Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (27 μέλη και 280 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αρα δε βλεπω να ανοιγουν σημερα.. μαλλον το πεσιμο για τα πακια φταιει..

euphor

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αμαν - 21:05 στη Φυλής ολα κλειστα!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
την τζωρτζινα πηρα παροτι η ιωαννα ειναι πολυ καλυτερη στην εμφανιση...
Και παλιά που δεν γινόταν χαμός μέτρια ήταν η Τζωρτζιάνα.
Πολύς ντορος για συνηθισμενη ιεροδουλη και σε υπηρεσιες και σε εμφανιση(κακη φατσα, πολυ ωραιος κωλος.)

Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποια η λογικη να κλεισουν τωρα που γινεται πογκρομ και μαζευει η αστυνομια τα λαθρο-ορκ που αποτελουν νουμερα 1 αιτια της πεσμενης πελατειας?
Η χαρα του Ελληνα ειναι να παει σημερα να ριξει ενα μανικι με την υσηχια του χωρις να φοβαται οτι θα θα σφαγιαστει η΄την ξενερα να βλεπει δεκαδες πακηδες να περπατανε περα δωθε.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Κατά τις 21:00 με 21:30 , όλα κλειστά παντού ! ! !

Εκτώς: Κων/λεως 166 όπου παίζει μια μέτρια Άννα αδύνατη με σπαστό μαλλάκι λίγο πιο κάτω από τους ώμους, αλλά ψωμάκια στο ποπάκι
και είδα και τα 4 φωτάκια αναμμένα στην Τροφωνίου . . . . . . . . .

Όποιος μάθει κάτι για 3η βάρδια, ας ενημερώσει .

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πολυ σωστος ο αμαντεους,ωρα 10 περιπου το βραδι και ειναι κλειστα
Φυλης,φωκαιας,διδυμου,αγκυρας,αλκιβιαδου αλλα και Μεταξουργειο!(κολωνου,λεωνιδου,ιασωνος)
Ανοιχτα επισης στη βεργας,και ευνειδων οπου ειδα την αλεξια,ξανθο κοντοπουτανο,φαινεται ευχαριστο μεσα,δεν μπηκα
Υ.Γ Εξαιρετικα απιθανο να υπαρχει τριτη βαρδια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά................ :headbang:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Στα πρακτορεια προπο οι καλοι πελατες και η ραχοκοκκαλια δεν ειναι αυτοι που παιζουν ενα γερο σεβασμιο ποσο και φευγουν
αλλα οι τυποι που ερχονται καθε μερα και επειδη δεν ξερουν τις τους γινεται απλα δινουν παραδακι εστω και λιγο
οποτε λογικα αφου τα Πακια ειναι επι στοχον για να τα τζασουν οι πουτανες κατεβηκαν σε απεργια γιατι νιωθουν την απειλη οτι θα πρεπει
να σταθεροποιησουν την αποδοση τους τωρα,γιατι αν φυγει η σαπιλα πως θα δουλεψουν με ραχατι και ξαπλα;
θα πρεπει να ενεργοποιηθουν.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στα πρακτορεια προπο οι καλοι πελατες και η ραχοκοκκαλια δεν ειναι αυτοι που παιζουν ενα γερο σεβασμιο ποσο και φευγουν
αλλα οι τυποι που ερχονται καθε μερα και επειδη δεν ξερουν τις τους γινεται απλα δινουν παραδακι εστω και λιγο
οποτε λογικα αφου τα Πακια ειναι επι στοχον για να τα τζασουν οι πουτανες κατεβηκαν σε απεργια γιατι νιωθουν την απειλη οτι θα πρεπει
να σταθεροποιησουν την αποδοση τους τωρα,γιατι αν φυγει η σαπιλα πως θα δουλεψουν με ραχατι και ξαπλα;
θα πρεπει να ενεργοποιηθουν.
Αβράμη συγνώμη αλλά δεν το 'χεις το θεμα καθολου.

Επισκέπτης
παιδες λαθρομεταναστες δεν ειναι μονο τα πακια!!

μπορει να εχουν εντολες οι μπατσοι να πανε και στα μπουρδελα να ειναι μερος της σκουπας.
κατι που φυσικα κυκλοφορησε και τα σπιτια ειναι ολα κλειστα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
κατά τις 21.20 και αφού κατάφερα να βγάλω τα μπρατσάκια απο τα χέρια μου απο το απογευματινό μπάνιο , δανειστικά πατίνι απο  την ζωή , με σκοπό να περιπλανηθώ στα
σοκάκια του αγοραίο έρωτα.......τζίφος.........ξεκίνησα απο Φυλής όλα κλειστά...Περγάμου ,Αγκύρας , Φωκαίας , Διδύμου μια από τα ίδια .
Συνέχισα για Λιοσίων και μετά κάνοντας "φιδάκι" Χωματιανού , Εξηκίου , Βέργας ,Παιωνίου , Αδάνων και Κνίδου όλα κλειστά , έκανα αναστροφή και κατευθύνθηκα προς Τροφωνίου όπου τα
δυό σπιτάκια του αριθμού 13 ήταν ανοικτά , άλλα θές ότι είχα πάρει φόρα και τα φρένα δεν έπιαναν , θές ότι τρόμαξα στην ιδέα του τι θα έβλεπα δεν σταμάτησα......κόβω αριστερά
με κατεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως , το 166α κλειστό , το 166β ανοικτό , σταματάω βάζω το πατίνι παραμάσχαλα και με μια κρυφή ελπίδα  αλλά και αδημονία μήπως και πετύχω το εταίρο
ήμισυ του Αδάμ λαχανιασμένος κατέβηκα τα τέσσερα σκαλάκια , πάλι άτυχος , ήταν η κοπέλα η μελαχρινή που δούλευε και χθές η Αννα ,απλό πρόγραμμα.
ξανακαβαλάω το πατίνι μου και συνεχίζω Μαραθώνος και Αχιλλέως πάλι κλειστά.......το ίδιο Ακομινάτου , Δεληγιώργη , Καλλέργη , Ιάσωνος , Μεγάλου Αλεξάνδρου , Λεωνίδου , Κεραμικού και Περδίκα .
στην Κολωνού επίσης όλα κλειστά έκτος απο το 47 που δούλευε με σβηστό το φώς.........φυσικά δεν σταμάτησα να δώ πια δουλεύει απο φόβο μην δώ την Βραζιλιανά και δεν μπορώ να κοιμηθώ.
άπραγος επέστρεψα το πατίνι στην ζωή και το κορμί μου στο σπίτι μου.Μόνο το μυαλό μου ταξιδεύει ακόμα.              

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
παιδες λαθρομεταναστες δεν ειναι μονο τα πακια!!

μπορει να εχουν εντολες οι μπατσοι να πανε και στα μπουρδελα να ειναι μερος της σκουπας.
κατι που φυσικα κυκλοφορησε και τα σπιτια ειναι ολα κλειστα!

Γιατι το λες αυτο;αφου οποτε περναει η αστυνομια ολα ανοικτα ειναι...... :2funny:
εγω παντως αλλη υποθεση δεν ξερω να κανω.......ελαχιστες φορες τοσο νεκρα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
..σημερα επιτέλους κλεισαν τα μπουρδέλα και οι πολίτες αισθάνθηκαν ασφαλεις με τα διαφορα χαζομπατσακια να κωλοβαρανε γυρω γυρω στο κέντρο..γαμησα σε ενα μπουρδέλο που ουτε καν ηξερα οτι υπήρχε καπου στις γραμμες στη Κων/πολεως...ειδα φως και μπήκα..οπως και δεκάδες άλλοι που στριμωχτηκαν σε οτι υπήρχε ανοιχτο..και αυριο τις ίδιες μαλακιες θα έχουμε άραγε σε αυτο το  τριτοκοσμικό Πασοκιστάν που ζούμε?

Επισκέπτης
Γιατι το λες αυτο;αφου οποτε περναει η αστυνομια ολα ανοικτα ειναι...... :2funny:
εγω παντως αλλη υποθεση δεν ξερω να κανω.......ελαχιστες φορες τοσο νεκρα.
αλλο οταν η αστυνομια περναει απλα..
οταν οι μπατσοι εχουν εντολες για ψαξιμο σε "παρανομους" οικους ανοχης τοτε ως εκ θαυματος(!!) ολα ειναι κλειστα. και οταν πεσει το σημα τοτε ξανανοιγουν...

τοσο καιρο δεν το εχετε παρει χαμπαρι?

sixfeetunder

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι κακός που πιστεύω πως τα μπουρδελα έχουν μέσο μέσα στην αστυνομία??εχουν το δικό τους κονε και μαθαίνουν το ποτε θα γίνει και καλά το ντου που μόνο ντου δεν είναι!ακομα απορώ πως πιάστηκε η νατασσα...

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
αλλο οταν η αστυνομια περναει απλα..
οταν οι μπατσοι εχουν εντολες για ψαξιμο σε "παρανομους" οικους ανοχης τοτε ως εκ θαυματος(!!) ολα ειναι κλειστα. και οταν πεσει το σημα τοτε ξανανοιγουν...

τοσο καιρο δεν το εχετε παρει χαμπαρι?

Αυτο εννοω,να ψαξει,τωρα το αυτο το κολπο με το "εχουν εντολες" δεν το καταλαβα ποτε,μου μοιαζει αστειο για να μην πω γελοιο.
Απλα δεν θα τα κανουν νομιμα ΠΟΤΕ λογω ενος νομου χωρις υποσταση.

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Είμαι κακός που πιστεύω πως τα μπουρδελα έχουν μέσο μέσα στην αστυνομία??εχουν το δικό τους κονε και μαθαίνουν το ποτε θα γίνει και καλά το ντου που μόνο ντου δεν είναι!ακομα απορώ πως πιάστηκε η νατασσα...

Λενε οτι την καρφωσε ενας πελατης επειδη τον κολλησε(μαλακιες)αλλα γιατι ομως δεν καταλαβαινω οταν ολα εκλειναν στις περατζαδες
αυτο ηταν ανοικτο εκει περα;
Γιατι το σπιτι εκλεισε,αυτη ουτε ξερει κανεις τι εγινε τελικα.
Σιγουρα κατι αλλο ειναι,θα μαθουμε οταν ανοιξει και ο φακελος του Κεννεντι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom