Επισκέπτης
Προς όλους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!
Εγώ κλώνους δεν έχω!
Είμαι ένας και μοναδικός!Τελεία και παύλα!
Εγώ κλώνους δεν έχω!
Είμαι ένας και μοναδικός!Τελεία και παύλα!
Ο amjik έγραψε "Ζήτω ο Φανούρης"
Ο ZeroTolerance προβόκαρε ελαφρώς, γενικώς και αορίστως, με αποδέκτες είτε τον amjik είτε τον Φανούρη.
Δεν αντέδρασαν, ούτε ο amjik, ούτε ο Φανούρης.
Αντέδρασε ο farkeli.
Δυσνόητη κατάσταση...
Πιθανά συμπεράσματα:
Είτε ο amjik είναι ο farkeli.
Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Εϊτε ο farkeli, o Φανούρης και ο amjik είναι το ίδιο πρόσωπο.
Είτε όλα είναι μιά ακόμη πλεκτάνη του bakalhs.
Εϊτε ο ZeroTolerance είναι ομοφυλόφιλος.
Εϊτε όλα τα παραπάνω.
farkeli, επιτρεψε μου να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη.
Σε καθε τομεα ενασχολησης του ανθρωπου, καποια στιγμη ερχεται το πληρωμα του χρονου. Η προσφορα σου είναι αναμφισβητητη.
Επηλθε κορεσμος. Ασε την νεα γενια ενημερωτων να επιτελεσει το ιερο εργο της ενημερωσης. Φυσικα παντα θα σχολιαζεις και θα παρεμβαινεις.
Επί πλέον:
Ο ZeroTolerance είναι εγώ.
Όχι βέβαια, άλλος είσαι 'συ...
άσε τον ίδιο να να αποφασίσει αν επήλθε κορεσμός ή όχι....το πλήρωμα του χρόνου δεν νομίζω ότι είσαι εσύ αρμόδιος να αποφασίσεις αν ήρθε , φυσικά μπορείς να έχεις την γνώμη σου αλλά μέχρις εκεί ;)farkeli, επιτρεψε μου να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη.
Σε καθε τομεα ενασχολησης του ανθρωπου, καποια στιγμη ερχεται το πληρωμα του χρονου. Η προσφορα σου είναι αναμφισβητητη.
Επηλθε κορεσμος. Ασε την νεα γενια ενημερωτων να επιτελεσει το ιερο εργο της ενημερωσης. Φυσικα παντα θα σχολιαζεις και θα παρεμβαινεις.
Δεν είπα:
"Εγώ είμαι ο ZeroTolerance".
Είπα:
"Ο ZeroTolerance είναι εγώ."
Έχει διαφορά.
Εσύ ποιός είσαι?
Γιατί κάποιος μου είπε πως είσαι η TzouliTrans
Crossdresser είμαι, δεν έχω κάνει εγχείρηση ακόμα
Δεν είπα:
"Εγώ είμαι ο ZeroTolerance".
Είπα:
"Ο ZeroTolerance είναι εγώ."
Έχει διαφορά.
Τι μαλακία πέταξες πάλι ρε τύπε. Ο farkeli είναι ένας από τους σημαντικότερους ενημερωτές εδώ μέσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του.
Στρατηγέ μου συνέχισε ακάθεκτος και μην ακούς κανέναν...
Σε σπρώχνουν στη σύνταξη;..
Μπας και δεν θέλεις να ξαναγράψω ενημέρωση;
Εσύ ποιός είσαι τελικά;Είτε ο amjik είναι ο farkeli.
Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Εϊτε ο farkeli, o Φανούρης και ο amjik είναι το ίδιο πρόσωπο.
Είτε όλα είναι μιά ακόμη πλεκτάνη του bakalhs.
Εϊτε όλα τα παραπάνω.
Aν ήσουν στη θέση του τι θα έκανες;Κατσε ρε μαγκα,τι fuck them all.
Και λίγα λες... Αυτά είναι για ξουτ.Ομως το ν αλληλοσυγχαιρει ο ενας κλωνος τον αλλο,ξανα και ξανα,καταντα αηδια
Έτσι ακριβώς. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ψιλοκάζο.Οσο για τη χτεσινη ενημερωση στρατηγε τη παρομοιαζω με τη μαχη του βατερλω..καμια σχεση το ποστ του ζερο με το φαρκελι.Αφορουσε τον amjic,oυτε καν τον φανουρη,και απαντησε αυτος.
Κατσε ρε μαγκα,τι fuck them all.
To να θελει ο αλλος να εχει τρεις κλωνους,ανετα το δεχομαι,απο τη στιγμη που ενημερωνει,και σε γενικες γραμμες ειναι και ευγενικος.
Ομως το ν αλληλοσυγχαιρει ο ενας κλωνος τον αλλο,ξανα και ξανα,καταντα αηδια
Πως να τον σεβαστω το farkeli,οταν υποτιμα την νοημοσυνη μου,ξανα και ξανα
Οσο για τη χτεσινη ενημερωση στρατηγε τη παρομοιαζω με τη μαχη του βατερλω..καμια σχεση το ποστ του ζερο με το φαρκελι.Αφορουσε τον amjic,oυτε καν τον φανουρη,και απαντησε αυτος.
Και για να μη το κουραζομαι,επειδη ημουν και ευγενικος,οποιος με δουλευει απο δω και περα,ως μελος ,θα του τη λεω γενικως,και ας ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι
Αυτό, το επιβεβαιώνω και εγώ.
ΚΑΙ από πρώτο χέρι, ΚΑΙ εξ ιδίας πείρας.
Επί πλέον:
Ο ZeroTolerance είναι εγώ.