Mεταμεσονύχτια τσάρκα στο
Μεταξουργείο μετά απο έξοδο μου στον Κεραμικό με 20χρονη Λολίτα η οποία αφού με κατακάβλωσε και με έφθασε στο ζενίθ μετά αποχώρησε για το σπίτι της γιατί την τηλεφώνησαν οι δικοί της.Μιας και ήμουν αρκετά αναμμένος πέρασε απο το μυαλό μου η φαεινή ιδέα να επιχειρήσω και μία μεταμεσονύκτια τσάρκα στο Μετάξι για να δω τι παίζει.Αυτό που αντίκρυσα μόλις έφθασα ήταν μεγάλες παρέες απο ξενυχτισμένους πιτσιρικάδες κυρίως Έλληνες και πολύ λίγους συνομιλικούς τους Αλβανούς και Ρωσοπόντιους τέκνα μεταναστών τρίτης γενιάς.Της παρέες πλαισίωναν και καβλωμένοι φαντάροι που πήγαν να γαμήσουν.Τόσο κόσμο δεν έχω ξαναδεί ούτε στην πρωινή ούτε στην απογευματινή βάρδια.Οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι.Τελικά οι πιο ασφαλής τσάρκα στο
Μεταξουργείο είναι η μεταμεσονύκτια.Δεν υπήρχαν καθόλου Ασιάτες. Ας προχωρήσω στο παρασύνθημα για να μην σας κουράσω.
Το Μενάνδρου 45 ήταν κλειδωμένο ενώ επάνω στο μπαλκόνι υπήρχε φωτάκι αναμμένο.Το Κολωνού 11 όροφος είχε μιλφ απο Αλβανία με κοντοκουρεμένα αγορίστικα μαύρα μαλλιά,κοντή,λευκόδερμη,λεπτή με αντιαισθητική κυτταρίτιδα.Κοινώς μπάζο.Στο δεκάρικο κώλος,Το ισόγειο ήταν κλειστό.Το υπόγειο είχε κοπέλα κάπως γεματούλα με καστανά μαλλία μέτρια.Απλό.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο είδα το καβλάκι την Βίκυ που δουλεύει την μεταμεσονύκτια μόνο με Έλληνες.Πρόκειται για αδύνατη κοπέλα,με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι την πλάτη,αρκετά εμφανίσιμη για εμένα.Είναι όμως άκωλη.Προσφέρει απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο και αυτό ήταν ένας λόγος που δεν πέρασα αν και αργότερα το μετάνιωσα.
Απέναντι στο Κολωνού 30 ήταν κλασσικά η μιλφ Άννα.Στον όροφο είδα δυνατό καβλάκι με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών,με τουρλωτή κωλάρα και τατού πίσω στην μέση,Ας με διαφωτήσει κάποιος που ξέρει πιο πορνίδιο είδα και αν είναι καλή μέσα.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 32 όροφος ήταν η Καρίνα η οποία έχει καστανά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και πλαδαρό σωματάκι.Μαζί της σε ντουέτο η Βανέσσα η Ταυλανδέζα και καλά.Λεπτή σχιστομάτα με καστανά μαλλιά μέχρι της πλάτες αρκετά έκφυλη.Απλό στα δέκα και είκοσι με παρτούζα.
Το Κωλονού 32 και Λεωνίδου ισόγειο ήταν κλειστό.Τα Κολωνού 27 όροφος και ισόγειο κλειστά επίσης.
Τα Κεραμικού 15 και 13 υπόγειο όροφος μόλις είχαν κλείσει περίπου στην 5.30 τα ξημερώματα. Στο Κεραμικού 13 ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα λεπτή με ξανθά πιασμένα αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με ολόσωμο να κρύβει κάποιες ατέλειες.Απλό.
Στο Ακομινάτου 2 τσάτσος ήταν ο Τουρκόγυφτος που δούλευε παλιότερα στα Μαραθώνος 59,Μαραθώνος& Αχιλλέως και Αχιλλέως 40.Αρκετά αντιπαθής.Κοπέλα ήταν μία κοντούλα υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά η οποία έκανε κώλο στο δεκάρικο.Αδιάφορη.
Στο Κολωνού 47 όροφος 2 κοπέλες η Βραζιλιάνα γκράνυ Τερέζα με ξανθά μαλλιά αδιάφορη καθώς και μία τριαντάρα με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με καμπύλες,λευκή με πλαδαρό σώμα.Φορούσε ειδικά εσώρουχα με λάστιχο που ανασήκωναν τα γυμνά της στήθη που κανονικά είναι πεσμένα.Απλό και οι 2 ανακοινώθηκε.
Στο Κολωνού 53 ήταν η Αιμιλία απο Πολωνία πρόκειται για αδύνατη κοπέλα με μαύρα μαλλιά καρεδάκι νοστιμούλα.Απλό στα δέκα και ψυχρό σαλονάρισμα.
Στο Κολωνού 48 μιλφ πρέπει να λέγεται Άντζελά,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ορεσίβια,κανονικών κιλών με καμπύλες και πλαδαρό λευκό σώμα.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 η Τάνια δυστηχώς απουσίαζε και δεν ήταν γραφτό παλί να την πετύχω.Στην θέση της ήταν γκράννυ σέξυ με πυκνά ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους που όμως ήταν περούκα.Κανονικών κιλών.Έβγαζε κάτι το έκφυλο.Το όνομα της ήταν Κατερίνα.Δέκα ευρώ και η τσατσά στο πρόγραμμα της ανέφερε γλυψίματα.
Το Μεγ.Αλεξάνδρου 17 κλειστό.Το Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο είχε κοπέλα κανονικών κιλών με χάλια σώμα,ξανθά μαλλιά πιασμένα,Αλβανίδα μάλλον.Λευκό δέρμα.Απλο. Στο υπόγειο εμφανίστηκε κοντή,με ξανθά μαλλιά και μερικά παραπανίσια κιλά.Μπάζο και αυτή.Απλό.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο είχε κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλιά με μερικά παραπανίσια κιλά.Δεν θεωρείται χονδρή αλλά ήταν νταρντάνα με κάποιες ατέλεις.Λευκό δέρμα.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο εμφανίστηκε κοντή μιλφ,με καμπύλες και όχι τόσο όμορφο σώμα και αυτή.Το χαρακτηριστικό της κοπέλας αυτής ήταν οτι κούτσαινε χαρακτηριστικά.Απλό στα δέκα.Αδιάφορες αμφότερες.
Όλα τα Ιάσωνος 44,46,Περδίκα 3 κλειστά περί ώρας έκτης πρωινής.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 είχε γαζέλα ψηλή,με καμπύλες,βυζάρες μεγάλες και κωλάρα.Χρώμα και σχήμα μαλλιών το καστανοκόκκινο κατσαρο αφάνα.Απλό.
Τα Κολωκυνθούς 63 ήταν κλειστά.Το Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε κοπέλα κοντή,λεπτή,τριαντάρα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Δεν την έχω ξαναδεί.Απλό.Ό όροφος ήταν κλειστός.Τα Λεωνίδου 28 ισόγειο και όροφος κλειστά όταν πέρασα ενώ πρωτύτερα ήταν ανοιχτά.
Το Ιάσωνος 27 κλειστό.Το Ιάσωνος 30 όροφος είχε ξανθιά,ψηλή,Ελληνίδα (παρουσιάζεται ως Θεσσαλονικιά) με ξανθά μακριά μαλλιά σώμα ζουμερό με καμπύλες και αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια.Η κοπέλα μάλλον δεν είναι και τόσο "κοπέλα" για αυτό προσοχή σε όσους δεν γουστάρουν μεταλλαγμένα.Στο υπόγειο είχε αθίγγανη σχετικά νοστιμούλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κώλος στα 15 ευρώ και απλό στα 10.Στο σαλόνι εμφανίστηκε με λευκό διχτυωτό σέξυ σύνολο.
Τα
Ιάσωνος 31 & χόστελ κλειστά.Το ίδιο και το 33.Πριν ήταν ανοικτά.Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή ήταν η άσχημη ημεδαπή αθίγγανη που δουλεύει και στα Κωλοκυνθους 38 καθώς και Αχιλλέως 40 και κάνει και την τσατσά.Κώλος στα δέκα ευρώ.Το μπουρδέλο μακράν ένα απο τα πιο ελεεινά και βρώμαγε.
Στο Ιάσωνος 37 όροφος εμφανίστηκε κοπέλα αδύνατη με ξανθά μαλλιά κοντά αλλά αρκετά πυκνά περίπου σαν αφάνα αδύνατη με μαύρο σέξυ σύνολο.Απλό πρόγραμμα.
Όλα τα Ακριτικά στην Αχιλλέως κλειστά.Και το Μαραθώνος 59 κλειστό όταν πέρασα.Στην Κωνσταντινουπόλεως 166 ανοιχτό ήταν το υπόγειο οπού εκεί πράγματι μου χαμογέλασε η τύχη και δούλευε η Εύα απο Ουκρανία.Πλήρωσα 20 ευρω εισήλθα στο δωμάτιο και έσβησα τις κάβλες μου.
Καλή εθνική επέτειο σε όλους σας.