Επισκέπτης
Γνωριζει κανενας ενα μιλφακι γυρω στα 35 στο Ιάσωνος 37Α, στο μεταξουργειο?μελαχρινο 1.65 και ωραιο σωμα?
Τι χαμός γίνεται ρε.........................τουλάχιστον είναι μια ευκαιρία να ξεσαβουρώσει και λίγο η πιάτσα..............Καλύτερα να μη προσεγγίσετε τη Φυλής μέχρι να ενημερώσω , άντρες της ασφάλειας , αστυφύλακες και γιατροί εισβάλλουν στα μπορντέλα.
Stay Tuned
Στον ισόγειο Οίκο της οδού Κωνσταντινουπόλεως βατέψαμε τη νεαρά Ντόρα και στην www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kwnstantinoupolews-166a/#jr_review_31323]κριτική[/url] σχολιάζουμε τη φρενίτιδα με τις αρρώστιες.
Περιγραφή έχουμε; Γιατί εγώ θυμόμουν την Όλγα τη μεταμεσονύκτια. Δεν είναι η ίδια, ε;
Ξανθιά; Αν είναι η πρώην Ταμάρα του Σερβίων 26 (ψηλή, αδύνατη, ξανθιά) εγώ τη θεωρώ από τις καλές. Αν πρόκειται για άλλη δε γνωρίζω λεπτομέρειες.
H Oλγα του Τροφωνιου 13 (ισογειο) ειναι η Ταμαρα που δουλευε στο Σερβιων 26.Παιδια η Ολγα απο το Τροφωνιου 13 κατω που ειναι το πρωι, αξιζει;
επειδη δεν καταλαβε οτι εσπασε το προφυλακτικο και συνεχισε την πατησε μαλλον οτυπος λιγο πριν την εκσπερματωση και κατα την διαρκεια αυτης διαστελονται οι ποροι του δερματος με αποτελεσμα να εισχωρει ποιο ευκολα ο ιος(ή επισης να ειχε λυση στην συνεχεια του δρματος ή καποα αλλη δερματικη παθηση) .Υπαρχει παραδειγμα σε καποιο φορουμ που ειχα διαβασει οτι καποιου η γκομενα ειχε aids αλλα ποτε δεν τελιωνε μεσα της.Η γκομενα το ειχε κολησει απο 1 night stand οταν ειχε μαλωσει μαζι του.Ο τυπος δεν κολησε και ο γιατρος το απεδωσε μαλον σε αυτο...Ωρε καλα κανω εγω και βαζω διπλη σαμπρελα και παντα με octenicept (το ακριβηναν κ αυτο οι πουστηδες απο 3.2 σε 6,4 anyway..)και ας με ειρωνευονται...πριν καποια χρονια τα ειχα με μια πιτσιρικα σωστο τσουλακι ειχε βαλθει να ζηταει χωρις προφυλακτικο..τις λεω δεν φοβασαι μην κολησεις κατι δεν με νοιαζει σιγα λεει.Την εκοψα στα καπακια.Μαγκες αν θελεται να επιβιωσεται σε αυτο το σπορ να θεωρειται-συμπεριφερεστε με την πουτανα που πατε σαν να εχει aids και ας ειναι η καθαροτερη κ ας εχει χαρτια.Παντα με υγεια και προσοχη ακομα και στις γκομενες...Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω ότι αυτός κόλλησε από μία και μόνο ελεύθερη επαφή. Στατιστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο, 1 στις 2.000! Για την καταγγελία το πιστεύω πάντως.
H Oλγα του Τροφωνιου 13 (ισογειο) ειναι η Ταμαρα που δουλευε στο Σερβιων 26.
Οπως ειπε και ο foot_employer ειναι αρκετα αξιολογη περιπτωση απο πλευρας υπηρεσιων.
Στο Τ13 οροφος εργαζεται μαι αλλη πρωην studio lady η gilf πλεον Χριστινα απο το Χαλκιδικης 83
Και τις δυο τις πετυχα το περασμενο Σαββατο μεταμεσονυχτα βαρδια σε τσαρκα με τον SPEED
Κι εγώ επειδή ξέρω για μεταμεσονύκτια απόρησα αν είναι όντως η Ταμάρα ή όχι. Εκτός κι αν ο συνάδελφος εννοεί νωρίς το πρωί.