Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Θα γνωρίσεις την τσατσα και κάποια στιγμη ίσως πάρεις το κινητό σου.εκανα σημερα το βραδυ κατα τις 10 τη πρωτη μου μπουρδελοτσαρκα στη φυλης, κατεβηκα απο το σταθμο το ηλεκτρικου βικτωρια και κατευθυνθηκα προς τα μπουρδελα, ομολογω πως μεχρι να φτασω στο πρωτο μπουρδελακι που ητανε το φυλης 66α χεστηκα λιγο επανω μου απο τοσους αλλοδαπους που κυκλοφορουν , μενω στα βορεια προαστεια και δεν εχω συνηθισει εικονες οπου οι αλλοδαποι κυκλοφορουνε σαν συμμοριες, ο xilnik μου ειχε αναφερει πως δουλευει εκει το απογευμα η ντενισα, αλλα δυστυχως δεν ητανε εκει. ητανε μια αλλη κοπελα που δεν ειδα καν γιατι ητανε στο δωματιο και βαρεθηκα να περιμενω μεχρι να τη δω και εφυγα, ρωτησα τη τσατσα αμα εχει τηλεφωνο το μπουρδελο για να παρω να μαθω ποτε ειναι η ντενισα και εκεινη μου ειπε πως αυτα ειναι πολυτελειες, ενταξει για καποιον που μενει εκει κοντα πεταγεται λιγο στα μπουρδελα και αμα δεν ειναι η κοπελα φευγει, αλλα εγω που θελω 2 ωρες πηγαινε ελα απο εκει που μενω, πως δηλαδη θα πηγαινω στα μπουρδελα , θα το παιζω κορονα γραμματα, αμα θα ειναι η κοπελα που μου αρεσει? τουλαχιστον τα στουντιο εχουν τηλεφωνο , ενημερωνεσε για το ποια κοπελα ειναι και πηγαινεις, εχουν και φωτογραφιες και δεν ψαχνεις στα τυφλα.
Οσον αφορά τις συμμορίες, έχεις άδικο.
Γκέτα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, αν δεν προκαλέσεις δεν σε πειράζουν (και πρόκληση είναι και το iphone)