Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (27 μέλη και 276 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για κάνε τον κασκαντέρ και πες μας.... Πάντως εχθές είχα πάρει πριν την Χριστίνα,την Άννα/Φυλής 74 & την Αλεξάνδρα/Φυλής 65...χωρίς πρόβλημα! Να πω ότι όπως πάντα είχα κάνει ντους και ήμουν ξυρισμένος (ταπάνταολα)...............δεν ξέρω τι παίχτηκε.............. :think:
δεν νομιζω να σε κατηγορησε κανεις.
το θεμα αφορα καθαρα την κοπελα.
απλα πολλες κοπελες με καποιους πελατες δεν εχουν χημεια. π.χ. η ρωξανη απο φ19 ενω την εκραζαν ολοι εγω περναγα παρα πολυ καλα..
μακαρι να ισχυει αυτο γιατι θελω να την παρω!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν νομιζω να σε κατηγορησε κανεις.
το θεμα αφορα καθαρα την κοπελα.
απλα πολλες κοπελες με καποιους πελατες δεν εχουν χημεια. π.χ. η ρωξανη απο φ19 ενω την εκραζαν ολοι εγω περναγα παρα πολυ καλα..
μακαρι να ισχυει αυτο γιατι θελω να την παρω!!
Δεν είπα ότι με κατηγόρησε κάποιος,απλά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με την κυρία...............  :s&m_1:

mourdarisxxx

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη τη στιγμη στο φυλης 66α ειναι η ντενισα, ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτο τον καιρο φυλης σε εμφανιση.. ψηλη με σωμα στριπτιζεζ, ξανθα μαλλια και ομορφο προσωπο.. γινοταν λαικο προσκυνημα, γεματα δωματια κ κοσμος στο σαλονι να περιμενει

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Επιστροφή Βαλέριας από Διδύμου και Αγκύρας...
Ακολουθησε κατάθεση, πολύ καλή...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
το ξέρω...απλό ανακοινώνεται αλλά μέσα μπορεί να εξελιχτεί απο άκα μέχρι και κώλο  ;) ;) ;)
Το τελευταίο αποκούμπι των κασκαντέρ (που γουστάρουν ακάποτα κτλ) της Φυλής είναι η Αννούλα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επιστροφή Βαλέριας από Διδύμου και Αγκύρας...
Ακολουθησε κατάθεση, πολύ καλή...
Αυτα τα ποστ τα βρισκω παρα πολυ χρησιμα και παντοτε μ ενθουσιαζουν
Τωρα στη διδυμου
16α σονια/ευα ,η κατσαρομαλλα μλφ
18 υπογειο τζουλια,προφανως η ξανθια mlf από αλκαμενους 117.,και εδώ το στιλπνο και λειο κορμι αρχιζει να παρουσιαζει σοβαρες ρωγμες
18 ισογειο αλιονα
20 βαλερια
Φωκαιας
19 αννα ,η γλυκια θεσσαλονικια του gameover προφανως
27 αναστασια και γκαμπριελα.Την αναστασια την εχω παρει με πολύ θετικες εντυπωσεις,σημερα όμως ευκολα θα εμπαινα για τη γκαμπριελα.Τελικα επειδη η αναστασια ηρθε πρωτη προς το μερος μου αρκετα θερμα προτιμησα τελικα να μη παρω τη γκαμπριελα,θα φαινοταν καπως ασχημα
Καταθεση τελικα διδυμου 20 στη βαλερια μετα το ποστ του quasimodo(διαβασα το ποστ σου στο ρομαντισμος και μπουρδελα,ευχομαι τα καλυτερα με τη κοπελα που εγραψες..) με πολύ θετικες εντυπωσεις και χαρουμενος για πολλους λογους.Παρολο που χτες ειχα καταθεσει στη τανια από φυλης 69 και ανεβηκα φυλης με το ποδηλατο μεσα στο μεσημερι εν τουτοις τα πολύ καλα προκαταρκτικα της ειχαν εντυπωσιακα αποτελεσματα,τοσο που ευκολα θα μπορουσα να τελειωσω πολύ γρηγορα.Τελικα μετα από τεραστιες προσπαθειες μπορεσα να τη χορτασω αρκετα και για χρονο αρκετα ικανοποιητικο για μενα
Y.Γ 1 Χτες ειχα δει τη τζουλιανα/τζανα του piatsa στο 65 πανω,πολυ καλο εμφανισιακα αλλα δε ξερω αν βελτιωθηκε
Υ.Γ 2 Τελικα το καλοκαιρι αποδεικνυεται οτι οι οικοι ανοχης θα πρεπει να διαθετουν και μια μινι ντουζιερα στα δωματια..παντως εχω παντα στη τσαντα μου πετσετα ενω ειπα και στην υπηρεσια να μου δωσει πεντε λεπτα χρονο για να φρεσκαριστω :)

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το τελευταίο αποκούμπι των κασκαντέρ (που γουστάρουν ακάποτα κτλ) της Φυλής είναι η Αννούλα...

Mε την Άννα έχω πάει κι εγώ. Ευτυχώς σκέφτηκα με το πάνω κεφάλι όταν με ρώτησε αν ήθελα ακάποτο. Κρίμα που ριψοκινδυνεύει γιατί είναι πολύ συμπαθητικό κορίτσι.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Παιδια το Προυσσης εδω και 3 βδομαδες το απογευμα ειναι κλειστο (δεν ξερω για το πρωι), ξερει κανεις γιατι; Βασικα για την Αλικη με ενδιαφερει που δουλευε εκει, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου τωρα;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τελικα ακομα ειναι κλειστα τα σπιτακια μετα της 23:30?????

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Για μετάξι υπάρχει εμπάργκο στις ενημερώσεις?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συμφωνώ στο να πάει η τιμή στην Φυλής στα 15 και να μείνουν οι υπηρεσίες και ο χρόνος αναλλοίωτα.Δεν συμφωνώ με την άποψη σου οτι στο Μετάξι υπάρχουν πολλοί Έλληνες και οτι η Φυλής πεθαίνει.Την απώλεια σε κόσμο η Φυλής την αναπληρώνει απο την τιμή που είναι 20 ευρώ και προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες και χρόνο απο Μεταξουργείο.Στο Μεταξουργείο η τιμή είναι φθηνή γιατί τα αφεντικά στοχεύουν σε διαφορετικό target group που είναι οι οικονομικοι μετανάστες και τους Έλληνες κατα κύριο λόγω τους έχουν γραμμένους στα παλιότερα των υποδημάτων τους.Στο Μεταξουργείο τις περισσότερες φορές στα 10 ευρώ που πλήρωσα πήρα υπηρεσίες τυποποιημένες 7-8 λεπτών με τις τσατσάδες να φωνάζουν την κοπέλα η να χτυπάνε πόρτα.Απαράδεκτα πράγματα δηλαδή.Για αυτο πιστεύω οτι η Φυλής θα πρέπει πάντα να είναι ακριβότερη απο Μετάξι και τα 15 ευρώ είναι καλή τιμή για αρχή.

Μετα απο αρκετο καιρο κατεβηκα σημερα Φυλης + πραγματικα απογοητευτηκα.
Οι πιο πολλες κοπελες κατω του μετριου. :S
Νομιζω οτι η διπλασια τιμη σε σχεση με το Μεταξι δεν δικαιολογειται,γιατι οι υπηρεσιες ειναι σχεδον ιδιου επιπεδου !
Απο θεμα καθαριοτητας ειναι σαφως καλυτερα.
Απο θεμα ασφαλειας νομιζω οτι η κατασταση στο Μεταξι εχει βελτιωθει αρκετα,
με την παρουσια αστυνομιας σε πολλα σημεια (ισως λογω τουριστικης περιοδου).
Η δικη μου ζυγαρια γερνει προς Μεταξι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Mε την Άννα έχω πάει κι εγώ. Ευτυχώς σκέφτηκα με το πάνω κεφάλι όταν με ρώτησε αν ήθελα ακάποτο. Κρίμα που ριψοκινδυνεύει γιατί είναι πολύ συμπαθητικό κορίτσι.
Κάλά έκανες,κ εγώ το ίδιο έκανα...Ευτυχώς...

Η κοπέλλα όμως είναι πάρα πολύ επικίνδυνη...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αν λεμε την αννα τη νταρτνανα ρωσσιδα του οροφου, εκει που την πηδαγα στα 4 σα να πηρε το ματι μου κατι σαν σπυρακια/ σημαδια στην περιοχη του μουνιου... διαβαζα και για τα κονδυλωματα τοτε και τα επαιξα... δεν ειμαι καθολου σιγουρος βεβαια αν ειναι κατι υποπτο.. αν επαιζε οντως κατι και κολησα ποσο καιρο μετα θα το παρατηρησω??? αυτα κολανε και με προφ ετσι?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
αν λεμε την αννα τη νταρτνανα ρωσσιδα του οροφου, εκει που την πηδαγα στα 4 σα να πηρε το ματι μου κατι σαν σπυρακια/ σημαδια στην περιοχη του μουνιου... διαβαζα και για τα κονδυλωματα τοτε και τα επαιξα... δεν ειμαι καθολου σιγουρος βεβαια αν ειναι κατι υποπτο.. αν επαιζε οντως κατι και κολησα ποσο καιρο μετα θα το παρατηρησω??? αυτα κολανε και με προφ ετσι?
Άλλη λέμε φίλε η οποία είναι το αντίθετο της νταρντάνας...

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα τωρα 17.25 ειναι ανοικτα ? φ-λ-δ-α- ..περιξ !!!

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε αλανια ξερετε αν ειναι στο ποστο της ι καβλοβικτωρια αλκιβιαδου γ αξιζει επισκεψη εχω ακουσει ωραια πραγματακια...............χυσιμο στη μαπα και τετοια ?

prague5

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάλά έκανες,κ εγώ το ίδιο έκανα...Ευτυχώς...

Η κοπέλλα όμως είναι πάρα πολύ επικίνδυνη...

κρίμα γιατί είναι πολύ γλυκιά και συμπαθητική

να προσεχετε και το προφυλακτικο πως το βαζει γιατι εμένα μου ψιλοέφυγε !

για την αννα Θ λέμε πάντα έτσι;;;

nisv17

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια το Προυσσης εδω και 3 βδομαδες το απογευμα ειναι κλειστο (δεν ξερω για το πρωι), ξερει κανεις γιατι; Βασικα για την Αλικη με ενδιαφερει που δουλευε εκει, ξερει κανεις αν δουλευει καπου αλλου τωρα;
και εγω εψαχνα την Αλικη
την βρηκα στην Παρασίου 36, παραλληλη με την Προυσσης
3 στενα πιο μακρια με κατευθυνση προς την πλατεια Αττικης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom