Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (7 μέλη και 199 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
βόλτα πρίν απο λίγο μαζί με συναγωνηστή απο νησί ,ενημέρωση μόνο απο όσα μπήκαμε...

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω Ελένα μελαχρινή κοντή γεματούλα με τεράστια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Ειρήνη καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
27α Σάρα ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα ,πέρασε ο φίλος μου και ήταν φόλα
25β Ιωάννα(απο Φ84α)ξανθοκάστανη παχουλή με 3άρια βυζία , με κώλο.
27α Αντριάννα(παλία δούλευε στα Φ84-86)καστανή κοντή γεματούλα με πεταχτώ κώλο , με κώλο.
19 Εμμυ(από Φ80)ξανθοκάστανη παχουλή πια(έχει παχύνει)με μικρό βυζί , με κώλο

ΦΥΛΗΣ

66α Ντενίσα η ξανθιά ψιλόλιγνη Ρουμάνα , ωραίο κορμί μικρό στήθος ,απλό προγραμμα.
66δ Λώρη μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος , ακα και κώλο.
59 κάτω Ρωξάνα η ξανθιά νταρντάνα με τον ωραίο κώλο καιτο μεσαίο στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
74 αριστερά Στέλλα η αλήθορη...μελαχρινή καρέ κοντη μικρό βυζί , με κώλο
80 Κατρίν ψηλή νταρντάνα με σκούρα πολύ καστανα μαλλία μακριά , με 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμα.
84α Σόνια μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ωραίο κώλό ,απλό πρόγραμμα.
84β Τζούλια καστανή πια κοντή με ωραίκώλο 2.5 βυζια πιρσινγκ κ τατου , με κώλο.
86α Μαργαρίτα μεάχρινή λέπτή ωραίο κορμί και ωραίο κώλο , μικρό στήθος , με κώλό.
86β Ελενη/Σοφιά/Ρομπερτα καστανη λεπτή με 1.5 βυζί , απλό πρόγραμμα(τιμηθηκε μετά απο καιρό , θα ακολουθήσει κριτική και φώτος στον ρομαντισμό)
65α Εμμανουέλα μελαχρινη λεπτή με ωραίο κώλο άβυζιμε μεγάλες ρόγες , με ακα.
65β Αλεηάνδρα κοντή ξανθιά λεπτή άβυζί  και Τζούλια μελαχρινή ψηλη μικρό στήθος κοιλίτσα και οι δυο απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
67 Τζούλι(α) ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο , με κώλο.
69α Μάγια κοντή μελαχρινή κανονικό γυμνασμένο κορμί , ωραία μπούτια και κώλο 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
69β Λάουρα μελαχρινή κανονικό σώμα με 2.5 βυζιά ,με ακα.
71α Ελενα ξανθιά με κοντό μαλλί πια κανονικό σώμα πολύ ωραίο ωραίο κώλο μεσαίο στητό βυζί , με ακα.
71β Μπάρμπαρα μελαχρινή κοντή με πεταχτώ κωλαράκι και λόρδοση στη μέση 2άρια στητα βυζία , απλό πρόγραμμα. Η Ευα είπε σε συναγωνηστή(κρατάμε και πισινή)ότι την Τρίτη πάεινα παραλάβει απο το αεροδρόμιο την Τζούλια/Αννα/Τζουλιάνα
αυτά τώρα live απο την πιάτσα περισσότερα μάλλόν πάλι το βράδυ....
Όχι από νησί,αλλά από ΤΟ νησί...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε....δεν είπα ότι είναι φόλα....έγραψα ότι την πήρε συναγωνιστής και αποδείχτηκε ότι είναι φόλα......
Εγώ είμαι ο συναγωνιστής τον οποίο δεν κατονομάζει ο Νεοσμυρνιώτης (μιας κ είναι πολύ διακριτικό παλληκάρι)...

Κ εγώ την έχω ξαναπάρει κ είχα περάσει ψιλοκαλά,αλλά χθες ήθελε να με ξεπετάξει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δυστυχώς φαίνεται για άλλη μια φορά το πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Πχ ο nsmirni έγραψε ότι η Σάρα(Φωκ27) είναι φόλα. Εγώ την έχω πάρει 2 φορές και πέρασα αρκετά καλά. Συμμετείχε, χαμογελούσε και το μόνο μείον ήταν τα σύντομα προκαταρκτικά.

Αυτά γίνονται είτε γιατί οι κοπέλες δεν έχουν σταθερή απόδοση είτε γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια. Ας προσπαθήσουμε να μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από ιερόδουλες του 20ρικου. Ακόμα και αν το 20ρικο σήμερα έχει αξία.

Τώρα θέλω να πω για την Νατάσα του Διδ7 αριστερά. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες στην πορνοκαριέρα μου.Όχι μόνο υστερεί εμφανισιακά αλλά και στο δωμάτιο. Συνήθως οι κοπέλες που δεν είναι ωραίες είναι πιο θερμές. Αυτή μου έκανε μασάζ με τα ακροδάκτυλά της για προκαταρκτικά. Πίπα με δόντι και παρά την παρατήρησή μου  συνέχισε με δόντι. Το μουνί της ανοικτό (ή με πολύ κρέμα) και δεν καταλάβαινα τίποτα. Ενώ στο πρωκτικό διαμαρτύρονταν. Τελικά με τελείωσε με άγαρμπη μαλακία. 
Συμφωνώ για τη διακύμανση στην απόδοση των κοριτσιών (πράγμα απολύτως λογικό),αλλά μιας κ δεν είμαι απαιτητικός,το να λέω ότι δεν πέρασα καλά πάει να πει ότι κάποιος απαιτητικός θα την είχε ξεχέσει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αποσπασματικές πληροφορίες 14/10/2012 στις 11.30’ για διάφορες πορνο-περιοχές

Ο ήλιος έλαμπε μεσούρανα και οι μανάδες της (λαθρο)μετανάστευσης είχαν βγάλει τα μικρά τους για να πάρουν αέρα.

[size=10pt]Ένας βλαχαδερός πούστης με πελαγίσια ματιά περπατούσε με αόριστη ψυχολογία και όπως φαίνονταν υπολόγιζε στον καρπογεννή πούτσο μου για να ξοφλήσει παλιά του γραμμάτια.[/size]

Εγώ αμέριμνος κρατώντας αναγκαία και επαρκή απόσταση από αυτόν και από δυο κοπρόσκυλα που τον ακολουθούσαν έμπαινα στα καταστήματα για να διαλέξω κάποια πορνο-δέσποινα σε ολιγόλεπτη σχέση.

δεν έχει ξαναγραφτεί΄αυτό!!!!!δεν υπάρχει!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οκ νεα σμυρνη,εμ τοτε τα ζυμαρακια ειναι τα αγαπημενα μου :2funny: δοκιμασα την λορι η πιπα του αιωνα 8α αναιβει κριτικι συντομα :rockon:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Έπεσα σε μεγάλη φόλα, σήμερα στο Μεταξουργείο, Κολωνού 48.
Όμορφο στο πρόσωπο πιπίνι (άνω των 20 χρονών), μελαχροινή, ψηλή, με αρκετά πιασιματάκια και χαλαρό στήθος (το οποίο διαπίστωσα αργότερα στην πράξη, αφού όταν παρουσιάστηκε φορούσε στηθόδεσμο).
Δεν ρώτησα, αλλά και δεν ανακοινώθηκε όνομα στο σαλόνι. Παρασυρόμενος από τη γλυκιά έκφραση, κατέβαλα το χαμηλό τίμημα και πέρασα στα ενδότερα.
Η κοπέλα ήταν ιδιαίτερα σπαστική στη συμπεριφορά της έως προσβλητική. Η μόνη στάση που με άφησε να κάνω ήταν το ιεραποστολικό, ενώ αρνήθηκε ακόμη και πλαγιαστό. Ήταν δε ιδιαίτερα βιαστική λέγοντας "εδώ ήρθες για να κάνεις τη δουλειά σου και να φύγεις! Τι το πέρασες; Πλέιστέσιον;". Και το μόνο που είχα κάνει μέχρι τη στιγμή που μου το είπε ήταν να γλύψω τα στήθη της.
Η πίπα ήταν μέτρια προς καλή με λίγο δόντι (όχι ενοχλητικό), αλλά πολύ σύντομη.
Για να μην πάει χαμένο το δεκάρικο, της έριξα ένα δυνατό ιεραποστολικό ξέσκισμα εν μέσω ειρωνειών εκατέρωθεν και την ξαπέστειλα, δηλώνοντάς ευθαρσώς ότι δεν είχα συναντήσει σπαστικότερη κοπέλα στην πορνοκαριέρα μου!

Μόλις πριν λίγο έμαθα το όνομά της από τα γραφόμενα του στρατηγού farkeli:

Κολωνού 48
Μαγδαλένα μελαχρινή πορνο-δέσποινα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, στιβαρά χαρακτηριστικά προσώπου, κάπως ψηλή με χορταστικό σώμα και υπεροπτικά κω(ο)λομάγουλα σε χαμηλή θέση ως προς το κέντρο βάρους.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
φοβερη virtual ενημερωση από farkeli  και τζουρα  :rockon:  και πάλι ηταν σαν ημουν εκει κι ας ήμουν στην άκρη του θεου...
συνεχιστε τις οτσες και να μας λετε που έχει βουλομενους νυπτηρες.... :2funny:

Επισκέπτης
Ιάσωνος 1 όροφος δεξιά ανεβαίνοντας την αντικατοπτριστική σκάλα
Καστανή Ρωσίδα (κατά δήλωση του πονηρού τσάτσου), αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου σαν νοικοκυρά, μάλλον μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με χορταστικά βυζιά τοποθετημένα σε σχεδόν τετράγωνο σώμα και φουσκωτό κώ(ο)λο.

Ιάσονος 1Β: Η Ρωσίδα Νατάσα. Με ίσιο καστανόμαυρο μακρύ μαλλί έως κάτω από τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεμάτη. Απλό στα 10.

Ναταλία. Καστανόξανθη.  :-*   Μετά από αρκετό καιρό αυτό το σπίτι ξανά ανοιχτό.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
πρωινή αποσπασματική ενημέρωση απο τα "περιφεριακά" γκιλφαδικα των Αθηνων.
Δροσοπουλου 98 Μια ουκρανη ασχημη μιλφ κοντη και με ατσούμπαλο σωμα. Ολγα την λένε. Σχετικά κοντο μαλλι, κοιλουμπα ασύμμετρη σε σχεση με το υπόλοιπο σωμα της , που για να την κρύψει φόραγε ενα κομπινεζον της συμφοράς απο τα καλάθια της λαικής αγοράς.. :P φευγοντας μου είπε οτι "σαν εμενα δεν θα βρεις πουθενα!" μάλλον τόσα χάλια σαν αυτή θα εννούσε! :2funny:
Δροσοπούλου 98 Στουντέλο. Σταθερα εκει η Βουλγάρα μιλφ Ντιάνα. Αξιοπρεπης παρουσία χωρις να ειναι το σουπερ μιλφ, Ψιλή με μακρυ μαλλι, καλες αναλογιες, τιμή 25 ευρω.
Αλκιβιαδου 16 Α Η ρωσιδα μετα-μιλφ Πωλίνα. Η τσατσα την λέει "ΠΑλίνα" γιατι μαλλον δεν μπορεί να προφέρει το "Ω". Ψιλή , με κοντό μαλλι κουπ, χητό σωμα με ποδάρες, καλο κώλο, φυσικο στηθος με μεγάλη ρωγα. Ηλικια 45+. Μαυρισμενη απο σολαριουμ και με προσωπο που παραπεμπει σε Ολλανδεζα τουριστρια. Πολυ καλη στο δωμάτιο. Εχει δοκιμαστει πλειστάκις στο πρόσφατο παρελθόν με άριστα αποτελέσματα. Ολα τα δωματια γεματα...
Διδύμου 20Η νταρντάνα ρωσιδα Αντζελα. Ψιλή με λίγα κιλά παραπάνω ,που της χαλάνε ομως την περιοχη της κοιλιας γιατι κανει ραγάδες. Φυσικό μεγαλουτσικο στήθος. Ηλικία περίπου 30+. Πανεμορφο κουκλιστικο πρόσωπο με κοντο ξανθο αντρικο μαλλι. Κωλαρα. Εχει δοκιμαστει στο παρελθον με μετρια αποτελεσματα....
Διδύμου 18 υπογειο. Η γνωστη Συλβια. Βουλγαρα με καμπύλες , βυζαρες, ξανθό μαλλι, εκφυλο προσωπο. προσφερει φουλ προγραμμα. Εκει μου αρεσει πολύ η ρωσιδα τσατσα με το κοντο μελαχρινο μαλλι. ερχεται παντα και σου μιλα κοντα στο προσωπο αναλυοντας το προγραμμα της κοπελας!
Αλκαμενους 113. Η ρωσιδα ασπρουλιαρικη γκιλφ Νίκη που την συνανταμε και πρωινη στο Διδυμου 16. Ξανθό καρε μαλλι, αποδετό σωμα, αδυνατη, μικρο στήθος, μύτη σαν πτηνό. Εχει δοκιμαστει στο παρελθόν με οχι τόσο καλες εντυπώσεις.
Περγάμου 27 ισογειο 2 κοπελες! Ενα τερατώδες γκιλφ με διαφανο μαυρο κομπινεζον , ατσουμπαλο, ασυμετρο σώμα και ξανθό μαλλι με όνομα Ευα. Η Ευα στην ουκρανία μάλλον θα οδηγούσε τρακτερ...
Και Όλγα". Ρωσοπρομιλφ τερατώδους σωματικής αναπτυξης. Σαν παλαιστης. Αρκετα κιλα παραπανω , κατανεμημενα ομως ομοιομορφα, κωλάρα και βυζαρες.
Περγάμου 27 όροφος Η Ρωσιδα γκιλφ (σταθερη εκει) Μαριανα, κοντο ξανθλο μαλλι, ομορφο προσωπο και ματια, μεγάλα βυζια φυσικά, και κάπως τετραγωνισμενο σωμα με λιγα κιλα παραπανω. Εχει τεσταριστεί παλαιότερα με σχετικά καλές εντυπώσεις. Αξίζει να αναφέρω πως το μπουρδέλο αυτό ειναι πεντακάθαρο, μεγάλο, και σαν χωρος ειναι ανώτερος απο κάποια στουντιο της σειρας..

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πως και είχαν κλείσει τόσο καιρό?? Μπας και τους μαζέψαν απο ΚΕΕΛΠΝΟ?  :huh:
Λίγο πριν ανοίξει είχε μπογιατζήδες. Λες να ρίξανε ανακαίνηση;
Τι να μαζέψει το ΚΕΕΛΠΝΟ; Όλο τις ίδιες βλέπεις. Κάνουνε και καμιά τράμπα με το δίπλα και μας λένε αναναίωση...

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή μου έκανε μασάζ με τα ακροδάκτυλά της για προκαταρκτικά. Πίπα με δόντι και παρά την παρατήρησή μου  συνέχισε με δόντι. Το μουνί της ανοικτό (ή με πολύ κρέμα) και δεν καταλάβαινα τίποτα. Ενώ στο πρωκτικό διαμαρτύρονταν. Τελικά με τελείωσε με άγαρμπη μαλακία. 
Ρε φίλε με όλα αυτά δικαιούσαι και αποζημίωση για ψυχική οδύνη. :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γυρισα πριν 1ωρα απο το ιασωνος30α οπου ηταν μια μελαχρινη κοπελα με λευκο δερμα,πεσμενο κωλο και μετριο στηθος..ξερει κανεις το ονομα της?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καταλαβα πια λες τυπε αλλα εχω φαει σκαλομα τωρα  :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μιας και στην Φυλης δεν υπηρχαν αλλαγες αν εξερεσουμε την κοντη αδυνατη με μικρο βυζακι,πεταχτουλα παρουσια στο φ.66ΑΡ.υπο βροχης Εξωτερικα Ιατρεια της Διδυμου οπου η βροχη εφερε ξανα της ρουφηχτρες στην θεση τους..
8 ΟΡ.Η Γιασμιν με την κωλαρα.
8ισ.η Βιολετα του χιλνικ.
7αρ.1,65 κανονικο σωμα,μικρο στηθος μαυρο μπουκλε μαλλι.
18 Λιλιαν με τα μαυρα ζαρτιερικα.
18 υπογ.Φωτεινη με τις βυζαρες.
18 ισ.Αλιονα ανανεωμενη,μου φανηκε ποιο λαμπερο το προσωπο της,με ροζ συνολακι και τις βυζαρες απο εξω,ετοιμες για μαχη!!
20 Νικη μιλφ με ωραιο κορμι ,1,5 στηθος και ωριαο κωλο με χαμογελο και ναζι!!
Ελλης 3 Ισαβελα.
Ενω το ψιλοβροχο επεφτε επανω μας εκανε αυτην την βολτα ρομαντικη,λεγοντας μας οτι ο χειμωνας σιγα σιγα ερχετε!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καταλαβα πια λες τυπε αλλα εχω φαει σκαλομα τωρα  :think:
φιλε τετοια φολα δεν ξαναδα :headbang:...ηταν τοσο φολα που με εκανε να σκεφτω σοβαρα να βρω κοπελα :2funny:....το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ολες οι λευκες μου βγηκαν φολες και ολες σχεδον οι μαυρες καλες και το λεω γιατι λενε πως ειναι κομοδινα...πλεον μονο στανταρακια στο μεταξουργειο για εμενα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
και εγω ετσι ειχα αιστανθη,,,,αλλα ας ειναι καλα τα στανταρ που εχουμε κατα καιρους και μας βγαζουν τις αρνητηκες ενεργειες που μεταδιδουν κατι τυπισες σαν και αυτη που λεμε. ξεχναω και το ονομα της ρε γαμοτο  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom