Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (20 μέλη και 333 επισκέπτες)

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Respect σε όλους για τις ενημερώσεις......είστε on fire,να πούμε!!! Όποιος εντοπίσει "το Μπάρμπαρα/Λάουρα".....το οποίο βρίσκεται(?),στην πατρίδα της (Ρουμανο/Βουλγαρία) και όχι στο Ντουμπάι  :2funny: :2funny: :2funny: ...παρακαλείται να με ειδοποιήσει γιατί το ψάχνω το μικρό....το'χω ανάγκη πολύ...... :crazy: :bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, ρώτησε την Εύα να σου πεί μπας και βγάλουμε ακρη απο τον μέσο όρο της αλήθειας. Εμένα μια φορα που ρώτησα (όταν πήγα και βρήκα την ρωσίδα) μου είπε πάει αυτή έφυγε για την πατρίδα της και δεν θα ξαναγυρίσει ποτε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε, ρώτησε την Εύα να σου πεί μπας και βγάλουμε ακρη απο τον μέσο όρο της αλήθειας. Εμένα μια φορα που ρώτησα (όταν πήγα και βρήκα την ρωσίδα) μου είπε πάει αυτή έφυγε για την πατρίδα της και δεν θα ξαναγυρίσει ποτε.
Δεν δούλευε με την Εύα η μικρή......κάτι είχε παιχτεί...................

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
  ..of course  ;)..[ημουν λατρης της παλιας σειρας με Jack Lord..σε καμμια περιπτωση της νεας..]

Δυστυχώς ο Τζακ δεν ζει πιά!!Ιστορική σειρά και για μένα μια από τις αγαπημένες μου!!

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Δεν δούλευε με την Εύα η μικρή......κάτι είχε παιχτεί...................

Εεεε, πως δε δουλευε. Στο 71 δεν ήτανε τελευταία; Εκεί είναι και η Ευα που λέει πολλά. Κι εμένα μου είπε η μικρή κάτι για Ντουμπάι κτλ. αλλά επειδή ακούω πολλά κάθε μέρα έχω πάθει εδω και καιρό ανοσία στις μαλακίες και ήτανε σαν να μην είπε τίποτα.. (τι με νοιάζει εμένα σκέφτομαι). Και μια μέρα, δεν θα το ξεχάσω, πήγα στην μικρή και δεν ξέρω τι την έπιασε και μου ξεκινάει μια συζήτηση, Πως και δεν παντρέυεσαι και τι θα κάνεις κτλ...Ρε πούστη μου σκέφτηκα τι γίνεται εδω πέρα..βαλτή ειναι; Εεε αφου είπε...είπε και μου τα κάνε καμπάνες τις λέω αυτό που σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή. "Ένα είναι σιγουρο, ότι και να πείς.., ότι και να κάνεις, το γαμήσι σήμερα (από μένα) δεν το γλιτώνεις. Σσταμάτησε τις μαλακίες άμεσα. Απο τότε έκοψα αρκετά.. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να γαμήσουμε και να μας λένε ότι να 'ναι...Για την Έυα ουδέν σχόλιον...

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλημερα
κανενα καλο black girl?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εεεε, πως δε δουλευε. Στο 71 δεν ήτανε τελευταία; Εκεί είναι και η Ευα που λέει πολλά. Κι εμένα μου είπε η μικρή κάτι για Ντουμπάι κτλ. αλλά επειδή ακούω πολλά κάθε μέρα έχω πάθει εδω και καιρό ανοσία στις μαλακίες και ήτανε σαν να μην είπε τίποτα.. (τι με νοιάζει εμένα σκέφτομαι). Και μια μέρα, δεν θα το ξεχάσω, πήγα στην μικρή και δεν ξέρω τι την έπιασε και μου ξεκινάει μια συζήτηση, Πως και δεν παντρέυεσαι και τι θα κάνεις κτλ...Ρε πούστη μου σκέφτηκα τι γίνεται εδω πέρα..βαλτή ειναι; Εεε αφου είπε...είπε και μου τα κάνε καμπάνες τις λέω αυτό που σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή. "Ένα είναι σιγουρο, ότι και να πείς.., ότι και να κάνεις, το γαμήσι σήμερα (από μένα) δεν το γλιτώνεις. Σσταμάτησε τις μαλακίες άμεσα. Απο τότε έκοψα αρκετά.. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να γαμήσουμε και να μας λένε ότι να 'ναι...Για την Έυα ουδέν σχόλιον...
Τα ίδια μου έλεγε και εμένα ρε...... :2funny: :2funny: :2funny: Από το 71 είχε φύγει και ήταν γυρολόγος για 1 μήνα..............

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Τα ίδια μου έλεγε και εμένα ρε...... :2funny: :2funny: :2funny: Από το 71 είχε φύγει και ήταν γυρολόγος για 1 μήνα..............

Η γνώμη που σχημάτισα μετα απο συνευρέσεις μαζί της είναι με λίγα λόγια δύσκολος χαρακτήρας και δεν τα πάει πολύ καλά με όλους, όπως θα έπρεπε σε μια εκδιδόμενη. Με την Ευά επίσης οχι τοσο καλα. Με πλάγιο τρόπο, ( κατα την πράξη)  χωρίς να διαφαίνεται άμεσα, έχει τον τρόπο της να σε διώξει η να σε κρατήσει σαν πελάτη. Προφανώς είχε πολλούς για να απολαμβάνει τέτοια πολυτέλεια...Πολλούς τους είχε διώξει με την συμπεριφορά της. Όπως όλοι μας βέβαια είχε και κάποιες αδυναμίες...και οι αδυναμίες μας μεταμορφωνουν. Οι παρόντες δεν εξαιρούνται.  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η γνώμη που σχημάτισα μετα απο συνευρέσεις μαζί της είναι με λίγα λόγια δύσκολος χαρακτήρας και δεν τα πάει πολύ καλά με όλους, όπως θα έπρεπε σε μια εκδιδόμενη. Με την Ευά επίσης οχι τοσο καλα. Με πλάγιο τρόπο, ( κατα την πράξη)  χωρίς να διαφαίνεται άμεσα, έχει τον τρόπο της να σε διώξει η να σε κρατήσει σαν πελάτη. Προφανώς είχε πολλούς για να απολαμβάνει τέτοια πολυτέλεια...Πολλούς τους είχε διώξει με την συμπεριφορά της. Όπως όλοι μας βέβαια είχε και κάποιες αδυναμίες...και οι αδυναμίες μας μεταμορφωνουν. Οι παρόντες δεν εξαιρούνται.  ;)
Η συνέχεια εδώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=10009.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=10009.0[/url] ,γιατί θα μας βάλουν χέρι........

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σημερα το πρωι στο βροχερο ρομαντικο μεταξι...

μεγ.αλεξανδρου 17,ενα ξανθο μιλφακι αρκετα ενδιαφερον
              15,η βικυ η καυλιαρα παχουλουλα,απλο προγραμμα,ειχε δουλεψει και καλυμνου πριν κανα τριμηνο

κολωνου 53,η αντριαννα η χοντρουλα

στο κολωνου 48 οσες φορες εχω παει πρωι τις τελευταιες μερες,ειναι η αννα η ξανθια :tits: απο κολωνου 27 υπογειο.σημερα δε μπηκα

ιασωνος 44 δεξι,η αλεξανδρα η γνωστη ομορφη ξανθια χοντρη
          αριστερο,η σονια χωρις περουκα με το μαλλι να χει μακρυνει λιγο...σα μαστουρωμενη ηταν παλι :jerking:

ιασωνος 46 αριστερο,ενα μιλφακι ~45 ετων,μου λεγε να παμε για ενα ρωσογαμησι με πολλα υποσχομενο(?) χαμογελο

ιασωνος 31 υπογειο,ο καζαμπουμπου που συνηθως ειναι στο χοστελ

ιασωνος 30 πανω,ενα μιλφακι ξανθο, καθολου κακο...

μεγ.αλεξανδρου 28,η βερονικα με απαξιωμενο υφος και σαγιοναρες :jerking: και η αντριανα η χοντρουλα με τα γυαλια

στο ιασωνος 1α σημερα δε μπηκα.αλλα!παιζει μια μιλφαρα,γεματουλα,εμφανισιμη,μαυρομαλλα που 2 συναγωνιστες μου χουν πει πολυ καλα λογια...οποιος ενδιαφερεται ας τσεκαρει...η τσατσα στο "τι προγραμμα κανει η κοπελα?",απαντησε τα παντα εκτος απο κωλο...
εγω δεν εχω μπει ακομα γιατι με χαλαει το σπιτακι :hmm:

κολωνου 27 υπογειο,η ερρικα με το αλλοκοτο βλεμμα και τα σπυρια

κολωνου 30β,ιωαννα κλασσικα...

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Επισεις στο Φωκαιας 19 3η βαρδεια εργαζετε ενα καινουργιο ξανθο με καλη κωλαρα σε δυχτυωτο σιελ,το οποιο ξεφωνιζε μεσα,και οταν βγηκε στο  σαλονι, την ρωτησαν οι συναγωνιστες ηταν καλως?και απαντησε,ηταν μεγαλος πουτσα :grin:.

Αν πρόκειται για την ίδια, στις 14/11/12 το απόγευμα έκανα κατάθεση στη Μαρία, Φωκαίας 19. Καστανόξανθη με καλοσχηματισμένο, πλούσιο κώλο, αλλά ατροφικά στήθη. Λέει ότι είναι από την Ισπανία. Πέρασα καλά, παρόλο που ξεκίνησα με μια βαρεμάρα. Έμεινε πολύ ώρα στο 69 και στη συνέχεια στήθηκε στα 4, χωρίς κρέμα και χωρίς βιασύνες.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κανενα καλο μαυρο κοριτσακι :fuck2: εχετε να μου πειτε???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο
Λιοσιων 76β αντζελα,ωραια ξανθια παρουσια με δυνατα ποδια
Βεργας 2 αλεξανδρα,σεξι mlf
Διδύμου
16α λιλιαν και νικη,πολυ καλες παρουσιες
18 υπογειο φωτεινη
18 ισογειο αντριαννα
20 αννα και αλεξανδρα,μελαγχροινη η πρωτη,μινιον ξανθια η δευτερη

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν απο λιγο
Λιοσιων 76β αντζελα,ωραια ξανθια παρουσια με δυνατα ποδια
Βεργας 2 αλεξανδρα,σεξι mlf
Aλκιβιαδου  Διδύμου
16α λιλιαν και νικη,πολυ καλες παρουσιες
18 υπογειο φωτεινη
18 ισογειο αντριαννα
20 αννα και αλεξανδρα,μελαγχροινη η πρωτη,μινιον ξανθια η δευτερη

Αξιότιμε κ. xilnik,

κάνατε ένα μικρό λαθάκι. . . .  .

agapinor

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τίποτε για Εμμανουέλα από Φ65Β; Ήταν Τετάρτη απόγευμα στο Φ65Β στη θέση της Αλεξάνδρας.  :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σκληρό, ασυμβίβαστο, διευθαρμένο γαμίσι με Milf Μελίνα στο Καλύμου όροφος. Μόνο για αγνούς Milfάκιδες.

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τίποτε για Εμμανουέλα από Φ65Β; Ήταν Τετάρτη απόγευμα στο Φ65Β στη θέση της Αλεξάνδρας.  :think:

Νομίζω έχω παει μαζί της μια φορά αλλα δεν την δοκιμάζεις να μας πεις και τις εντυπώσεις σου;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πετυχε κανεις κανενα μαυρακι καλο σε κανενα ρδελο?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πετυχε κανεις κανενα μαυρακι καλο σε κανενα ρδελο?

τυπε τα μαυρακια πρεπει να ναι απο πιατσα, ελευθερας βοσκης, να νιωθεις οτι πηγες για σαφαρι στην Αφρικη  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom