλα ενόψει της συνέχειας.Αφου λοιπόν ειπώθηκαν διάφορα πορνοτυπικά έφερε τα μικρά,νεανικά και μοσχοβολούντα στήθη της προς το μέρος μου έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος,αφού πρώτα όμως δυστυχώς με προέτρεψε να προσέξω με τα δόντια μου,και εγω φυσικά δεν άφησα την ευκαιρία χαμένη.Το σκηνικό αυτό,δηλαδη ο τρόπος που είχαμε στηθεί και το σχήμα του στήθους της,με έκαναν να καταλάβω το πως πιθανόν να ησθάνθηκαν οι μυθολογικοί ιδρυτές της Ρώμης,Ρέμος και Ρωμύλος,όταν βύζαιναν τη λύκαινα που ως γνωστόν τους ανέθρεψε.Εν συνεχεία προχωρήσαμε στον πεοθηλασμό ο οποίος,προς μεγαλη μου έκπληξη,ήτο άκρως ικανοποιητικός καθώς η νεαρα παλλακίδα είχε αργό tempo,καλη χρήση της γλώσσας και συνεχόμενα κοιτάγματα στα ματιά καθ'´ολη τη διάρκεια του.Ακολουθησαν δυο ακόμη στάσεις:στα "4" όπου δεν επήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα διότι η Λαουρα εχει τη πολυ κακή συνήθεια κατ'εμέ να σφίγγει τα πόδια του παρτενέρ,ωσάν ταναλια ή μέγγενη καλύτερα,με αποτέλεσμα η διείσδυση να καθίσταται απο ασχημη εώς και αδύνατη.Τελικως επέλεξα τελείωσα σε ιεραποστολική στάση όπου τα πραγματα ήσαν σαφώς καλύτερα και ποιοτικότερα:η αίσθηση του αιδοίου ήταν εξαιρετική σε συνδυασμό με το τραχύ ρυθμό που έδωσα,σε βαθμό μάλιστα που πιθσνώς και να δυσανασχέτησε καθώς πρόκειται για εύθραυστη-fragile ελληνιστί ύπαρξη,που με έκαναν να "καταθέσω" δυναμικά ωσάν νεαρός τράγος το Μάιο μήνα.Εν κατακλείδι λοιπόν,έχω να πω τα εξής για την εν λόγω παλλακίδα....πρόκειται για μια δροσερή,ευχάριστη παρουσία,αρκετα συνεργάσιμη αν και ολίγον τι γκρινιάρα και μη μου άπτου,αλλα γενικα μια καλη επιλογή.Προσοχή,κατα τη ταπεινή μου άποψη δεν ενδείκνυται για αυτούς που αναζητούν μπαμπάτσικες-καμπυλωτές βάσει σωματότυπου και για αυτούς που επιθυμόυν wild,pse κ.ο.κ καταστάσεις ,γιατι για να το πω και λαϊκά "δεν τραβάει"(όπως το τσικουετσέντο στις ανηφόρες και τα προσπεράσματα.
Υ.Γ1:Στο τέλος της είπα οτι το δοχείο του κρεμοσάπουνου εχει πρόβλημα κι οτι δεν εκχύετο υγρό απο εκει και προσπάθησε να το "φιξάρει" :cheesy:,αλλα φεύ....δεν πέτυχε τίποτα και τελικώς το "αποκεφάλισε" όπως ο Ηρώδης τον Ιωάννη και έτσι ησθάνθην προς στιγμής ως μια αρσενική Σαλώμη που ζήτησε τη "κεφαλί επί πίνακι".Ετσι λοιπόν τελείωσε το πορνοταξίδι μου και φευγοντας σκέφτηκα πως κάπως έτσι θα είχε αισθανθεί και ο Αντώνιος στο έργο του Κ.Π.Καβαφη, "Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον,όταν αποχαιρετούσε την Αλεξάνδρεια.....εγω λοιπόν αποχαιρετούσα τη Λάουρα!
Υ.Γ2:Η υπηρεσία ήταν εξυπηρετικό και ευγενικη,αυτα απο μένα συναγωνιστές και καλα να είμαστε μεχρι την επόμενη φορά  :rockon: :rockon:

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
η χριστινα,αν δεν κανω λαθος(που δε νομιζω),ειναι η χριστινα που δουλευε περυσι φωκαιας 22...με τις βυζαρες :tits: ...
εχει αδυνατισει πολυ και εχουν μικρυνει τα βυζια (τα χε μεσα σε σουτιεν) και φαινονται να χουν χαλαρωσει :( ...και εχει αλλαξει το μαλλι...

27 ισογειο εγω πετυχα και την ειρηνη...

φωκαιας 25β,η αννα η πολωνεζα
διδυμου 8 αριστερο,ειχε μια αλεξανδρα γεματουλα,την παρουσιασε ως καινουργια η τσατσα αλλα γνωστη φατσα φαινοταν :think:
διδυμου 7 αριστερο,η μαρια

διδυμου 20,βικτωρια και μαρινα
και στο καλυμνου το δεξι απ οτι μου πε συναγωνιστης ηταν η μαρινα η γκεισα
Ποιά βάρδια ;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Οντως η Ελενα απο Διδυμου και Αγκυρας ειναι σα να ξεπηδησε απο ταινια των Ταβιανι..η δε Αλεξανδρα,εχει και προφιλ στο mamba [ετων 32,2η σελ.]..

Όντως αυτή είναι. Είδα τις φωτογραφίες της και θυμήθηκα την στιγμή που τα opethακια μου κρεμόντουσαν από το αριστερό της μάγουλο!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom