H βόλτα πραγματοποιήθηκε χθες στην απογευματινή βάρδια στην περιοχή της Φυλής.Ωστόσο λόγω έλλειψης χρόνου καθότι ακολούθησε νυκτερινή έξοδος η ενημέρωση γίνεται σήμερα.Πιστεύω μιας και η απογευματινή βάρδια αρχίζει σε λίγο οτι θα σας βοηθήσει.
Ξεκίνημα απο την Αλκιβιάδου 16Γ στο οποίο δούλευε η Αννίτα.Κοπέλα ζουμερή χωρίς να θεωρείται παχιά με ξανθά μαλλιά.Θεωρείται πλέον παλιά στον χώρο.
Στο Αλκιβιάδου 16 Β η μιλφ Πατρίτσια σε ντούο με την Τζένυ το γυφτάκι.Σε αυτόν τον οίκο εμφανίστηκε με ξανθό μαλλί,περιποιημένη και λευκή χρησιμοποιώντας πιθανόν γαλάκτωμα.Για την Πατρίτσια ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα ενώ για την άλλη κοπέλα κώλος.Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η Τζέννυ.Μιας και την κοπέλα αυτή δεν την συμπαθώ έχω καιρό να την δώ αλλά κατα μεγάλη πιθανότητα αυτή που είδα ήταν αυτή.Πολύ αεράτη εμφανίστηκε πάντως το τσόκαρο.Ας το τσεκάρετε πάντως αν ήταν όντως αυτή γιατί κρατώ μια πισινή.Θεωρείστε πάντως οτι συχνά οι κοπέλες αλλάζουν την εμφάνιση τους και το όνομα τους και πλασσάρονται σαν καινούριες κοπέλες.
Στο Αλκιβιάδου 16Α πήγα να δω την καινούρια μιλφ-γκράνυ την Νατάσσα.Πρόκειται για ψηλή γυναίκα γύρω στα 55,κανονικών κιλών με ομολογουμένως ενδιαφέρον σώμα με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες αλλά με πρόσωπο αρκετά σπασμένο.Έντονο μακιγιάζ,πούδρα και γαλάκτωμα στο πρόσωπο για να κρύβει την ηλικία αλλά το αποτέλεσμα που φαινόταν ήταν σαν να είχε βάλει το πρόσωπο της στον γύψο.Φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο για να κρύβει κάποιες ατέλειες λόγω της ηλικίας της.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Έχοντας υπόψη την τελευταία αρνητική κριτική και ενώ με καβλάντιζε στο σαλόνι για να μπώ έκανα μερικές ερωτήσεις.Σε ερώτηση μου αν κάνει τελειωτικό τσιμπούκι 2 φορές απήντησε με τον σιβηλικό τρόπο "Μπες στο δωμάτιο και θα τα βρούμε".Σε ερωτηση μου σχετικά με τον χρόνο μου είπε "Είναι για δέκα λεπτά δεν μπορείς να μείνεις παραπάνω γιατί με ελέγχει το αφεντικό με κάμερα". Εργαζόμενες και αφεντικά οίκων ανοχής και studio αφήστε της μαλακίες με τον χρόνο εν όψι κρίσης και αφήστε τους πελάτες που από αυτούς ζείτε να γαμήσουν σαν άνθρωποι.Σε λίγο δεν θα περνάει ούτε κουνούπι στα μαγαζιά σας.Φυσικά με την απάντηση που πήρα αποχώρησα και το ίδιο συμβουλεύω να πράτετε και εσείς μπας και συμμορφωθούν λίγο με τον χρόνο γιατί παράγινε το κακό.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Νίκα.Πλασάρετε για καινούρια κοπέλα αλλά στην ουσία είναι η Βερόνικα της ίδιας αλυσίδας Αγκύρας 12 & Διδύμου 20.Έχει κοντύνει και βάψει ξανθό το μαλλί της καθώς και έχει αλλάξει και μακιγιάζ.Ο τρόπος σαλοναρίσματος της και οι σωματικές αναλογίες της όμως την προδίδουν.Απορώ που κανείς σας δεν το πρόσεξε και δεν το έχει αναφερει μέχρι τώρα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η Φωτεινή η γνωστή παχουλή μιλφ με ξανθά μαλλιά και βυζάρες.Στο Διδύμου 16 εχθές δούλευαν 2 κοπέλες η μιλφ Λίλιαν απο Αγκύρας 12 παλιότερα Ρωσίδα με ξανθά μαλλιά λεπτή απο την μέση και πάνω και με πολύ φαρδιά περιφέρεια απο την μέση και κάτω μαζί με την υπέρβαρη Ρωσίδα Όλγα με κοντά μαύρα μαλλιά πάλι απο Αγκύρας 12 αλλά και Περγάμου 27 καθώς και Κολωνού 53.
Στο Διδύμου 7 αριστερά ήταν κλασσικά η Μαρία/Μαίρη λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα και περίεργο βλέμμα.Γυμνό τσιμπούκι.Επέστρεψε ξανά πίσω στην δράση παλιότερα δούλευε σαν Στέλλα στο Φώκαιας 24.Στο Διδύμου 7 δεξιά ήταν η Λώρη η γνωστή αδύνατη κοπέλα,με μαύρα μαλλιά απο το
Φυλής 66Δ και απο Φυλής 40 όπου εκεί δουλεύει ως Καμέλια.Σε αυτό το σπιτάκι ήταν η δεύτερη μου κατάθεση.Απογοήτευση.Παρόλο που με ξέρει οτι είμαι σταθερός της πελάτης στα 8 λεπτά περίπου άρχισε να μου λέει αγχωμένη "Φινίτο,Φινίτο" και να προβαίνει σε γρήγορες εντριβές στους όρχεις μου και στο σώμα μου νομίζοντας προφανώς ότι είμαι μηχάνημα και θα τελειώσω έτσι.Αφού με είχε αγχώσει στο τέλος την απέβαλα.Αυτή φανερά αγχωμένη μου είπε οτι είναι μόνο για δέκα λεπτά.Ντύθηκε σαν σίφουνας ενώ εγώ της έλεγα να χαλαρώσει και ηρεμήσει και έτρεξε να προλάβει το επόμενο δωμάτιο που είχε. Και αυτό συναγωνιστές το έκανε σε κάποιον που ξέρει οτι είναι πελάτης της πόσο μάλλον σε κάποιον που την δοκιμάζει.
Πράγματι είναι εμφανές μετά και απο αυτό το περιστατικό οτι τα αφεντικά ελέγχουν το πόσο θα κάτσει μια κοπέλα μέσα στο δωμάτιο για να εξυπηρετήσει περισσότερους πελάτες για σκοπούς κέρδους αγνοώντας την παράμετρο της απωλείας πελατών λόγω της πρακτικής αυτής.Στο χέρι μας είναι σαν πελάτες να μην το επιτρέψουμε να συμβεί αυτό μιας και συμμορφωθούν.Παρόλο που η κοπέλα είναι καλή μέσα μετά απο αυτό το περιστατικό θα το ξανασκεφθω να περάσω μαζί της.Προτιμώ να περάσω σε κάποιο στανταράκι που ξέρω οτι θα κάνω την δουλειά μου χωρίς άγχος απο την ίδια και την υπηρεσία παρά με κάποια που έστω και ακούσια θα μου βγάλει το λάδι να τελειώσω γρήγορα.
Στο Διδύμου 8 ήταν η Μίκυ/Ρομπέρα/Σοφία.Ανακοινώθηκε 69.Στο
Φυλής 66Δ ήταν η Χριστίνα,κοντή,λεπτή,αθίγγανη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα και φωνή βραχνή σαν νταλικέρη απο τα Φυλής 40,Διδύμου 7 δεξιά και Φυλής 69 παλιότερα το καλοκαίρι.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Κακές υπηρεσίες στο δωμάτιο.Μην μπει κανείς σας.
Στο Φυλής 59 ισόγειο ήταν η Ρωξάνη μαζί με καινούρια λεπτή αθίγγανη με κοντά μαλλιά όχι τόσο καλής εμφάνισης, Στον όροφο ήταν καινούρια αθίγγανη πολύ αδύνατη με μαύρα πιασμένα μαλλιά και γυμνό τσιμπούκι.Σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση.Εμένα μου έκανε κλικ και ίσως έπρεπε να την είχα δοκιμάσει.
Στο Φυλής 61 υπόγειο καινούρια κοπέλα η Ναταλία.Πρόκειται για λεπτή,λευκή,νόστιμη κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά.Έχει το σωματότυπο και την εμφάνιση της Βίκης απο το Κολωνού 27 υπόγειο που δουλεύει μεταμεσονύχτια βάρδια για όσους γνωρίζουν.Απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν η Έλενα και στο αριστερό η Άννα.Ενδιαφέρουσες παρουσίες που έχουν δοκιμαστεί.Εμένα μου κάνει κλικ περισσότερο η Άννα.
Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Λάουρα με μαύρα μακριά μαλλιά και όμορφες βυζάρες.Ελεύθερο στοματικό.Δεν την έχω πάρει παρόλο που μου κάνει κλικ λόγω μέτριων κριτικών .Ο όροφος ήταν κλειστός και δεν μπόρεσα να δω την Μάγια την οποία και δεν έχω δει ακόμα.
Στο
Φυλής 67 ήταν η Τζούλια με πρωκτικό.
Στην Φώκαιας 25 όροφος η Άννα η "Βουλγάρα" η παχουλή ξανθιά που ξεκίνησε απο Διδύμου 25&27 παλιότερα για να καταλήξει σε αυτόν τον οίκο.Τα πάντα όλα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Φλώρα απο Κωλοκυνθούς 38 παλιότερα και Φυλής 84, Ιάσωνος 46 μεσαίο,Μεγ Αλεξάνδρου 20&22 προσφάτως.Μετά την πρόσφατη επαναφορά της σε ρόλο γυρολόγου πλέον.Κοντά μαύρα απεριποίητα μαλλιά,έχει προσθέσει κιλά και γενικά για την περιοχή αυτή είναι αρκετά δύσκολο να αντέξει τον ανταγωνισμό.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο η επιστροφή της Βικτώριας απο το Αλκιβιάδου 16Γ είναι γεγονός.Μαζί της η υπηρεσία απο το ίδιο μαγαζί που συνεργάζεται συνήθως.Το πρόγραμμα της έχει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα μιας και είχα καιρό να την πετύχω.
Στον όροφο ήταν η Έλενα η κοντή με τις βυζάρες.Τέλος αξίζει να αναφέρω οτι στο Φώκαιας 24 το οποίο έχει ανακαινιστεί αν και εγώ το προτιμούσα πιο παλιό γιατί ήταν πιο κάλτ και θύμιζε την ιστορία παλαιότερων εποχών είχε καινούριο Ρουμανάκι το οποίο απο άποψη εμφάνισης ήταν το καλύτερο που είδα την βόλτα μου.Ψηλό,μελαμψό πιθανότατα με τσιγγάνικο αίμα,με μαύρα μαλλιά σπαστά μέχρι τους ώμους,20 χρονών,με όμορφο σώμα κανονικών κιλών χωρίς ατέλειες και μικρό τατού πίσω στην μέση.Πρόσφερε 69 και λίγο μασαζάκι κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας.
Αυτά απο μένα συναγωνιστές.