You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εν ριπη οφθαλμου,τωρα..
Φυλης
84 ισ.Σονια η ιταλιδα!
86 ορ.Τζουλια απο φωκ.25 πρωι!
86 ισ.Αντριαννα!
40 Μαριαννα απο 66Α.
69 ισ.Μαγια!
71 ορ.Μαρια η αδυνατη μαυρομαλλα.
Φωκαιας 25 ισ.Ιζαμπεκα η ψηλη απο το Φυλ.71 ισ.για οσους την ψαχνουν!!
Στην φωκαιας ειδα ενα αμαξι απο γραφειο τελετων,μας ειπαν οτι αφου καποιος βγηκε,απο οικο, τελειωσε,πεθανε στο καθηκον!!
Φυλης
84 ισ.Σονια η ιταλιδα!
86 ορ.Τζουλια απο φωκ.25 πρωι!
86 ισ.Αντριαννα!
40 Μαριαννα απο 66Α.
69 ισ.Μαγια!
71 ορ.Μαρια η αδυνατη μαυρομαλλα.
Φωκαιας 25 ισ.Ιζαμπεκα η ψηλη απο το Φυλ.71 ισ.για οσους την ψαχνουν!!
Στην φωκαιας ειδα ενα αμαξι απο γραφειο τελετων,μας ειπαν οτι αφου καποιος βγηκε,απο οικο, τελειωσε,πεθανε στο καθηκον!!
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Καλησπερα σε ολους..περιπου πριν 2 ωρες,Μαγνησιας 1α,Σοφια 50αρα χειμωνιατικο σκαρι με φουλ προσφορες..Φυλης 134β,Κλαουντια πιπινομοντελακι μελαχροινο τσουπωτο,με ματαρες και μακρυ μαυρο μαλλι,πολλα υποσχομενο..Αγιου Πετρου,Σοφι αδυνατουλα με ωραιο ολοσωμο δαντελωτο κορμακι,που με τα μαλλια της κωτσο και το μπλαζε της υφος θυμιζε την παληα ηθοποιο Νικη Λιναρδου..Αλκαμενους 17 Χριστινα,μελαχροινη με μακρυ μαυρο μαλλι,στηθος 2μισαρι ανεμελο,με φουλ προγκραμ..Περγαμου 27α Ευα ξανθια μεταmilf γεματη και Αναστασια απο Βεργας και- τελευταια-Καλυμνου..Ξανθιππης 2,μελαχροινο με πιασιματακια και αγροτικο ταπεραμεντο..Φυλης 200 Λουιζα,ωραιο καυλιαρικο κορμι,μελαχροινη με μαλλια κωτσο και κωλαρα που προδιαθετει για γερο καυλαντισμα..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.106
- Πόντοι
- 42.697
Καλησπερα σε ολους..περιπου πριν 2 ωρες,Μαγνησιας 1α,Σοφια 50αρα χειμωνιατικο σκαρι με φουλ προσφορες..Φυλης 134β,Κλαουντια πιπινομοντελακι μελαχροινο τσουπωτο,με ματαρες και μακρυ μαυρο μαλλι,πολλα υποσχομενο..Αγιου Πετρου,Σοφι αδυνατουλα με ωραιο ολοσωμο δαντελωτο κορμακι,που με τα μαλλια της κωτσο και το μπλαζε της υφος θυμιζε την παληα ηθοποιο Νικη Λιναρδου..Αλκαμενους 17 Χριστινα,μελαχροινη με μακρυ μαυρο μαλλι,στηθος 2μισαρι ανεμελο,με φουλ προγκραμ..Περγαμου 27α Ευα ξανθια μεταmilf γεματη και Αναστασια απο Βεργας και- τελευταια-Καλυμνου..Ξανθιππης 2,μελαχροινο με πιασιματακια και αγροτικο ταπεραμεντο..Φυλης 200 Λουιζα,ωραιο καυλιαρικο κορμι,μελαχροινη με μαλλια κωτσο και κωλαρα που προδιαθετει για γερο καυλαντισμα..
χαιρεται!
η Ευα της Περγάμου θα έλεγα πως είναι gilf, οσο για την Αναστασία η μετοχή της είναι σε ελευθερη πτώση, αλλά καλά να πάθει γιατί οι υπηρεσίες και η διαθεση της οσο περνα ο καιρός όλο και γίνονται χειρότερες.
πριν μια βδομάδα απογευμα στο ιδιο μαγαζι (Περγάμου 27) η Αναστασία έζεχνε βότκα απο τα 2 μέτρα...
Καλησπέρα παιδιά. Το ακουσα και εγω οτι καποιος πεθανε σημερα το απογευμα στο φωκαιας 24.
Μου ειπαν οτι μαλλον εγινε απο πτωση απο τις σκαλες. Οποιος ξερει ας γραψει...
Δυστηχως ακουσα οτι ηταν νεαρης ηλικιας.
Νομίζω ότι κάθε ενημέρωση για μπουρδέλα περνάει σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε τέτοιο συμβάν...
Μου ειπαν οτι μαλλον εγινε απο πτωση απο τις σκαλες. Οποιος ξερει ας γραψει...
Δυστηχως ακουσα οτι ηταν νεαρης ηλικιας.
Νομίζω ότι κάθε ενημέρωση για μπουρδέλα περνάει σε δεύτερη μοίρα, μπροστά σε τέτοιο συμβάν...
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Εχει δικιο ο ακορεστος..ισχυει κατι τετοιο? Παντως,πριν 10 περιπου χρονια,ειχε αφησει την τελευταια του πνοη καποιος στο σπιτακι που βρισκεται στην Αγιου Πετρου,οπως την κατεβαινουμε δεξια [αμεσως μετα το φουρνο]..τωρα ειναι κλειστο..
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Σε απογευματινη βολτα που ειχα στους οικους της οδου Φυλης, Φωκαιας και Διδυμου διαπιστωσα πως τα περισσοτερα σπιτια ηταν πιο καθαρα απο παλαιοτερα και φρεσκοβαμενα. Ομως παραμενει ακομα ενα προβλημα, κατα την γνωμη μου, εδω και περιπου 15 χρονια, η παντελης ελλειψη Ελληνιδων ιεροδουλων στους οικους.
Επισκέπτης
farkeli, επιτρεψε μου να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη.Ρε συ...Μπας και δεν θέλεις να ξαναγράψω ενημέρωση;
Σε ρωτάω γιατί πολλές ξόφαλτσες πετάς τελευταία που δεν έχουν κάποια αφορμή και αιτία ...
Σε καθε τομεα ενασχολησης του ανθρωπου, καποια στιγμη ερχεται το πληρωμα του χρονου. Η προσφορα σου είναι αναμφισβητητη.
Επηλθε κορεσμος. Ασε την νεα γενια ενημερωτων να επιτελεσει το ιερο εργο της ενημερωσης. Φυσικα παντα θα σχολιαζεις και θα παρεμβαινεις.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Φυσικα παντα θα σχολιαζεις και θα παρεμβαινεις.
Και θα καθοδηγείς, θέλω να προσθέσω.
Γραψ' τον ρε farkeli, τι ασχολείσαι με άτομο που έχει 7 ποστ?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Aφορμη και αιτια υπαρχει στρατηγε,το ξερεις.Αν οχι,ψαξου και θα το βρειςΡε συ...
Μπας και δεν θέλεις να ξαναγράψω ενημέρωση;
Σε ρωτάω γιατί πολλές ξόφαλτσες πετάς τελευταία που δεν έχουν κάποια αφορμή και αιτία ...
Ως προς την ενημερωση,οχι απλως εισαι ενας ρεπορτερ χρησιμος και απαραιτητος,αλλα για μενα,ειδικα το τελευταιο διαστημα,ενας απο τους βασικους τροχους της αμαξης,μαζι με τον προεδρο σοτιροφ που ειλικρινα απορω και αναρωτιεμαι,
αν ιδιωτικα(γιατι δημοσια δεν το βλεπω)στελνουν καποια ευχαριστηρια pm οι αναγνωστες του σαιτ,γι αυτα που προσφερει
Και βεβαια να ελπισουμε η σχεση του smirni να μην εχει αισιο τελος ,ωστε ν απολαμβανουμε τις πληρεστατες ενημερωσεις του
Υ.Γ Ενα μεγαλο ευχαριστω χτες στο τζενακι στο φυλης 136 για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισε.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.106
- Πόντοι
- 42.697
Ρε συ...
Συγγνώμη δηλαδής αλλά εδώ ως διαμεσολαβητής είσαι για να εκτονώνεις "καταστάσεις" και όχι να δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά ...
:'(
ασε με ρε Φαρκελι με τις ανασφάλειες σου και τις εμμονές σου....
εχεις καταντησει κουραστηκος
και να μην θέλω δηλ να ξαναγράψεις ενημέρωση εσυ δεν θα γράψεις επειδη "δεν το θελω εγώ?
τι ειμαι εγω?
και πως έβγαλές το συμπέρασμα οτι δεν θέλω τις ενημερώσεις σου να γράφονται??ισα ισα...
θα μας τρελάνεις τελείως???
στα μεταξυ ο amjic στον Φανουρη Τζουρα αναφέρθηκε και το βιντεάκι που ποσταρα ήταν ενα χιουμοριστικό για τον amjik
εσύ γιατί μπάινεις και απαντάς εν ονόματι του Φανουρη Τζούρα????δεν αναφερθήκαμε σε εσενα (τον Φαρκέλι)....
μαρτυράς χωρις ξύλο.... ;)
μια πλάκα, ενα χαβαλέ πάμε να κάνουμε, πέρα απο την ενημέρωση και μας το βγάζεις ξινό
δεν έχεις την στοιχειώδη αντίληψη και κρίση να καταλάβεις τα αυτονόητα????
καλημέρα!
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
...
...
Ο amjik έγραψε "Ζήτω ο Φανούρης"
Ο ZeroTolerance προβόκαρε ελαφρώς, γενικώς και αορίστως, με αποδέκτες είτε τον amjik είτε τον Φανούρη.
Δεν αντέδρασαν, ούτε ο amjik, ούτε ο Φανούρης.
Αντέδρασε ο farkeli.
Δυσνόητη κατάσταση...
Πιθανά συμπεράσματα:
Είτε ο amjik είναι ο farkeli.
Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Εϊτε ο farkeli, o Φανούρης και ο amjik είναι το ίδιο πρόσωπο.
Είτε όλα είναι μιά ακόμη πλεκτάνη του bakalhs.
Εϊτε ο ZeroTolerance είναι ομοφυλόφιλος.
Εϊτε όλα τα παραπάνω.
Επισκέπτης
Μπραβο Πυραυλε. Εισαι πυραυλος.Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Ο Φανούρης υπάρχει (τον έχω δει να τραβάει φωτό).....και ο farkeli υπάρχει (έχουμε συναντηθεί,όπως και με τον Πρόεδρο)...................Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Εϊτε ο farkeli, o Φανούρης και ο amjik είναι το ίδιο πρόσωπο.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Είναι όλα τα παρακάτωΕϊτε όλα τα παραπάνω.
Μιας και μπήκες στο κόπο γράψε το ξεκάθαρα φίλε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ...Aφορμη και αιτια υπαρχει στρατηγε,το ξερεις.Αν οχι,ψαξου και θα το βρεις
Και εσύ έχεις καταντήσει κουραστικός. Θέλουμε απλά να γράψουμε κάποιες ενημερώσεις και μας τις βγάζει ξινές. Έλεος ρε φίλε !!!εχεις καταντησει κουραστηκος
Άσε τις εμμονές!!!
Farkeli Φανούρης και Βελουχιώτης δεν είναι το ίδιο άτομο. Πόσες φορές θα στο πω!!!
Ομολογουμένως εδώ βιάστηκα να απαντήσω γιατί μας έχει ήδη φουντώσει ο Zero με τις καχυποψίες του και τις ξώφαλτσες του
Στο παρακάτω όμως ποστ ήταν πολύ ξεκάθαρος και επιπλέον τσάντισε το νέο μέλος Άρη Βελουχιώτη. Επίσης, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι εμείς οι τρεις είμαστε το ίδιο άτομο. Ο Φανούρης είναι διαφορετικό άτομο και έχει δώσει την δική του προσφορά στην πορνο-παρέα μας. Δεν χρειάζονται νομίζω τέτοιες αναφορές ειδικά για μέλη όπως ο Φανούρης που δεν έχει προσβάλει ή στεναχωρήσει κάποιο άλλο μέλος μέχρι σήμερα παρότι έχουν σημειωθεί τέτοιες «απροσεξίες» για αυτόν. Τότε το παράκαμψα για να μην αποσπάσω την προσοχή μας από το κύριο έργο μας που είναι οι πορνο-δραστηριότητες μας. Όμως ο Zero το συνεχίζει και δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο.
καλημέρα!
