Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (16 μέλη και 210 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.855
Πόντοι
5.975
Η Βικτώρια δουλεύει Βουλιαγμένης 68 .
Αυτη την εβδομάδα δεν θα δουλέψει ,θα την βρείς μάλλον
από την επόμενη.
ναι, αλλά να δώσει ο άνθρωπος 50€ για μια παγοκολώνα είναι πάρα πολλά ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε... χώρια που - σύμφωνα με έγκυρες πηγές του site - έχει πάρει κιλά και έχει ωιλοχαλάσει το σώμα της... είναι πολλά τα λεφτά μάγκες για να τα σπαταλάμε άσκοπα... μπορούμε και πρέπει να διαμορφώσουμε τις τιμές σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα για τα δεδομένα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε xilnik ,γνωριζεις αν δουλευει σε μπουρδελο καποια κοπελα, που να ειναι στα προτυπα της βικτωριας που δουλευε στο φωκαιας 25β, δηλαδη 1,80 πανεμορφη με γλυκο προσωπο και να μοιαζει με σουηδεζα.
Ναι φιλε μου υπαρχουν καποιες τετοιες περιπτωσεις
Φυλης 84β η' 86α δουλευει η καρολινα,ψηλη,ξανθια ,στο στυλ που περιγραφεις
Φυλης 59 ρωξανη ,ξανθια αρκετα καλη ,αλλα μεσα εχει πολυ κακες κριτικες
Φυλης 66α ντενισα,πολυ ομορφη,ψηλη και λεπτη κοπελα με σωμα ακριβοπληρωμενου μοντελου
Φυλης 71β, ιλονα,ξανθια συνηθως,ωραια κοπελα,γυρω στο 1,70+
Φυλης 80,κατριν,μελαγχροινη 1,72+ αυτη τη φορα,πολυ ωραια κοπελα,ολες δουλευουν απογευμα
Μ εξαιρεση τη ρωξανη οι αλλες κοπελες ειναι απο αξιοπρεπεις ως πολυ καλες στο δωματιο
Υ.Γ Η Bικτωρια που δουλευει στη βουλιαγμενης την ειχα πρωτοδει στη φυλης 86α,η αποδοση στο δωματιο ηταν παρα πολυ καλη,και η συμπεριφορα της στο δωματιο ενος αγγελου.Θυμαμαι οτι τις πρωτες φορες για να μη τελειωσω αμεσως οταν ξεκινουσε το στοματικο η΄' αμεσα τη διεισδυση εκλεινα τα ματια μου,τοσο απιστευτο ηταν το θεαμα,και παντα χαμογελουσε με αυτη μου τη συμπεριφορα.Στη φωκαιας 25 οταν πηγε αλλαξε αποτομα

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλημερα κοσμε!
περασμα πρωινο και δεν ειχε τιποτα , τα περισσοτερα κλειστα.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
φ66α, Φ80 , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές  διαβάζω κάθε μέρα της ενημέρωση σας και σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε  μακάρι να είχα και εγώ το χρόνο και ναστε και σίγουρη ότι θα  το έκανα και εγώ  πέρασα πολλές φορές από το φοκεας 27 στον όροφο να βρω την Mπάρμωρα  και μου υπαν ότι άλλαξε μαγαζί γνωρίζει κάποιος που δουλεύει η την συνάντησε κάποιος 

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Καλημέρα συναγωνιστές  διαβάζω κάθε μέρα της ενημέρωση σας και σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε  μακάρι να είχα και εγώ το χρόνο και ναστε και σίγουρη ότι θα  το έκανα και εγώ  πέρασα πολλές φορές από το φοκεας 27 στον όροφο να βρω την Mπάρμωρα  και μου υπαν ότι άλλαξε μαγαζί γνωρίζει κάποιος που δουλεύει η την συνάντησε κάποιος 

επιτηδες το κανεις? :rolleyes: Το πρωι ειναι εκει και το απογευμα Αδανων...

ΑΣΤΕΡΑΣ69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
επιτηδες το κανεις? :rolleyes: Το πρωι ειναι εκει και το απογευμα Αδανων...
Όχι συναγωνιστή  η Μπάρπωρα έχει να δουλέψει στην φωκεας από την περασμένη πεμτη η παρασκευή  τώρα στην Αδανών δεν το ξέρω αν δουλεύει αν την ύδατα εσείς πεστο μου  να περάσω και εγώ  σε ευχαριστό  παντος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Mινι ενημερωση περιξ της φυλης μαζι με το ποδηλατακι
Ξανθιπης 2 αλεξανδρα.Προκειται για τη γνωστη γυρολογο μελαγχροινη αλεξανδρα με το μεγαλο σχετικα στηθος και το πληθωρικο κορμι( με καλες αναλογιες).Στο δωματιο συνηθως εχει βουβη συμμετοχη,γι αυτο και δε μπορεσε να κανει ονομα στη φυλης..
Κωνσταντινουπολεως 206 αντελια,κοντοπουτανο μελαγχροινο αλλα πολυ μετριο πιπινι.Πρωτη φορα εχω δει τετοιο σαλοναρισμα απο κοπελα,εμφανιση μ ελαφρα επικυψη της κεφαλης για κλασματα δευτερολεπτου και ξανα μεσα στο κουζινακι
Τροφωνιου
13 οροφος μπετυ,προφανως η ξανθια σεξι mlf μ εμφανιση που παραπεμπει σε γερμανιδα πορνοσταρ
13 ισογειο ζωη,ξανθια mlf της διπλανης πορτας με ταλαιπωρημενη οψη
Βεργας,η χαρα του mlfogilfo λατρη
2 ξανθια mlf με μαυρο κοντο φορεμα και κοντες μποτες,κοντο καστανοξανθο μαλλι και πολυ μετρια εμφανιση
6α ναταλι,ξανθια προgilf,σχετικα ψηλη και λεπτη,αλλα η ηλικια της φαινεται..
6β σοφια,η ξανθια extralarge μεταmlf
Eξηκιου 18 η νταρνντανοτζουλια οπως μου ειπε χαρακτηριστικα.Μελαγχροινο διαστροφικο μωρο που μου αρεσε το στυλ της,στοιβαρη με πλουσιες της καμπυλες χωρις να προβληματιζει αισθητικα

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Μια προταση για καποιο καλο αποψε να πηδηξει ενας Θεσσαλονικιος που βρεθεικε στην Αθηνα?????  (ακουγεται οτι στην Αθηνα εχει καλα και φθηνα μουνια!!!)  :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :knockinb:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μια προταση για καποιο καλο αποψε να πηδηξει ενας Θεσσαλονικιος που βρεθεικε στην Αθηνα?????  (ακουγεται οτι στην Αθηνα εχει καλα και φθηνα μουνια!!!)  :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :knockinb:
αλλά πού πιο μικρόσωμες από Θεσσαλονίκη λέω εγώ

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Μια προταση για καποιο καλο αποψε να πηδηξει ενας Θεσσαλονικιος που βρεθεικε στην Αθηνα?????  (ακουγεται οτι στην Αθηνα εχει καλα και φθηνα μουνια!!!)  :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :knockinb:
πηγαινε στο φυλης 71 ισογειο που επεστρεψε η αννα τζουλια.. μολις την πηρα και συνεχιζει να ειναι καλη με δοση υπερβολης στα βογγητα κατα την πραξη.. με τελειωτικο στα βυζια.. απεξω γινονται κατι εργα και εχουν κατι ξυλα γ να μπεις

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
αμα πετυχει στο Μεταξι τυφλα να εχουν τα αλλα  :boobies:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Να προτιμησεις την μεγαλη Ρουμανικη σχολη....
oikos.jpg
 [/URL]
shades_animated_animation_shades_smiley_emoticon_000387_medium.gif
 [/URL]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Aν εχεις βιτσια κοιτα απο Ρωσια μερια!!! 
finger.gif
 [/URL]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
a.aaa.jpg

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
εκανα σημερα το βραδυ κατα τις 10 τη πρωτη μου μπουρδελοτσαρκα στη φυλης, κατεβηκα απο το σταθμο το ηλεκτρικου βικτωρια και κατευθυνθηκα προς τα μπουρδελα, ομολογω πως μεχρι να φτασω στο πρωτο μπουρδελακι που ητανε το φυλης 66α χεστηκα λιγο επανω μου απο τοσους αλλοδαπους που κυκλοφορουν , μενω στα βορεια προαστεια και δεν εχω συνηθισει εικονες οπου οι αλλοδαποι κυκλοφορουνε σαν συμμοριες,  ο xilnik μου ειχε αναφερει πως δουλευει εκει το απογευμα η ντενισα, αλλα δυστυχως δεν ητανε εκει. ητανε μια αλλη κοπελα που δεν ειδα καν γιατι ητανε στο δωματιο και βαρεθηκα να περιμενω μεχρι να τη δω και εφυγα, ρωτησα τη τσατσα αμα εχει τηλεφωνο το μπουρδελο για να παρω να μαθω ποτε ειναι η ντενισα και εκεινη μου ειπε πως αυτα ειναι πολυτελειες,  ενταξει για καποιον που μενει εκει κοντα πεταγεται λιγο στα μπουρδελα και αμα δεν ειναι η κοπελα φευγει, αλλα εγω που θελω 2 ωρες πηγαινε ελα απο εκει που μενω, πως δηλαδη θα πηγαινω στα μπουρδελα , θα το παιζω κορονα γραμματα, αμα θα ειναι η κοπελα που μου αρεσει?  τουλαχιστον τα στουντιο εχουν τηλεφωνο , ενημερωνεσε για το ποια κοπελα ειναι και πηγαινεις, εχουν και φωτογραφιες και δεν ψαχνεις στα τυφλα.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα η καλημέρα αν προτιμάτε φιλτατοι συναγωνιστες,σήμερα (καλύτερα χτες Τετάρτη) επισκέφθην ουκ ολίγους οίκους ανοχής για να πραγματοποίησω μια διερεύνηση.Πρωτα απ όλα να αναφέρω πως επέλεξα στην αρχή να κάνω ενα τσεκαρισμα σε μερικά σπίτια επι της οδού Ιασωνος και έχω να πω οτι απογοητεύτηκα παρα πολυ με το επίπεδο απο πλευράς εμφάνισης των εκδιδομενων αλλα και απο το γεγονός οτι οι οίκοι ειναι σε πραγματικά άθλια κατασταση(ξέρω οτι δεν σας λέω κάτι καινούργιο απλά το επισημάνω).Μονη αξία αναφοράς απο πλευράς εμφάνισης ήταν κάποια ντενια η κάπως έτσι σε ενα οίκημα επι της οδού Κολωνου(θάρρω πως ήταν αυτο με το νούμερο 48,το οποίο είχε και πολλα σκαλιά).Εν συνέχεια επέλεξα να συνεχίσω επι της οδου Φυλής,εκει τα πραγματα ήταν σαφώς καλύτερα και απο πλευράς εμφάνισης των κοριτσιών αλλα και κατάστασης των οικημάτων ,οπότε προφανώς υπάρχει και μια λογική στη διάφορα των τιμών του 10-20 σε σχέση με την περιοχή του Μεταξουργειου(βεβαίως ο τρίτος παράγοντας ειναι και οι παρεχόμενες υπηρεσίες εντός του δωματίου αλλα αυτο εν μέρει "κρύβει" και εναν έντονο βαθμό υποκειμενικοτητας και συνεπώς το αφήνω στην άκρη).Στο δια ταύτα έχω να πω οτι αντίκρισαν ενα αξιόλογο δίδυμο στο Φ66 νομίζω,το οποίο αποτελείτο απο 2 ξανθές,κοντά στο 1.70 περίπου και οι δυο,η μια πιο μπαμπατσικη και η αλλη πιο λαμπάδα με μικρό στήθος.Ακομα σε ενα άλλο,μάλλον με αριθμό 71(ζητώ συγνώμη αλλα δεν έχω ιδιαίτερα καλή μνήμη σε τέτοιου είδους καταστάσεις),ήταν μια ξανθια μέτριου αναστηματος,με πολυ ωραίο πεταχτο κωλαρακι και σχετικά μικρο στήθος,η οποία μου έκανε καλή εντύπωση αλλα μου φάνηκε αρκετά ψυχρή και με τουπε στο σαλόνι οπότε και αποχώρησα.Σε ενα ακριβώς απέναντι ήταν ένας τσατσος-cult φυσιογνωμία-που μας παρουσίασε μια ξανθια εκ Βουδαπεστης αλλα τίποτα το ιδιαίτερο.Τελος να αναφέρω για μια ενδιαφέρουσα ψηλη(γύρω στο 1.70+) Ρουμανα ,καστανη με πολυ ωραίο κορμί στο Φωκαιας 25,ενώ επισκέφθην και ενα ακόμα επι της οδου Φυλής,δεν θυμάμαι αριθμο αλλα είχε μπλε πόρτα και κάτι σαν αυτοσχέδιο "γεφυρακι" για πρόσβαση),στο οποίο η τσατσα μας παρουσίασε μια καστανη με ωραια πράσινα ματιά και σφιχτό κορμί το οποίο και λικνιζε στο σαλονι(να σημειώσω εδώ πως ήρθε προς το μέρος μου και μ έκανε ενα είδος lap dancing στα όρθια μετά την παρουσίαση της).Παντως συνάδελφος μου εκμυστηρεύτηκε βγαίνοντας πως στο εν λόγω οίκο "παίζει πολλες φορές φόλα",οπότε ίσως και να πρέπει να κρατάμε μικρο καλάθι.
Υ.γ:φευγοντας πέρασα και απο Λιοσίων 78 αν δε κάνω λάθος και επαρουσιασθη η Αλεξια ,η οποία επίσης πρόκειται για αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση.....να δώσω με τι λεφτά θα μπορέσω να δοκιμάσω όλα αυτά τα απαγορευμένα "φρούτα" του "πορνοκηπου" της Εδεμ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εκανα σημερα το βραδυ κατα τις 10 τη πρωτη μου μπουρδελοτσαρκα στη φυλης,...
Άντε και καλή αρχή!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Καλησπέρα η καλημέρα αν προτιμάτε φιλτατοι συναγωνιστες,...
με τι λεφτά θα μπορέσω να δοκιμάσω όλα αυτά τα απαγορευμένα "φρούτα" του "πορνοκηπου" της Εδεμ.
Συνάδελφε nacho_scocco στο κείμενο σου διακρίνω ένα μοναδικό ταλέντο στο πορνο-ρεπορτάζ !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Σε παρακαλώ συνέχισε τις μπουρδελο-ενημερώσεις. :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom