ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αστα να πανε τυπε μου...να δουμε τι αλλο θα γινει...Άσε φιλαράκι την Κυριακή πήγα φυλής και έφαγα κάτι φόλες άστα να πάνε δεν ξέρω έχασα τα στανταράκια
Αστα να πανε τυπε μου...να δουμε τι αλλο θα γινει...Άσε φιλαράκι την Κυριακή πήγα φυλής και έφαγα κάτι φόλες άστα να πάνε δεν ξέρω έχασα τα στανταράκια
Αυτο δεν το ειχα σκεφτη τυπε μου...Δηλαδη βαζουμε τα χερια μας..και βγαζουμε τα ματια μας... Αμα ειναι να γραφουμε μονο κακες κριτικες για τις φολες..και τις καλες να τις κραταμε για παρτυ μας..αλλα και αυτο δεν ειναι δικαιο...εχω προβληματιστη τωρα καμια ιδεα;;καλές κριτικές = προαγωγη σε ιδρυμάτα του εξωτερικού με καλυτερες αμοιβες
Απ ότι ακούγετε από της υπηρεσίες στους οίκους ότι τα καλά κομμάτια οδηγούντο προς το Ντουμπάικαλές κριτικές = προαγωγη σε ιδρυμάτα του εξωτερικού με καλυτερες αμοιβες
Αυτο δεν το ειχα σκεφτη τυπε μου...Δηλαδη βαζουμε τα χερια μας..και βγαζουμε τα ματια μας... Αμα ειναι να γραφουμε μονο κακες κριτικες για τις φολες..και τις καλες να τις κραταμε για παρτυ μας..αλλα και αυτο δεν ειναι δικαιο...εχω προβληματιστη τωρα καμια ιδεα;;
καλές κριτικές = προαγωγη σε ιδρυμάτα του εξωτερικού με καλυτερες αμοιβες
Ειπες τις πιο σωστες κουβεντες τυπε μου [τιποτα (καλο κυριως) δεν κραταει για παντα...]Εγω συνεχιζω να γραφω τις καλες στιγμες μου με κορασιδες..και καλο θα ειναι και οι αλλοι να κανουν το ιδιο..και ας γινει οτι γινει,στο φιναλε ολα τελειονουν μια μερα..ειτε της παρει αραβας που ειπε ο φιλτατος ειτε σταματησουν μια μερα..τα στανταρακια ενοω οπως και γινετε ..παιδες μην πτοϊστε !! και βεβαια πρεπει να το μοιραζομαστε οτι καλό αλλα και κακο αυτός ειναι ο σκοπός του σαιτ (νομιζω) και δεν πειραζει αν κανενας αραβας την παραγγείλει .... αλλωστε αυτη ειναι η μαγεία της οτσας .... ξεκινάς και όπου βγει ... αλλιως μεινετε με την ιδια γκόμενα foreva... και φυσικά τιποτα (καλο κυριως) δεν κραταει για παντα...
να ξεκαθαρισω επειδη και γω την πηρα νωριτερα οτι δεν ημουν εγω ο γιδοβοσκος ωραιος billy!!Λοιπόν κύριοι,απογευματινή επέλαση με 3 καταθέσεις!!! (είχα να κατέβω 1 εβδομάδα)......
Φυλής 66Α Βιολέτα
Φυλής 65Β Αλεξάνδρα
Φυλής 69Α Μάγια (Τιμήθηκε - δεν θα ακολουθήσει κριτική - την έσκισα 15 λεπτά,πολύ καλή)....
Φυλής 67 Τζούλια (με λο-κώ)
Φυλής 71Β Άννα (Τιμήθηκε - δεν θα ακολουθήσει κριτική - την έσκισα 15 λεπτά,καλή)...
Φυλής 84Α Μπάρμπαρα/Ίχαααααα....(Τιμήθηκε - δεν θα ακολουθήσει κριτική - την έσκισα 20 λεπτά,το καλύτερο μωρό για εμένα... )
Υ.Γ: Να πω στον γιδοβοσκό που το απόγευμα τράβηξε απότομα τα μαλλιά της Άννας (Φυλής 71Β),ότι είναι τελείως καραγκιόζης και εξηγούμαι! Όταν πας σε μπουρδέλο φίλε,δεν θα κάνεις τέτοια και χαλάς την ψυχολογία της κοπέλας "γκέγκε"....??? Μετά πάει ο άλλος να κάνει SEX και πρέπει να ακούει τις βλακείες που έκανε ο προηγούμενος.......
Λοιπόν κύριοι,απογευματινή επέλαση με 3 καταθέσεις!!! (είχα να κατέβω 1 εβδομάδα)......
Υ.Γ: Να πω στον γιδοβοσκό που το απόγευμα τράβηξε απότομα τα μαλλιά της Άννας (Φυλής 71Β),ότι είναι τελείως καραγκιόζης και εξηγούμαι! Όταν πας σε μπουρδέλο φίλε,δεν θα κάνεις τέτοια και χαλάς την ψυχολογία της κοπέλας "γκέγκε"....??? Μετά πάει ο άλλος να κάνει SEX και πρέπει να ακούει τις βλακείες που έκανε ο προηγούμενος.......
Της λέω...."Δεν του είπες τίποτα του μλκ"....???κανονικά θα έπρεπε ο τσοπάνης να αποζημιώσει τον επόμενο πελάτη σε περίπτωση κακής κατάθεσης.
Αλκιβιαδου
16β πατριτσια,ξανθια με κοντο μαλλι,διχτυωτο φορεμα και προσεγμενη εμφανιση.Ειμαι σιγουρος οτι καποιος της ανεφερε τη κριτιη του zero..