Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (41 μέλη και 340 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Είναι μία ξανθιά με πατσοκοιλές, μεγάλα χερούλια στην μέση και ειρωνεύεται άμα φύγεις. Ηλικιακά δε πρέπει να είναι πάνω από 25, Νομίζω Άννα την λένε κι΄ αυτήν και πρέπει να είναι ελλεϊνήδα

που παει η κοπελα με τετοια εμφανιση στο μεταξι...υπαρχει δυνατος ανταγωνισμος πλεον εκει.

Επισκέπτης
παιδες καντε μου μια χαρη και πειτε μου η τζωρτζινα απο μεταξυ που λετε, σε ποιο δουλευει και τι βαρδια?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Λίγα λόγια για το Κολωνού 13. Μπαίνοντας από την κυρία είσοδο πρέπει πρώτα να πεις καλησπέρα στον 2μετρο γερμανικό ποιμενικό που είναι δίπλα στην πόρτα (σε κλουβί μέσα φυσικά) ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες διαθέσεις.  Στο εσωτερικό σε υποδέχεται η τσατσόγρια με τα καλύτερα λόγια για το τέλειο πλάσμα που θα σου έρθει. Μόλις έρθει το πλασματική στο σαλόνι κάνεις  αμέσως μεταβολή και φεύγεις. Είναι μία ξανθιά με πατσοκοιλές, μεγάλα χερούλια στην μέση και ειρωνεύεται άμα φύγεις. Ηλικιακά δε πρέπει να είναι πάνω από 25, Νομίζω Άννα την λένε κι΄ αυτήν και πρέπει να είναι ελλεϊνήδα

τύπε αυτό πρέπει να είναι ό,τι πιο κάλτ υπάρχει στο χώρο του πληρωμένου έρωτα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ωραίος ο  n.smirni76 και όχι μόνο ...

αλλά και οι παρατηρήσεις του Hilnik θεωρώ ότι είναι εύστοχες ...

αυτά προς το παρον και πάντα να είμαστε καλά (το σπουδαιότερο)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.004
Πόντοι
1.936
Καλη εβδομαδα και σε σενα και ευχαριστω, παιζει καμια σε στυλ Αλιονας???

Την Αλιόνα????Αυτή είναι λιγάκι πασέ πλέον.Το τσιμπούκι της όμως....αξεπέραστο!!!Κοίταξε πάντως και από Περγάμου μεριά.Αρχές πρός τα τρόλλευ στήν Αττική.Και τα πρωινά στήν Αλκιβιάδου.16α και γ.Στο γ μπορεί να πετύχεις την Κατερίνα.Ωραία γυναίκα,κορμάρα,βυζάρες,κωλάρα αν και λιγάκι ξεπετατζού όταν δεν είναι στα χάϊ της.

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε bοys ποιος μπορει να βοηθησει ??

ενδιαφερομαι να την κανω για βραζιλια στην αρχη για διακοπες και μακαρι και μονιμα

δεν εχω ιδεα τι παιζει.. αθτο το καιρο μιλαω με μια τυπισα απο Βραζιλια
και μου λεει δεν ειναι και τοσο ασχημη η ζωη αλλα για πουτανες δεν ρωτισα....  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Επιστροφή από Κορίνα (Ιάσωνος 20 μεσαίο πλέον). Δυο συμπεράσματα:

1. Tι γλυκό πλάσμα είναι αυτό.  :smitten:

2. Όταν σου δίνονται τέτοια μωρά με 10 ευρώ νιώθεις ότι όσοι πάνε ακόμα Φυλής σπαταλάνε άδικα τα λεφτά τους.

ΥΓ: Όσο χαμηλότερη η τιμή τόσο μεγαλύτερη η συγκίνηση.  :'(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436

2. Όταν σου δίνονται τέτοια μωρά με 10 ευρώ νιώθεις ότι όσοι πάνε ακόμα Φυλής σπαταλάνε άδικα τα λεφτά τους.

ΥΓ: Όσο χαμηλότερη η τιμή τόσο μεγαλύτερη η συγκίνηση.   :'(

εγω παντως τυπε που την πηρα προσφατα, αν λεμε την ιδια, δε τη βρηκα καθολου γλυκια, μη σου πω μαλλον ξινη τη βρηκα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

ΥΓ: Όσο χαμηλότερη η τιμή τόσο μεγαλύτερη η συγκίνηση.   :'(
Αυτή www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:32514/]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:32514/[/url] λες?

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
277
Πόντοι
21
ρε παιδια κανενα νεο για Ντιανα (πρωην Αιμιλια) απο Αγκυρας12-Περγαμου27-Φωκαιας27-Λ.Καραγιαννη;;;
μηπως την εχει παρει κανεις ματι;;;;;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ρε bοys ποιος μπορει να βοηθησει ??

ενδιαφερομαι να την κανω για βραζιλια στην αρχη για διακοπες και μακαρι και μονιμα

δεν εχω ιδεα τι παιζει.. αθτο το καιρο μιλαω με μια τυπισα απο Βραζιλια
και μου λεει δεν ειναι και τοσο ασχημη η ζωη αλλα για πουτανες δεν ρωτισα....  :2funny: :2funny:
οταν πρωτομπαρκαρα πριν 8 χρονια πηγα 2 φορες βραζιλια, συνηθως η φαση πηγαινε ως εξης: εβρισκες την γκομενα που γουσταρες να γαμησεις στο κωλομπαρο και μετα μεσο συνεννοησης οσο θα καθομασταν εκει θα ηταν λες και ηταν γκομενα μου. Υπηρχαν φορες που εκανα τα ψωνια του σπιτιου της ή την πηγαινα για φαγητο και ως ανταλλαγμα πηδουσα τζαμπα αντι για αντιτιμο. Τωρα αν εχουν αλλαξει τα πραγματα δεν ξερω.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.884
Πόντοι
3.091
ρε παιδια κανενα νεο για Ντιανα (πρωην Αιμιλια) απο Αγκυρας12-Περγαμου27-Φωκαιας27-Λ.Καραγιαννη;;;
μηπως την εχει παρει κανεις ματι;;;;;

Κι εγώ την ψάχνω. Τι να έχει γίνει άραγε; Τελευταία φορά που την είχα δει ήταν στο Φωκαίας 27, πρωινά, πριν έρθει η Τσέχα.

sigur

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ενα μελαχρινο θεομουνο που επαιζε σημερα στο φ67 ποιος το δοκιμασε;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρακολουθωντας λιγο το θρεντ αυτες τις δυο μερες μ εξαιρεση τις ενημερωσεις μονο θλιψη προκαλουν τα ποστ.
Αν εξαιρεσω τους φετιχιστες που εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους,γινεται Διαγωνισμος για το ποιος πηδαει τη χειροτερη γκομενα στο χειροτερο μερος ,με λιγα λογια η λεξη αυτοσεβασμος ειναι αγνωστη για πολλους.Νομιζουν οτι ολα ειναι χωρις κοστος,οι επιλογες ειναι χωρις κοστος,ομως τιποτα δεν ειναι
Διαβασα  και για το ποσα πολλα μπορουν να βγαζουν τα κοριτσια,τονιζοντας μονο τη καταληξη,δηλαδη τη πληρωμη και οχι και ολα τα υπολοιπα,δηλαδη το περιβαλον στ οποιο δουλευουν,τους πελατες που μπορει να περνουν,τους καθε λογης νταβατζηδες με τους οποιους συνδιαλεγονται
Παρελειψαν επισης ν αναφερουν οτι δεν υπαρχει ιεροδουλος που να μη παιρνει ναρκωτικα η' να μην εχει ψυχολογικα προβληματα και χαμηλο ποσοστο αυτοεκτιμησης

...
αλλά και οι παρατηρήσεις του Hilnik θεωρώ ότι είναι εύστοχες ...
...
Το ποστ μου έχει σχέση με την παραπάνω τοποθέτηση σου.

...
66a σχετικα ψηλη λεπτη μελαγχροινη κοπελα με ωραιους αναστεναγμους στο δωματιο καθως την ακουγα από το σαλονι,στα προτυπα του farkeli,μαυρα μακρια μαλλια δηλαδη,επιβαλεται να την δει
...
Ευχαριστώ xilnik. Την είδα και θεωρείται επιλέξιμη. Παλαιότερα πρέπει να ήταν ξανθιά αν θυμάμαι καλά ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κι εγώ την ψάχνω. Τι να έχει γίνει άραγε; Τελευταία φορά που την είχα δει ήταν στο Φωκαίας 27, πρωινά, πριν έρθει η Τσέχα.

Μου είχε αναφέρει ότι θα επισκεφθεί την πατρίδα της το Χαμπαρόφσκ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εσπέρα Τρίτης, πορνεία Αθηνών.

Αλκαμένους 113
Όλγα, πληθωρική (παχύσαρκη) νεαρά αλλοδαπή.
Περί τα 15 κιλά ο κάθε μαστός και περί τα 20 κιλά ο κάθε μηρός.
Άγνωστος ευτραφής παρακαθήμενος έσπευσε να εισέλθει μην τυχόν του πάρω τη σειρά, παρά το ότι προηγούμουν...

Αλκαμένους 117
Ναταλί, ώριμο ρωσίδι, με καλοδιατηρημένο σιτεμένο σώμα και χαριτωμένη όψη.
Αρνητικό σημείο οι ατροφικοί μαστοί της, πάντως προτιμότερο από το να είναι χειρουργικά παραγεμισμένοι με πρόσθετα.
Είναι αξιοσημείωτο ότι τις ημέρες που εκδίδεται στο στουντέλο επί της οδού Λέλας Καραγιάννη, η απλή συνουσία με χρήση περικαυλίδας τιμάται €30.
Στον Οίκο Αλκαμένους, πεοθηλάζει άνευ περικαυλίδος και δέχεται τα ψωλοχύματα στη στοματική της κοιλότητα με €20.
Φαίνεται ότι το στουντέλο έχει καλό μάρκετινγκ.
Στο πρόσφατο παρελθόν έχω έρθει σε επαφή μαζί της δύο ή τρεις φορές.

Περγάμου 27 ισόγειο
Δύο ευτραφείς σιτεμένες σοβιετικές, με βυζάρες, μπουτάρες και κωλάρες.
Η Εύα και η Φωτεινή.
Η Εύα δεν με έχει εμπνεύσει έως τώρα.
Με τη Φωτεινή έχουμε συνδεθεί δύο ή τρεις φορές παλαιότερα.

Περγάμου 27 ανώγειο
Επεδείχθη μια ισχνή συφοριασμένη μεσήλιξ, η οποία έχοντας επίγνωση της εμφάνισής της, ξηγήθηκε καθαρά:
"...δεν έχει σημασία αν είμαι όμορφη ή άσχημη, σημασία έχει αν σου κάνω κλικ..."
Παραλίγο να ενδώσω.
Συγκρατήθηκα την τελευταία στιγμή.

Ρεμούνδου 20
Ντενίσα.
Γνωστή Τσέχα πόρνη, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα ευμεγέθη μουνόχειλα.
Αρνητικό οι τεχνητοί μαστοί.

Ρεμούνδου 21 ισόγειο
Λεπτή ξανθομαλλούσα αλλοδαπή με δερματοστιξία στη μέση.

Ρεμούνδου 21 ανώγειο
Λεπτή καστανή αλλοδαπή.

Περγάμου 1
Ντόρα.
Πρόκειται για ρωσίδι milf με φυσικό ξανθό μαλλί, βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες.
Την έχω καταγαμήσει άλλες δυο φορές στον Οίκο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο.
Επίσης, έχει ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.
Παρ' όλα αυτά, μου δημιούργησε ξανά ροπή, μπήκα μέσα, την έστρωσα χάμω και τη γάμησα πάλι.

Πάλι γάμησε ο μπάρμπας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom