Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (9 μέλη και 196 επισκέπτες)

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Είπα να μη το ρισκάρω το 20άρικο, γιαυτό και ρωτάω.

Κοίτα με πολλές πήγα, με λίγες έκατσε καλή φάση για να το ξανασκεφθώ να ξαναπάω. Για να μην έχω ξαναπάει κάτι σημαίνει αυτό εεε; Ααα ναι, παρεπιμπτόντος και σήμερα πέρασα βέβαια, έχει καλο κωλαράκι...το έπιασα αλλα δεν το τίμησα  :grin: Ισως σε κάποια αλλη φάση..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

masta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ... Κατάθεση σήμερα απόγευμα  φ86α αντριαννα πολύ καλή στο σαλόνι με τσαχπινια αλλά στο δωμάτιο δεν  ήταν αυτό που περιμενα . Φεύγοντας προς το αυτοκίνητο μπίκα φωκιας 19 μουναρο ξανθο είδαν  τα ματιά μου με μια κωλαρα μέχρι το ταβάνι ..          Γνωρίζει κανείς ?? δώστε πληροφορίες

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
ιασωνος 33 οτι ποιο ομορφο μπορει να δει κανεις πρωινη βαρδια μεταξουργειο....
μιλαω παντα για ομορφια...δεν την εχω τεσταρει...μπηκα αλλου δυστηχως πριν...αλλα την εβαλα στο ματι για την επομενη φορα...ισως και αυριο :cheesy:

παντως η κοπελα εχει αναλογιες μοντελου 1:70 μελαχρινη αδυνατη 1.5 αρι βυζακι και ωραιο κωλο... και αρκετη τσαχπινια αν και μου εβγαλε μια αθοωτητα στο σαλονι..δεν ξερω γιατι..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο στη φυλης
Περγαμου
Οροφος ,μαριαννα,πενηνταπενταρα προgilf με πλουσιο στηθος
27 ισογειο,δυο κοπελες,τατιανα,σχετικα μικρη,γεματουλα, με μεγαλη περιφερεια και η ολγα απο αγκυρας 12,xxl διαστασεων σε ολα,κορμι,στηθος,περιφερεια,αρμονικα δεμενα ομως μεταξυ τους
Αλκαμενους 117 ελενα
Φυλης 136 τζενη,κοινως νταιανα η βουλγαρα,πολυ ωραια καταθεση
Χτες το απογευμα,αφου ευχαριστησω τον αμαντεους για τη διορθωση,στο αγ πετρου δουλευε η τζουλια απο Φυλής 67 με φουλ προγραμμα εκει.Αρκετα γκαντεμικο πρεπει να ειναι αυτο το κοριτσι,αφου εχει ωραιο κορμι και οχι κακο προσωπο.Μιλαω για μια κοπελα με λεπτο κορμι,καρε μαλλι,αρχικα μαυρο και τωρα ξανθο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σημερα το πρωι

φυλης 71β,αννα απο φωκαιας 22 παλια,μετα μεταξι και προσφατα φωκαιας 19
      67,αννα μαρια που παιζει και φ80
      69 πανω,μια τσεχα(αλβανεζα),τζουλια νομιζω,δυνατο εργαλειο,βαρβατο...εδινε και κωλο

65,η μαρια,ψηλη αδυνατη ξανθια ψιλογυφτοειδης,με κωλαρα,μεχρι πριν λιγες μερες δουλευε κολωνου 53,την περιμεναμε να βγει απ το δωματιο "μια ωρα"

86 πανω,η αντριανα

περγαμου 1,τζεσικα πορνοραμπιτ

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακουγωντας.....
και χαμενος μεταξυ πραγματικου χρονου και χωροχρονου σκεφτηκα πως επρεπε να παω να κανω εναν γυρω ρομαντικο,στην πιατσα.
Ετσι κατεβηκα στην περιοχη του μεταξουργειου στην 2η βαρδεια για να δω .....
Ιασωνος
1Α αδυνατη μαυρουλα!!
1Β Τζανυ,μελαχροινο κοντο με μικρο βυζι και καλο κωλαρακι,με καραμουζιασε,λεγοντας οτι κανω παντου βολτες και δεν περναω μια φορα μεσα,να δεις τι θα σου κανω!!
19 Α Λαρισα με τα πατουσακια στο στηθος απο Φυλης!!
19 Β οροφος Κορινα,πολυ νευρικη σημερα!!
20 ισ.Ντανα με 2αρια κανονικο σωμα με καλο κωλο,απο φυλης!!
20 ορ.γυρολογος με λιγα κιλακια στην περιφερεια,τα καλυπτε με μπειμπυ ντολ,και 2,5 αρια.
31 Β.κοντο ομορφο πετιτ πιπινι!!
44 Α Στελα η βυζαρου,ψηλη νταρτανα!!
44 Β Σονια χωρις περουκα απο το ιασ.37!!
Κολωνου
11 υπ.Ελενα η οποια μας εκανε σωου και μας ανεβασε την διαθεση.Κοντη γραβατα στον λαιμο και μαυρο γιαλακι,θυμιζε πορνοσταρ,στηθηκε στον καναπε του σαλονιου στα τεσσερα,και το λαστιχο του στρινγκ,χαθηκε μεσα στα κωλομερια,που τα λικνιζε αψογα!!
15 Νταιανα,για τους λατρεις του ισπανικου,τελειωτικου που ειχε στο προγραμμα,αφου εκανε η τσα απο το κολ.32 ορ.την υπερπαρουσιαση οτι η κοπελα κανει ερωτα κλπ.εμφανιστηκε με μπει μπυ ντολ και 4αρια στο σαλονι,με μερικα κιλα παραπανω, κανονικου υψους!!
32 υπ.Τζονα ξανθο αδυνατο πιπινι,απο φυλης μας παροτρεινε,να μπουμε μεσα!!
45 ισ.μαυρουλα με πιασηματα!!
53 το διδυμο των ευτραφων,Ανδριανα στην αλλη δεν συγκρατησα ονομα!!
Ελαχιστη η κινηση σε μια ερημη Ιασωνος και κολωνου,ετσι αποχωρησα προς αγνωστο προορισμο..
συντροφια με....
παρακολουθουσα την Αχαρνων οπου 3-4 πυροσβεστικα ετρεχαν προς το υψους της αφετηριας των λεοφορειων απεναντη απο την μασωνικη στοα περιπου,εχοντας η αστυνομια κοψει  τον δρομο.!!
καλο σας βραδυ!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ποια είναι αυτή ρε φίλε δεν την ξέρω...
μια ξανθια μουνιτσα,παιζει και φυλης 134(οχι στο υπογειο),δουλευει πολλα χρονια,σιγουρα την ξερεις...

φοραει και γυαλακι καμια φορα

warbro12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι γινοταν χτες το μεσιμερακι φυλης περασα να μπω στο Φωκαίας 27Β στον οροφο  αλλα ενας τυπος καθοταν εξω με το κοριτσι και ενας αλλος στην πορτα και κανω να μπω και μου λει φιλε ειναι κλειστο και κατεβενε και η υπηρεσια εκεινη την ωρα και μου λει κλεισαμε και το Φωκαίας 27Β το ιμηισογειο  κλειστο την ιδια στιγμη και το φωκαιας 24(το τσεκαρα απο αχαρνων) κλειστο  μετα απο λιγο το Φωκαίας 27Β ανοιξε και το φωκαιας 24 ανοιξε το 27β στον οροφο  δεν ανοιξε τι πεσιμο ηταν αυτο γνωριζουμε τπτ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4203144#msg4203144 date=1353574547]
ιασωνος 33 οτι ποιο ομορφο μπορει να δει κανεις πρωινη βαρδια μεταξουργειο....
μιλαω παντα για ομορφια...δεν την εχω τεσταρει...μπηκα αλλου δυστηχως πριν...αλλα την εβαλα στο ματι για την επομενη φορα...ισως και αυριο :cheesy:

παντως η κοπελα εχει αναλογιες μοντελου 1:70 μελαχρινη αδυνατη 1.5 αρι βυζακι και ωραιο κωλο... και αρκετη τσαχπινια αν και μου εβγαλε μια αθοωτητα στο σαλονι..δεν ξερω γιατι..
[/quote]                                                                                              Μλοις ετοιμαζομουν να γραψω εδω..για αυτην την καυλα...την δοκιμασα μαζι με τον κολιτο μου .μειναμε και οι 2 πολυ ευχαρηστημενη ,ειναι λιγο ντροπαλη..η κορασιδα..αλλα κανει αληθφανη βογγητα....ξερει να γαμιετε...οκ δεν κανει αεροπλανικα...αλλα σε συνδιασμο με την εμφανηση της..ειναι καυλα  :rockon: :rockon: :rockon:

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
καλησπερα συναγωνιστες καμμια καλη απογευματινη βαρδια ? οχι γυφτορουμανα ουτε πολυ gilf h milf ? τι προτεινεται >?

xxxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
5
Πόντοι
0
                                                                                              Μλοις ετοιμαζομουν να γραψω εδω..για αυτην την καυλα...την δοκιμασα μαζι με τον κολιτο μου .μειναμε και οι 2 πολυ ευχαρηστημενη ,ειναι λιγο ντροπαλη..η κορασιδα..αλλα κανει αληθφανη βογγητα....ξερει να γαμιετε...οκ δεν κανει αεροπλανικα...αλλα σε συνδιασμο με την εμφανηση της..ειναι καυλα  :rockon: :rockon: :rockon:
Για την Μαρια απο Αλβανια λες που δουλευει συνηθως τα πρωινα εκει η για μια απο Πολωνια που την ειχε αντικαταστησει λιγες μερες?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η τζουλια η  μελαχρινη με φουλ απο φυλης 84 οροφο που στο μπουτσο ειναι τοσο καιρο ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
αν λές την Τζούλια με τα πίρσινγκ , δουλεύει πρωινά Φυλής 84α αλλά εδώ και καιρό είναι καστανή...
εκτός αν λες άλλη....

Επισκέπτης
Δουλευει πρωι. Καμια φορα διπλοβαρδια στο φωκαιας 25 κατω

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Παρατηρώ ότι πληθαίνουν τα θήλεα τα οποία εντός του δωματίου συνουσιών προτείνουν στον αντισυνουσιαζόμενο να τα σοδομήσει με επιπλέον τίμημα 10€.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom