το οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα το αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο καθε μερα που περναει....
Αυτό ξαναπέστο δυο φορές! Πάντως δεν είδα να ανέβασες κριτική για το Φ74 χθες
το οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα το αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο καθε μερα που περναει....
Αναδρομική μελέτη,η πρώτη που βγάζει με λέξεις κλειδί thrombosis aids.
Ο θανατός της οφείλεται απ'ότι διάβασα σε πνευμονική εμβολή(λόγω της θρόμβωσης) κι όχι πνευμονικό οίδημα.Είναι διαφορετικά πράγματα.
τυπε ρεσιταλ ατυχιας μιλαμεσχετικά με το θέμα τον τελευταίων ημερών...
μίας και λόγο δουλέιας δεν το παρακολουθησα το θέμα...
σήμερα έκανα τσάρκα και είναι σίγουρο ότι είναι η Νατάσσα .
μου το επιβεβαίωσε η Αννα η πολώνέζα απο Φωκαίας 27α και η Λαρίσα απο Φυλής 71β , μάλιστα η Λαρίσα μου έιπε και λετπομέριες....
άτυχος συναγωνιστής καθος γαμούσε την Νατάσσα του έσοασε η καπότα , δεν το πήρε έιδηση παρα μόνο όταν πια έιχε τελειωσει....
θορυβημένος πήγε για εξετάσεις όπου βγήκαν θετικές....πήγε στην Νατάσσα της ζήτησε τα χαρτιά της του γιατρού , αυτή δεν έιχε ή δεν τα
έδειχνε και πήγε και έκανε καταγγελία....τα υπόλοιπα τα ξέρετε...
:S :Sσχετικά με το θέμα τον τελευταίων ημερών...
μίας και λόγο δουλέιας δεν το παρακολουθησα το θέμα...
σήμερα έκανα τσάρκα και είναι σίγουρο ότι είναι η Νατάσσα .
μου το επιβεβαίωσε η Αννα η πολώνέζα απο Φωκαίας 27α και η Λαρίσα απο Φυλής 71β , μάλιστα η Λαρίσα μου έιπε και λετπομέριες....
άτυχος συναγωνιστής καθος γαμούσε την Νατάσσα του έσοασε η καπότα , δεν το πήρε έιδηση παρα μόνο όταν πια έιχε τελειωσει....
θορυβημένος πήγε για εξετάσεις όπου βγήκαν θετικές....πήγε στην Νατάσσα της ζήτησε τα χαρτιά της του γιατρού , αυτή δεν έιχε ή δεν τα
δυσκολο ειναι αλλα δεν αποκλειεται.Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω ότι αυτός κόλλησε από μία και μόνο ελεύθερη επαφή. Στατιστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο, 1 στις 2.000! Για την καταγγελία το πιστεύω πάντως.
οσες γαμησες επαθαν ειτζ ρε τυπε?
Το AIDS κάνει και θρόμβωση και πολλά άλλα. Η Παπαγιαννίδου πέθανε από AIDS. Δυστυχώς είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της από το 2007. Μεγάλο το λάθος της.
Για την εμβολή έχεις δίκιο. Για την θρόμβωση πάντως, εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι την συσχέτιση με την καταστολή του ανοσοποιητικού. Δηλαδή το ανοσοποιητικό σου σε προστατεύει από τις θρομβώσεις; Η έρευνα που ποστάρισες δείχνει βαθμό συσχετίσεως μικρότερο του 30% στους ασθενείς που έχουν έιτζ και ανέπτυξαν θρόμβωση (και μάλιστα όχι σε θανατηφόρα μορφή όπως η Παπαγιαννίδου).
Επί της ουσίας, δεν υπάρχει ασθένεια που να συνδέεται άμεσα με το έιτζ. Κάποτε μιλούσαν για συγκεκριμένη μορφή πνευμονίας και για το σάρκωμα Καρποζί, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι οφείλονται σε συγκεκριμένους ιούς, άσχετους με τον ΈιτςΑιΒι. Μπορείς να πεθάνεις από οποιαδήποτε ευκαιριακή λοίμωξη, αλλά αυτό ίσως και να συνέβαινε και σε περίπτωση που δεν είχες έιτζ.
Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλος αριθμός περιπτώσεων, που οροθετικοί πέθαναν από ηπατικές επιπλοκές ενώ έπαιρναν την ενδεικνυόμενη αγωγή. Αλλά ωστόσο, κανείς δεν θα γράψει ότι η αντιρετροϊκή αγωγή σου σκοτώνει το συκώτι.
και πώς κόλλησε ο "άτυχος συναγωνιστής" ?μάλιστα η Λαρίσα μου έιπε και λετπομέριες....
Δημόσια διαπόμπευση και δημόσια υγεία
Ο e-lawyer γράφει δια τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της ιερόδουλης με HIV
εγώ δεν λέω άν είναι αλήθεια ή οχι....χλωμό το βλέπω να είναι αυτή η αλήθεια