Μπραβο Πυραυλε. Εισαι πυραυλος.
Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Όχι !!! Το ομολογώ !!! Εγώ είμαι ο Πύραυλος κατόπιν ειδικού σχεδιασμού ενός κρυφού επιτελείου στο οποίο Γενικός Μελετητής ήταν ο Bakalhs
Καλημέρα πορνο-πολεμιστές. Πάω για δουλειά γιατί στο τέλος δεν θα έχουμε καθόλου γιούρια και δεν θα μπορούμε ούτε στα μπουρδέλα να πηγαίνουμε. Οπότε ως γνωστό, όταν δεν γαμάει ο άνθρωπος ασχολείται μόνο με μαλακίες
Επισκέπτης
Πάτε καλά, ρε τρόμπες?
Ο farkeli είναι μοναδικός, στον τρόπο που γράφει και αποτυπώνει φωτογραφικά τα πουτανο-στέκια μας!Δεν φτάνει που μας ενημερώνει, ασχολείστε με ένα σωρό μαλακίες!
Πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές, που έλεγε και ο Χάρυ Κλυνν!
Υ.Γ.Εγώ, έχω κλωνοποιήσει τα @@ μου, ενδιαφέρεστε?
Κάποια πουστιά παίζεται .......
Ο farkeli είναι μοναδικός, στον τρόπο που γράφει και αποτυπώνει φωτογραφικά τα πουτανο-στέκια μας!Δεν φτάνει που μας ενημερώνει, ασχολείστε με ένα σωρό μαλακίες!
Πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές, που έλεγε και ο Χάρυ Κλυνν!
Υ.Γ.Εγώ, έχω κλωνοποιήσει τα @@ μου, ενδιαφέρεστε?
Κάποια πουστιά παίζεται .......
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
Farkeli Φανούρης και Βελουχιώτης δεν είναι το ίδιο άτομο. Πόσες φορές θα στο πω!!!
...
Πως το ξέρετε ότι Φανούρης και Βελουχιώτης δεν είναι το ίδιο άτομο;
Σας το είπε ο ZeroTolerance;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.106
- Πόντοι
- 42.697
Άσε τις εμμονές!!!
Ομολογουμένως εδώ βιάστηκα να απαντήσω γιατί μας έχει ήδη φουντώσει ο Zero με τις καχυποψίες του και τις ξώφαλτσες του
Στο παρακάτω όμως ποστ ήταν πολύ ξεκάθαρος και επιπλέον τσάντισε το νέο μέλος Άρη Βελουχιώτη. Επίσης, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι εμείς οι τρεις είμαστε το ίδιο άτομο. Ο Φανούρης είναι διαφορετικό άτομο και έχει δώσει την δική του προσφορά στην πορνο-παρέα μας. Δεν χρειάζονται νομίζω τέτοιες αναφορές ειδικά για μέλη όπως ο Φανούρης που δεν έχει προσβάλει ή στεναχωρήσει κάποιο άλλο μέλος μέχρι σήμερα παρότι έχουν σημειωθεί τέτοιες «απροσεξίες» για αυτόν. Τότε το παράκαμψα για να μην αποσπάσω την προσοχή μας από το κύριο έργο μας που είναι οι πορνο-δραστηριότητες μας. Όμως ο Zero το συνεχίζει και δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο.
καλημέρα!
Όχι !!! Το ομολογώ !!! Εγώ είμαι ο Πύραυλος κατόπιν ειδικού σχεδιασμού ενός κρυφού επιτελείου στο οποίο Γενικός Μελετητής ήταν ο Bakalhs
Καλημέρα πορνο-πολεμιστές. Πάω για δουλειά γιατί στο τέλος δεν θα έχουμε καθόλου γιούρια και δεν θα μπορούμε ούτε στα μπουρδέλα να πηγαίνουμε. Οπότε ως γνωστό, όταν δεν γαμάει ο άνθρωπος ασχολείται μόνο με μαλακίες
τρικυμια εν κρανιω...
Πως γίνεται κάθε φορά μόλις αναφερθούμε σε Φανουρη Τζουρα να μπάινουν πάντα στο καπάκι και να απαντανε ταυτόχρονα οι Φαρκέλι και Αρης Βελουχιώτης??????
αντε πολυ ασχολήθηκα κάνε οτι καταλαβαίνεις, παίξε με τα παιχνίδια σου.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις