Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 407 άτομα (35 μέλη και 372 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επιστροφή από Μεταξουργείο πριν από λίγο. Τίμησα την Τζωρτζιάνα στο Κολωνού 30. Έκφυλο πρόσωπο που δεν είναι του γούστου μου αλλά μέσα από τα καλτσάκια κρύβει δυο πεντακάθαρα πατουσάκια - ποίημα - που δεν χορταίνεις να γλύφεις.  :sunglasses:

Η Ρωσίδα τσατσά πριν μπω στο δωμάτιο με παρακάλεσε να της εξηγήσω τί σημαίνει η λέξη "πάψε", μιας και τη βλέπει συνέχεια σε υποτίτλους στην τηλεόραση και δεν καταλαβαίνει τη σημασία της. Της είπα ότι σημαίνει "σταμάτα, σκάσε" και έδειξε ενθουσιασμένη. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, με σταμάτησε πάλι και με ρώτησε "ποιο είναι πιο κακό; το πάψε ή το σκάσε;" και εγώ φυσικά της απάντησα "το σκάσε".  :cheesy:

Σημείωση: Tελευταία παρατηρείται μια τάση σε κάποια σπίτια του Μεταξουργείου για επιστροφή της τιμής του βασικού προγράμματος στα 15 ευρώ. Θα δείξει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.783
Πόντοι
46.232
Ενημέρωση από Φωκαίας και Φυλής στις 00.20 σε όσα ήταν ανοικτά…….
Φωκαίας 27Β πάνω Μαρία κοντή λεπτή ξανθοκάστανη κοντά μαλλιά 2αράκι βυζί και κοιλίτσα ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερικα ξανθιά κοντά μαλλιά μπουτού μικρό στήθος πολλά τατού ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη το μιλφ με το ξανθό πλατινέ μαλλί κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με ακα.
Φωκαίας 25α Αννα ξανθιά χοντρή με ωραία μάτια και μεγάλα πεσμένα βυζιά , ακα τελειωτικό κώλο cif , cib
Φυλής 74 δεξιά  Νάντια κοντή χοντρή με 3άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 74 αριστερά Αννα καστανό σγουρό κοντό μαλλί ωραία πιασηματάκια και 2.5 βυζιά ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική,φώτος στον ρομαντισμό)  
Φυλής 59 κάτω Αλεξία ξανθιά νταρντάνα με κωλάρα και 2άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 80 Εμμι ξανθιά κανονικό σώμα αν και έχει πάρει κιλά με μεσαίο βυζί , με κώλο
Φυλής 84α Ζωή ξανθιά με κανονικό σώμα και σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα .
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθό μίλφ με σιλικονάτα βυζιά κανονικό σώμα , με ακα τελειωτικό..
Φυλής 86α Μόνικα η ξανθιά μουνάρα με τα ωραία μάτια , κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Εμμανουέλλα μελαχρινή λεπτή άβυζι με ωραίο κώλο , με ακα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό προγραμμα.
Φυλής 67 Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Μάγια μελαχρινή κοντή κανονικό γυμνασμένο σώμα μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα το μελαχρινό λεπτό λαχταριστό πιπίνι με την λόρδωση και τα στητά καλοσχηματισμένα βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Μαργαρίτα καστανό μακρύ μαλλί που το είχε συνέχεια ριγμένο ώστε να κρύβει το πρόσωπο της λεπτή με 2.5 βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Ευα καστανή πολύ λεπτή άβυζι κοντή , με κώλο.
Φυλής 134 Βίκυ καστανά μακριά μαλλιά κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 134α Τζέσικα ξανθιά κανονικό ωραίο σώμα 2αράκια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β ένα ψιλόλιγνο πιπίνι μελαχρινό με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Mεταμεσονύχτια τσάρκα στο Μεταξουργείο μετά απο έξοδο μου στον Κεραμικό με 20χρονη Λολίτα η οποία αφού με κατακάβλωσε και με έφθασε στο ζενίθ μετά αποχώρησε για το σπίτι της γιατί την τηλεφώνησαν οι δικοί της.Μιας και ήμουν αρκετά αναμμένος πέρασε απο το μυαλό μου η φαεινή ιδέα να επιχειρήσω και μία μεταμεσονύκτια τσάρκα στο Μετάξι για να δω τι παίζει.Αυτό που αντίκρυσα μόλις έφθασα ήταν μεγάλες παρέες απο ξενυχτισμένους πιτσιρικάδες κυρίως Έλληνες και πολύ λίγους συνομιλικούς τους Αλβανούς και Ρωσοπόντιους τέκνα μεταναστών τρίτης γενιάς.Της παρέες πλαισίωναν και καβλωμένοι φαντάροι που πήγαν να γαμήσουν.Τόσο κόσμο δεν έχω ξαναδεί ούτε στην πρωινή ούτε στην απογευματινή βάρδια.Οι περισσότεροι ήταν μεθυσμένοι.Τελικά οι πιο ασφαλής τσάρκα στο Μεταξουργείο είναι η μεταμεσονύκτια.Δεν υπήρχαν καθόλου Ασιάτες. Ας προχωρήσω στο παρασύνθημα για να μην σας κουράσω.
Το Μενάνδρου 45 ήταν κλειδωμένο ενώ επάνω στο μπαλκόνι υπήρχε φωτάκι αναμμένο.Το Κολωνού 11 όροφος είχε μιλφ απο Αλβανία με κοντοκουρεμένα αγορίστικα μαύρα μαλλιά,κοντή,λευκόδερμη,λεπτή με αντιαισθητική κυτταρίτιδα.Κοινώς μπάζο.Στο δεκάρικο κώλος,Το ισόγειο ήταν κλειστό.Το υπόγειο είχε κοπέλα κάπως γεματούλα με καστανά μαλλία μέτρια.Απλό.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο είδα το καβλάκι την Βίκυ που δουλεύει την μεταμεσονύκτια μόνο με Έλληνες.Πρόκειται για αδύνατη κοπέλα,με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι την πλάτη,αρκετά εμφανίσιμη για εμένα.Είναι όμως άκωλη.Προσφέρει απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο και αυτό ήταν ένας λόγος που δεν πέρασα αν και αργότερα το μετάνιωσα.
Απέναντι στο Κολωνού 30 ήταν κλασσικά η μιλφ Άννα.Στον όροφο είδα δυνατό καβλάκι με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών,με τουρλωτή κωλάρα και τατού πίσω στην μέση,Ας με διαφωτήσει κάποιος που ξέρει πιο πορνίδιο είδα και αν είναι καλή μέσα.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 32 όροφος ήταν η Καρίνα η οποία έχει καστανά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και πλαδαρό σωματάκι.Μαζί της σε ντουέτο η Βανέσσα η Ταυλανδέζα και καλά.Λεπτή σχιστομάτα με καστανά μαλλιά μέχρι της πλάτες αρκετά έκφυλη.Απλό στα δέκα και είκοσι με παρτούζα.
Το Κωλονού 32 και Λεωνίδου ισόγειο ήταν κλειστό.Τα Κολωνού 27 όροφος και ισόγειο κλειστά επίσης.
Τα Κεραμικού 15 και 13 υπόγειο όροφος μόλις είχαν κλείσει περίπου στην 5.30 τα ξημερώματα. Στο Κεραμικού 13 ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα λεπτή με ξανθά πιασμένα αλογοουρά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με ολόσωμο να κρύβει κάποιες ατέλειες.Απλό.
Στο Ακομινάτου 2 τσάτσος ήταν ο Τουρκόγυφτος που δούλευε παλιότερα στα Μαραθώνος 59,Μαραθώνος& Αχιλλέως και Αχιλλέως 40.Αρκετά αντιπαθής.Κοπέλα ήταν μία κοντούλα υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά η οποία έκανε κώλο στο δεκάρικο.Αδιάφορη.
Στο Κολωνού 47 όροφος 2 κοπέλες η Βραζιλιάνα γκράνυ Τερέζα με ξανθά μαλλιά αδιάφορη καθώς και μία τριαντάρα με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με καμπύλες,λευκή με πλαδαρό σώμα.Φορούσε ειδικά εσώρουχα με λάστιχο που ανασήκωναν τα γυμνά της στήθη που κανονικά είναι πεσμένα.Απλό και οι 2 ανακοινώθηκε.
Στο Κολωνού 53 ήταν η Αιμιλία απο Πολωνία πρόκειται για αδύνατη κοπέλα με μαύρα μαλλιά καρεδάκι νοστιμούλα.Απλό στα δέκα και ψυχρό σαλονάρισμα.
Στο Κολωνού 48 μιλφ πρέπει να λέγεται Άντζελά,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ορεσίβια,κανονικών κιλών με καμπύλες και πλαδαρό λευκό σώμα.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 η Τάνια δυστηχώς απουσίαζε και δεν ήταν γραφτό παλί να την πετύχω.Στην θέση της ήταν γκράννυ σέξυ με πυκνά ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους που όμως ήταν περούκα.Κανονικών κιλών.Έβγαζε κάτι το έκφυλο.Το όνομα της ήταν Κατερίνα.Δέκα ευρώ και η τσατσά στο πρόγραμμα της ανέφερε γλυψίματα.
Το Μεγ.Αλεξάνδρου 17 κλειστό.Το Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο είχε κοπέλα κανονικών κιλών με χάλια σώμα,ξανθά μαλλιά πιασμένα,Αλβανίδα μάλλον.Λευκό δέρμα.Απλο. Στο υπόγειο εμφανίστηκε κοντή,με ξανθά μαλλιά και μερικά παραπανίσια κιλά.Μπάζο και αυτή.Απλό.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο είχε κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλιά με μερικά παραπανίσια κιλά.Δεν θεωρείται χονδρή αλλά ήταν νταρντάνα με κάποιες ατέλεις.Λευκό δέρμα.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο εμφανίστηκε κοντή μιλφ,με καμπύλες και όχι τόσο όμορφο σώμα και αυτή.Το χαρακτηριστικό της κοπέλας αυτής ήταν οτι κούτσαινε χαρακτηριστικά.Απλό στα δέκα.Αδιάφορες αμφότερες.
Όλα τα Ιάσωνος 44,46,Περδίκα 3 κλειστά περί ώρας έκτης πρωινής.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 είχε γαζέλα ψηλή,με καμπύλες,βυζάρες μεγάλες και κωλάρα.Χρώμα και σχήμα μαλλιών το καστανοκόκκινο κατσαρο αφάνα.Απλό.
Τα Κολωκυνθούς 63 ήταν κλειστά.Το Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε κοπέλα κοντή,λεπτή,τριαντάρα με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Δεν την έχω ξαναδεί.Απλό.Ό όροφος ήταν κλειστός.Τα Λεωνίδου 28 ισόγειο και όροφος κλειστά όταν πέρασα ενώ πρωτύτερα ήταν ανοιχτά.
Το Ιάσωνος 27 κλειστό.Το Ιάσωνος 30 όροφος είχε ξανθιά,ψηλή,Ελληνίδα (παρουσιάζεται ως Θεσσαλονικιά) με ξανθά μακριά μαλλιά σώμα ζουμερό με καμπύλες και αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια.Η κοπέλα μάλλον δεν είναι και τόσο "κοπέλα" για αυτό προσοχή σε όσους δεν γουστάρουν μεταλλαγμένα.Στο υπόγειο είχε αθίγγανη σχετικά νοστιμούλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κώλος στα 15 ευρώ και απλό στα 10.Στο σαλόνι εμφανίστηκε με λευκό διχτυωτό σέξυ σύνολο.
Τα Ιάσωνος 31 & χόστελ κλειστά.Το ίδιο και το 33.Πριν ήταν ανοικτά.Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή ήταν η άσχημη ημεδαπή αθίγγανη που δουλεύει και στα Κωλοκυνθους 38 καθώς και Αχιλλέως 40 και κάνει και την τσατσά.Κώλος στα δέκα ευρώ.Το μπουρδέλο μακράν ένα απο τα πιο ελεεινά και βρώμαγε.
Στο Ιάσωνος 37 όροφος εμφανίστηκε κοπέλα αδύνατη με ξανθά μαλλιά κοντά αλλά αρκετά πυκνά περίπου σαν αφάνα αδύνατη με μαύρο σέξυ σύνολο.Απλό πρόγραμμα.
Όλα τα Ακριτικά στην Αχιλλέως κλειστά.Και το Μαραθώνος 59 κλειστό όταν πέρασα.Στην Κωνσταντινουπόλεως 166 ανοιχτό ήταν το υπόγειο οπού εκεί πράγματι μου χαμογέλασε η τύχη και δούλευε η Εύα απο Ουκρανία.Πλήρωσα 20 ευρω εισήλθα στο δωμάτιο και έσβησα τις κάβλες μου.
Καλή εθνική επέτειο σε όλους σας.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Eφόσον ολοκλήρωσε, όσο κι αν δεν του άρεσε, κακώς θεωρεί ότι το εικοσάρικο πήγε χαμένο. Ποτέ δεν θεωρώ τα λεφτά μου χαμένα, εφόσον ολοκληρώνω.

Picker  :sunglasses:

Αγαπητέ Picker,

Πρώτα από όλα , να σε καλωσορίσουμε πίσω στην παρέα μας.

Κατά δεύτερον, υπάρχει και η πνευματική/ψυχολογική ικανοποίηση.
Μπορεί να "τελειώνουμε" , όπου είναι μια βιολογική ανάγκη, αλλά να μην το ευχαριστιόμαστε όσο θέλαμε, γιατί ως άνθρωποι και ώς εραστές (έστω και ως έμμισθοι) έχουμε να ικανοποιήσουμε και άλλες ανάγκες, πιο εσωτερικές, πιο πολύπλοκες.

π.χ. Μπορεί να έφαγες μια πίτσα για να χορτάσεις, αλλά δεν σου άρεσε. Γιατί την ήθελες πιο ξεροψημένη, πιο τραγανή, περισσότερο τυρί, λιγότερο λάδι, ας είχε και λίγα μανιτάρια, έλλειπε και μια παγωμένη coca-cola . . . .

Κατάλαβες ? ? ?

Επισκέπτης
Αγαπητέ Picker,

Μπορεί να "τελειώνουμε" , όπου είναι μια βιολογική ανάγκη, αλλά να μην το ευχαριστιόμαστε όσο θέλαμε, γιατί ως άνθρωποι και ώς εραστές (έστω και ως έμμισθοι) έχουμε να ικανοποιήσουμε και άλλες ανάγκες, πιο εσωτερικές, πιο πολύπλοκες.

π.χ. Μπορεί να έφαγες μια πίτσα για να χορτάσεις, αλλά δεν σου άρεσε. Γιατί την ήθελες πιο ξεροψημένη, πιο τραγανή, περισσότερο τυρί, λιγότερο λάδι, ας είχε και λίγα μανιτάρια, έλλειπε και μια παγωμένη coca-cola . . . .

Κατάλαβες ? ? ?

Nαι ρε παιδί μου, αλλά δεν τα έχασες τα λεφτά σου. Την έφαγες την πίτσα, απλά δεν σου άρεσε. Χόρτασες όμως, δεν χρειάζεται να φας και άλλη στο καπάκι. Κατάλαβες?  :sunglasses: :-*

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
σωστός!!!!!!!!!!

Αγαπητέ Picker,

Κατάλαβες ? ? ?

Επισκέπτης

Λάθος. Δες την απάντησή μου.

Απέναντι στο Κολωνού 30 ήταν κλασσικά η μιλφ Άννα.Στον όροφο είδα δυνατό καβλάκι με μαύρα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών,με τουρλωτή κωλάρα και τατού πίσω στην μέση,Ας με διαφωτήσει κάποιος που ξέρει πιο πορνίδιο είδα και αν είναι καλή μέσα.Απλό στο δεκάρικο.

Αυτή είναι η Τζωρτζιάνα.  :sunglasses:

streetboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα,

δουλευει η αλισα/μαρινα η γκεισα στο αλκ 113 σημερα ή καπου αλλου?

ευχαριστω

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ...

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
ιασωνος 27 3η βραδυνη,μια ξανθια,κανονικη σε υψος με ενα ταττου αριστερα στη λεκανη,μου φανηκε καλη και περασα...αλλα ειναι τερμα επιπλο...και το λεω εγω που ζηταω τα απαραιτητα απλα...επιπλεον αγγιζοντας την στον καβαλο χαμηλα οι τριχες της εγδερναν περισσοτερο και απο οτι εγδερναν γενια φανταρου την 2η μερα...

ονομα δεν συγρατησα αλλα προσεχτε μακρια...φολα με ολη τη σημασια της λεξεως...θα αναιβασω και κριτικη ωστε να αποτρεψω τον οποιον δηποτε που θα το διαβασει να περασει χαλια...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.783
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα το μεσημέρι στις 13.00 μαζί με συναγωνιστή................

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω ξανθιά μίλφ παχουλή με μικτό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Ειρήνη καστανή κοντή κανονικό σώμα μεσαί βυζι με τατού , ακα τελειωτικό.
27α Γαβτιέλα μελαχρινή τούμπανο με σιλικονάτα βυζία και κωλάρα , απλό πρόγραμμα και ερωτικό μασάζ..............
25β Αννα η Πολωνέζα ξανθιά καρέ μεχρι τους ώμους λεπτή ωραιο κώλο και μικρό στητό βυζί ,ακα
25α Τερέζα μόνιμα εκεί πρωινή βάρδια , μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.

ΦΥΛΗΣ

66α Βιολέτα μελαχρινή λεπτή με μεσαίο βυζί και τατού χαμηλα στην μέση ,απλό πρόγραμμα.
66δ Αννι ξανθοκόκκινα καρέ μαλλιά λεπτή με 2.5 βυζί , κώλο και τελειωτικό στο στήθος.
74 αριστερα Αννα μελαχρινή κοντή μικρό βυζί , με κώλο.
74 δεξια Στέλλα μελαχρινή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , με κώλο.
84α Τζούλια καστανη κοντή με 2.5 βυζια τατού και πίρσινγκ , με κώλο.
86α Αντριάννα ξανθοκάστανο πιπίνι κοντό 2αράκια στητά βυζία πετάχτώ κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
86β Λαουρα ξανθοκάστανη παχουλή με 3άρια βυζιά και αφράτη κωλάρα , με κώλο.
65α μια μίλφ με ξανθοκάστανο μαλλί λέπτη και άβυζι , απλό πρόγραμμα , την είχα πετύχει πιο παλιά στοΦ61.
65β Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα κοιλίτσα και μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα.
67 Τζούλι(α) ξανθιά ψηλή λεπτή μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
69β Τατιάνα ξανθιά μίλφ λεπτή μικρό βυζί , ακα τελειωτικό και κώλο.
71α Ελενα ξανθιά κοντό μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο στητό βυζί , με ακα.

ΔΙΔΥΜΟΥ

7 αριστερα Μαιρι ξανθιά κανονικό σώμα αρκετά καλό και 2άρια βυζία , με ακα(την πήρε ο συναγωνηστης και είπε ότι ήταν καλή)
7 δεξιά Λόρι καστανή μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή άβυζί , ακα και κώλο.
8α Γιασμίν ξανθιά κανονικό πρός παχουλό σώμα μικρο βυζί απλό πρόγραμμα.
8β Μαρίνα ξανθό μίλφ με μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα μαργαρίτα στα μαλλιά , λεπτή ωραίο κορμί και 1.5 στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα(τιμληθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
16 Σόνια καστανή μίλφ τούμπανο κανονικό σώμα αλλά οι βυζάρες της είναθι όλα τα λεφτά , με ακα.
18α Σύλβια με ξανθά μαλλία με μαυρες ανταυγίες παχουλή με 3άρια βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
18β Ειρήνη(απο Δ18α , Φ84α και Φωκ 25β)μελαχρινή χοντρή με μικρό στήθος και ωραιο πρόσωπο , με κώλο.
20 Αννα καστανό μίλφ λεπτό με μικρό σιλικονάτο βυζι , με ακα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.783
Πόντοι
46.232
Mεταμεσονύχτια τσάρκα στο Μεταξουργείο μετά
Όλα τα Ακριτικά στην Αχιλλέως κλειστά.Και το Μαραθώνος 59 κλειστό όταν πέρασα.Στην Κωνσταντινουπόλεως 166 ανοιχτό ήταν το υπόγειο οπού εκεί πράγματι μου χαμογέλασε η τύχη και δούλευε η Εύα απο Ουκρανία.Πλήρωσα 20 ευρω εισήλθα στο δωμάτιο και έσβησα τις κάβλες μου.
Καλή εθνική επέτειο σε όλους σας.
μπράβο για άλλη μια φορά ,

κατα τις 2 το Μαραθώμος 59 και το Αχιλλέως 48β ήταν ανοικτά.....είχε και στα δυο μελαχρινές κοπέλες
χθές η Ευα ειδικά με αυτό το διχτυωτό άσπρο καλσόν που φόραγε ήταν κάυλα....στο δίπλα δούλευε μια ξανθά πολύ χοντρή με μεγάλα πεσμένα βυζιά και φουλ πρόγραμμα.

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4156907#msg4156907 date=1351424542]
ιασωνος 27 3η βραδυνη,μια ξανθια,κανονικη σε υψος με ενα ταττου αριστερα στη λεκανη,μου φανηκε καλη και περασα...αλλα ειναι τερμα επιπλο...και το λεω εγω που ζηταω τα απαραιτητα απλα...επιπλεον αγγιζοντας την στον καβαλο χαμηλα οι τριχες της εγδερναν περισσοτερο και απο οτι εγδερναν γενια φανταρου την 2η μερα...

ονομα δεν συγρατησα αλλα προσεχτε μακρια...φολα με ολη τη σημασια της λεξεως...θα αναιβασω και κριτικη ωστε να αποτρεψω τον οποιον δηποτε που θα το διαβασει να περασει χαλια...
[/quote]

Συναγωνιστη...προχθες εγραψες για μια κοπελα στο ιασωνος 30..ελισαβερ..ελληνιδα...ειναι μια ξανθια με ζουμερους βυζους και ταττου?

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Συναγωνιστη...προχθες εγραψες για μια κοπελα στο ιασωνος 30..ελισαβερ..ελληνιδα...ειναι μια ξανθια με ζουμερους βυζους και ταττου?

ναι !! επεισης καθε φορα που την εχω πετυχει σε σαλονιασμα εχει ενα τεραστιο χαμογελο..εγω περασα πολυ καλα και την συνιστω...φυσικα οπως εχει υπωθει και απο τον n.smirni76 ολες οι κοπελες δεν κανουν τα ιδια με ολους...εξαρτονται πολλα...αλλα τουλαχιστον εγω περασα καλα :)

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4157118#msg4157118 date=1351431351]
ναι !! επεισης καθε φορα που την εχω πετυχει σε σαλονιασμα εχει ενα τεραστιο χαμογελο..εγω περασα πολυ καλα και την συνιστω...φυσικα οπως εχει υπωθει και απο τον n.smirni76 ολες οι κοπελες δεν κανουν τα ιδια με ολους...εξαρτονται πολλα...αλλα τουλαχιστον εγω περασα καλα :)
[/quote]

πρωινη βαρδια ειναι?ξερεις?

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
πρωινη βαρδια ειναι?ξερεις?

ναι πρωινη...απο οσο ξερω τουλαχιστον,εγω πρωινη την πετυχα στο εν λογω μαγαζι...σημερα που περασα απο εκει οταν σχολασα απο τη δουλεια ητανε κλειστο ομως...γυρω στις 11:00 τωρα δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο...αν και ειναι 2 τετραγωνα παρακατω βαριεμαι να παω να δω :P

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
ΔΙΔΥΜΟΥ

7 αριστερα Μαιρι ξανθιά κανονικό σώμα αρκετά καλό και 2άρια βυζία , με ακα(την πήρε ο συναγωνηστης και είπε ότι ήταν καλή)
καστανό μίλφ λεπτό με μικρό σιλικονάτο βυζι , με ακα

Εγώ ήμουν ο συναγωνιστής και ναι , ήταν όντως καλή. Αν και τα έχω κόψει τα εικοσάρικα καμιά εξαίρεση που και που δεν κάνει κακό :)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αγαπητέ προφέσσορ, σωστό αυτό που λέτε, αλλα εδώ κολλάει και η σημασία της σωστής ενημέρωσης. Αν κάποιος είχε προειδοποιήσει οτι η συγκεκριμένη κοπελούδα είχε αφαιρέσει τα τατουάζ τότε μπορεί να μήν γινόταν αυτό.

μήν σε ανησυχεί όμως το χαμένο εικοσάρικο για κάθε ένα που χάνουμε ρεφάρουμε διπλά.
Δυστυχώς οι περισσότεροι απλά παρακολουθούν χωρίς να συμμετέχουν.Επίσης δεν είναι πλέον η σωστή εποχή για χαμένα εικοσάρικα.Για μένα κακώς τις κρατούν αυτές τις απαράδεκτες κοπέλες σε αυτά τα μαγαζιά

Eφόσον ολοκλήρωσε, όσο κι αν δεν του άρεσε, κακώς θεωρεί ότι το εικοσάρικο πήγε χαμένο. Ποτέ δεν θεωρώ τα λεφτά μου χαμένα, εφόσον ολοκληρώνω.

Picker  :sunglasses:
Όπως πολύ σωστά συμπλήρωσε ο συνάδελφος amadeus για κάθε πράγμα υπάρχει και η πνευματική/ψυχική ικανοποίηση.Δεν επαρκεί μόνο ο υλικός κορεσμός μιας ανάγκης όπως υποστηρίζεις εσύ.

Λάθος. Δες την απάντησή μου.

Αυτή είναι η Τζωρτζιάνα.  :sunglasses:
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

μπράβο για άλλη μια φορά ,

κατα τις 2 το Μαραθώμος 59 και το Αχιλλέως 48β ήταν ανοικτά.....είχε και στα δυο μελαχρινές κοπέλες
χθές η Ευα ειδικά με αυτό το διχτυωτό άσπρο καλσόν που φόραγε ήταν κάυλα....στο δίπλα δούλευε μια ξανθά πολύ χοντρή με μεγάλα πεσμένα βυζιά και φουλ πρόγραμμα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου συναγωνιστή.Ευτυχώς που την πέτυχα γιατί είχα καιρό να την πάρω.

Επισκέπτης
Εγώ ήμουν ο συναγωνιστής και ναι , ήταν όντως καλή. Αν και τα έχω κόψει τα εικοσάρικα καμιά εξαίρεση που και που δεν κάνει κακό :)

Και εγω, ειναι οντως η στελλα απο φωκαιας 24 αλλα το αρνειται και λεει οτι ειναι τσεχα. Τωρα ξερει ελληνικά αρα εκανε το αγροτικο της καπου τα 2χρονια που έλλειπε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι απογευματινη εξορμηση στη φυλης
Αγκυρας
12α λορα,μελαγχροινο χαριτωμενο μπαμπατσικο mlf, με ωραια πιασιματακια
12β νικα απο  διδυμου 20 τ απογευματα.Πιο σεξι σημερα,πιο βελτιωμενη στη κινησιολογια της
Εξηκιου 18,το τελευταιο προς λιοσιων,μελαγχροινη, παχουλη στη περιφερεια, λαικη mlf,πολυ μετριας εμφανισης
Βεργας 2β αλεξανδρα,δευτερη φορα που τη βλεπω,αξιολογο mlf με προσωπικοτητα.Ψηλη,νταρντανα,με ατελειες στο κορμι,ωστοσο σαφως ενδιαφερουσα
Αλκαμενους
113 ολγα,η ευσωμη καστανη mlf απο αγκυρας 12,ψηλη και νταρντανα με την ακριβη σημασια του ορου
117 βιολετα,η μελαγχροινη θεσσαλονικια mlf,συνηθισμενης εμφανισης
Λιοσιων 76Β αλεξια,καταθεση ξανα.Η αλεξια ως προς την αποδοση, μοιαζει μ αυτα τα πολυ αξιολογα αμυντικα χαφ,που ειναι ακουραστα και κανουν πολυ αθορυβη δουλεια μεσα στο γηπεδο και ας μην τους φαινεται.Κοινως,σημερα μετα απο τα πολυ χαλαρωτικα προκαταρκτικα εκατερωθεν,ανεβηκε απο πανω μου,για αρκετη ωρα,στη συνεχεια ιεραποστολικα με ομορφους αναστεναγμους καθ ολη τη διαρκεια των δυο αυτων στασεων και τελειωμα ορθια πισωκολλητα στο τοιχο.Καλο κοριτσι με λιγα λογια και συνεργασιμη στο δωματιο, με τη λεξη χρονος ν απουσιαζει μεχρι στιγμης απο τις δυο συνευρεσεις μας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom