Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (13 μέλη και 180 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πάντα ξυπόλητοι ρε! Τους άντρες που γαμάνε με κάλτσες τους απεχθάνονται οι γκόμενες, δεν το ξέρεις? Είναι πολύ αντισεξουαλικό!

Τα δύο σώματα που ενώνονται πρέπει να είναι τελείως γυμνά!   :rockon:

Ναι οκ γαμας ξυπολητος αλλα δεν πατας ΚΑΤΩ ξυπολητος

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
βραδινο μενου δεν εχουμε?με επιασε μια λιγουρα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Πάντα ξυπόλητοι ρε! Τους άντρες που γαμάνε με κάλτσες τους απεχθάνονται οι γκόμενες, δεν το ξέρεις? Είναι πολύ αντισεξουαλικό!

ρε φιλε σε θαυμαζω, εσυ θα μας μαθεις να γαμαμε

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Λοιπον, ας γραψω για την απογευματινη μου τσαρκα στο Μεταξι που κρατησε απο τις 20,30 εως τις 23,00 παρα. Σε πολλα πρεπει να μπηκα αλλα ημουν εντελως αφηρημενος ενα μεγαλο χρονικο διαστημα -ουτε που εβλεπα που εμπαινα- οποτε εχω πολλααααα κενα.  :grin:
Θα γραψω οτι θυμαμαι.. :rolleyes:

Κολωνου

53 μια ρωσιδα μιλφ ξανθια ψηλη με πιασιματα, απλο
48 Ανδριαννα ψηλη γεματουλα με πολλα πιασιματα, απλο
32Β Ισμηνη με ωραιο κωλο, απλο
32Α Λαρισα με τα ταττου ξανθια με πολυ ωραιο σωμα και κωλο εχει ομορφηνει απο την τελυταια φορα που την ειδα, απλο
32γ μια καστανοξανθη που ειναι παντα εκει απογευμα, απλο στα 15
30β ιωαννα μελαχρινη ωραιο σωμα και κωλο, απλο (ελειπε η τζωρτζιαννα και αφου δεν βρηκα τιποτα καλυτερο τιμηθηκε η ιωαννα  :sunglasses:)
30α αννα η μιλφαρα, απλο
27α μια γνωστη ξεπετα δεν θυμαμαι ονομα κοντη μελαχρινη λεπτη που μυριζει τσιγαριλα..
27β υπογειο κλειστο
11β μια ψηλη ξανθια νταρντανα, απλο στα 15
11α οροφος ενα κοντο χοντρο μπαζο, φουλ
11α κατω μια καστανοξανθη μουναρα με ωραια κωλο, απλο

Ιασωνος

1α αλεξια ομορφο πιπινακι, απλο
1γ κλειστο
1β ξανθη κοντουλα με πολλα πιασιματα, απλο
20α αννα μελαχρινη με ωραιο σωμα, απλο
19α κοκκινομαλα(βαμμενη) αδυνατη με ωραιο σωμα αλλα καπως προσωπο, φουλ
27α αλεξια(οχι αυτη απο το 1α) μελαχρινη, απλο στα 10, κωλο και 69 στα 15
30α ενα μπαζο, απλο
30β τζουλιαννα με τα γυαλακια, απλο
37α ομορφο ξανθο πιπινακι με ταττου στην κοιλια απλο στα 10, κωλο στα 15
43 μελαχρινο πιπινακι δηλωνει βουλγαρα, φουλ
44 αλλο μπαζο με απλο στα 10 και κωλο 15

Μεγαλου Αλεξανρδρου

28α τζοαννα απο πορτογαλια(οπως λεει) ξανθια κοντουλα, ακα
22 οροφος μια κοντη ξανθια, φουλ
20 ενα πολυ ωραιο πιπινακι καινουργιο μαλλον, απλο
17 ενα γκιλφ μελαχρινο, απλο
15 ενα γκιλφ ξανθο, απλο

Περδικα
3α ντενισα μιλφ, απλο (εδω ηταν ενας αλβανος μολις την ειδε αρχισε να βριζει και να φωναζει γιατι περιμενε τοση ωρα γιαυτο το μπαζο λεει :grin:)
3β καστανοξανθη με ωραιο σωμα και προστυχο βλεμμα, απλο

Ειναι και αλλα που μπηκα που δεν μ ερχονται τωρα σορρυ παιδες  :- Παντως δεν ειχαν τιποτα τ αξιολογο ετσι κι αλλιως  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εχω καιρο να πετυχω καποια ρε γαμωτο  :-  θα τεσταρω λιαν συντομως και θα επιστρεψω με κριτικες  :sunglasses:

Οπως υποσχεθηκα, τσαρκα στη βραδυνη βαρδια προς αναζητηση γαζελων. Πετυχα 4 μαυρακια σε 3 σπιτια:

Περδικκα 3 αριστερο: Νανσυ ψηλη γαζελα και Σονια γαζελα με περισσοτερα πιασιματα. Τα καλυτερα μαυρακια που πετυχα απο θεμα εμφανισης. Αν και η Σονια ηταν εμφανισιακα πιο πολυ του γουστου μου, δοκιμασα τη Νανσυ, κομοδινακι ως αναμενοταν  :grin:

Ιασωνος 31 hostel: Μια γαζελα που μεταλασσεται σε Μαικλ Τζακσον, περιεργη μουτσουνα.

Ιασωνος 31 υπογειο: Παχουλο μαυρακι, απο πλευρας διαθεσης παιζει να ταν το καλυτερο απο τα 4.

Μιας και τωρα ξεκινησε η βαρδια ελπιζω να βοηθησει η ενημερωση μου τους συναδερφους γαζελολατρες.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λοιπον, ας γραψω ...
Ωραίος !!!

:rockon:

:2funny:

Φανούρη η φωτό τα σπάει.  :2funny:
Από τις διαφορετικές παντόφλες ή από τα πόδια που φαίνονται ;

Τα δάχτυλα των ποδιών δικά σου είναι?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε συ;
Τι ρωτάς τώρα;
Ειλικρινά δεν μου αρέσει αυτό που ρωτάς...  :think:
Θα προτιμούσα να έγραφες "ισοδύναμες" ενημερώσεις ...  

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
149
Πόντοι
6
Καταδρομικη βραδυνη ενημερωση σε φυλης(αρκετα κλειστα)- μεταξουργειο
1.Πιπινου 65β>μια μελαχροινη με κοντο μαλλι μελαχροινη ουτε για 5ε δεν ηταν.
2.Φυλης 59>κατω μονο ανοιχτο.Ειχε την γνωστη ουγγαρεζα ωραια προσχαρη ωραιο κωλο και γενικα ωραια εμφανιση.
3.Φυλης 84α>Σονια η γνωστη απο κριτικες με εντονο σαλοναρισμα και πολυ μπλα μπλα.
4.Φυλης 136>Μια ξανθια αστα να πανε ουτε για 2ε.
5.Φωκαιας 25α>Η γνωστη αννα.Ξανθια αρκετα γεματη σε κιλα προσπαθουσε με αγκαλιες κτλ να κρατησει οποιον εμπαινε.
6.Φωκαιας 25β>Μια ψηλη μελαχροινη καλη εμφανιση σε γενικες γραμμες αλλα οχι τιποτα το απιστευτο.
7.Φωκαιας 27α υπογα>Ξανθια ωραια ματια καλη πισω κινηση αλλα ουτε αυτη κατι το ιδιαιτερο.
8.Φωκαιας 27α πανω>2 κοπελες ξανθουλες μετριες για μενα.
9.Φωκαίας 27Β>Μελαχροινη κοντουλα με ενισχυμενο στηθος,μπιμπελο κατα την τσατσα ομως τιποτα το αξιολογο.
10.Φυλης 65β>2 κοπελες μελαχροινες η μια κατι ελεγε.Δεν καθισα να τις δω και πολυ.
11.Φυλης 84β>Λαουρα ψηλη μελαχροινη με ωραιο κωλο
12.Φυλης 86α>Μελαχροινη κοντουλα με ωραιο στηθος πολυ μετρια ομως για εικοσαρικο.
13.Φυλης 109α>Ξανθουλα γλυκο εμφανισημο αλλα με υφος ξεπετας.
14.Διδυμου 18α>Αλιονα το γνωστο μιλφ κουρασμενο αρκετα.
15.Κολωνου 30α>Η μιλφ Αννα με ασπρα εσωρουχα.
16.Κολωνου 32β>Αντριαννα και καρινα καλα κ τα δυο με πολυ παιχνιδι στο σαλονι στα 15ε.
17.Κολωνου 32α κ λεωνιδου>Ψηλη μελαχροινη αδυνατη χαμογελαστη ισως να αξιζει.
18.Κολωνου 30β>Ψηλη μελαχροινη λιγο ψινη βεβαια μετρια γενικα.
19.Ιασωνος 1α>Αλεξια η γνωστη σαν κλαμμενο μουνι ηταν σε σχεση με την προηγουμενη φορα που την ειδα.
20.Ιασωνος 20α>Ελενη ξανθια γεματουλα ελληνιδα η γνωστη.
21.Ιασωνος 19α κατω>Βουλγαρα ψηλη μελαχροινη που επαιζε παλια στο 46β.Αδυνατισμενη με κωλο.
22.Περδικα 3 δεξι>Η γνωστη ξανθια ντενισσα που ειναι μονιμα εκει.
23.Περδικα 3 αριστερο>2 μαυρες οπως ειπε και ενας παραπανω μετρια πραγματα.
24.Λεωνιδου 28 κατω>Νικολ το νηπιαγωγειοκοριτσο...αθωα και μικρη που δεν πειθει οτι ειναι σε αυτη τη δουλεια.
25.Λεωνιδου 28 πανω>Ψηλη μελαχροινη μπαζο.

Συμπερασμα...πολυ σαβουρα η φυλης πολλα κλειστα και επισης πολλα κλειστα και στο μεταξι.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μάγκες αυτή η ουγγαρέζα στο 59 κάτω λέει τίποτα ; απο εμφάνιση πάντως είναι σούπερ !

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

Picker  εισαι καθηγητης  Aνωτερας Μπουρδελιακής ..........Πολλύ σωστο αυτο με τις καλτσες ......Πεστε με μαλακα αλλα εγω  συν τισ αλλοις ( σεντονι,χαρτι κουζινας, antibactrer, )κουβαλαω και πανοφλες λαστιχιενιες ( τις παλιες κλασικες που φοραγανε οι πατεραδες μας ) μαζι μου ............

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Καλημερα σε ολους.Φιλε Φανουρη,ειναι πλεονασμος να σου αποδωσω κι εγω τα ευσημα..τοσο εσυ οσο και καποιοι αλλοι αφηγητες-λογιοι πορνοπεριηγητες [professorx,n smyrni,bakalis,πυραυλος,κ.α που ξεχνω κι ας με συγχωρεσουν] εχετε ξεφυγει απ αυτο που λεμε απλη ενημερωση.Χθες μεσημερακι λοιπον,ετιμηθη η Βικτωρια στο Διδ20.Ακριβως οπως την περιγραφεις,ενω ειχε σκουλαρικακι σε μυτη και γλωσσα.Μεσα μονο απλο δεν ειναι το προγραμμα της εν λογω αρτιστας,αφου επιδοθει σε βαθεια υγρη και μανιωδη πιπα,ανευ περικαυλιδος και μετα απο ολιγολεπτη μαχη οπου εζησε και τιμησε καθε της στιγμη με τρομερη ενταση σε σταση 4χ4 [εννοειται αυτη τη φορα με προφυλαξη],ακολουθησε ανακουφιστικο αδειασμα στο στομα της,απ οπου ο γρυλος βγηκε στεγνος...αξιζει να την τιμησεις..τα σεβη μου.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε πολυ συχνα εχουν 2 ιδεες στην οψη αλλα με διαφορετικο νουμερο :S
και καμια φορα δυο δεξιες ή δυο αριστερες :S

:2funny:

Στην περίπτωσή μου ήταν δύο παντόφλες διαφορετικού σχεδιασμού αλλά και μεγέθους :2funny: :2funny: :2funny:
Τουλάχιστον ήταν δεξιά και αριστερή και φαίνονταν καθαρές...

:grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Tύπε αυτό είναι πολύ χειρότερο. Αν είναι βρώμικα κάτω (σκέψου χύσια κτλ.) τα σκουπίζεις με τις κάλτσες σου και μετά λερώνεις και το εσωτερικό των παπουτσιών σου, το οποίο δεν πλένεται καθόλου εύκολα.

Γι' αυτό στο μπουρδέλο βγάζουμε πάντα τις κάλτσες και πατάμε κάτω ξυπόλητοι. Μετά ξαναβάζουμε τις κάλτσες μας και έτσι προστατεύουμε τα παπούτσια μας από τη βρώμα.   :sunglasses:
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι  :think:

nikolas_gi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:dancing: :dancing:
[size=11pt]Μεσημεριανή επίσκεψη σε σπιτάκια του Μεταξουργείου...[/size]

..
Διδύμου 20: Η ευγενική νέα διοπτροφόρος υπηρεσία με τα μαύρα κοντά μαλλιά μου είπε ότι δουλεύει η Βικτώρια.
Ψηλή, με ξανθό καρέ μαλλί, χαμογελαστό γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, κωλάρα.
Σε απλό πρόγραμμα χωρίς φιλιά, αλλά με γλείψιμο στο σώμα και στο λαιμό.

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Respect!!!Πολύ καλή αναζήτηση και περιγραφή!Εχεις σκεφτεί να κανεις αφιέρωμα στις παντόφλες??

Durocell

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

add

γνωριζει καποιος που δουλευει?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:dancing: :dancing:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Respect!!!Πολύ καλή αναζήτηση και περιγραφή!Εχεις σκεφτεί να κανεις αφιέρωμα στις παντόφλες??
Ρε φίλε μην κάνεις παράθεση,όλο το ποστ.....500 φορές το έχουμε πει!!! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλά, εσύ το παράκανες. Η βρώμα στο μπουρδέλο είναι και λίγο καλτ ρε φίλε. Εγώ γουστάρω Μετάξι, να πατάω κάτω ξυπόλητος και να πλένω το στόμα μου με σαπουνάδα στο νιπτήρα - πάντα φιλάω ή γλύφω πατούσες - και μετά να έρχομαι σπίτι, να κάνω μπάνιο και όλα τα ρούχα μου στα λερωμένα. Αυτό είναι σεξ σε μπουρδέλο!  :rockon:

οχι ρε φιλε τι ξυπολητος στο μπουρδελο ;; μη τρελαθουμε κιολας, με το που κατεβω απο το κρεβατι κατευθειαν τα ποδια στα παπουτσια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom