Επιστροφή Βαλέριας από Διδύμου και Αγκύρας...
Ακολουθησε κατάθεση, πολύ καλή...
Αυτα τα ποστ τα βρισκω παρα πολυ χρησιμα και παντοτε μ ενθουσιαζουν
Τωρα στη διδυμου
16α σονια/ευα ,η κατσαρομαλλα μλφ
18 υπογειο τζουλια,προφανως η ξανθια mlf από αλκαμενους 117.,και εδώ το στιλπνο και λειο κορμι αρχιζει να παρουσιαζει σοβαρες ρωγμες
18 ισογειο αλιονα
20 βαλερια
Φωκαιας
19 αννα ,η γλυκια θεσσαλονικια του gameover προφανως
27 αναστασια και γκαμπριελα.Την αναστασια την εχω παρει με πολύ θετικες εντυπωσεις,σημερα όμως ευκολα θα εμπαινα για τη γκαμπριελα.Τελικα επειδη η αναστασια ηρθε πρωτη προς το μερος μου αρκετα θερμα προτιμησα τελικα να μη παρω τη γκαμπριελα,θα φαινοταν καπως ασχημα
Καταθεση τελικα διδυμου 20 στη βαλερια μετα το ποστ του quasimodo(
διαβασα το ποστ σου στο ρομαντισμος και μπουρδελα,ευχομαι τα καλυτερα με τη κοπελα που εγραψες..) με πολύ θετικες εντυπωσεις και χαρουμενος για πολλους λογους.Παρολο που χτες ειχα καταθεσει στη τανια από φυλης 69 και ανεβηκα φυλης με το ποδηλατο μεσα στο μεσημερι εν τουτοις τα πολύ καλα προκαταρκτικα της ειχαν εντυπωσιακα αποτελεσματα,τοσο που ευκολα θα μπορουσα να τελειωσω πολύ γρηγορα.Τελικα μετα από τεραστιες προσπαθειες μπορεσα να τη χορτασω αρκετα και για χρονο αρκετα ικανοποιητικο για μενα
Y.Γ 1 Χτες ειχα δει τη τζουλιανα/τζανα του piatsa στο 65 πανω,πολυ καλο εμφανισιακα αλλα δε ξερω αν βελτιωθηκε
Υ.Γ 2 Τελικα το καλοκαιρι αποδεικνυεται οτι οι οικοι ανοχης θα πρεπει να διαθετουν και μια μινι ντουζιερα στα δωματια..παντως εχω παντα στη τσαντα μου πετσετα ενω ειπα και στην υπηρεσια να μου δωσει πεντε λεπτα χρονο για να φρεσκαριστω