Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (10 μέλη και 187 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ξεχασα να αναφερω οτι περασα και απο Φυλης 59 - ο τσατσος ο κυρ-Βασιλης αρχισε παλι την παραμυθα ''αφρος, ανανεωση κυτταρων, πανεμορφες '' και ολες τις γνωστες παπαριες του και σκανε δυο αναιμικα, μαυριδερα, σαβουρια χειροτερες και απο Τουρκογυφτισσες.Καλα δεν ντρεπετε ο μαλακας μ' αυτα τα ψεμματα που αραδιαζει?Τι καραγκιοζης!

δηλαδή ρε φίλε τι να πει, "Έχω δύο σαβουρομπαζάρες, που βαριούνται την ζωή τους, άμα ήμουν στην θέση σας θα γαμούσα απέναντι...";;

Επισκέπτης
Dawn, να μην πει τιποτα, αφου ειναι σαβουρες και βεβαιως το ξερει!Αν και η δικη σου προτροπη ''για γαμησι απεναντι'' πιο πολυ πλακα θα ειχε, δεν νομιζεις? ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν διαφωνώ καθόλου, αλλα προσωπικά δεν ακούω καθόλου τις τσατσάδες/τσάτσους. Το θεωρώ δεδομένο οτι θα προσπαθήσουν να πλασάρουν την κοπέλα που τους φόρτωσαν οπότε εξ αρχής τους αγνοώ. Παρόλα αυτά σε βόλτα επι της Φυλής είχα πετύχει δύο τσατσάδες να μιλάνε (δεν είχαν καταλάβει οτι ήμουν πελάτης) καθώς περπατούσαν και η μία έλεγε οτι δεν θέλει να κοροϊδεύει τον κόσμο και ότι δεν της αρέσει να τσακώνεται αμα κάνουν παράπονα για την κοπέλα κ.α.

24 - Πληρως ανακαινισμενο με πλακακια γυαλιστερα - κοντεψα να φαω ''σουπα'' - σε ολο το λαβυρινθο μεχρι τον οροφο.Στα ενδοτερα του οικου χωροταξικη αναδιαρθρωση, αλλα η πουτανα παλια σχεδον οσο και οι Ολυμπιακοι αγωνες, απο το 2005,το ονομα αυτης Χριστινα.Ξανθια, με καλο σωμα, τρελλο κωλι, φτιαχτο βυζι, αλλα πετυχημενο, ωραια φατσα και μυριζε καργα πατσουλι αφου μολις με ειδε κολλησε τους βυζους στη μουρη μου και μου ειπε ''δεν βιαζομαι'' και εγω της απανταω ''παλια παντα βιαστικη ησουν και ξεπετα'' - ''Οχι τωρα ομως '' μου λεει.Το πουτανι απο το 2005 που επαιζε σε Μεταξι ηταν καβλα, αλλα μεσα κρυο σαν ψυγειοκαταψυκτης το ιδιο και στην Φυλης.Κριμα γιατι κωλολεει εμφανισιακα κατ' εμε.

Προσωπικά πιστεύω οτι θα έπρεπε να μπείς. Λογικό να έχεις ενδοιασμούς αλλα αφού της την είπες κατάμουτρά και είπε οτι δεν θα βιαστεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρατήσει τον λόγο της εκτός και αν είναι τόσο ηλίθια που παραμείνει ξεπέτα και μέσα.

Επισκέπτης
Προσωπικά πιστεύω οτι θα έπρεπε να μπείς. Λογικό να έχεις ενδοιασμούς αλλα αφού της την είπες κατάμουτρά και είπε οτι δεν θα βιαστεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρατήσει τον λόγο της εκτός και αν είναι τόσο ηλίθια που παραμείνει ξεπέτα και μέσα.
[/quote]
  Την ειχα γαμησει πολλες φορες κατα το παρελθον (απο το 2005 μεχρι ... ), γιατι μου αρεσει εμφανησιακα, αλλα μεσα στο δωματιο ΠΑΝΤΑ, αλλα ΠΑΝΤΑ, ηταν κομοδινο ποιοτητος ΙΚΕΑ!(Προκατ δηλαδη ... )Γι'αυτο σου λεω ασε...

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
δεν διαφωνώ καθόλου, αλλα προσωπικά δεν ακούω καθόλου τις τσατσάδες/τσάτσους. Το θεωρώ δεδομένο οτι θα προσπαθήσουν να πλασάρουν την κοπέλα που τους φόρτωσαν οπότε εξ αρχής τους αγνοώ. Παρόλα αυτά σε βόλτα επι της Φυλής είχα πετύχει δύο τσατσάδες να μιλάνε (δεν είχαν καταλάβει οτι ήμουν πελάτης) καθώς περπατούσαν και η μία έλεγε οτι δεν θέλει να κοροϊδεύει τον κόσμο και ότι δεν της αρέσει να τσακώνεται αμα κάνουν παράπονα για την κοπέλα κ.α.

Οι τσατσάδες (ειδικά οι γυναίκες) είναι το μάτι και το αυτί του ιδιοκτήτη στο δέλο. Αν η τσατσά πάρει χαμπάρι οτι οι κοπέλες "δεν τραβάνε", ρίχνουν αμέσως σύρμα και τις αλλάζουν.

Οι τσάτσοι (και κυρίως οι αδερφές) είναι πιό "συμπονετικές" με τις τάνες... τις ανέχονται περισσότερο και τις καλύπτουν στα αφεντικά με δικαιοολογίες. Φυσικό επακόλουθο είναι εκείνες μετά να τους παίρνουν τον αέρα.

Οι Αλβανοί βέβαια είναι άλλη πάστα. Θα βγάλουν την αδερφή τους και την μάνα τους στο κλαρί, δεν έχουν αναστολές.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Φωκαιας
       24 - Πληρως ανακαινισμενο με πλακακια γυαλιστερα - κοντεψα να φαω ''σουπα'' - σε ολο το λαβυρινθο μεχρι τον οροφο.Στα ενδοτερα του οικου χωροταξικη αναδιαρθρωση, αλλα η πουτανα παλια σχεδον οσο και οι Ολυμπιακοι αγωνες, απο το 2005,το ονομα αυτης Χριστινα.Ξανθια, με καλο σωμα, τρελλο κωλι, φτιαχτο βυζι, αλλα πετυχημενο, ωραια φατσα και μυριζε καργα πατσουλι αφου μολις με ειδε κολλησε τους βυζους στη μουρη μου και μου ειπε ''δεν βιαζομαι'' και εγω της απανταω ''παλια παντα βιαστικη ησουν και ξεπετα'' - ''Οχι τωρα ομως '' μου λεει.Το πουτανι απο το 2005 που επαιζε σε Μεταξι ηταν καβλα, αλλα μεσα κρυο σαν ψυγειοκαταψυκτης το ιδιο και στην Φυλης.Κριμα γιατι κωλολεει εμφανισιακα κατ' εμε.
[/quote]                                                                                        Καλα εκανες και δεν μπηκες,μια ξεπετα παντα μενει ξεπετα  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
Γι'αυτο δεν μπηκα Mr. Formet.Μια φορα ξεπετα, για παντα ξεπετα!Αν και την συγκεκριμενη, οπως προειπα την ειχα γαμησει πανω απο δεκα φορες κατα το παρελθον ...  :jerking:Αφου σκεφτομαστε με το κατω και οχι με το πανω κεφαλι!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καταδρομικη στο μεταξι με την βοηθεια των μαχημων καταδρομεων....
Ιασωνος
46 ΑΡ.Υπερπληθωρικη κορασιδα με 4αρια και μαυρο μπειμπυ ντολ που τα σκεπαζε ολα!!
46 Μεση,Αλεξια με αχ!και βαχ!
44 νεο,Λουμινιτσα το κοντο ρουμανακι απο το ιασ.46.
33 ορ.ενδιαφερουσα μιλφ κανονικου σωματος και μικρου στηθους.
31 υπ.σοκολατα με καλο σωμα,μικρο στηθος.
19 αρ.Μιρελα κοντο τσιγγανοηδες αδυνατο με 1,5αρια.
19 ορ.Κορινα αδυνατο κοντο με 1,5αρια.
19 δεξ.Λαρισα απο φυλης με τατου στο στηθος πατουσακια.
Κολωνου
27 ορ.το κοντο γουρλοματικο,αδυνατο σωμα,συνηθως κυκλοφορει ξυπολητη,αλλα σημερα λογω κρυου,προσπαθουσε να ισσοροπηση στα τακουνια,που φορουσε!!
27 ισ.Ουαννα απο φυλης!!
47 ισ.ενδιαφερον μαυρουλα.
53 δυο ευτραφης κορασιδες,Αντριαννα η μια,την αλλη δεν την θυμαμαι,με πλουσιο στηθος και οι δυο.
Η αποστολη συνεχιστηκε και ετσι ...
Φυλης
66δ Ντενισα Νικολετα.
59 ισ.Ιζαμπελα Τζενιφερ αφρος τα δυο νεα μωρακια συμφωνα με τον υπηρετη!!
84 ισ.Η ζωη με τα σιλικονε!!
86 ισ.Σονια η ιταλιδα επιστροφη με αγριο καυλαντησμα στους θαμωνες,δηλωσε ξεκουραστη αφρατη και ζουμερη!!
67 Αντινα Αλισια με την 2η τελειως γυμνη και την 1η να φοραη φουντιτσες στις ρογες..
Ετσι αφου πηραμε μια ιδεα της πιατσας αποχωρησαμε!!

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
334
Πόντοι
281
Η Λουμινιτσααπο το ιασ.46.
έπαιζε παλιοτερα και στο ιασ.43 μηπως??

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Βολτούλα μετά από καιρο....

Σώνια (ξανθιά), Μάγια, Καρολίνα...

Αυτές είδα...τίμησα τη Μάγια...τυπικούρα αν και περίμενα παραπάνω...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξεχασα να αναφερω οτι περασα και απο Φυλης 59 - ο τσατσος ο κυρ-Βασιλης αρχισε παλι την παραμυθα ''αφρος, ανανεωση κυτταρων, πανεμορφες '' και ολες τις γνωστες παπαριες του και σκανε δυο αναιμικα, μαυριδερα, σαβουρια χειροτερες και απο Τουρκογυφτισσες.Καλα δεν ντρεπετε ο μαλακας μ' αυτα τα ψεμματα που αραδιαζει?Τι καραγκιοζης!
Κάτσε ρε φίλε,"σπαστή μεσούλα"......δεν είπε??? :2funny: :2funny: :2funny:

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Πριν ενα μηνα πετυχα την φλωρα στη μεγ.αλεξανδρου,μαλλον στο 22 σε αυτο που ανεβαινεις σε οροφο..μου ειχε πει οτι θα ειναι απογευματα εκει αλλα δεν την εχω πετυχει ξανά!! αυτη που εχει τατουαζ πάνω από το μουνάκι της,ξερει κανείς που δουλευει τωρα?? 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η κοπελα ειναι τζιτζιλονι  :2funny:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.231
Πόντοι
1.936
Γι'αυτο δεν μπηκα Mr. Formet.Μια φορα ξεπετα, για παντα ξεπετα!Αν και την συγκεκριμενη, οπως προειπα την ειχα γαμησει πανω απο δεκα φορες κατα το παρελθον ...  :jerking:Αφου σκεφτομαστε με το κατω και οχι με το πανω κεφαλι!

σωστός!!και αν δει και μερικά πελατάκια στην αρχή,γυρνάει στο προηγούμενο της στάτους σε χρόνο μηδέν!

Επισκέπτης
Ωραίος!!!
Βελουχιώτη καλώς μας ήρθες!  :rockon:

Καλως σας βρηκα κuριε farkeli!
Μου αρεσει πολυ ο πορνομελαγχολικος-αφαιρετικος τροπος που αντιμετωπιζεις τις εξορμησεις σου και οπως τις εκθετεις στις ενημερωσεις σου!
Συνεχισε την καλη δουλεια!

Επισκέπτης
Κάτσε ρε φίλε,"σπαστή μεσούλα"......δεν είπε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Μακαρι να ειχαν ''σπαστες μεσουλες'' αυτες οι σαυρες, που προμοταρε, και ας το ελεγε!Μονο αυτο τους ελειπε!!!!Ολα τα αλλα τα ειχαν στην εντελεια!!!Τα ''τζιτζιλονια''!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Βρε ουστ απατεωνα τσατσε!!!

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Ενημέρωση αστραπή φυλης
Φωκ. 24 ανακαινισμένο: Βιολέτα μελαχροινο πολύ καλό σώμα, μάλλον καινούριο(???)
Φωκ. 25 ισ. Άννα ξανθιά
Φωκ. 27 υπ: Γκαμπριέλα

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Ευχαριστω stifler 19901990.Νεοπας ειμαι στις ενημερωσεις(αλλα οχι στο site),καθως στα μπουρδελα τραβολογιεμαι απο το 1989 και μπορω να πω οτι διαγουμε περιοδο κρισης και στην ποιοτητα των πουτανιδιων δυστυχως!
ωραιοτατα.. πριν γεννηθω εγω :grin: θα εχεις να μας πεις πολλα λοιπον απ την μακροχρονη εμπειρια σου  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
πριν λίγο κατά τις 14.οο στην βόλτα που έκανα στη Φυλής , ήταν μετά απο αρκετό καιρό ανοικτό και το Φυλής 61...........
φαίνεται θα βρήκαν ενοικιαστή  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom