Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (18 μέλη και 319 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Μικρομπουρδελότσαρκα. Με κάτι φίλους που θέλαμε να θυμηθούμε τα παλιά.

Φυλής πολύ λίγο. Δεν συγκρατησα και ονόματα. Επίπεδο δάπεδο. Όλες χάλια.

Διδύμου. Εκεί που δουλεύει η Αλιόνα είχε μια ψηλή Ρωσίδα κι αυτή με κοντό μαύρο μαλλί.
Πιο δίπλα είχε δύο πουτανάκια. Ένα κοντοπούτανο ξανθό με πεταχτό κωλαράκι και ένα καστανό.

Και τα άλλα της Διδύμου παπάρια γκόμενες.

Αγκύρας. Πούτσες μπλε. Και τα τρία μπουρδέλα γκόμενες για τον πούτσο. Δεν τις πήδαγα ούτε τσάμπα.

Αλκιβιάδου. 16 Α. 16 β 16 Γ.

Κάπου είχε μία Πατρίτσια και κάποιο είχε μια θείτσα ψηλή με πεσμένο μικρό βυζί.... ΕΛΕΟΣ...

ΈΛεγα να δώσω ένα τσιμπούκι στην Αλιόνα μιας και κατεβηκαμε με τα φιλαράκια, αλλά είχε ρεπό σήμερα.

Αλλά η τσάρκα είχε μεγάλη πλάκα.... Κανονίστηκε άλλη μία εκεί κοντά στα Χριστούγεννα.  :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Συνάδελφε ZeroTolerance γνωρίζω ότι δεν το είπες για εμένα, δεδομένου ότι αρκετές φορές έχεις πει πολύ καλά λόγια για τις μπουρδελο-ενημερώσεις μου. Και σε ευχαριστώ παρότι δεν νομίζω να το αξίζω.
Όμως οφείλω να σημειώσω και να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη ότι αρκετές φορές προσπάθησα να αποφύγω τις φαμφάρες και τις άχρηστες μπουρδελο-παπαρολογίες που γράφω στις ενημερώσεις αλλά δεν τα κατάφερα  :'(
Κάποιος "δεύτερος εαυτός" μου ξυπνάει ανεξέλεγκτα και αναίτια και αρχίζει να γράφει μαλακίες. :cheesy:
Πάντως (σου) λέω ότι στο γαμήσι λειτουργώ κανονικά. Δηλαδή γαμάω και χύνω (αν βέβαια η γκόμενα έχει τις ελάχιστες αποδεκτές προϋποθέσεις)
Φρέσκιες ειδήσεις συνεπώς δεν μπορώ να γράψω γιατί κατα βάθος δεν θέλω. Όχι γιατί δεν μπορώ. Γράφω όμως, φρεσκοκαταψυγμένες που έχουν και αυτές οι ειδήσεις την  δική τους σημασία.
Σωστός !!! :thumbsup:
Συμφωνώ και επαυξάνω για τον συνάδελφο PIATSAS! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι με τον συνάδελφο οργώσαμε με ένα στεναχωρημένο πενηντάρι παπάκι, έχοντας την υποστήριξη και τις πληροφορίες από CRHIS1971, CHEYENNE,  stavros51  και άλλους που τώρα δεν μου έρχονται στην πορνομνήμη την μισή Αθήνα για να φωτογραφήσουμε τα παλιά μπουρδέλα. Άσε που στο τέλος μας έπιασε η βροχή και (το σπουδαιότερο) αντί να νευριάσουμε το ρίξαμε στο καλαμπούρι.  :cheesy:
Βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι αυτό δεν έχει ούτε επιστημονική ούτε σοβαροφανή υπόσταση.
Εμείς όμως το ευχαριστηθήκαμε και (όπως φαίνεται στο θρεντ) το ευχαριστήθηκαν και οι μπουρδελο-παλιο-σειρές  :rockon:

αγαπητέ φαρκέλι δεν χρειαζεται να παιρνεις τιποτα προσωπικα.
ο καθενας έχει τον δικο του τυπο γραφης και το δικο του υφος
στο κατω κατω δεν ειναι αναγκη να αρεσουμε σε ολους...
εσυ εισαι μοναδικος και πολυ καλος ενημερωτης

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
δεσποινα απο φ.99 δουλευει ακομα η εχει αποσυρθει?οεο

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:rockon: :rockon: :rockon:

Αγαπητέ Zero συμφωνώ! Σαφώς δεν το παίρνω προσωπικά. Το έχω ήδη διευκρινίσει ...  ;)

Συνάδελφε ZeroTolerance γνωρίζω ότι δεν το είπες για εμένα, δεδομένου ότι αρκετές φορές έχεις πει πολύ καλά λόγια για τις μπουρδελο-ενημερώσεις μου. Και σε ευχαριστώ παρότι δεν νομίζω να το αξίζω.

στο κατω κατω δεν ειναι αναγκη να αρεσουμε σε ολους...
Σίγουρα ...  ;)

εσυ εισαι μοναδικος και πολυ καλος ενημερωτης
Αν μου επιτρέπεις να σημειώσω ότι είμαι ένας μαλάκας και μισός, αλλά είναι πολύ αργά για να συμμορφωθώ  :cheesy:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Κάθεσαι γράφεις μια κουβέντα να βοηθήσεις.... σου τη λένε.

Δίνεις πληροφορίες για το τι παίζεται στα μπουρδέλα, στις πουτάνες, στα κωλγκέρλια, στα Σιτυτούρια, την ακούς και πάλι.

Τους ανοίγεις τα μάτια και τους λες " ρε μαλάκες εδώ μπείτε, θα κονομήσετε" σου λένε πως αμολάς αρλούμπες.... επιβεβαιώνεσαι όχι μία αλλά 4 φορές κι ακόμα υπάρχουν μαλάκες που επιμένουν στην μαλακία που λένε.

Παίδες μην τρελλαίνεστε....

Ο έξυπνος ακούει.
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο μαλάκας επιμένει.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κάθεσαι γράφεις μια κουβέντα να βοηθήσεις.... σου τη λένε.
Συνάδελφε ποδολάγνος, νομίζω ότι απαιτείται να διευκρινίσουμε ότι άλλο είναι να προμοτάρουμε (πάντα με την καλή έννοια) τα ct και άλλο να προμοτάρουμε την Λαϊκή πουτάνα που δουλεύει για 10 ευρω ...  ;)

Ελπίζω (ότι) συμφωνούμε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Συνάδελφε ποδολάγνος, νομίζω ότι απαιτείται να διευκρινίσουμε ότι άλλο είναι να προμοτάρουμε (πάντα με την καλή έννοια) τα ct και άλλο να προμοτάρουμε την Λαϊκή πουτάνα που δουλεύει για 10 ευρω ...  ;)

Ελπίζω (ότι) συμφωνούμε

Δεν έχω προβλημα να διαβάσω μια κριτική για ό,τι και να είναι. Είτε Σιτυτούρι, είτε πουτάνα των 10 ευρώ. Προσωπικά διαβάζω τις κριτικές για τα σιτυτούρια μόνο και τα κωλ γκερλς. Δεν κατεβαίνω πια Φυλής και Μετάξι, παρα μόνο για συναισθηματικούς λόγους, όπως έκανα σήμερα.

Το ΜΠΟΥ έχει δύο χρήσεις για μένα.
Επειδή είμαι κατεξοχήν μουνάκιας, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι εδώ μέσα, η πρώτη χρήση είναι η ενημερωτική. Που παίζουν τα καλά τεμάχια και να μην τρώμε φόλες.
Η δεύτερη χρήση είναι ψυχαγωγική. Λέμε καμμία μαλακία να περνάει η ώρα όταν είμαστε πιεσμένοι από τη δουλειά.

Αυτά τα ολίγα... Πάω για ύπνο. Ξεποδαριάστηκα γέρος άνθρωπος στην μπουρδελότσαρκα απόψε....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
   Μικρομπουρδελότσαρκα. Με κάτι φίλους που θέλαμε να θυμηθούμε τα παλιά.

Φυλής πολύ λίγο. Δεν συγκρατησα και ονόματα. Επίπεδο δάπεδο. Όλες χάλια.

Διδύμου. Εκεί που δουλεύει η Αλιόνα είχε μια ψηλή Ρωσίδα κι αυτή με κοντό μαύρο μαλλί.
Πιο δίπλα είχε δύο πουτανάκια. Ένα κοντοπούτανο ξανθό με πεταχτό κωλαράκι και ένα καστανό.

Και τα άλλα της Διδύμου παπάρια γκόμενες.

Αγκύρας. Πούτσες μπλε. Και τα τρία μπουρδέλα γκόμενες για τον πούτσο. Δεν τις πήδαγα ούτε τσάμπα.

Αλκιβιάδου. 16 Α. 16 β 16 Γ.

Κάπου είχε μία Πατρίτσια και κάποιο είχε μια θείτσα ψηλή με πεσμένο μικρό βυζί.... ΕΛΕΟΣ...

ΈΛεγα να δώσω ένα τσιμπούκι στην Αλιόνα μιας και κατεβηκαμε με τα φιλαράκια, αλλά είχε ρεπό σήμερα.

Αλλά η τσάρκα είχε μεγάλη πλάκα.... Κανονίστηκε άλλη μία εκεί κοντά στα Χριστούγεννα.  :2funny: :2funny: :2funny:
"Ξέπεσες" στα μπουρδέλα τώρα????

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Mαγκες εμαθα πως Κολωνου 47 ειναι υπηρεσια η Βικη η καζακστανη.. Έχει πάει κάποιος;; γνωριζουμε κάτι;; εκδiδεται κ αυτη η έχει σταματήσει οριστικα;;;;;;

Ευχαριστω!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η πωλινα ηταν απο αλκιβιαδου

διδυμου 20, αλεξανδρα και αννα

διδυμου 16, λιλιαν και νικη

^αυτα στη δευτερη βαρδια

στην τριτη...
διδυμου 8 αριστερο(στην αλλαγη της βαρδιας,μαλλον στην τριτη),ελενα-ρομπερτα-σοφια
Φυλής 67,αντινα
φυλης 84 κατω,ζωη
        πανω,καρολινα
φυλη 65,εμμανουελα

φωκαιας 22 πανω αριστερα,ενα bbw με φουλ
φωκαιας 27α,πρωτη φορα την εβλεπα,ομορφη...
Φωκαίας 27Β κατω,ερρικα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
φυλη 65,εμμανουελα
Τελειωμένο σκυλί. Δέχεται μουνοδάχτυλο/α, γλυφωμούνι μέχρι να χύσει (περίπου στα 10 λεπτά) στη συνέχεια ακάποτη πίπα, τελειωτικό στα βυζιά (συνολικός χρόνος >10 min.). 20άρικο.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εχθες στην δευτερη βαρδεια,υπο βροχη στην ......
vzk1go.jpg

Φυλης
40 Τατιανα Λουβα.
54 Γιαννα η πρωινη.
66 Δ Ντενισα.
66 Α Μαργαριτα.
80 Αννα Μαρια η τσεχα.
84 ισ,Σονια η καυλαντηστρια.
84 ορ.Καρολινα πιθανως.
86 ισ.Σιμελα.
69 ορ.Μαγια.
69 ισ.Λαουρα.
71 ορ.Ελενα.
71 ισ.Ακουσα ρωσικη μουσικη,οποτε την εκανα πιθανως η Ευτερπη Τζουλιαννα.
Συνεχεια προς Διδυμουμε την βροχη να πεφτη..
7 Α το ψηλο μαυρομαλικο με κανονικο σωμα και μικρο στηθος.
7 Β Μαρια το κοντο αδυνατο το νεοφερμενο.
16 Λιλιαν Νικη.
Βγαινωντας η βροχη εχει δυναμωσει οποτε ειπα να παω για καφε..
22mfl2.jpg

Aλλα για να ειμαι απολυτα ακριβης αισθανθηκα την αναγκη να χτυπησω πρωτα μερικα...
2qjgb5l.jpg

Περιμενα να σταματηση η βροχη αλλα αυτη εξακολουθουσε να πεφτει,περνωντας απο την Ντισνευλαντ,ειδα λιγα φωτακια αναμενα σε βρεγμενο και βροχερο τοπιο με ανυπαρκτο κοσμο να κυκλοφορει!!!!!

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα , εδώ και λίγες μέρες δίπλα στο Φυλής 54 , εκεί που πριν κάνα χρόνο είχα αναφέρει χαρακτηριστικά για το σουβλατζίδικο που είχε ανοίξει και ήταν καταδικασμένο να κλείσει (όπως και έγινε) , γίνονται εργασίες ανέγερσης νέου μπουρδέλου / στούντιου. Ηδη χτίστηκε η βιτρίνα και μέσα χωρίζονται δωμάτια με γυψοσανίδα.

lA4bV.jpg

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μεταξι απογευματινη βαρδια ιασωνος 31:Μαυρουλα καλο κωλαρακι καυλαντισε με κατι παιδακια εφυγα σφινα.
ιασωνος 31β:μιλφ γυρω στα 38?Κοντο μαλλι μαυρο λιγα πιασιματα
κολωνου 47:μαυρη με πιασιματα πολυ καλο σωμα..καταθεσα ιασωνος 37α ιωαννα (μαλλον) εγραψα κριτικη.ιασωνοσ 46α ΒΒW μαρια.πολυ καλη μεσα την ειχα παρει πριν ενα χρονο.Αυτα θυμαμαι μονο καυλιαρηδες ελπιζω να βοηθησα..γειααα :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
πρίν απο λίγο βόλτα Φυλής και πέριξ μαζί με τον κρητικό85.......

ΦΥΛΗΣ

40 Τατιαννα ξανθία με καρέ μαλί λεπτή μικρό βυζί , ακα τελειωτικό και κώλο.
54β Γιάννα μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα κωλάρα και 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
66α Μικη(Σοφία/Ρομπέρτα)καστανή λεπτή στητό βυζάκι ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
66δ Ιωάννα μελαχρινή κοντή κωλάρα , με κώλο.
74 αριστερά Αννα κοντή μεαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
61 Σόνια καστανη λεπτή μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα και Χριστίνα μελαχρινή νταρτντανα με 2.5άρια βυζια απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτούζα.
80 Εμμι ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο και Μπίανκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κώλο μικρό σιλικονάτο βυζί , απλό πρόγραμμα.
84α Τζούλια καστανή κοντή 2,5άρια βυζια τατου πίρσινγκ , με κώλο.
84β Ανέλα(Αννα/Σεμέλα) ξανθιά λεπτή με σιλικονατο βυζί και ωραίο κώλο , απλό ανακοινώνεται.
86α Αντριάννα κασατανη κοντή πιτσιτίκα με πεταχτώ κωλαράκι και στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
86β Λάουρα ξανθιά παχουλή με αφράτη κωλάρα και 3άρια βυζιά , με κώλο.
65β Ντάνα(επέστρεψε με πολλά κιλά)μελαχρινή παχουλή με 2άρια βυζία , απλό πρόγραμμα.
67 Ανναμαρια(απο Φ80)ξανθιά μπουκλέ μαλλιά παχουλή μικρό βυζί , με κώλο.
69α Τζούλια καστανή κοντή με κωλάρα και μεσαία στητά βυζία , με κώλο.
69β Τάνια ξανθοκάστανο μίλφ κανονικό σώμα κωλάρα και μεσαίο βυζί , με άκα.
71α Ελενα ξανθιά κοντό μαλλί  κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ωραίο κώλο , με ακα.
71β Αννα(μαρια)μελαχρινή λεπτή ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα μεσαιο βυζί ,απλό πρόγραμμα..νομίζω ότι ερωτέυτηκε τον κρητικό με την πρώτη ματιά χα χα χα
109α Μαρίνα μελαχρινή μακριά μαλλιά ψηλή λεπτή 2άρια βυζιά ωραία παρουσία ,απλό πρόγραμμα.
109β Αννα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί , απλό ανακοινώνεται.
134β Πάολα μελαχρινή κοντή πσαχουλή μικρό βυζί τουρλωτό κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
134β μελαχρινή κοντή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
136 Τζένη ψηλή ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.

ΑΓΚΥΡΑΣ

12α Ελενα μελαχρινή μίλφ λεπτή με 2άρια βυζία , με ακα
12β Σοφία μίλφ με  κοκκινα κοντά μαλλιά χοντρή με 3άρια βυζιά , ακα τελειωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΥ

7αριστερά Μαριά ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια ωραία βυζία ,με ακα.
7 δεξιά Ανναμαριά μίλφ με κοντά κόκκινα μαλλία λεπτή μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα.
8α Μόνικά ωραίο μιλφ μελαχρινό κανονικό σώμα πιθανότατα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
8β Καρίνα ξανθιά κανονικό σώμα μκρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
16 Σόνια(Ευα)μελαχρινή ξεμαλλιασμένη μίλφ κανονικό σώμα κωλάρα βυζάρες , με ακα.
18α Σύλβια μαυρό ξανθό μαλλι παχουλή με μεγάλα βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
18β Αντριάννα τρομακτική μίλφ με σιλικονάτα βυζία , ακα τελειωτικό .
20 Αλεξάνδρά κοντή ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2αράκι βυζί , με ακα και Βερόνικά  ξανθοκάστανη μίλφ με κοντό μαλλί νταρντάνα κωλάρα 3άρια βυζία , με ακα.

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω ξανθό μίλφ αδιάφορο , με κώλο.
27β κάτω Ειρήνη καστανή κοντή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί με τατού , με ακα,
27α Χριστίνα ξανθοκάστανη κοντό μαλλί παχουλή με 2.5άρια βυζία , απλό πρόγραμμα , πολύ καυλάντα με τον κρητικο.....
25β Αννα ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους κοντη λεπτή ωραίο κώλο και στητό μικρό βυζί , με ακα
25α Τερέζα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
24 Ειρήνη(απο Διδύμου 18β&α και Φυλής 84α)μελαχρινή χοντρούλα μικρό βυζί ωραιο πρόσωπο , με κώλο.
22 πάνω δεξια καστανή λεπτή πολύ αδιάφορη , νομίζω απλό πρόγραμμα.
19 Ρωξάννα μελαχρινη λεπτή με μεγάλα πεσμένα βυζια , με ακα.

καλό απόγευμα....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι μπαζοθυελα ειναι αυτη στην φυλης ρε? πρωι μια βολτα και τιποτα.. ολες χαλια..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
πρίν απο λίγο βόλτα Φυλής και πέριξ μαζί με τον κρητικό85.......

ΦΥΛΗΣ

ΔΙΔΥΜΟΥ

16 Σόνια(Ευα)μελαχρινή ξεμαλλιασμένη μίλφ κανονικό σώμα κωλάρα βυζάρες , με ακα.
δεν είναι ξεμαλιασμένη, καραφλή είναι...κανονικά θα επρεπε να φορά περούκα, κατά τα λοιπά ειναι πολύ μουναρα μιλφ με μετριοτατες υπηρεσιες περαν του αψογου στοματικου
18β Αντριάννα τρομακτική μίλφ με σιλικονάτα βυζία , ακα τελειωτικό .
ετσι, βλέπω διορθώνεσαι με τις παρατηρήσεις! ;)

ωραια ενημέρωση, μπραβο! :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα , εδώ και λίγες μέρες δίπλα στο Φυλής 54 , εκεί που πριν κάνα χρόνο είχα αναφέρει χαρακτηριστικά για το σουβλατζίδικο που είχε ανοίξει και ήταν καταδικασμένο να κλείσει (όπως και έγινε) , γίνονται εργασίες ανέγερσης νέου μπουρδέλου / στούντιου. Ηδη χτίστηκε η βιτρίνα και μέσα χωρίζονται δωμάτια με γυψοσανίδα.

ωραίος και παρατηρητικός!
εγω , λόγω κρισης θα πρότεινα να λειτουργουσε το μαγαζι 2 σε ενα , δηλ μπουρδελο και σουβλατζιδικο μαζι, θα εκανε τρελές δουλειές, αλλά που τέτοια πραγματα στο ελλαδισταν....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom