Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 325 άτομα (24 μέλη και 301 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μια που μπόρα (σκούπα) ήταν και πέρασε, έχουμε και λέμε:

Πρώτα πήγα Μετάξι για να το δω πως είναι την ημέρα.
Αν εξαιρέσουμε την ζέστη, την δυσωδία της κατρουλήλας διάχυτη παντού, τα μπάζα που κυκλοφορούσαν στους οίκους, κατά τα άλλα όλα καλά.

Δεν μπήκα σε όλα, αλλά σε όποια έχουν κάποια στοιχειώδη καλοδιατηρημένα δωμάτια ή/και στην προχτεσινή μου τσάρκα είδα κάτι ενδιαφέρον.

Κολ. 11α 1ος: κλειστό
Κολ. 11α ισ.: Μια τάπα με μακρύ μαλλί και κιλάκια
Κολ. 13: Ανοιχτό, δεν μπήκα
Κολ. 27α: Μια όρκα η δολοφόνος φάλαινα με Ελ. στοματικό τελειωτικό. Απορώ ποιος ήρωας θα της τον δώσει. Μέχρι και τα πάκια έφυγαν τρέχοντας!
Κολ. 27β υπ.: Άλλο ένα παγοθραυστικό
Κολ. 27γ: κλειστό
Κολ. 32 και Λεων.: ένα μέτριο, ούτε που το θυμάμαι
Κολ. 32 υπ.: Μια ξανθούλα γλυκούλα γεματούλα. Την έχω ξαναπετύχει παλιότερα στο Κολ. 27 υπ. , μπορεί και στην Φυλής/Φωκαίας
Κολ. 32 1ος: η Αντριάννα στα 15€
Κολ. 30 1ος: η Ιωάννα και η αδύνατη Αντριάννα από Λεων. 6
Κολ. 30 ισ.: Ανοιχτά, δεν μπήκα
Κολ. 53: δυο ξανθιές γιαγιάδες που τους έκοψαν το επικουρικό και βγήκαν στο κλαρί !
Λεων. 6: Ένα μπαζακι κομοδινάκι
Λεων. 28 1ος: η Μίρκα ο καρχαρίας
Λεων. 28 ις.: η Βικτώρια
Κεραμ. 15 : κλειστά
Κερ. 13 γ: Μια μέτρια με τα μαλλιά της καρέ και κοκκινοπά.
Κερ. 13β: ένα μέτριο ψηλό, μελάχρινό με μακρύ μαλλί, ευγενικό.
Κερ. 13α: ανοιχτά, δεν μπήκα
Ιασ. 19 ισ.: Μια χαριτωμένη κοπελίτσα, νομίζω Μαρία, καλύγραμμη. Μπορεί να την έχω δοκιμάσει κάποιο απόγευμα. Δεν θυμάμαι καλά.
Ιασ. 19 1ος: Κλειστά
Ιας. 20 ισ.: η Λαρίσσα αδυνατισμένη.
Ιασ. 20 1ος: Ένα μακρομαυρομάλλικο κοντοπούτανο, προστυχάκι , αλλά βιαστικό στο σαλόνι και άχαρο . .  . .
Ιασ. 20 ασανσέρ: Κλειστό
Περδ. 3αρ.: ένα μπαζάκι
Περδ. 3 δεξ.: 2 καλούτσικα πορνίδια. Το ένα καστανόξανθο κοντό αδύνατο με μαλλιά κότσο, θύμιζε την Αλεξάνδρα του Φ.65 και μια πιο ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά ως τον κώλο, ο οποίος καλύγραμος με ελάχιστα ψωμάκια, πρόσωπο παιδικό , αλλά κάπου την έχω ξαναπετύχει, νομίζω.
Μεγ. Αλεξ. 28: Ένας ρινόκερος ψώνιζε από πλανόδιο
Μεγ. Αλεξ 22α 1ος: μια μελαμψή τάπα
Μεγ. Αλεξ. 22β ισ:  μια μακρομαυρομαλλούσα σε μαύρο εφαρμοστό φουστάνι να τάζει φουλ πρόγραμμα. Δεν ήταν άσχημη. Καλά κιλά και ευγενική.
Μεγ. Αλεξ. 20α υπ.: μια καριόλα γύφτισα, κοντούλα άβυζη με μαλλάκι καρέ καστανοκαφεκόκκινα. Λόγω σωματοδομής και κάποιας σχετικής απειρίας που έβγαλε στο σαλόνι είπα να την δοκιμάσω. Καθώς ρύθμιζα τον "κλιματισμό" (= ανεμιστήρα) του δωματίου άκουσα τον τσάτσο, (o οποίος μοιάζει με τον Black Pete στα γεράματα  ) και την μικρά να τσακώνονται. Οπότε με το που μπαίνει την ρωτάω αν είναι καλύτερα να φύγω. Δεν απαντά και σε ανύπαρκτο πούτσο φοράει το προφυλακτικό. Τι πίπα να κάνει σε κάσιους? Άσε που φυσούσε -ξεφυσούσε και είχε ένα βλέμμα δολοφονικό. Την ξαπλώνω, μπας και την καλμάρω, αλλά αρχίδια. Με τα χέρια της μου έσπρωχνε το κεφάλι μακριά από τα στηθάκια της. Κουνούσε πόδια και μέση στο πλάι, όπως κάνουν κάτι παρθένες που δεν θέλουν να προχωρήσετε παρακάτω. Ο.Κ. Άντε σπιτάκι σου, να βάλεις κανά πλυντήριο. Με το που ντύνομαι πάω στο τσατσο , ο οποίος της φώναζε πάλι να κανονίσει να φέρει άλλη στην θέση της. Αναθάρρησα και εγώ, αφού ο κύριος θα με καταλάβει, και του ζήτησα το 10ρικο πίσω. Φυσικά μου το έδωσε, εγώ έφυγα ικανοποιημένος και εκείνος ωρυόταν στην κοπελιά ότι αν δεν έχει όρεξη για δουλειά να φύγει. Συμφωνώ και επαυξάνω!
Μεγ. Αλεξ. 20β: ένα ανθυπομέτριο.

Οπότε φεύγουμε βούρ για Φυλής.
Λόγω προχωρημένης ώρας, η δίψα , η πείνα, η ζέστη και οι κακουχίες με είχαν καταβάλει.
Γιαυτό , αλλά και επειδή σε μερικά σπίτια φανταζόμουν τι θα βρώ, μπήκα στα ακόλουθα:

Διδ. 20: η Αντζέλικα, ένα χοντρό ναζιάρικο πλάσμα με ξανθό αγορέ μαλλί.
Διδ. 8β ισ: η Αλεξάνδρα από το Φ. 40. Σήμερα μια οπτασία. Θύμιζε την Charlize Theron στην ταινία η Χιονάτη και ο Κυνηγός. Φόραγε ένα μαύρο κορμάκι όπου τα κορδόνια ανέμιζαν στα χέρια της καθώς αργά, ντροπαλά, νωχελικά, μαγικά περιστρεφόταν στον στύλο. Το βρακάκι πίσω ήταν κορδόνι όπου μαγνήτιζε τα βλέμματα του νεανικού , σφριγηλού οπισθίου της. Επειδή όμως έχουν γνώση οι φύλακες, πήρα των οματιών μου και πήγαμε δίπλα.
Διδ. 8α 1ος: Άλλη Αλεξάνδρα, το άβυζο πιπινάκι, με το μακρύ μαλλί και τα ωραία σαρκώδη χειλάκια. Κάτω από την φουστίτσα της με πιέτες αποκαλύπτονταν ένα θεσπέσιο μικροσκοπικό κωλαράκι, ότι πρέπει για σοδομισμό. Κρίμα, δεν τον δίνει. Αυτή χάνει !
Φυλ. 40: η Καμέλια
Φυλ. 66α: η Σούζη
Φυλ. 66δ: η Άννα
Φωκ. 25 1ος: το Τερεζουλίνι, ο ορισμός του καυλοπίπινου. Αλλά δεν είναι για μένα.
Φυλ. 80: η Έμυ
Φυλ. 69 1ος: ένα ξανθό με ξυρισμένο κεφάλι με λίγη φράντζα, αδύνατο, νευρώδες (και νευρικό), έταζε το καλύτερο σεξ με πρωκτικό. Έδινε και εγγύηση, ότι αν την δοκιμάσεις, θα την θυμάσαι για ένα χρόνο ! ! !
Φυλ. 71β ις: Μια καινούργια άφιξης. Ένα καλύγραμμο κορίτσι που έμοιαζε στην Λαρίσσα αλλά σε πιο ψηλό , πιο γυναικείο σώμα, και πιο σκούρο μαλλί, ηλιοκαμμένο κορμί, με ελ. στοματικό και άααααανεση στο δωμάτιο από χρόνο. Αυτό σίγουρο, γιατί περιμέναμε ώρα στο σαλόνι.
Άγκ. 12 α: η Βερόνικα
Αγκ. 12β: η Αλεξάνδρα.
Φυλ. 109 1ος: η Μαρίνα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα που έπαιζε παλιότερα τα απογεύματα στο Φυλ. 134 1ος.
Φυλ. 109 ις: η Άννα
Φυλ. 134 ισ.: 2 κοπελίτσες ανθυπομέτριες
Φυλ. 136: μια γεματούλα, νταρντανούλα, με γλυκό πρόσωπο, σαν γατούλα: μικρά παιχνιδιάρικα ματάκια, χειλάκια σαρκώδη όσο χρειάζονται, στριγγηλό προσωπάκι, κοντό μαλλί καρέ μαύρο.
Πιπ. 65: η Έλενα, μια κοντή καλύγραμμη κοπελίτσα/μεγαλοκοπελίτσα. Ξέρει μόνο Αγγλικά και φαίνονται οι κυνόδοντες της. Αν είναι και Ρουμάνα, θα είναι συγγενής του Κόμη Δράκουλα.

Αυτά.
Πάμε για παγωτό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Μια που μπόρα (σκούπα) ήταν και πέρασε, έχουμε και λέμε:

Πρώτα πήγα Μετάξι για να το δω πως είναι την ημέρα.
Αν εξαιρέσουμε την ζέστη, την δυσωδία της κατρουλήλας διάχυτη παντού, τα μπάζα που κυκλοφορούσαν στους οίκους, κατά τα άλλα όλα καλά.

Δεν μπήκα σε όλα, αλλά σε όποια έχουν κάποια στοιχειώδη καλοδιατηρημένα δωμάτια ή/και στην προχτεσινή μου τσάρκα είδα κάτι ενδιαφέρον.

Αυτά.
Πάμε για παγωτό
χα χα το κέρδισες το παγωτό σου...............μπράβο άρχισαν οι ενημερώσεις......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Φυλης 69 επανω ξανθο με κοντο αγοριστικο μαλλι,αλητεια και γενικα περιοδευων στην επαρχια,δουλευει σε μπουρδελα εκτος Αθηνων και εκανε ενα περασμα απο το οικημα,σωμα μοντελε αλλα φατσα ψιλογαμησετα.Ελεγε΄΄ειμαι και το πρωτο κορμακι και κωλαρακι΄΄Γενικα φτηνιαρικο εντελως αλλα ας οψονταν το σωματακι-λαμπαδα,τιμηθηκε και ειναι τιμια μπορω να πω,κοκκινιζε βεβαια οταν ανεβαζα στροφες
ενδιαφέρουσα περίπτωση ακούγεται αυτή στο φ69...........

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
αυτή η Άννα όποτε έχω περάσει λέει ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι ever αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι φόλα και δεν περνάω, ξέρει κανένας τίποτις?  :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
είναι με τις μέρες της....υπάρχουν πολλές κριτικές
εγώ την έχω πάρει 3 φορές.......τις δυο ήταν σούπερ και την μια χάλια.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
αυτή η Άννα όποτε έχω περάσει λέει ότι κάνει το καλύτερο τσιμπούκι ever αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι φόλα και δεν περνάω, ξέρει κανένας τίποτις?  :think:
Στο τσιμπουκι ειναι ηλεκτρικη σκουπα PHILIPS.Σε ολα τα ολα μετρια.  :pipa1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα στη φυλης
66α ντενισα
59 ναντια,η ξανθια κοπελα με το αγερωχο και επιβλητικο υφος που ωστοσο από κοντα όταν μιλησαμε εδειξε να είναι ένα μικρο κοριτσακι
65β κατερινα και γκαμπριελα
67 αντινα
69α αννα,μελαγχροινη τσιγγανορουμανα που ειχα δει προσφατα σε άλλο σπιτι
71α ελενα,η ξανθια ομορφη κοπελα από τον οροφο του 69
84β ελενα,η σοφια-ρομπερτα πιθανον
86α λαουρα,όχι η κοπελα από το ισογειο του 86,φουλ προγραμμα,μελαγχροινη νταρντανοκοπελα
Φωκαιας
19 σαντρα/σονια,η ψηλη ξανθια γυρολογος που εχει αδυνατισει αρκετα
27 υπογειο αντρεα,γλυκια κοντουλα μελαγχροινη
Αγκυρας
12α μαρινα με τα γυαλακια,ξανθια mlf μετριας εμφανισης
12β μαλλον σοφια,πληθωρικη καστανοξανθη mlf με ασπρο κορμακι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Xilnik  :thumbsup:

Φυλής και Λιοσίων 4/8/2012 στις 14.30’

Επέλεξα ή μάλλον αναγκάστηκα να μπουρδελο-δράσω στις 4 Αυγούστου αντί για 3 Αυγούστου που ήταν η αρχική δια-δραστική πορνο-απόφαση μου.

Για μια ακόμη φορά οι λαϊκές παροιμίες επιβεβαιώνονται

Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα

Όλα τα μπουρδέλα στη Φυλής κλειστά και οι λιγοστοί μπορνομπόηδες να κοιτούν με έτοιμα τα όπλα τους τον έρημο δρόμο

%CE%BA%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%822.jpg

ΦΥΛΗΣ 200

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1000.jpg

ΦΥΛΗΣ 134, 136

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1002.jpg

ΦΥΛΗΣ 84, 86, 71, 67, 65

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1003.jpg

Ανεβαίνω στα «άλογα» μου και κατευθύνομαι προς Λιοσίων. Στην διαδρομή ακούω για την επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας και αυθόρμητα έως σχεδόν αυτόματα συσχετίζονται μέσα στο θολωμένο πορνο-εγκέφαλό μου, οι (λαθρο)-μετανάστες, η 4η Αυγούστου, οι πορνο-δέσποινες, η ασύμετρη προοδευτικότητα (μου) αλλά και ο ανεξήγητος πατριδο-θαυμασμός (μου)

Με απλά λόγια

Πανικοβάλλομαι και προσπαθώ να αναπνεύσω στην ασταθή ισορροπία της σκέψης μου να γουστάρω από την μια τα κω(ο)λομέρια των μεταναστριών (ειδικά μελαψών) που μας χάρισαν αμέτρητες ωραίες στιγμές σε αντίθεση με αρκετές Ελλεεινίδες και από την άλλη να μισώ θανάσιμα οποιονδήποτε (ειδικά μελαψό) αλλοδαπό που κινδύνευσα κάποτε να χάσω την ζωή μου πέφτοντας θύμα ληστείας στην Ιάσωνος 1

Την ίδια, λοιπόν ημέρα (4η Αυγούστου) πριν 76 χρόνια ξεκίνησαν οι κομμουνιστικές εκκαθαρίσεις του Μεταξικού καθεστώτος με την «φροντίδα» του Κωνσταντίνου Μανιαδάκη και σήμερα οι εκκαθαρίσεις των (λαθρο)-μεταναστών καθώς και των (πορνο)-μεταναστριών

Φθάνοντας στην Λιοσίων, διαπιστώνω ότι (επίσης) ήταν κλειστά όλα τα μπουρδέλα εκτός από τα παρακάτω.

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Χριστίνα από Τροφωνίου 11 ισόγειο, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά, χαμογελαστό πρόσωπο με απλή προκλητική έκφραση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με περίεργα χέρια (παλαιότερα φόραγε ένα γάντι), αποδεκτά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Βουκολική και (μάλλον) βουνίσια σπαλογκόμενα με νοοτροπία και συμπεριφορά ξεχασμένη από άλλη εποχή και από ξεμακρυσμένη περιοχή των Βαλκανίων με κοντά μαλλιά καρέ μέχρι τους ώμους, πιασμένα πίσω και μάλλον άλουστα, μέτρια στο ύψος, μπαμπάτσικο και σχεδόν τετράγωνο σωματότυπο με μικρά και κάπως στητά βυζιά και φουσκωτό τεζαρισμένο κώ(ο)λο

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ήταν ανοικτό. Δεν πέρασα να δω υποθέτοντας ότι θα είναι πάλι η Αλεξάνδρα με την ίδια τσατσά. 

Αυτά προς το παρόν και να είμαστε όλοι καλά έως την επόμενη πορνο-ενημέρωση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Τωρα το απογευμα στη φυλης
ωραίος  και on line...........
είχα σκοπό να κάνω και εγώ τσάρκα , αλλά πέτυχα την Μπάρμπορα στο Αδάνων και έκανα διπλή πορνική κατάθεση....
θα βάλω φωτό της στον Ρομαντισμό και θα ακολουθήσει και κριτική........
η έλενα που λές ναι η σοφιά/ρομπέρτα είναι........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
Φυλής και Λιοσίων 4/8/2012 στις 14.30’

Αυτά προς το παρόν και να είμαστε όλοι καλά έως την επόμενη πορνο-ενημέρωση
ωραίος και περιμένουμε στρατηγέ μου την επόμενη ενημέρωση σου........

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
ου ός από τα παρακάτω.

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Χριστίνα από Τροφωνίου 11 ισόγειο, μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά, χαμογελαστό πρόσωπο με απλή προκλητική έκφραση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με περίεργα χέρια (παλαιότερα φόραγε ένα γάντι), αποδεκτά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο

αυτη η Χριστίνα είχε κάνει πολύ δυναμικο ξεκίνημα παλαιότερα απο το Τροφωνίου 11 σαν Μαρίνα αν θυμαμαι καλά.
2 φορές που την πηρα την άνοιξη ομως το έχει γυρίσει το σύστημα στο ΙΚΕΑ....
κριμα γιατι έχει φοβερή κωλάρα και κωλοτρυπιδα (την οποια δεν δινει :cussing:) όταν στήνεται στα 4

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Πρωινός περίπατος[/size]

Καλησπέρα  ;)
Από τις 9:00 μέχρι τις 9:55 π.μ ήταν ανοιχτά τα...

Φυλής

71Β: Ο ηλικιωμένος καθήμενος τσάτσος, ανακοίνωσε σ' εμένα και δύο αμίλητους συναγωνιστές ότι δουλεύει " Ενα καινούριο, ένα ωραίο μωράκι, η Αννα" η οποία ..."εκτός από κωλαράκι, κάνει όλα τ' άλλα και ελευθερο τελειωτικό με τελείωμα στα βυζάκια"
Η κοπέλα εμφανίστηκε χαμογελαστή φορώντας ένα στρίνγκ. Μέτρια σε ύψος, σκούρα μάτια, λεπτά χείλη, ίσια μύτη, μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα σε κοντό κοτσιδάκι, μακρύς λαιμός, μεσαίο στητό στήθος, λεπτή, συμπαθητικό κωλαράκι. Είχε μία διάστιξη στη δεξιά ωμοπλάτη.
Οι συναγωνιστές σηκώθηκαν να φύγουν και την ακουσα να ψιθυρίζει, χωρίς όμως να τους κοιτάζει, "Σας τρόμαξα;"
Εμένα επειδή δε με τρόμαξε πέρασα...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

και μία λεπτομέρεια...

scaled.php

scaled.php

...και τίμησα την Αννα. Θ' ανέβει κριτική. :)

69Β: Η υπηρεσία δεν ήθελε να νου πει τ' όνομα της κοπέλας. Τελικά υποχώρησε και μου είπε ότι τη λένε Τάνια. "Ολες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα (και εάν θυμάμαι καλά) ελεύθερο τελειωτικό"
Μέτρια σε ύψος, ξανθό πλούσιο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο με ματάρες και χειλάρες, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, ωραίο ερωτικό σώμα, κωλάρα!
86Β: "Εχουμε, κωλαράκι, μουνάκι, όλες οι στάσεις, ελεύθερα πιασίματα και πισωκολλητό"
Δούλευε η Λάουρα. Καινούρια κοπέλα απ' ότι μου είπε η υπηρεσία. Μέτριου ύψους, ξανθό ίσιο μακρύ έως κάτω από τους ώμους μαλλί, μικρά μάτια και μεσαία χείλη, χαμογελαστή. Σώμα με πισίματα, μεσαίο στήθος και κωλάρα.
84Β: "Μουνάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα" για την Ανέλα, η οποία είναι πολύ όμορφη! Μέτριου ύψους, εμφανίστηκε με νάζι και χαμόγελο φορώντας ένα σττρίνγκ, ξανθό πλούσιο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, σκούρα αμυγδαλωτά μάτια, ίσια μύτη πλαισιωμένη από ωραία ζυγωματικά, ερωτικό στόμα με έντονα χείλη, μεσαίο στήθος, χυτό κορμί και κωλάρα, πάνω από την οποία είχε μία επιμήκη δερματοστιξία.
84Α: "Εχουμε Τζουλιέτα! Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι, από πάνω από κάτω και στο κρεβάτι είναι φωτιά!"
Μαύρα ίσια μακριά μαλλιά εώς κάτω από τους ώμους, πρόστυχο όμορφο πρόσωπο με χειλάρες μ' ένα κόσμημα καρφωτό στο κάτω χείλος, μεσαίο στητό στήθος, λεπτό ωραίο σώμα, κωλάρα!
65Α: "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, σας κάνει όλες τις στάσεις, χαδιάρα παιχνιδιάρα είναι, δε βιάζεται στο δωμάτιο και είναι 20 ευρώ" για την Τζουλιάνα η οποία είναι ψηλή, με μαύρο πλούσιο ίσιο μαλλί έως τους ώμους, παιδικό προσωπάκι με χειλάρες αλλά αγέλαστο, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτή, με κωλάρα, μπουτάρες και ένα τατουάζ στο δεξιό βουβώνα.
66Δ (στην πραγματικότητα 68Δ. Το γράφει απ' έξω, αλλά μου το είπε και ο τσάτσος): Η λεπτή Αννα με το μεγάλο στήθος, το κοντό μαλλί και το μεγάλο χαμογελαστό στόμα. "20 ευρώ, καλό τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, 69, τελειωτικό στα βυζάκια χωρίς προφυλακτικό. Είναι πάρα πολύ καλό κοριτσάκι μέσα, εάν θέλεις να κάνεις καλό έρωτα προτίμησέ το. Εάν βέβαια μπορείς να κρατηθείς 10, 12, 13, 14, 18 λεπτά..." Ο τσάτος είναι πλακατζής. Πάντα έχει κάτι καινούριο να πει...

Φωκαίας

19: "Ολες οι στάσεις, 69, ισπανικό, δε βιάζεται 20 ευρώ" για τη Αννα, η οποία έχει μαύρα ίσια μακριά μαλλια έως τους ώμους, χαμογελαστό μέτριο πρόσωπο με ωραία χείλη, μεγάλο στητό στήθος με ευμεγέθεις θηλές και είναι λεπτή.
25Α: Η χαμογελαστή νεαρή Τερέζα. Μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά κάτω από τους ώμους, πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστηκά, μεσαίο στήθος, πολύ λεπτή, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
25Β: Υπήρχαν δύο κοπέλες. Η Μαρία. Νεαρή κοντούλα, με μαύρα ίσια μαλλιά έως κάτω από τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με μεγάλο στόμα, μεσαίο στήθος και μικρό κωλαράκι.
Κάνει απλό πρόγραμμα "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω, 69, ελεύθερα πιασίματα 20 ευρώ".
Συναγωνιστής που έβαινε ψιθύρισε " Μακριά από την κοντή!"
Η άλλη (δε θυμάμαι όνομα) με μαύρο μακρύ σγουρό φουντωτό μαλλί έως κάτω από τους ώμους, χαμογελαστό πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, χωρίς όμως να είναι παχιά.
Πρόσφερε επιπρόσθετα και ελεύθερο στοματικό.
27Α (υπόγειο): "Η Μαρία, καινούρια κοπέλα, ερωτικό μασάζ, βασιλικό (ελεύθερο) τσιμπούκι και απλό πρόγραμμα"
Η Μαρία είναι κοντούλα, με διχρωμία (μαύρο και ξανθό στις άκρες) στο κοντόκουρεμένο  μαλλί της, σχιστομάτα χωρίς να είναι Ασιάτισσα, γεμάτα χαμογελαστά χείλη, μεσαίο στήθος, καλό κωλαράκι.
27Β (αριστερά στα σκαλάκια): Δύο κοπέλες. Η Αννα (μελαχρινή) και η Βικτώρια (ξανθιά) και οι δύο με ίσιο μαλλί πάνω από τους ώμους, χαμογελαστές και όμορφες, μεσαίο στήθος, μέτριο ύψος, λεπτές. Απλό πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό.
27Β (όροφος): Με υποδέχτηκε η Μπάρμπαρα (ή Μπάρμπορα όπως μου διευκρίνισε η ίδια). Μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα σε κοτσίδα, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με αρκετά πιασίματα και μπουτάρες. Φορούσε ένα εφαρμοστό ροζ κορμάκι.
Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. "Εγώ πάω γιατρούς, δεν έχω πρόβλημα..."

StrawHat

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Ρωξάνη από Φωκαίας 19 δεν δουλεύει πια εκεί;

Την έχει πετύχει κανείς κάπου αλλού;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom