Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (3 μέλη και 144 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εδώ, τώρα γύρισα:

Ακομινάτου 2Β γεματούλα με φούλ πρόγραμμα και ακάποτο, pro-milf την έχω δεί και Ρεμούνδου.
Δεληγιώργη 39 Μελαχρινή με βλαχόφατσα και ωραίο σώμα.
Περδίκα 3 στο πάνω σπίτι δεν θυμάμαι αλλα πρέπει να ήταν κάποια γεματούλα, στο κάτω είχε μια μελαχρινή με χαλαρή κοιλίτσα, ωραίο πρόσωπο απο Πολωνία.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ανίτα ξανθό gilf με ακάποτο και Βίκυ milf μελαχρινό με απλό πρόγραμμα. Ρωσσίδες και οι δύο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 στο υπόγειο. Χαλαρή κουβέντα με τον τσάτσο και εμφανίστηκε η κοπέλα απο Ρεμούνδου-όροφος, την είχα πάρει πρίν μια εβδομάδα: Ρουμάνα, γεματούλα pro-milf μελαχρινή με καλή ποδολαγνεία αλλα μέτριες οι υπόλοιπες επιδόσεις. 10 €.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α Δύο κοπέλες ξανθιά/μελαχρινή βαρέων βαρών και οι δύο, απο 10€ η μία και παρτούζα.
Κολωνού 53 Δύο κοπέλες, μια ξανθιά γεματούλα μέτριας εμφάνισης και μια μελαχρινή με βυζάρες κάπως καλύτερα εμφανισιακά.
Κολωνού 48 Ξανθιά γεματούλα με βυζάρες και μέτριο πρόσωπο.
Κολωνού 32Γ μελαχρινή με προστυχόφατσα 10 €, σκέφτηκα να περάσω αλλα δεν το έκανα. Μετά απο ερώτηση δεν κάνει ακάποτο, πράγμα που εκτιμώ.
Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου) ο λαβύρινθός: σούπερ πιπινάκι, όμορφούλα, αδυνατούλα με καυλόφατσα στα 15€. Δυστηχώς δεν πέρασα αν γνωρίζει κανείς τίποτα ας ενημερώσει με ενδιαφέρει.
Κολωνού 30Β Δύο κοπέλες ψηλές καστανόξανθές, σχετικά ωραίες παρουσίες. Η μία είναι σταθερά εκεί, την έχω ξαναπετύχει.
Κολωνού 27Α Ρωμαϊκό σαλόνι. Νεαρή αδύνατη καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο, την έχω ξαναδεί εκεί 10€ πρόγραμμα.
Κολωνού 27Β όροφος: Ξανθιά με σπαστό ημίμακρο μαλλί, ωραία σε γενικές γραμμές αλλα δεν με ενέμπνευσε να περάσω.
Κολωνού 47 όροφος: μαυρούκο γεματούλα με βυζάρες και κοντό μαλλί. Ισόγειο: gilf μελαχρινή, αδύνατη πρίν 20-25 χρόνια θα την γαμούσα, τώρα όχι...
Λεωνίδου 28 όροφος: μελαχρινή milf, ωραία σχετικά αλλα ο χώρος δεν εμπνέει. Ισόγειο δεν θυμάμαι να πώ την αλήθεια....

αυτά απο εμένα. Γενικά στο Μεταξουργείο έπαιζε πολύ πράγμα σε 10κό μέτρια ποιότητα σε βαθμό που ακόμα και οι αναλαμπές στην Κολωνού να προσπερνιούνται. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση που σε μερικά μαγαζιά στην Κολωνού (που τα θεωρώ ένα βαθμό πιο πάνω, ισάξια με Φυλής-αν όχι καλύτερα μερικά) άφηναν και Πάκηδες μέσα, κάτι που με απέτρεψε απο το να περάσω (πχ Κολωνού 27 θα περνούσα αλλα είχε δύο Πάκηδες στο σαλόνι και προσπέρασα). Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα κάπου λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στο χώρο όχι επειδή δεν βρήκα κάτι. Παρόλα αυτά επειδή είμαι μάγκας πήγα και απο Φυλής:

Φυλής 66Α & Φυλής 66Δ : Στο ένα έπαιζε η Μίκυ απο Διδύμου, μου αρέσει γενικά η κοπέλα, αλλα ο χώρος όχι, προτιμώ να περάσω απο 'βδομάδα να την πάρω στο σπιτάκι στη Διδύμου σε καλύτερες συνθήκες. Στο δίπλα με τον πούστη τσάτσο έπαιζε μια μελαχρινή με ωραία εξυπνόφατσα και βυζάρες. Ωραία βλάχικη παρουσία αν την ξαναπετύχω αλλου θα δοκιμάσω.
Διδύμου 8Α & Διδύμου 8Β Στο ισόγειο έπαιζε η καυλοmilf τσατσά (δεν πορνευτόταν αυτή/μακάρι...) και η Ρωσσίδα Καρίνα που έχει πρωϊνές/απογευματινές βάρδιες εναλλάξ. Θα την δοκιμάσω σε κάποια φάση να δώ τι λέει. Πάνω δούλευε η Μαρία τρελοκοτσιδού, φυσικά κατέθεσα και κέρδισα σούπερ-γαμήσι με ένα αυθεντικό milf καθώς και μασαζάκι μετά για έξτρα χαλάρωση.

Αυτά απο εμένα φίλοι μου. Εύχομαι καλές Σαββατο/Κυριακάτικες καταθέσεις σε όλους. Επίσης συγνώμη αν μπερδεύω τα σπιτάκια στο Μεταξουργείο, δεν πηγαίνω σχεδόν καθόλου εκεί, όποτε αν έχω κάνει κάποιο λαθάκι στα νούμερα διορθώστε με.  :grin: :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κολωνού 30Β Δύο κοπέλες ψηλές καστανόξανθές, σχετικά ωραίες παρουσίες. Η μία είναι σταθερά εκεί, την έχω ξαναπετύχει.
δε δουλευε η ιωαννα?ξερει κανεις αν συνεχιζει να δουλευει η ιωαννα? :helpplea:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν ξέρω ποια είναι η Ιωάννα, σόρρυ...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
     καλημερα σε ολους τους παιχτες του μπουρδελα.μπαινω σημερα εκτακτος για να καταθεσω την εμπειρια που ειχα χθες καθως περασα στο δωματιο με την κοπελα που ειχε στην πρωινη βαρδια στο μπουρδελακι της οδου περδικα 3,το αριστερο ομως,οπως ερχομαστε στην περδικα απο μεγαλου αλεξανδρου. την κοπελα δεν την ειχα ξαναδει.κατεβηκαμε με συναγωνιστη με το αυτοκινητο του στο κεντρο και παρκαραμε καπου εκει κοντα.τρελη κινηση και ευτυχως το βαλαμε καπου που ηταν ασφαλες και καναμε την τσαρκα μας.πανω κατω περασαμε σχεδον απο ολα.η γκομενα σε αυτο στην περδικας που περασα μου εκανε μια καποια εντυπωση μιας και ηταν απο τις πρωτες που ειδαμε,ονομα δεν θυμαμαι.καθοταν στην εισοδο του μπουρδελου γυμνη απο την μεση και πανω με ενα στριγκακι και ειχε τυλιχτει με κατι σαν μια μικρη κουβερτουλα για να καλυπτει το σωμα της.ηταν σε τακουνια ψιλη αδυνατη μπορω να πω με καταμαυρα μακρυα μαλλια ομορφο προσωπο και μικρα ανοιχτοχρωμα ματια.κοντοσταθηκα την πρωτη φορα και προσπαθουσε να με παρασυρει μεσα για να την δω καλυτερα.της εκανα το χατιρι και ξαναφυγαμε για να συνεχισουμε την βολτα μας. ομως κουρασμενος οπως ημουν και αυπνος σχεδον πανω απο 24 ωρες αποφασισα οτι δεν θα ξαναγυρνουσα παλι πισω για να παρω μια μελαχρινη με καρε μαυρο μαλλι και πιασηματα που ειχα βρει στα επανω επανω της ιασωνος και θα δοκιμαζα με αυτην. ειχαμε αραξει για λιγο στο δρομο και πριν αποφασισω να της δωσω μια ευκαιρια την παρατηρουσαμε απο μακρυα με τον φιλο μου που προσπαθουσε να τραβηξει περαστικους μεσα χωρις ιδιαιτερη επιτυχια.μεχρι και νοημα μου εκανε να ξαναπαω κοντα της και τελικα δεν μπορουσα να αντισταθω.ηθελα απο την  πολυ καβλα να καταθεσω οπως οπως εστω ισως για ενα τσιμπουκι στα γρηγορα.τι ψυχη εχει ενα δεκαρικο?
     συνοπτικα με το που μπηκε στο δωματιο μου περασε καποτα σε πεσμενο πουτσο.στρογγυλοκαθησε αταραχη στο κρεββατι ανοιγοντας τα ποδια για να βλεπω φατσα καρτα το μουνι της απο το διαφανο εσωρουχο.πιπα πολυ μετρια πιο πολυ σε μαλακια πηγαινε,απογοητευση.τουλαχιστον σε αυτο τον τομεα .ευτυχως που ημουν κομματια και ξαπλωνοντας στο κρεββατι της εκανα νοημα να ερθει απο πανω μου να την βλεπω ωστε να την πιανω κι ολας και αυτη να συνεχισει την πιπα.σκεφτηκα στιγμιαια οτι αφου ειναι ετσι εστω να με τελειωσει με πιπα και να μην το ζορισω για να μη με ξενερωσει κι αλλο.ειδα και επαθα απο την δυσφορια της να συνεχισει να μου τον παιρνει στο στομα και μου πιεζε τον πουτσο τοσο δυνατα με την παλαμη της που σχεδον πηγε να μου πεσει.της ειπα γρηγορα να ερθει απο πανω μου και με μελατη πουτσα οπως ημουν προσπαθησα να την γαμησω σε αυτην την σταση για να ξεμπερδευω.στο γαμησι ομως αλλαξε τελειως συμπεριφορα και μαλιστα με μαεστρια πηρε απο μονη της την καταλληλη θεση εφαρμοζοντας το μουνι της οσο το δυνατον καλυτερα στον πουτσο μου για να διευκολυνει ετσι την διεισδυση.ομολογουμενως με εξεπληξε αφου φανηκε οτι ισως να το απολαμβανει κι ολας.κομματια οπως ημουν μετα απο λιγο εχυσα με αυτην απο πανω μου και με τα κορμια μας ενωμενα.την ευχαριστησα και με ρωτησε αν μου αρεσε.
      συμπερασματικα μια μετρια γκομενα που ισως να της αρεσει κι ολας το γαμησι αλλα απο πιπα ξεχαστε το.μαλλον δεν φαινεται να βιαζεται στο δωματιο λογικα,παντα γι αυτους που θα θελουν να την δοκιμασουν.απο την μουσικη που επαιζε υποψιαστηκα οτι μαλλον καταγεται απο καποια βαλκανικη χωρα οπως ρουμανια βουργαρια μολδαβια κτλ
      καλο μεσημερι συντροφοι.παρτε και ενα καινουριο κομματακι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η τζωρτζιαννα ειναι σημερα ?

διοτη την αλλη φορα ειχα παει και μου ειχε πει οτι δεν ειναι,θα χε περιοδο μαλλον...

αιντε γιατι εχω 4 μερες να αδειασω τα δοχεια μου  :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

διοτη την αλλη φορα ειχα παει και μου ειχε πει οτι δεν ειναι,θα χε περιοδο μαλλον...

αιντε γιατι εχω 4 μερες να αδειασω τα δοχεια μου  :2on1:
φολα θα φας.... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
στο βιντεάκι πάντως η Κάρλα η καύλα είναι σε δωμάτιο του μεταξουργείου στην Ιάσωνος..........
για άλλη Κάρλα λέτε εσείς????

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η καρλα εχει γινει διπλασια και το μονο μερος που δεν παχυνε ειναι τα βυζια της  :headbang:

επισης τωρα στη φυλης...

στο 74 το δεξι ειναι η σιμονα απο εξηκιου/βεργας με το κοντο αφανε μαλλι,που ειχε κριτικη ο γαστρεντεριασι...με αλλο ονομα δουλευει τωρα...για οσους την εψαχναν

στο φωκαιας 27α ειναι η βικτωρια απο αλκιβιαδου,με το αριστερο κωλομερι τιγκα στα σπυρια...

κατα τ αλλα τα ιδια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Sotirof,

εκεί που έβαλα τα ΧΟΧΟΧ ξέχασες:

86 ορ. Κάρλα (επανήλθε: + 10kg και τα ανάλογα βυζιά).

επιβεβαιώνω.
και σήμερα το απόγευμα εκεί ήτανε η Καρλα -καυλα.
Εχει όντως παχύνει αρκετά.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
επιβεβαιώνω.
και σήμερα το απόγευμα εκεί ήτανε η Καρλα -καυλα.
Εχει όντως παχύνει αρκετά.
Exει παχυνει αρκετα γιατι τρωει πολλες.............πιτσες! :rolleyes: 
URL]]

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

μια απ'τα ιδια...
οποιος την δει ας δωσει τα φωτα του

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
στο βιντεάκι πάντως η Κάρλα η καύλα είναι σε δωμάτιο του μεταξουργείου στην Ιάσωνος..........
για άλλη Κάρλα λέτε εσείς????

Όχι, επιμένω, δεν είναι αυτή.
Είναι κάποια που της μοιάζει.
(άλλωστε το βίντεο δεν έχει και την άριστη ευκρίνεια),
ΜΠΟΡΕΙ να είναι σε δωμάτιο Μεταξιού (δεν το αναγνωρίζω αυτό αλλά δεν αποκλείεται, δεν έχω μπει και σε όλα).

Υπήρξε και άλλη Κάρλα στην Ιάσωνος εκτός από τη Ρουμάνα "Κάρλα η καύλα".
Δες και στις κριτικές.

Νομίζω δε ότι αυτή στο βίντεο έχει silicon βυζιά ενώ της "ΚηΚ" είναι natural.
Για πρόσεξε το αυτο το σημείο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Όχι, επιμένω, δεν είναι αυτή.
Είναι κάποια που της μοιάζει.
(άλλωστε το βίντεο δεν έχει και την άριστη ευκρίνεια),
ΜΠΟΡΕΙ να είναι σε δωμάτιο Μεταξιού (δεν το αναγνωρίζω αυτό αλλά δεν αποκλείεται, δεν έχω μπει και σε όλα).

Υπήρξε και άλλη Κάρλα στην Ιάσωνος εκτός από τη Ρουμάνα "Κάρλα η καύλα".
Δες και στις κριτικές.

Νομίζω δε ότι αυτή στο βίντεο έχει silicon βυζιά ενώ της "ΚηΚ" είναι natural.
Για πρόσεξε το αυτο το σημείο.
καταρχήν η κάρλα έχει σιλικονη στα βυζία της......και δεύτερον αυτή έιναι γιατί το βίντεο το έχει τραβήξει φίλος μου........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom