[size=11pt]
Πρωινή τσάρκα στο Μεταξουργείο...[/size]
...σε Κολωνού, Ιάσονος, Λεωνίδου, Πέρδικα.
Από 9:05 μέχρι 9:52 π.μ επισκέφτηκα τα...
Κολωνού
53: Δούλευε η Φωτεινή. Gilf μέτριου ύψους, με ξανθό σγουρό μαλλί πιασμένο πίσω από το κεφάλι σε κότσο, μεγάλο στήθος, καλούτσικο σώμα με πιασίματα.
"Ολα εκτός από κώλο, στα 10 ευρώ"
47 όροφος: Δούλευε η "Βραζιλιάνα Μαρία" Ξανθό Gilf με κοντό σπαστό μαλλί, μεγάλο στήθος, γεματούτσικη με έντονη κοιλιά και με μία δερματοστιξία στη δεξιά ωμοπλάτη. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι. Απλό πρόγραμμα.
47 ισόγειο: ''φουλ πρόγραμμα. Από πάνω, πισωκολλητό, στον κώλο, φιλάκια, στα 10 ευρώ"
Κοντή, μελαχρινή (έμοιαζε για τσιγγάνα) νέα κοπέλα, μέτριο πρόσωπο, με μαύρα μαλλιά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια, αδύνατη, με μεσαίο στήθος.
-Πώς σε λένε;
-Φωτεινή. Αλλά άμα θες γίνομαι και Μαρία... Απάντησε με τη λεπτή τσιριχτή φωνή της.
32Β: Δούλευε η Ανδριάννα. Νεαρή μικρόσωμη κοπέλα, με καστανά ίσια μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με λεπτά φρύδια, μαύρα μάτια, ίσια μύτη και αισθησιακό στόμα. Λεπτή με μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι.
" Παιδιά! Νορμάλ είναι το πρόγραμμα, με φιλάκια, χαδάκια. Καθαρά, δεν μπαίνει Πακιστανός, δεν μπαίνει μαύρος. Εμεις τον αγαπάμε τον άνδρα, τον προσέχουμε δεν τον θέλουμε για μία φορά.''
27Γ (και όχι Β) υπόγειο: Αντρέα. Μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω από το κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, κοντούλα και χοντρούλα, σε απλό πρόγραμμα.
11Β (υπόγειο): Εμφανίστηκε η χαμογελαστή Μαίρη σκεπάζοντας το κορμί της με την κουρτίνα. Με χαιρέτησε στον πληθυντικό.
Οταν αποκαλύφτηκε, είδα ότι πρόκειται για ψηλή, γεροδεμένη κοπέλα με πιασίματα, μεσαίο στήθος. Μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά. Ερωτικό πρόσωπο.
-Τί προσφέρεις Μαίρη;
-Τί προσφέρω; Το κορμί μου προσφέρω, Χα, χα, χα...
Απλό πρόγραμμα. Οταν τη ρώτησα για ακάποτο στοματικό και κώλο μου απάντησε
-Χαιρετίσματα...
11 δεξιά (ισόγειο): "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, από πάνω από κάτω στα 10 ευρώ"
Η Πατρίτσια είναι νεαρή με ίσιο καστανό μακρύ μαλλί αρκετά κάτω από τους ώμους, όμορφο ημιχαμογελαστό (sic) κοριτσίστικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι.
11 αριστερά (όροφος): "τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, μουνάκι, από πάνω από κάτω, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις" για τη νεαρή τσιγγάνα (μάλλον) Ελλη, με το σπαστό μακρύ μαύρο μαλλί και τις χειλάρες. Μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί. Με το ζόρι μου είπε τ' όνομά της.
Ιάσονος
1Α: Η κοντούλα Ναταλία η οποία έχει μεγάλο στήθος, ίσιο μαύρο μεζ μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, γεμάτο σώμα και προσφέρει για μόλις 10 ευρώ...
"Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ισπανικό, πισωκολλητό,69 (μάλλον), από πάνω από κάτω, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις"
1Γ: Εμφανίστηκε η χαμογελαστή Ναταλί. Με μακρύ καστανό ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, νεανικό πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, ερωτικό σώμα με πιασίματα και ωραίο κώλο. Φορούσε λευκά εσώρουχα.
"Πάνω κάτω, πισωκολλητό, μουνάκι, τσιμπουκάκι."
Λεωνίδου
28 δεξιά (ισόγειο): Η τσατσά μου είπε ότι δεν άνοιξε ακόμα.
28 αριστερά (όροφος): "Τσιμπουκάκι, κωλαράκι, μουνάκι, πιασίματα ελεύθερα, 69, 10 ευρώ ψυχή μου..."
Δούλευε η Μίρκα. Ψηλή, αδύνατη, μικρό προς μεσαίο στήθος, μακρύ σγουρό μαύρο μαλλί, μικρά μάτια, λεπτά χείλη.
Ιάσονος (συνέχεια)
27Α: "Δε λειτουργούμε ακόμα είναι κλειστό. Εάν θ' ανάψω το φως θα δουλέψουμε"
Ελα ντε! Elementary...
30 (στην ταμπελίτσα δεν έχει το "Α"): "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα" για τη Λόλα, η οποία είναι μικρή σε ηλικία, κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο στήθος.
31: Απλό πρόγραμμα για τη νεαρή χαμογελαστή μαύρη γαζέλα, με το γεροδεμένο σώμα και το μεσαίο στήθος που ακούει στ' όνομα Σόνια.
33: "Το κοριτσάκι παίρνει 10 ευρώ, πισωκολλητό, τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα, φιλάκια στα βυζάκια"
Η Φωτεινή βέβαια μόνο κοριτσάκι δεν είναι. Πρόκειται για gilf, άντε χαριστικά milf, με κοντό ξανθό μαλλί και χαλαρό σώμα με κυτταρίτιδα.
37Β: "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, πλαγιαστό, ισπανικό, 69, από πάνω, γλειψίματα, ελεύθερα πιασίματα στα 10 ευρώ"
Η Μαρίνα είναι καστανόξανθη νεαρή, με ίσιο μακρύ μαλλί, όμορφο ερωτικό πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (όχι αντιαισθητικό), τατού στο δεξιό βουβώνα, συμπαθητικό κωλαράκι με δύο τατουάζ πάνω από τους γλουτούς και στη δεξιά ωμοπλάτη. Γαμεύσιμη...
44 δεξιά: "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω από κάτω, πισωκολλητάκι, 69, ισπανικό, τελειωτικό στα βυζάκια, χαδάκια, 10 ευρώ" για την Αλίνα από τη Ρουμανία με τα πλούσια μαύρα μακρία μαλλιά, το χαμογελαστό μέτριο πρόσωπο με λίγο προγουλάκι, το μεγάλο στήθος και το σώμα με τα πιασίματα. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι.
44αριστερά: Η Σόνια καθόταν στην είσοδο τυλιγμένη μ' ένα εμπριμέ σεντόνι. Επρόκειτο για νεαρή ψηλή κοπέλα, με καστανά ίσια μακριά μαλλιά αρκετά κάτω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο με μεγάλα χείλη και μεγάλα μαύρα μάτια. Βαρύ στήθος μ' ευμεγέθεις θηλές. Απλό στα 10, με κώλο στα 15.
46: Η χαμογελαστή και γλυκιά νεαρή Αλεξάνδρα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω από το κεφάλι, αισθησιακό στόμα, αμυγδαλωτά μαύρα μάτια, μεσαίο προς μεγάλο στήθος.
Απλό πρόγραμμα στα 10.
46Β: Η Ντανιέλα. Βαρύ κορμί με μεγάλο στήθος και ένα μικρό τατού πάνω από τον αριστερό μαστό, όμορφο πρόσωπο με ματάρες και χειλάρες, ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά. Απλό 10 ευρώ, κώλος 15.
46Γ: "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι στα 15 αγάπη μου" Η Λουμινίτσα ήταν πολυβόλο!
Μελαχρινή (τσιγγανορουμάνα) με καστανό μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μέτρια σε ύψος, με μεσαίο στήθος και λεπτό γυμνασμένο κορμί.
Πέρδικα
3Α (αριστερά): Με υποδέχτηκε μία ψηλή μελαχρινή νέα κοπέλα, με γεροδεμένο κορμί και μεσαίο στήθος. Δε μου είπε τ' όνομά της, αλλά μου είπε ότι προσφέρει απλό στα 10 ευρώ.
3Β (δεξιά ): Δούλευε η Τζούλια. Μικρόσωμη και λεπτή, με μικρό προς μεσαίο στήθος, καστανόξανθα μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, με μεγάλα ανοιντόχρωμα μάτια, λεπτά φρύδια, ίσια μύτη, λεπτά χείλη, χαμογελαστή με λίγο σκούρα δόντια.
Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Μιας και την είχα βάλει στο μάτι από προηγούμενες τσάρκες μου, την τίμησα...
Λέτε να ισχύει;...
Θ' ανέβει κριτική φυσικά...
Η ανταπόκριση έγινε από παρακείμενο ξενοδοχείο της πλατείας Καραισκάκη... ;)