Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (6 μέλη και 91 επισκέπτες)

sixfeetunder

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καταδρομικη βόλτα σήμερα με crazy boy θα σας τα γράψει ολα αυτός!θα ακολουθήσει κριτική για την επίσκεψη μου στο κωνπολεος 166β....πραγματικά η Ευα είναι η ομορφότερη γυναίκα που χω δει όμως δεν ανεχόμε να με βρίζει και να μου την λέει...δεν ξέρω άμα είχε προβλήματα αλλα άμα δεν της αρέσει η δουλειά να μην την κάνει...αίσχος.....

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
σημερινή καταδρομική με συναγωνιστή anterepaidia που γνώρισα εδώ στο site κ συνάντηση για πρώτη φορά στο ρομαντικό μετάξι...

Ιάσωνος 1Α: 'Iννα μία χοντρούλα μαυρομάλλα απλό πρόγραμμα η τσατσά είπε οτι είναι καινούρια

Ιάσωνος 1Γ: 'Eλενα ξανθιά ρωσσίδα νταρτνάνα χάλια (στην είσοδο γράφει ακόμα 'Ερρικα 12-6 αχαρνών 86 για όσους έχουν διαβάσει την ιστορία μου απο το μπουρδέλα κ ρομαντισμός...)

Ιάσωνος 19Α: Κορίνα πρόγραμμα απλό,μελαχροινό πιπίνι εκνευριστική τσατσά που μόλις μαζεύτηκε κόσμος φώναζε "ιέλα κοπέλλλα μου"  :hammer:

Ιάσωνος 19Β: Σάρα ξανθιά κωλάρα με ερμαφρόδιτο κωμικό τσάτσο...

Ιάσωνος 20Α: 'Aννα,μελαχροινό πιπίνι με πρόστυχο βλέμμα μου μοιάζει όμως με τσιγκανάκι  :(

Ιάσωνος 20Β: Iωάννα το έπιπλο,ακόμα δεν άλλαξε δουλειά αυτή απο τον χειμώνα της το λέω οτι δεν κάνει για πόρνη  :S

Λεωνίδου 28: Jessika ανακοινώθηκε απο τραγόμορφο τσάτσο οτι είναι γερμανίδα (@@ καπαμά) καμμιά τσέχα θάναι που θα μιλάει κ λίγα deutsch,οταν της είπα κάτι στα γερμανικά ούτε που αποκρίθηκε...

Ιάσωνος 27Α: Αλεξία αθυρόστομη κ ψιλοεπιθετική κανονικό πρόγραμμα κώλο 15.

Ιάσωνος 30: Λόλα που δέν τα κάνει όλα όταν την ρώτησα...ομορφούλικο πιπινάκι μελαχροινό καινούρια στον χώρο με ωραίο βλέμμα κάποια στιγμή θα μπώ για να μπεί κ αυτή στην συλλογή μου

Ιάσωνος 30(υπόγειο): Τζουλιάννα sexy βγήκε με γυαλάκια κ ερωτήθην αν τα φοράει κ μέσα κ αποκρήθηκε ηρωικά σαν άλλος Ιωάννης Μεταξάς "ΟΧΙ" ;)

Ιάσωνος 31: μία γαζέλα που ήρθε τρέχοντας κ στο δίπλα (ούτε που μπήκα οταν μου είπαν οτι έχει μαύρες)

Ιάσωνος 31(υπόγειο): Λάουρα άρεσε στον έταιρο συναγωνιστή,μελαχροινό με ματάκια κουμπότρυπες μου έμοιαζε με κοριτσάκια που έβλεπα σε psychedelic party λίγο καμμένο λίγο χαμένο anyway

Ιάσωνος 33: ένα τσιγγανοαίσχος

Ιάσωνος 36: ένα πράγμα με δερματοστοιξεία στην ωμοπλάτη μπρρμπμπρρρ

απένατι απο ένα μαγαζί που λέγεται ηλίανθος στο πάνω: μία milfara που είχε κ τελειοτικό στα βυζιά (σαν μία θεία μου απο το χωριό ήταν)
στο κάτω: μία Σύλβια που έδινε κώλο αλλα είχε κωλάρα

Ιάσωνος 46Α: μία 'Ελενα που είχε μια κοιλιά σαν τον θείο μου στο χωριό... :S

Μεγ. Αλεξανδρου 22 : Αλίνα

Μεγ. Αλεξανδρου 20(υπόγειο): Σοφία η αρχοντική,καστανή μετρίου αναστήματος ψιλοάβυζη,που οταν της είπα είσαι μία πολύ όμορφη παρουσία μου είπε σε ευχαριστώ πολύ κύριε

Μεγ. Αλεξανδρου 17: τζένη μία ξανθιά milf που μου έκανε τρελό eye contact αλλά δεν ενέδωσα...

Μεγ. Αλεξανδρου 15: Θωρηκτό Ζάνα με σούπερ πίπες

Κολωνού 53: Αντριάννα μία μπουρούχα χοντρή

Κολωνού 48: Ντιάννα επίσης μπουρούχα χοντρή καινούρια,στείλτε τες πίσωωωωω

Κολωνού 32Α: Λαρίσσα μου ψιλοάρεσε αλλά οχι κάτι το ιδιαίτερο

Κολωνού 32Β: Νάντια ξανθιά γεματούλα με πρόστυχο ντύσιμο αλλά άχρωμη,άοσμη,άγευστη...

Κολωνού 32Γ: Ρένα με περίεργη οδοντοστοιχία μου κούναγε κ το κωλαράκι της το έπιασα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα

Κολωνού 30: Iωάννα & Τζωρτζιάννα.πολλοί συναγωνιστές μέσα ενώ έχω ακούσει πολυ καλές κριτικές για την δεύτερη δεν ψήθηκα ούτε στιγμή να βγάλω το πορνοπαράβολο,γούστα είναι αυτα

Κολωνού 30(ισόγειο): 'Aννα μία μελαχροινή επιθετική παρουσία με λευκές ζαρτιέρες κ άγρια χαρακτηριστικά προσώπου,που όταν λόγω μίας μαλακίας που λέγαμε με τον συναγωνιστή γέλασα ηχηρά,βγήκε απο το δωμάτιο φορτσάτη κ βροντοφώναξε "ποιός γελάει?".Μου έβγαλέ μία ανωμαλία αυτό στο να μπώ μέσα στο δωμάτιο να την γαμήσω σκληρά πισωκολλητά κ να της πατάω το κεφάλι με δύναμη...

Κολωνού 27Α: Μιρέλλα μία σκουρόχρωμη μαυρομάλλα που έμοιαζε λίγο σαν πρεζού κ μέσα στο ψιλοτάβανο εν λόγω ρδέλο καρικατούρα...

Κολωνού 27Γ: 'Aννα γεματούλα με φόρτε στο ισπανικό

Κολωνού 13: 'Eλενα γεματούλα κανονικό προγραμμα που δεν έλεγε κ τίποτις αλλα βγήκε απο το δωμάτιο πάκμαν κ περιμένανε κ άλλοι δυο,χάλιαααα

Κολωνού 11(όροφος): 'Aννα μία πατσοκοιλαρού που την επιδεικνύει κιόλας!

Κολωνού 11(ισόγειο): Αλίνα καβλίτσα που δεν κάνει κανένα Extra ούτε μετά απο συννενόηση (η τσατσά έτριβε τους τοίχους για να φύγουν πατημασιές συναγωνιστών,πολύ νοικοκοιρά μπράβο)

Αχιλλέως 48: Λάουρα που την πήρα λίγο μάτι πριν βγεί για να ανακοινωθούν οι υπηρεσίες της κ μου έκανε ναζάκια οτι αυτά που κάνω δεν επιτρέπονται...'Ελα σοβαρά τωρα ???

Μαραθώνος ενα μονο έχει δεν είδα νούμερο: μια ρουμάνα πολύ καβλιάρα σαν λατίνα σοκολατένια μελαχροινή στα 30 η οποία μου πήρε τα γυαλιά κ δεν με αφηνε να φύγω αν δεν το δώσω πούτσα.
'Ομορφοι σουρεάλ διάλογοι που θα θυμάσαι για πάντα.Η τσατσά διακοσμητική.Πάνω στο αλισβερίσι μου είπε οτι θα μου δώσει κ κωλαράκι.Θα πάω μου έβγαλε μια τροπική κάβλα...

Κωνσταντινουπόλεως 166(ισόγειο): Αλίνα ρωσσική αρκουδίτσα με ακάπωτο τσιμπούκι με τσάτσο θείο απο το καφενείο που παίζει πρέφα

Κωνσταντινουπόλεως 166(υπόγειο): Eύα skinny ψηλό ρωσσινιόλ με ακάπωτη πίπα που προτιμήθηκε απο συναγωνιστή στο τέλος της βόλτας αλλά που απογοητεύτηκε όμως απο επιδόσεις(λεπτομέρειες θα σας πεί ο ίδιος)

Κωνσταντινουπόλεως 130 (studio): μία αδιάφορη ρωσσίδα μπουτού που μου θύμισε ελεεινήδες συμμαθήτριες απο το σχολείο που δεν γάμησα ποτέ κ δεν το μετάνιωσα...Επίσης έδινε κώλο μόνο αν δεν την είχες μεγάλη.Φαντάσου δηλαδή να μπεί στο δωμάτιο κ να σου πεί μετά ΟΚ εσύ μπορείς να με πάρεις απο κώλο... :helpplea:

Κωνσταντινουπόλεως 128 (studio): δύο λατινοαμερικάνες την μία την λένε Πάολα με κωλάρα αλλα δεν έδινε καμμία τους κώλο... :s&m_3:

Κωνσταντινουπόλεως 92 (studio): δύο παρουσίες η μία με πεταχτά δόντια που πρέπει να έχει βύσμα για να δουλεύει σε στούντιο εγώ ούτε στο μετάξι δεν την πήδαγα,κ μία Νάντια που λέει οτι είναι ελεεινίδα
πολύ ψηλή κ άχαρη κοκκινομάλλα που δίνει κώλο αλλα με το εξής παράδοξο: δεν την ένοιαζε αν την χύσω στα μαλλιά αλλα οχι στο πρόσωπο οχι επειδή δεν της αρέσει αλλα δεν μπορεί να ξαναβάφεται...
μάλλον όντως είναι ελεεινίδα...

Κωνσταντινουπόλεως 92Α (studio): Τζένη μία κούκλα μία θεά θα ανέβει κριτική.'Ενας Ξανθός άγγελος που με αφημένα τα μακρια κατσαρά μαλλιά της εμοιαζε σαν την Εύα στον παράδεισο.50 euros μαλλι αλλά άξιζε η κατάθεση.

Για τυχόν λάθη να μας συγχωρέσετε είναι η πρώτη φορα που κάνουμε πορνοενημέρωση καλό βράδυ συναγωνιστές κ καλά γαμήσια! :pipa3: :fuck1: :fuck2: :2on1: :pipa2: :zfuck: :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πω και το εξής..... Σε χθεσινή βολτίτσα Φυλής,3η βάρδια.....και αφού πήρα το Μπαρμπαράκι στο Φ.71....πέρασα και από το 66Α! Δούλευε Ντενίσα & Νικολέτα....αλλά την στιγμή που πήγα να βγάλω φράγκα για το καυλάκι-Νικολέτα μας είπε η τσατσά ότι δεν μπορούσε και πως έπρεπε να φύγει! Την τύχη μου μέσα............. Έτσι πήγα για "ανανέωση κυττάρων.....με αυτό το τζιτζιλόνι.....με την σκαυτή μεσούλα".......χαχαχαχά...........κυρ-Βασίλης respect!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Πρωινή τσάρκα στο Μεταξουργείο...[/size]

...σε Κολωνού, Ιάσονος, Λεωνίδου, Πέρδικα.

Από 9:05 μέχρι 9:52 π.μ επισκέφτηκα τα...

Κολωνού

53: Δούλευε η Φωτεινή. Gilf μέτριου ύψους, με ξανθό σγουρό μαλλί πιασμένο πίσω από το κεφάλι σε κότσο, μεγάλο στήθος, καλούτσικο σώμα με πιασίματα.
"Ολα εκτός από κώλο, στα 10 ευρώ"
47 όροφος: Δούλευε η "Βραζιλιάνα Μαρία" Ξανθό Gilf με κοντό σπαστό μαλλί, μεγάλο στήθος, γεματούτσικη με έντονη κοιλιά και με μία δερματοστιξία στη δεξιά ωμοπλάτη. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι. Απλό πρόγραμμα.
47 ισόγειο: ''φουλ πρόγραμμα. Από πάνω, πισωκολλητό, στον κώλο, φιλάκια, στα 10 ευρώ"
Κοντή, μελαχρινή (έμοιαζε για τσιγγάνα) νέα κοπέλα, μέτριο πρόσωπο, με μαύρα μαλλιά πιασμένα σε δύο κοτσιδάκια, αδύνατη, με μεσαίο στήθος.
-Πώς σε λένε;
-Φωτεινή. Αλλά άμα θες γίνομαι και Μαρία... Απάντησε με τη λεπτή τσιριχτή φωνή της.
32Β: Δούλευε η Ανδριάννα. Νεαρή μικρόσωμη κοπέλα, με καστανά ίσια μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, χαμογελαστό πρόσωπο με λεπτά φρύδια, μαύρα μάτια, ίσια μύτη και αισθησιακό στόμα. Λεπτή με μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι.
" Παιδιά! Νορμάλ είναι το πρόγραμμα, με φιλάκια, χαδάκια. Καθαρά, δεν μπαίνει Πακιστανός, δεν μπαίνει μαύρος. Εμεις τον αγαπάμε τον άνδρα, τον προσέχουμε δεν τον θέλουμε για μία φορά.''
27Γ (και όχι Β) υπόγειο: Αντρέα. Μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω από το κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, κοντούλα και χοντρούλα, σε απλό πρόγραμμα.
11Β (υπόγειο): Εμφανίστηκε η χαμογελαστή Μαίρη σκεπάζοντας το κορμί της με την κουρτίνα. Με χαιρέτησε στον πληθυντικό.
Οταν αποκαλύφτηκε, είδα ότι πρόκειται για ψηλή, γεροδεμένη κοπέλα με πιασίματα, μεσαίο στήθος. Μαύρα ίσια μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά. Ερωτικό πρόσωπο.
-Τί προσφέρεις Μαίρη;
-Τί προσφέρω; Το κορμί μου προσφέρω, Χα, χα, χα...
Απλό πρόγραμμα. Οταν τη ρώτησα για ακάποτο στοματικό και κώλο μου απάντησε
-Χαιρετίσματα...
11 δεξιά (ισόγειο): "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, πισωκολλητό, από πάνω από κάτω στα 10 ευρώ"
Η Πατρίτσια είναι νεαρή με ίσιο καστανό μακρύ μαλλί αρκετά κάτω από τους ώμους, όμορφο ημιχαμογελαστό (sic) κοριτσίστικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι.
11 αριστερά (όροφος): "τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, μουνάκι, από πάνω από κάτω, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις" για τη νεαρή τσιγγάνα (μάλλον) Ελλη, με το σπαστό μακρύ μαύρο μαλλί και τις χειλάρες. Μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί. Με το ζόρι μου είπε τ' όνομά της.

Ιάσονος

: Η κοντούλα Ναταλία η οποία έχει μεγάλο στήθος, ίσιο μαύρο μεζ μακρύ μαλλί κάτω από τους ώμους, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, γεμάτο σώμα και προσφέρει για μόλις 10 ευρώ...
"Τσιμπουκάκι, μουνάκι, ισπανικό, πισωκολλητό,69 (μάλλον), από πάνω από κάτω, ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις"
: Εμφανίστηκε η χαμογελαστή Ναταλί. Με μακρύ καστανό ίσιο μαλλί κάτω από τους ώμους, νεανικό πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, ερωτικό σώμα με πιασίματα και ωραίο κώλο. Φορούσε λευκά εσώρουχα.
"Πάνω κάτω, πισωκολλητό, μουνάκι, τσιμπουκάκι."

Λεωνίδου

28 δεξιά (ισόγειο): Η τσατσά μου είπε ότι δεν άνοιξε ακόμα.
28 αριστερά (όροφος): "Τσιμπουκάκι, κωλαράκι, μουνάκι, πιασίματα ελεύθερα, 69, 10 ευρώ ψυχή μου..."
Δούλευε η Μίρκα. Ψηλή, αδύνατη, μικρό προς μεσαίο στήθος, μακρύ σγουρό μαύρο  μαλλί, μικρά μάτια, λεπτά χείλη.

Ιάσονος (συνέχεια)

27Α: "Δε λειτουργούμε ακόμα είναι κλειστό. Εάν θ' ανάψω το φως θα δουλέψουμε"
Ελα ντε! Elementary... :headbang:
30 (στην ταμπελίτσα δεν έχει το "Α"): "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα" για τη Λόλα, η οποία είναι μικρή σε ηλικία, κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, μαύρο μακρύ μαλλί, μεσαίο στήθος.
31: Απλό πρόγραμμα για τη νεαρή χαμογελαστή μαύρη γαζέλα, με το γεροδεμένο σώμα και το μεσαίο στήθος που ακούει στ' όνομα Σόνια.
33: "Το κοριτσάκι παίρνει 10 ευρώ, πισωκολλητό, τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω, ελεύθερα πιασίματα, φιλάκια στα βυζάκια"
Η  Φωτεινή βέβαια μόνο κοριτσάκι δεν είναι. Πρόκειται για gilf, άντε χαριστικά milf, με κοντό ξανθό μαλλί και χαλαρό σώμα με κυτταρίτιδα.
37Β: "Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, πλαγιαστό, ισπανικό, 69, από πάνω, γλειψίματα, ελεύθερα πιασίματα στα 10 ευρώ"
Η Μαρίνα είναι καστανόξανθη νεαρή, με ίσιο μακρύ μαλλί, όμορφο ερωτικό πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (όχι αντιαισθητικό), τατού στο δεξιό βουβώνα, συμπαθητικό κωλαράκι με δύο τατουάζ πάνω από τους γλουτούς και στη δεξιά ωμοπλάτη. Γαμεύσιμη...
44 δεξιά: "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, από πάνω από κάτω, πισωκολλητάκι, 69, ισπανικό, τελειωτικό στα βυζάκια, χαδάκια, 10 ευρώ" για την Αλίνα από τη Ρουμανία με τα πλούσια μαύρα μακρία μαλλιά, το χαμογελαστό μέτριο πρόσωπο με λίγο προγουλάκι, το μεγάλο στήθος και το σώμα με τα πιασίματα. Φορούσε μαύρο μεσοφόρι.
44αριστερά: Η Σόνια καθόταν στην είσοδο τυλιγμένη μ' ένα εμπριμέ σεντόνι. Επρόκειτο για νεαρή ψηλή κοπέλα, με καστανά ίσια μακριά μαλλιά αρκετά κάτω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο με μεγάλα χείλη και μεγάλα μαύρα μάτια. Βαρύ στήθος μ' ευμεγέθεις θηλές. Απλό στα 10, με κώλο στα 15.
46: Η χαμογελαστή και γλυκιά νεαρή Αλεξάνδρα, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω από το κεφάλι, αισθησιακό στόμα, αμυγδαλωτά μαύρα μάτια, μεσαίο προς μεγάλο στήθος.
Απλό πρόγραμμα στα 10.
46Β: Η Ντανιέλα. Βαρύ κορμί με μεγάλο στήθος και ένα μικρό τατού πάνω από τον αριστερό μαστό, όμορφο πρόσωπο με ματάρες και χειλάρες, ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά. Απλό 10 ευρώ, κώλος 15.
46Γ: "Τσιμπουκάκι, μουνάκι, κωλαράκι στα 15 αγάπη μου" Η Λουμινίτσα ήταν πολυβόλο!
Μελαχρινή (τσιγγανορουμάνα) με καστανό μαλλί κάτω από τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μέτρια σε ύψος, με μεσαίο στήθος και λεπτό γυμνασμένο κορμί.

Πέρδικα

3Α (αριστερά): Με υποδέχτηκε μία ψηλή μελαχρινή νέα κοπέλα, με γεροδεμένο κορμί και μεσαίο στήθος. Δε μου είπε τ' όνομά της, αλλά μου είπε ότι προσφέρει απλό στα 10 ευρώ.
3Β (δεξιά ): Δούλευε η Τζούλια. Μικρόσωμη και λεπτή, με μικρό προς μεσαίο στήθος, καστανόξανθα μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, με μεγάλα ανοιντόχρωμα μάτια, λεπτά φρύδια, ίσια μύτη, λεπτά χείλη, χαμογελαστή με λίγο σκούρα δόντια.
Απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Μιας και την είχα βάλει στο μάτι από προηγούμενες τσάρκες μου, την τίμησα...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Λέτε να ισχύει;...

scaled.php

Θ' ανέβει κριτική φυσικά...

Η ανταπόκριση έγινε από παρακείμενο ξενοδοχείο της πλατείας Καραισκάκη... ;)

scaled.php

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φανουρα πας με το λαπτοπ στο μεταξι ή ειναι του χοτελ?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Φανουρα πας με το λαπτοπ στο μεταξι ή ειναι του χοτελ?
Οχι, το άφησα στο αυτοκίνητο.
Μετά πήγα (ακόμα είμαι) σ' ένα ξενοδοχείο και έκανα αναπαυτικά την ανταπόκριση από το λόμπι. :grin:

...
Μποέμ ο Φανούρης. :)
Οσο μπορώ φίλε aoratos2010, όσο μπορώ... :)

Σ' ευχαριστώ :sunglasses:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οχι, το άφησα στο αυτοκίνητο.
Μετά πήγα (ακόμα είμαι) σ' ένα ξενοδοχείο και έκανα αναπαυτικά την ανταπόκριση από το λόμπι. :grin:
Οσο μπορώ φίλε aoratos2010, όσο μπορώ... :)
Σ' ευχαριστώ :sunglasses:
Σου βγάζω κίτρινη κάρτα για το "εδώ δουλεύουν βάζελοι"................... Δεν έπρεπε να την ανεβάσεις,είμαι αντι-ολυμπιακός και νευρίασα................ :uglystupid:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επειδή είμαι σε διακοπές, έχει κανείς να προτείνει κάτι αυτές τις μέρες;
Τζωρτζιάνα έβαλα Χ, πολλές αγαπούλες και η τσατσά σπάει @@ ώρες - ώρες...
Η Βαλέρια λείπει διακοπές...και δεν θέλω να πάω Αλιόνα για τσιμπούκι...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Σου βγάζω κίτρινη κάρτα για το "εδώ δουλεύουν βάζελοι"................... Δεν έπρεπε να την ανεβάσεις,είμαι αντι-ολυμπιακός και νευρίασα................ :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny:
Ο ρεπόρτερ δημοσιεύει τα πάντα, χωρίς καμία λογο(φωτο)κρισία...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επειδή είμαι σε διακοπές, έχει κανείς να προτείνει κάτι αυτές τις μέρες;
Τζωρτζιάνα έβαλα Χ, πολλές αγαπούλες και η τσατσά σπάει @@ ώρες - ώρες...
Η Βαλέρια λείπει διακοπές...και δεν θέλω να πάω Αλιόνα για τσιμπούκι...
Τα πράγματα είναι όπως τα ξέρεις.....διάβασε τις τελευταίες κριτικές μας και θα είσαι ΟΚ...............

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα τωρα 18.00 ειναι ανοικτα ? Φυλ-Διδ?Φωκ-Αλκ??

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τυποι ερωτηση! Εχω κατεβει 2 απογευματα κ ητανε ολα κλειστα! Ξερει κανεις γ σημερα τιποτε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom