Πάντα ξυπόλητοι ρε! Τους άντρες που γαμάνε με κάλτσες τους απεχθάνονται οι γκόμενες, δεν το ξέρεις? Είναι πολύ αντισεξουαλικό!
Τα δύο σώματα που ενώνονται πρέπει να είναι τελείως γυμνά!
Ναι οκ γαμας ξυπολητος αλλα δεν πατας ΚΑΤΩ ξυπολητος
Πάντα ξυπόλητοι ρε! Τους άντρες που γαμάνε με κάλτσες τους απεχθάνονται οι γκόμενες, δεν το ξέρεις? Είναι πολύ αντισεξουαλικό!
ρε φιλε σε θαυμαζω, εσυ θα μας μαθεις να γαμαμεΠάντα ξυπόλητοι ρε! Τους άντρες που γαμάνε με κάλτσες τους απεχθάνονται οι γκόμενες, δεν το ξέρεις? Είναι πολύ αντισεξουαλικό!
εχω καιρο να πετυχω καποια ρε γαμωτο :- θα τεσταρω λιαν συντομως και θα επιστρεψω με κριτικες
ρε φιλε σε θαυμαζω, εσυ θα μας μαθεις να γαμαμε
Ωραίος !!!Λοιπον, ας γραψω ...
Από τις διαφορετικές παντόφλες ή από τα πόδια που φαίνονται ;
Φανούρη η φωτό τα σπάει.
Ρε συ;Τα δάχτυλα των ποδιών δικά σου είναι?
τυπε πολυ συχνα εχουν 2 ιδεες στην οψη αλλα με διαφορετικο νουμερο :S
και καμια φορα δυο δεξιες ή δυο αριστερες :S
Στην περίπτωσή μου ήταν δύο παντόφλες διαφορετικού σχεδιασμού αλλά και μεγέθους
Τουλάχιστον ήταν δεξιά και αριστερή και φαίνονταν καθαρές...
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσιTύπε αυτό είναι πολύ χειρότερο. Αν είναι βρώμικα κάτω (σκέψου χύσια κτλ.) τα σκουπίζεις με τις κάλτσες σου και μετά λερώνεις και το εσωτερικό των παπουτσιών σου, το οποίο δεν πλένεται καθόλου εύκολα.
Γι' αυτό στο μπουρδέλο βγάζουμε πάντα τις κάλτσες και πατάμε κάτω ξυπόλητοι. Μετά ξαναβάζουμε τις κάλτσες μας και έτσι προστατεύουμε τα παπούτσια μας από τη βρώμα.
[size=11pt]Μεσημεριανή επίσκεψη σε σπιτάκια του Μεταξουργείου...[/size]
..
Διδύμου 20: Η ευγενική νέα διοπτροφόρος υπηρεσία με τα μαύρα κοντά μαλλιά μου είπε ότι δουλεύει η Βικτώρια.
Ψηλή, με ξανθό καρέ μαλλί, χαμογελαστό γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, κωλάρα.
Σε απλό πρόγραμμα χωρίς φιλιά, αλλά με γλείψιμο στο σώμα και στο λαιμό.
Όχι φίλε...Ρε μάγκες αυτή η ουγγαρέζα στο 59 κάτω λέει τίποτα ; απο εμφάνιση πάντως είναι σούπερ !
Ρε φίλε μην κάνεις παράθεση,όλο το ποστ.....500 φορές το έχουμε πει!!! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!
Respect!!!Πολύ καλή αναζήτηση και περιγραφή!Εχεις σκεφτεί να κανεις αφιέρωμα στις παντόφλες??
Καλά, εσύ το παράκανες. Η βρώμα στο μπουρδέλο είναι και λίγο καλτ ρε φίλε. Εγώ γουστάρω Μετάξι, να πατάω κάτω ξυπόλητος και να πλένω το στόμα μου με σαπουνάδα στο νιπτήρα - πάντα φιλάω ή γλύφω πατούσες - και μετά να έρχομαι σπίτι, να κάνω μπάνιο και όλα τα ρούχα μου στα λερωμένα. Αυτό είναι σεξ σε μπουρδέλο!