Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (17 μέλη και 132 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλύτερα να μη προσεγγίσετε τη Φυλής μέχρι να ενημερώσω , άντρες της ασφάλειας , αστυφύλακες και γιατροί εισβάλλουν στα μπορντέλα.

Stay Tuned
Τι χαμός γίνεται ρε.........................τουλάχιστον είναι μια ευκαιρία να ξεσαβουρώσει και λίγο η πιάτσα.............. :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Παιδια η Ολγα απο το Τροφωνιου 13 κατω που ειναι το πρωι, αξιζει;

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Περιγραφή έχουμε; Γιατί εγώ θυμόμουν την Όλγα τη μεταμεσονύκτια. Δεν είναι η ίδια, ε;

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Περιγραφή έχουμε; Γιατί εγώ θυμόμουν την Όλγα τη μεταμεσονύκτια. Δεν είναι η ίδια, ε;

Δε την ξερω τη μεταμεσονυκτια. Η πρωινη ειναι γυρω στα 50 με καρε (απ'οτι θυμαμαι) μαλλια και σχετικα αδυνατη.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ξανθιά; Αν είναι η πρώην Ταμάρα του Σερβίων 26 (ψηλή, αδύνατη, ξανθιά) εγώ τη θεωρώ από τις καλές. Αν πρόκειται για άλλη δε γνωρίζω λεπτομέρειες.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Ξανθιά; Αν είναι η πρώην Ταμάρα του Σερβίων 26 (ψηλή, αδύνατη, ξανθιά) εγώ τη θεωρώ από τις καλές. Αν πρόκειται για άλλη δε γνωρίζω λεπτομέρειες.

Νομιζω ξανθια αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Σ'ευχαριστω φιλε θα παω αυριο να δω τι παιζει...

Επισκέπτης
Αλανια εχει κατεβι κανεισ προσ φυλησ;;;πωσ ειναι τα πραγματα;; :S

Επισκέπτης
Καταλαβα φιλε μου... >:(εχω σκοπο να παω σημερα αλλα δεν ξερω αν 8α γινει πουλενε κανα ντου παλυ.. :Sεπισησ η νικολετα στο φυλησ 66α ειναι απογευμα η βραδυ σημερα;;;mhpos jereis file moy;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδια η Ολγα απο το Τροφωνιου 13 κατω που ειναι το πρωι, αξιζει;
H Oλγα του Τροφωνιου 13 (ισογειο) ειναι η Ταμαρα που δουλευε στο Σερβιων 26.
Οπως ειπε και ο foot_employer ειναι αρκετα αξιολογη περιπτωση απο πλευρας υπηρεσιων.

Στο Τ13 οροφος εργαζεται μαι αλλη πρωην studio lady η gilf πλεον Χριστινα απο το Χαλκιδικης 83

Και τις δυο τις πετυχα το περασμενο Σαββατο μεταμεσονυχτα βαρδια σε τσαρκα με τον SPEED

Επισκέπτης
κοπλε φιλε οποτε και σημερα μετα τα μεσανυχτα 8α ειναι ;) :kissass:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Το οτι ανακοινώνουν οι τσατσάδες πλέον απλό πρόγραμμα δεν νομίζω να σταματήσει όσες τα είχαν στο πρόγραμμα τους παλιότερα να τα ζητάνε σαν εξτρά μέσα στο δωμάτιο.

Θα δείξει.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φανταστητε η αννα απο φωκαιας 25, η οποια κανει τα παντα ολα τι μπορει να κουβαλαει!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω ότι αυτός κόλλησε από μία και μόνο ελεύθερη επαφή. Στατιστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο, 1 στις 2.000! Για την καταγγελία το πιστεύω πάντως.
επειδη δεν καταλαβε οτι εσπασε το προφυλακτικο και συνεχισε την πατησε μαλλον οτυπος  λιγο πριν την εκσπερματωση και κατα την διαρκεια αυτης διαστελονται οι ποροι του δερματος με αποτελεσμα να εισχωρει ποιο ευκολα ο ιος(ή επισης να ειχε λυση στην συνεχεια του δρματος ή καποα αλλη δερματικη παθηση) .Υπαρχει παραδειγμα σε καποιο φορουμ που ειχα διαβασει οτι καποιου η γκομενα ειχε aids αλλα ποτε δεν τελιωνε μεσα της.Η γκομενα το ειχε κολησει απο 1 night stand οταν ειχε μαλωσει μαζι του.Ο τυπος δεν κολησε και ο γιατρος το απεδωσε μαλον σε αυτο...Ωρε καλα κανω εγω και βαζω διπλη σαμπρελα και παντα με octenicept (το ακριβηναν κ αυτο οι πουστηδες απο 3.2 σε 6,4 anyway..)και ας με ειρωνευονται...πριν καποια χρονια τα ειχα με μια πιτσιρικα σωστο τσουλακι ειχε βαλθει να ζηταει χωρις προφυλακτικο..τις λεω δεν φοβασαι μην κολησεις κατι δεν με νοιαζει σιγα λεει.Την εκοψα στα καπακια.Μαγκες αν θελεται να επιβιωσεται σε αυτο το σπορ να θεωρειται-συμπεριφερεστε με την πουτανα που πατε σαν να εχει aids και ας ειναι η καθαροτερη κ ας εχει χαρτια.Παντα με υγεια και προσοχη ακομα και στις γκομενες...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
H Oλγα του Τροφωνιου 13 (ισογειο) ειναι η Ταμαρα που δουλευε στο Σερβιων 26.
Οπως ειπε και ο foot_employer ειναι αρκετα αξιολογη περιπτωση απο πλευρας υπηρεσιων.

Στο Τ13 οροφος εργαζεται μαι αλλη πρωην studio lady η gilf πλεον Χριστινα απο το Χαλκιδικης 83

Και τις δυο τις πετυχα το περασμενο Σαββατο μεταμεσονυχτα βαρδια σε τσαρκα με τον SPEED

Κι εγώ επειδή ξέρω για μεταμεσονύκτια απόρησα αν είναι όντως η Ταμάρα ή όχι. Εκτός κι αν ο συνάδελφος εννοεί νωρίς το πρωί.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Κι εγώ επειδή ξέρω για μεταμεσονύκτια απόρησα αν είναι όντως η Ταμάρα ή όχι. Εκτός κι αν ο συνάδελφος εννοεί νωρίς το πρωί.

Οχι δεν εννοω νωρις το πρωι. Την πετυχα στις 1 το μεσημερι.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριοι, το AIDS μεταδίδεται από την τηλεόραση, από τα αποβράσματα τους πολιτικούς και από τα ερπετά τους λοιμωξειολόγους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom