λοιπον δευτερα τριτη εριξα 5 καταθεσουλες και επειδη δεν εχω ιντερνετ αποφασισα να γραψω μια φορα για ολες!
δευτερα απογευμα:
1) κολωνου 32: εκει που ειναι οι 3 κοπελες η καζακστανη και οι 2 αλβανιδες πηρα την αλβανιδα με τα σιλικονατα βυζια. ηταν μια ακρως τυπικη καταθεση 5 λεπτων (το πολυ) απλη πιπα, απλες στασεις, ολα προβλεπομενα και πραγματικα μια καταθεση που ξεχαστηκε σε 5 λεπτα τιποτα το ιδιαιτερο, οχι πεταμενα λεφτα αλλα δεν ξαναπαω!
δευτερα μεταμεσονυχτια:
2) φυλης 71β: μπαρμπορα, απογοητευση!!! η κοπελα δεν εχει διαθεση να σε ευχαριστησει και εκτος απο αυτο δεν σε αφηνει να χαρεις το σωμα της (δεν μιλαω για γλυφομουνια και δακτυλα αλλα η κοπελα δεν αφηνε ουτε να γλυψεις τα βυζακια της!!!). σε ολες της στασης ηθελε αργα γιατι ποναγε. στο πισωκολλητο προσπαθουσε να στριψει την λεκανη της να κοιταει ψηλα για να μην μπορω να την γαμησω. και οταν σηκωθηκα στα ποδια και την γαμουσα λιγο δυνατα εκανε πως ποναγε και με εκοβε. εβαζε συνεχεια τα ποδια της κοντρα για να μην μπορω να μπω. πραγματικα αθλια!!! θα το εκανα ροντεο το μπουρδελο αλλα ο γκευ τσατσος με το μακρι μαλακι και την λεπτη φωνη ειναι συμπαθεια μου και δεν γουσταρα να τον φερω σε δυσκολη θεση..
3) φωκαιας 27: ερρικα τα εχω ξαναπει απιστευτη κοπελα (για εμενα). εχει διαθεση να επικοινωνισει με τον πελατη και νοιαζεται αν θα περασεις καλα. δεν κανει κατι περιεργο αλλα κανει τα προβλεπωμενα με παθος.. δεν μασαει απο χρονο και τετοια και πραγματικα νοιωθεις κατα την διαρκεια της καταθεσης οτι γαμιεσαι με μια κοπελα που σε γουσταρει τρελα. βεβαια δεν ξεγελιομαστε και ξερουμε οτι με το που βγει απο το δωματιο θα κανει τα ιδια και στον επομενο!
4) ιασωνος 44: αλεξια αλβανιδα την εκανα αλλα μου ειπε ρουμανα! μπορει γιατι ειχε την ρουμανοτρελα. ο προηγουμενος πελατης απο εμενα της εδωσε 10ευρω για να τον κατουρησει στο στομα!!! και μετα καθοντουσαν και σφουγκαριζαν!!! εμενα μου ηρθε μεσα στο κεφι καναμε ενα τυπικο γαμησι
μεταξουργειου. αλλα με διαθεση απο πλευρας της, καθησε αρκετη ωρα (για τα δεδομενα της περιοχης) και μπορω να πω οτι αξιζε και με το παραπανω το 10αρικο. στα 15 εδινε και κωλο, αλλα οταν τον ειδα ηταν ξεχειλωμενος απο το γαμησι οποτε μαλλον δεν αξιζει.. παροτι γενικα δεν μου αρεσει να γαμαω κωλο..
τριτη απογευμα:
5) φυλης 86: μυκη, δεν περιγραφω τα εχω πει 1000 φορες ειναι η καλυτερη!!!
υ.γ. απορω με οποιον εχει γραψει καλη κριτικη για την μπαρμπορα, η κοπελα απλα δεν μπορει!!