Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (36 μέλη και 313 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Καταθεση σημερα πριν λιγα λεπτα στη Λιλιαν στο Διδυμου 16 με αριστες εντυπωσεις.. Προτεινεται ανεπιφυλακτα.. θα ανεβασω και κριτικη οταν βρω χρονο  :cum:
αυτό είναι καλτ γαμήσι ακι όχι του ψηλού στην Στέλλα...  :grin: :grin: :grin: :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εδώ, τώρα γύρισα:
αυτά απο εμένα. Γενικά στο Μεταξουργείο έπαιζε πολύ πράγμα σε 10κό μέτρια ποιότητα σε βαθμό που ακόμα και οι αναλαμπές στην Κολωνού να προσπερνιούνται. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση που σε μερικά μαγαζιά στην Κολωνού (που τα θεωρώ ένα βαθμό πιο πάνω, ισάξια με Φυλής-αν όχι καλύτερα μερικά) άφηναν και Πάκηδες μέσα, κάτι που με απέτρεψε απο το να περάσω (πχ Κολωνού 27 θα περνούσα αλλα είχε δύο Πάκηδες στο σαλόνι και προσπέρασα). Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα κάπου λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στο χώρο όχι επειδή δεν βρήκα κάτι. Παρόλα αυτά επειδή είμαι μάγκας πήγα και απο Φυλής:
Μόνο με δυο Πακιστανούς στο σαλόνι και δεν πέρασες ; Εδώ περνάμε όταν είναι στο σαλόνι 10 και 15 Πακιστανοί ...  :cheesy:

Υγ. Πολύ καλή ενημέρωση Dawn !

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
                                                                                          Δυστηχος φιλτατε Αρη δεν ακουσα το ενστικτο μου,και στις 2 περιπτωσης οι εν λογο κορασιδες με προκαλεσαν στο σαλονι και πολλες φορες δεχομε την προκληση και αυτο ειναι λαθος μου... Χερομε που σαρεσι ο αυθορμητισμος μου .Παντα ειμαι αυθορμητος και στην γραφη μου, και στην ζωη μου, δεν μαρεσουν οι τυπικουρες,και τα μισολογα...ειμαι Ανδρας και οχι μισαντρουλο...και ας ειναι και αυτο μειον μου...διοτι αγαπητε μου ο [καλος καλο δεν εχει.....] ;)οσο για την γραφη μου το προσπαθω.... :rockon:

Είσαι και μετριόφρων  πάνω απ' όλα ....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
επιστροφή στην πιάτσα....
τα σέβη μου......
Έλλειψες από την ομάδα με τις τακτικές και τακτοποιημένες ενημερώσεις σου! :thumbsup:

έχω να πάω χρόνια στα συγκεκριμένα......

Όσο περνούν οι ημέρες, το παρελθόν δεν φεύγει μακρύτερα, αλλά (αντίθετα) μας πλησιάζει όλο και πιο πολύ.

Το πλέον πιθανόν είναι να συναντούμε γεγονότα της αντίστροφης εξέλιξης.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μόνο με δυο Πακιστανούς στο σαλόνι και δεν πέρασες ; Εδώ περνάμε όταν είναι στο σαλόνι 10 και 15 Πακιστανοί ...  :cheesy:

Υγ. Πολύ καλή ενημέρωση Dawn !

ούτε με μισό πάκη δεν περνάω μέσα. Για κανένα λόγο, εκτός και αν η κυβέρνηση εφαρμόσει πλέον κοινωνική μεταναστευτική πολιτική και γίνει ξεκαθάρισμα στους αλλοδαπούς που έρχονται εδώ, ώστε να ξέρουμε ποιοί είναι νόμιμα εδώ και ποιοί όχι. Μποϊκοτάζ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Έλλειψες από την ομάδα με τις τακτικές και τακτοποιημένες ενημερώσεις σου! :thumbsup:
μερικές φορές χρειάζεται αποτοξίνωση....αλλά καιρός είναι να βρεθούν και "αντικαταστάτες"μας....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατί για να με μαυρίσουν πάλι?????
θα ανεβάσω για την Αγάπη............

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Τωρα....
Αλκαμενους 113
Αλινα...ξανθο αριστοκρατικο μιλφ με ωραιο λεπτο κορμι!Πολυ ομορφη παρουσια για τους φαν...
Ρεμουνδου 20
Ντενισα κλασσικα
Ρεμουνδου 21 ισογειο
Μονικα η γνωστη ξανθια
Ρεμουνδου 21 ανω
Μια παλια γνωριμη!
Η Μαρια απο τα Κασσανδρας...δουλευε εκει πριν απο ενα χρονο περιπου!
Μελανουρι με πολυ καλο κορμι και σεξυ φατσα!
Ειχε τιμηθει τοτε με πολυ καλες εντυπωσεις οποτε ειναι θεμα χρονου να τιμηθει και στο 20αρικο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Πριν απο λιγο...
Τωρα....
Αλκαμενους 113
Αλινα...ξανθο αριστοκρατικο μιλφ με ωραιο λεπτο κορμι!Πολυ ομορφη παρουσια για τους φαν...
Ρεμουνδου 20
Ντενισα κλασσικα
Ρεμουνδου 21 ισογειο
Μονικα η γνωστη ξανθια
Ρεμουνδου 21 ανω
Μια παλια γνωριμη!
Ειχε τιμηθει τοτε με πολυ καλες εντυπωσεις οποτε ειναι θεμα χρονου να τιμηθει και στο 20αρικο!

υπέρμέγιστο ρεσπέκτ μέγα λαγωνικό!!! :rockon:

έτσι είναι ο έμπειρος πάικτης! μια επιλεκτική κατεβασιά , 2 ειδήσεις σοβαρές και φρέσκιες χωρίς πολλές φαμφάρες. ;)

...αν και την Αλίνα την έιχα δει εγώ πρώτος.... :sunglasses:  αχαχαχαχα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μυστη μου έγω πάντως θα τιμήσω εκέινο το αλληθωρο που είδαμε σημερα στη φυλής με το τουρλωτο κωλαράκι που πηγαινε κουνάμενο λυγάμενο να πιασει βάρδια στην υπόγα!

αυτό σίγουρα θα ενδιαφέρει και το apolyto arseniko!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
μυστη μου έγω πάντως θα τιμήσω εκέινο το αλληθωρο που είδαμε σημερα στη φυλής με το τουρλωτο κωλαράκι που πηγαινε κουνάμενο λυγάμενο να πιασει βάρδια στην υπόγα!
η Στέλλα , απόγευμα δουλεύει στο Φ74 αριστερά και το βράδυ Λιοσίων 91  , άλλοτε φορώντας τα γυαλιά της και άλλοτε όχι....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Καθε πορνος που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να τιμησει εστω μια φορα ενα αλληθωρο η ενα φαφουτικο.
Ειδικα τα αλληθωρα ειναι θεοσταλτα δωρα και δε πρεπει να τα απαξιωνουμε αλλιως θα το βρουμε μπροστα μας :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Διδυμου
8α γιασμιν,η κοπελα που ρωτας oliver,συμπαθητικη μεσα,εχει αρκετες κρτικες στο 8β
8β μικυ/ρομπερτα
20 δυο κοπελες,αννα,η ψηλη λεπτη μελαγχροινη με τ ωραιο σωμα,βικτωρια,η ψηλη ξανθια νταρντανα με το προστυχο βλεμμα
7α ιωαννα,αμφιλεγομενη, διαστροφικη, μεταmlf μελαγχροινη κατασταση
7β αννα,μετρια παρουσια,κοντο μαλλι που τονιζε τα βαλκανικα της χαρακτηριστικα
Φωκαιας
27α σαρα,η ψηλη λεπτη ρουμανα που καποιος συναγωνιστης ρωταγε  που εχει χαθει
25β αλισια με φουλ προγραμμα και αρκετους πακιστανομαυρους στο σαλονι,δεν την ειδα
24 λαβυρινθος,ιρενα,η γνωστη μελαγχροινη με τα λατιν χαρακτηριστικα,εχει δουλεψει φυλης 84 και 86 και διδυμου 18, καθως και σε στουντιο προσφατα.Ομως το πισω συστημα εχει χαλαρωσει δυστυχως επικυνδυνα
Φυλης
134α παολα
134β τζεσικα
136 ντανιελα,ανοιξε τωρα,μετριο πολυ μελαγχροινο και σχeτικα αντισεξουαλικο πλασμα με φουλ προγραμμα

:thumbsup:
την Αννα να την χτυπήσεις (των Διδύμου 20 - Αγκυρας 12). Είναι πολύ καλο δίδυμο με την Βικτώρια. Μια νταρντανα εκφυλη (βικτωρια) και μια αδύνατη ντελικάτη πρόστυχη (Αννα).
Η Αννα στις 13 Δεκ μας χαιρετα και έρχεται τον Γεν- Φλεβαρη πάλι.
Το πρωί (σήμερα ) πέρασα και απο Τροφωνίου και Εξηκίου αλλά δεν χρειάζεται να γράψω κάτι...
πολύ χαμηλή ποιότητα. Εκτός απο μια μιλφ ξανθιά , καλλιγραμμη εντυπωσιακη στο Τροφωνιου 11 (επανω) ολες οι άλλες ηταν τραγικές.
Περτασα και απο Βιργινίας Μπενάκη οπου ηταν η χοντρο Βικυ η ελληνιδα (κλασσικα πρωινη βαρδια εχει κατσικωθει εκει) και στο απεναντι το Παιανιέων 24 ήταν η ρωσιδα ασχημομουρα (φιλοτιμη ομως) γκιλφ Αλεξανδρα, γυρολογος ολων των μπουρδελων της ατtικης

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατί για να με μαυρίσουν πάλι?????
καλα αυτο κοιτα να το συνηθησεις....εγω π.χ. που γραφω κ για επαρχια ,με εχουν καταμαυρισει σε κριτικες...δεν φτανει που ενημερωνω με μαυριζουν κιολας....αβυσσος η ψυχη του πυρφορου... :jerking: ;)

Επισκέπτης
Πριν απο λιγο...
Τωρα....
Αλκαμενους 113
Ρεμουνδου 20
Ντενισα κλασσικα
Ρεμουνδου 21 ισογειο
Μονικα η γνωστη ξανθια
Ρεμουνδου 21 ανω
Μια παλια γνωριμη!

Λαγωνικο PIATSAS, στο Ρεμουνδου 21, που βρηκες την Μαρια απο Κασσανδρας, το μελανουρι, ειναι η Μαρια η Βουλγαρα,(που δουλευε Φυλης 80, 109 και σε αλλα ''σπιτια'' της περιοχης), η οποια οταν εφυγε απο Φυλης ''ξαναβαπτισθηκε'' και εγινε Αντζυ απο Τσεχια?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
υπέρμέγιστο ρεσπέκτ μέγα λαγωνικό!!! :rockon:

έτσι είναι ο έμπειρος πάικτης! μια επιλεκτική κατεβασιά , 2 ειδήσεις σοβαρές και φρέσκιες χωρίς πολλές φαμφάρες. ;)

...αν και την Αλίνα την έιχα δει εγώ πρώτος.... :sunglasses:  αχαχαχαχα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mα τι λες τωρα?
Αφου εγω την ειχα δει πρωτος !!
2vudnif.gif

:2funny: :2funny:
Βρε την αλοιθωρη...μας  εβγαλε γουστα! :rolleyes:

Τα Σεβη μου Τιτανοτεραστιε MilfHunter! :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λαγωνικο PIATSAS, στο Ρεμουνδου 21, που βρηκες την Μαρια απο Κασσανδρας, το μελανουρι, ειναι η Μαρια η Βουλγαρα,(που δουλευε Φυλης 80, 109 και σε αλλα ''σπιτια'' της περιοχης), η οποια οταν εφυγε απο Φυλης ''ξαναβαπτισθηκε'' και εγινε Αντζυ απο Τσεχια?
Οχι αλλη Μαρια ειναι αυτη(στα Κασσανδρας δηλωνε ¨Ισπανιδα¨)...δεν ειναι η Αντζυ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom