Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 377 άτομα (44 μέλη και 333 επισκέπτες)

sixfeetunder

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες Καλησπέρα!να ρωτήσω βρε παιδιά!μια ανάμνηση η Ένα που δούλευε κάνα χρόνο ιάσονος 1β Και κάνα τετράμηνο ως Victoria πρωινά στο κωνσταντινουπόλεως 166β ξέρετε αν κυκλοφορεί πουθενά Τώρα?!! :kissass2:

Επισκέπτης
Medium  tsarque(a la dirtyliving) προ ολίγων ωρών.Παντού 20άρια.

Διδύμου 20:  Καρίνα= ξανθούλα,γλυκούλα,αδιαφορούλα,με ωραίο κωλαράκι,δετό around  της γάμπας kinky σανδαλογοβίδι,παρέα με νεαρή τσατσά κατάλληλη για ανταλλαγή πληθυντικών , ευγενικών φιλοφρονήσεων και συγκαταβατικών χαμόγελων.Σερβίρει τσάι κατά τις 4 λέτε;

Διδύμου 18: Αντριάννα= Μilf για ζουζουνίσματα και γούτσου γούτσου.

Διδύμου 16 κάτω: Ιζαμπέλα= χοντρή μελαχρινή,με ίσιο μαλλί, μεγαλοκοπέλα.Έχω χρόνια μπροστά μου.Κάτσε να φτάσω στην κλιμακτήριο πρώτα.

Διδύμου 8 κάτω: Αλεξάνδρα=Μελαχρινό γλυκουλινάκι Βουλγαράκι,με μικρό κωλαράκι,αδυνατούλι,άβολα στεκούμενο στις τακουνάρες του. Σλουρπ- σλουρπ

Έξω απ'τα Φωκαίας, δροσερός Πάκης με μαλλί κομμωτηρίου μου χαμογελούσε.Κράτησε το ίδιο δροσερό χαμόγελο και στη Φυλής που ξανανταμώσαμε.Που και να βαφόμουνα σουξέ που θα είχα.

Φυλής 84 πάνω: Αννέλα = Κορμάκι ωραιότατο,κόκκινα εσώρουχα,αξιοπρεπές στήθος,τούμπανο κωλαράκι με τα τακουνάκια του,ξανθούλα με συμπαθητική φάτσα κι ελαφρύ προγναθισμό.Η ατάκα "είμαι πολύ καυλιάρα"που μου ξεστόμισε -λάγνα
i suppose-στ'αυτί μου, έσβησε κάθε πιθανότητα συνεύρεσής μας.Δε θα χωρούσαν τα εγώ μας στο δωμάτιο.

Φυλής 71 πάνω: Έλενα;;;= Αναμονή 15λέπτου για να βγει το κουκλί.Ξανθό,με μικρό βυζάκι,πεταχτό κωλαράκι,όμορφο προσωπάκι.Ντυμένο,βαμμένο στο δρόμο θα κάνει πολλά κεφαλάκια να στρίψουν.Κατά τη διάρκεια της αναμονής κοίταγα τις χαριτωμενιές που έκανε το φως της ντισκομπάλας στο πάτωμα,αναμένοντας είτε την ύπνωση είτε την κρίση "Ε". Με έσωσαν ζεύγη Ελληνικών ποδιών σε φαντεζί και μη σαγιονάρες που εμφανίζονταν στο κατώφλι της πόρτας αποσπώντας μου το βλέμμα.Εμείς επηρεάσαμε στυλιστικά τους Πάκηδες ή εκείνοι εμάς;

Φυλής 67: Αννα Μαρία= Αδύνατη ξανθιά κομμουνιστόφατσα.Συμπαθέστατη αλλά για κανά λούνα-παρκ σε παρέα μόνο.

Φυλής 65 ισόγειο: Αλεξάνδρα= Μινιόν πιπίνι γάλακτος,φατσούλα όμορφη,ματάκι όμορφο,αλλά ασχημάτιστο θηλυκό ακόμα,που μου τσιμπολόγησε γλυκά τον πωπουλάκο μου.
Άμα ήμουν καθηγητής γυμνασίου ίσως το δοκίμαζα.

Φυλής 65 πάνω: όνομα δε συγκράτησα,αλλά ήταν ένα αδύνατο Ρουμανάκι μ'ένα κατιτίς στο κάτω χείλος του,μελαχρινό,αδυνατούλι,με ωραίο χαμόγελο,σκέτο κουκλάκι.Ρωτούσα τους περαστικούς στο δρόμο γιατί δεν πέρασα.

Φυλής 66Α: Όνομα δε μου είπαν.Μελαχρινή με μακρύ μπουκλωτό μαλλί,απίστευτα μπλε μάτια,κούκλα,κανονικό σωματάκι με πολιτικά που την είδα πριν μπει στον οίκο,πιο εντυπωσιακή στα τακούνια της πάνω εντός του οίκου, αν και άβυζη.

Φυλής 66Δ: Άννα= Νεαρή Αλβανίδα,με καρέ μαλλάκι κοντό ξανθωπό, μεγάλο στόμα με ωραίο χαμόγελο,κοντούλα χωρίς παπούτσια,αδυνατούλα με ωραία βυζάκια κι αθωότητα στο βλέμμα.Τη γάμησα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.160
Πόντοι
46.232
νίκησες το εγώ σου.......και έκανες ενημέρωση με ωραία σχόλια...........
πάντως έγω την ανναμαρια ούτε στο λουναπάρκ δεν θα την έπερνα....

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπερα σας παιδια,ειμαι νεο μελος και χτες με ελεγαν Αβραμη και μαλακιες,ειναι απο τα ναρκωτικα φαινεται η επηρρεια
που εχει καθηλωσει καποιους,παμε στο θεμα μας λοιπον εχοντας κλασμενους καποιους,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που βρισκετε μια κοπελα απο το Λιοσιων 91.
Βεβαια αυτο ανοιγει σαν κομητης,η κοπελα ηταν με ωραιο κορμι πολυ σφιχτο και μαλλι καστανο καρφακι σχεδον κοντο!
Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος και θα ηθελα να την ξαναπετυχω καπου αν γνωριζετε που μπορω να την βρω,ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Οποτε πηγαινα εκει εβρισκα μια παχουλη με γυαλια και μια τσιγγανοπουλα διδυμο ενω αλλες φορες μια αδιαφορη μελαχρινη slim.
Ελπιζω καποιος να ξερει.

aoratos33

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Η Σουζυ στο Φ66 ειναι και τριτη βαρδια??????????????????? :boobies: :boobies: :boobies:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρώτη επιδρομή στην περιοχή των Λιωσίων. Ώρα άφιξης κατά τις 22:30.
Μπορεί η εποχή των παχιών αγελάδων να έχει εξαφανιστεί ανεπιστρεπτί, αλλά τα μπουρδέλα με τις παχιές και μεγάλες (ηλικιακά) αγελάδες είναι στη Λιωσίων!

Χωμ. 11 ισ.: Μια ξανθούλα Μόνικα ομορφούλα λεπτούλα με λευκό δερματάκι και τα μαλλάκια μέχρι τους ώμους.
Χωμ. 11 1ος: Μια πολύ αδύνατη μελαχρινή με γαμψή μυτούλα.
Επειδή θυμάμαι από παλιότερα ότι οι οίκοι αυτοί ήταν του 5-λεπτου, δεν πήρα μεζέ.

Λιωσίων 78 νέο: Πήγα για την Αλέξια, αλλά γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Οπότε, άλλη φορά. Πάντως παρατήρησα ότι κατά την έξοδό της από ένα δωμάτιο, είχε σε διαφανή νάυλον τσάντα ένα στραπ-ον ! ! !   και δεν της φαίνεται ! 
Αδάνων 2: η Μπάρμπορα από το Φωκ. 27.
Εξηκίου ο δρόμος με τα βοοειδή: Αριστερά η Αναστασία (πρέπει να την έχω πετύχει παλιότερα και Φωκαίας), στην μέση νεαρό τροφαντό και στο δεξιά η ιδιοκτήτρια μπλαζέ φάλαινα.
Βέργας και το ράντσο συνεχίζεται. Στο μεσαίο η Ρίτα (όχι το μωρό των Αδελφών Κατσιμήχα), στο δεξί δεν θυμάμαι (πρέπει να τρόμαξα πολύ) και στο αριστερό ένα ξανθό ζουμπουρδούλικο. Δεν το αναγνώρισα στην αρχή, αλλά μετά που επέστρεψα και το πήρα, κατάλαβα ποια ήταν. Η Μαρία - Στέλα από Μο. Πρ. 16 (αετοφωλιά), Φωκ. 19 και 24. Πρίν 3-4 χρόνια, όταν είχε πρωτοέρθει, ήταν με μαύρα μαλάκια, καλύγραμμη, με ωραία βυζιά 2,5-3 και ήταν άμαθη-χαζούλα. Τις πρώτες μέρες δεν ήξερε που της πάνες τα 4. Καθόταν ώρα στο δωμάτιο και περίμενε τον πελάτη να ανοίξει την πόρτα να βγούν μαζί. Τότε έκανε και ελεύθερο στοματικό. Πρέπει να την τρελάνανε στον πούτσο έτσι άκακο που ήταν και γρήγορα το "έχασε". Τελευταία φορά που την πήρα στο Φ.24, ήταν αλλού για αλλού, παραμιλούσε στην γλώσσα της και ήταν εντελώς αμέτοχη. Τώρα, βαμμένη ξανθιά πλέον, την πέτυχα εδώ. Εκείνη με θυμόταν και μου πρότεινε να περάσω. Όταν ήρθε στο δωμάτιο με ρωτούσε αν την θυμόμουν. Τελικά φάνηκε πως ναι. Έχω καλή μνήμη. Την ρώτησα αν με θυμόταν για καλό ή κακό. Και χασκογελώντας μου είπε για καλό. Καλά περάσαμε, έκατσε αρκετή ώρα στο δωμάτιο.
Παιωνίου 47: Μια Άννα με μακριά μαλλιά και βασιλικά τσιμπούκια ανθυπομέτρια.
Λιωσίων 91: Άλλο ένα ξανθό φαγανό προ-μίλφ που παρουσιάστηκε με μπλέ αθλητικό φουστάνι.
Τροφωνίου 11 ισ.: Ένα ζουμπουρδούλικο προιμόλφ με κορμάκι, κοντό μαλάκι με μπούκλες καστανή, με χαμόγελο και αγαθό βλέμμα, προσφέρει πρωκτικό. Αν και τα κυβικά της δεν μου άρεσαν (λίγα κιλάκια παραπάνω από τα πρότυπα μου = πιπινομοντέλες) μπορεί να την τιμήσω. Βγάζει γούστα !
Τροφ. 11 1ος: Μια γνωστή λεπτή θείτσα με ξανθό ίσο μαλλί μέχρι τους ώμους και λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, παρουσιάστηκε με μαύρο κομπινεζόν , αν και για την ηλικία της είχε σφιχτό σώμα.
Τροφ. 13 ισ: Μια μεγαλοκοπέλα αθυπομέτρια
Τροφ. 13 1ος: : Μια άλλη μεγαλοκοπέλα με μπουκλέ μακρί μαλλί μπαμπάτσικια.

Μιας και η ώρα πήγε 23:00, σκέφτηκα τον δρόμο του Μεταξιού.
Ήταν απόφαση ζωής να ξεπέσω και εγώ λίγο στα βρόμικα σοκάκια του πολυπολιτισμικού αγοραίου έρωτα.
Και όμως , διαψεύστηκα πανηγυρικά.
Η 3η βάρδια είχε κάτι καυλάκια, που έχρηζαν άμεση δοκιμή !  !   
Δεν μπήκα σε όλα.
Έχουμε και λέμε:

Κολ. 11α ισ.: Ένα ωραίο μαυρομάλικο με μικρά βυζάκια, σαρκώδη χείλη, σχιστά ματάκια, λευκό κορμάκι. Η τσα2 την διαφύμιζε ότι ναι μεν κάνει νορμάλ πρόγραμμα, αλλά δεν "στα" σπάει δε (στα υπόψιν).
Κολ. 11α 1ος: Ένα κοντόπορνο μπαμπάτσικο ανθυπομέτριο, μάλλον με φούλ.
Κολ. 13 υπ.: Ένα μελαχρινό γεματούλικο με βυζάρες (πτωτικές) και μαύρα ίσα μακριά μαλλιά
Κολ. 27-29 κλειστά.
Κολ. 27 υπ.: Μια θεά. Ένα απίστευτο μωρό, που δεν πίστευα ότι θα βρώ στο Μετάξυ. Είχα διαβάσει κριτικές για την Βίκυ, αλλά χλεύαζα τα λεγόμενα των συναγωνιστών. Έμεινα παγωτό με που την είδα. Σκάω το 10αρικο και το μωρό με πιάνει από τον ώμο και με οδηγεί στο δωμάτιο, ρωτώντας με αν ο κλιματισμός με ενοχλεί. Εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη & απλά κούνησα αρνητικά το κεφάλι. Το πάνω, γιατί το κάτω είχε πάθει πολιτισμικό σοκ. Από περιγραφή, οι λοιποί τα έχουν πεί όλα, απλά το στήθος είναι σταφιδιασμένο & αν έκανε κάτι με αυτό θα ήταν ο ορισμός του τέλειου θεόμουνου. Καλή περίπτωση.
Κολ. 30α ισ: η γνωστή Άννα με κοντό-αγορέ μαύρο μαλλί.
Κολ. 30β 1ος: η Τζωρτζιάννα εμφανώς καταβεβλημένη με φούλ δωμάτια και σαλόνι. Δοκίμασα να μπώ, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι θα περίμενα άλλους 3 και μετά από μένα πλήρωσαν άλλοι 2, ζήτησα τα λεφτά πίσω και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.
Κολ. 32α 1ος: Δεν μπήκα, αλλά μπαίνοντας στο 30α, είδα αμάξι να φέρνει την θεά με πολιτικά Βανέσα.
Κολ. 32β υπ.: Δεν είχε ακόμα αναλάβει η κοπέλα, αλλά ήταν η κοπελιά με τα τατού, κοντοπούτανο αδύνατο με μακρύ μαύρο μαλλί από απέναντι Κολ. 27 υπ.
Κολ. 53: Ένα καλό μιλφάκι η Αριστέα. Καλό φάνηκε μέσα από το κομπινεζόν που φορούσε και την ταχύτατη πασαρέλα που έκανε.
Ιάσ. 20α ισ.: η Ουάννα από Φυλής
Ιασ. 20β 1ος: Μάλλον η Μαρία από το Φωκ. 22, με τα βαμένα χείλη.
Ιασ. 20γ Ασανσέρ: Με την μούρη μπήκα , με τον κώλο βγήκα. Με τέτοια δυσωδία δεν μπορούσα να περιμένω να δω την κοπέλα. 
Ιασ. 19 ισ.: Μια μελαχρινούλα καλούτσικη.
Ιασ. 19 1ος: Ένα κοντόπορνο νεανικό καυλάκι με μαύρο μαλλάκι. Όμως, με το που βγήκε από το ένα δωμάτιο, μπήκε κατευθείαν στο άλλο  & με μια αύρα ξεπέτας.
Λεων. 28 ισ.: Μια ξανθούλα ταλαιπωρημένη μικρούλα, μάλλον η Νικόλ. Η τσα2 πάνω στην διαφήμισή της αποκάλυψε ότι είναι από το πρωί εκεί ! !
Λεων. 28 1ος: η καινούργια ψιλή και αδύνατη Ρουμάνα Μίρκα. Λόγω σκοταδιού και πρωκτικού, την πήρα. Χάλια μαύρα. Ψιλοτρελή, μίλαγε ακατάπαυστα Ρουμανικο-Ιταλικο-Ελληνικά. Στοματικό με προφύλαξη =  εγώ το κάνω καλύτερα! Είχε δαγκώσει την βάλανο και κούναγε (υποτίθεται το κεφάλι της χιλιοστά του χιλιοστού). Αφού αναγκάστηκα να της πιάσω το κεφάλι για να της δώσω ώθηση και ταυτόχρονα να κουνάω την λεκάνη μου μπας και μπεί όλο το κεφαλάκι μέσα.
Αμέσως βάζει κρέμα και στήνεται ανάσκελα. Η αναπνοή της βρομάει. Την γυρίζω γρήγορα στα 4 γιατί με την φάτσα που έχει από κοντά , την αναπνοή που ζέχνει και την κρέμα στο μουνί, δεν θα άντεχα άλλο και το Βατερλό φάνταζε σίγουρο. Λίγο μουνάκι και μετά κώλο. Αρχίδια, στήθηκε στην στάση που παίρνουμε όταν γίνεται σεισμός: είχε κουλουριασθεί εντελώς. Τι πρωκτικό να καταλάβεις έτσι. Το πάλεψα και τελείωσα.  Ούτε στον εχθρό μου. 
Κολ. 33: Μπας και βρω καμιά "κατσαρίδα", αλλά ήταν ένα μπαμπάτσικο.
Περδ. 3 αρ.: η τσα2 είχε πολύ πλάκα. Δεν της έβγαινε η αναπνοή. Ξεκινούσε την πρόταση σε νορμάλ ντεσιμπέλ, που στην πορεία φθίνηναν. Οπότε, ακούγαμε μόνο τις πρώτες 2-3 λέξεις της πρότασης και μετά το χάος. . . . . . .  Απλά ανοιγόκλεινε το στόμα της.  Μας παρουσίασε ένα ντροπαλό κοριτσάκι με πιασιματάκια.
Περδ. 3 δεξ.: Ένας τσαλαπετεινός
Ιασ. 46 α,β,γ,: Ας μην το συζητάμε . . .  .
Μεγ. Αλεξ. 28 ισ: Ένα ξανθό πορνίδιο , με κότσο το μαλλί, αδύνατο, έκανε σόου στο σαλόνι με ένα κόκκινο κορδονάκι , αλλά μύριζε ξεπέτα.
Μεγ. Αλεξ. 17 1ος: Μια μαύρη σε απλό 10 και κώλο 15. Μέτριο με δολοφονικό βλέμμα.
Μεγ. Αλεξ. 15: Ζάνα
Μεγ. Αλεξ. 22α 1ος: ένα κοντό ανθυπομέτριο
Μεγ. Αλεγ. 22β ισ.: η Σοφία-Τενιφερ Λόπεζ-Πριγκιπέσσα. Πούτσες μπλέ σε μαύρο φόντο. Από μακριά φαίνεται μικρούλα. Από κοντά καταλαβαίνεις ότι είναι 40+. Έχει όμως νεανικό κορμάκι, αδύνατη, καλύγραμμη, λευκό δερματάκι, νεανικό μουνάκι. Μοιάζει στην Μαρία την Βουλγάρα χαμηλοκώλα ξινή μελαχρινή από Φυλής 80 & 67. Ως εδώ. Πάμε τώρα: δωμάτια χωρίς κλιματισμό, ούτε ανεμιστήρα. Ατελείωτη ζέστη, άρα δυσφορία, άρα αντι-κουκου. Η Σοφία, μητέρα 2 παιδιών, άχαρη και απλά διεκπεραιωτή, φορούσε και κομπινεζόν και σουτιέν, τα οποία δεν βγάζει λόγω χρόνου. Κάθεται ακίνητη στο κρεβάτι θυμίζοντας νεκροφιλία. Την έδιωξα και ούτε που κατάλαβε-νοιάστηκε αν τελείωσα η όχι. Αν μας ξαναδείς, γράψε μου.
Μεγ. Αλεξ. 20α υπ.: ένα καλύγραμμο κοντούλη ορεσίβιο πορνίδιο. Το βουκολικό ύφος με αποθάρρυνε.
Μεγ. Αλεξ. 20β ισ.: ένα τσιγαννάκι αδύνατο με μαύρο μπουκλέ μαλλάκι. Το δοκιμάσαμε και αυτό. Δωμάτια με ανεμιστήρα.  Το μωρό είχε πονοκέφαλο λόγω διπλο-βάρδιας. Δεν βγάζει το σουτιέν γιατί λόγω γέννας είναι σταφίδα μαυρομάτα Κορίνθου. Παρόλα αυτά χαδιάρικο. Απαλή σοκολατένια επιδερμίδα, απολάμβανε τα χάδια-φιλιά μου.  Μια στάση ιερποστολικά, όπου πόναγε και δεν το ευχαριστηθήκαμε. Αργά , προσεχτικά, διείσδυση με  αλφάδι λέιζερ για ακρίβεια και αποφυγής πόνου. Άστο καλύτερα για κάποιο απόγευμα που θα είσαι πιο φρέσκια. Χίλια συγνώμη, αντίο, καληνύχτα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Καλησπέρα  ;)

Πριν από μισή ώρα στο Μεταξουργείο όλα κλειστά, εκτός από τα 36,30Β (Προσοχή στην Ερρικα!) στην Ιάσονος και το 17 στη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
και όμως...

scaled.php

κάτι έγινε...

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπέρα  ;)

Πριν από μισή ώρα στο Μεταξουργείο όλα κλειστά, εκτός από τα 36,30Β (Προσοχή στην Ερρικα!) στην Ιάσονος και το 17 στη Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μαλλον λογω επιχείρησης-σκούπα στο κεντρο ! !

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.233
Πόντοι
2.310
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom