Κύριοι, το AIDS μεταδίδεται από την τηλεόραση, από τα αποβράσματα τους πολιτικούς και από τα ερπετά τους λοιμωξειολόγους.
Υπονοεις κατι ?
Κύριοι, το AIDS μεταδίδεται από την τηλεόραση, από τα αποβράσματα τους πολιτικούς και από τα ερπετά τους λοιμωξειολόγους.
Ακριβως.Ειναι απεριγραπτα παρανοικα αυτα που διαδραματιζονται σ αυτο τον τοπο τις τελευταες 2 εβδομαδες..Χθες βραδυ,περπατησα τα δαρμενα στενακια της αμαρτιας και η μιζερια που αναβλυζε απο παντου,τρυπαγε το μυαλο..Αγκυρας 12α εμφανιζοταν η Ελενη.35αρα καλοστεκουμενη με εντονα χαρακτηριστικα προσωπου,μελαχροινη,με ωραιο στητο 2αρακι στηθος.Το πνευμα μου την ακολουθησε στο δωματιο και απο πισω ετρεξε το κορμι μου,αποζητωντας λυτρωτικη ανακουφιση μετα απ ολα αυτα που παρακολουθει.Πολυ ωραια συνεδρια,ακρως ζεστη κι εκρηκτικη.Προσοχη που βαζετε το μυαλο σας,κυριοι.Κύριοι, το AIDS μεταδίδεται από την τηλεόραση, από τα αποβράσματα τους πολιτικούς και από τα ερπετά τους λοιμωξειολόγους.
Ακριβως.Ειναι απεριγραπτα παρανοικα αυτα που διαδραματιζονται σ αυτο τον τοπο τις τελευταιες 2 εβδομαδες. [...] Προσοχη που βαζετε το μυαλο σας,κυριοι.
Παιδια Η ΓΙΑΝΝΑ που δουλεβει στο ισογειο φωκαιας και αχαρνων η ουκρανιδα που παιρνει τσιμπουκια ακαποτα χωρις να το ζητησεις καν ξερουμε κατι?
Ναι, αυτό σκέφτονται όλοι τώρα.Το αν θα χρειαστεί να περιμένουν στα δωμάτια.Κοίτα, με αυτά που προσφέρανε, μ'αυτές τις συνθήκες, ας κάτσουν τώρα να κοιτάζονται.Τραγική η κατάσταση σε Φυλής , Λιοσίων και Μετάξι. Ειδικά Φυλής και Λιοσίων μιλάμε για απίστευτη νέκρα! Τα σπιτάκια ήταν ανοιχτά αλλά κλαίγαν τη μοίρα τους. Σχεδόν παντού ανακοινωνόταν απλό πρόγραμμα. Υπήρξε και τυχαία συνάντηση με ΜΘ , ο οποίος μυούσε δύο νέους στην πιάτσα. Όποιος θέλει να κάνει τσάρκα και να μη χρειάζεται να περιμένει και να έχει και άνεση χρόνου στα δώμάτια , τώρα είναι οι μέρες. Όλα βαράνε μύγες κυριολεκτικά!
Ε πες το ρε παιδι μου, αυτο ηθελα για να σηκωθω απο την καρεκλα μου.Τραγική η κατάσταση σε Φυλής , Λιοσίων και Μετάξι. Ειδικά Φυλής και Λιοσίων μιλάμε για απίστευτη νέκρα! Τα σπιτάκια ήταν ανοιχτά αλλά κλαίγαν τη μοίρα τους. Σχεδόν παντού ανακοινωνόταν απλό πρόγραμμα. Υπήρξε και τυχαία συνάντηση με ΜΘ , ο οποίος μυούσε δύο νέους στην πιάτσα. Όποιος θέλει να κάνει τσάρκα και να μη χρειάζεται να περιμένει και να έχει και άνεση χρόνου στα δώμάτια , τώρα είναι οι μέρες. Όλα βαράνε μύγες κυριολεκτικά!
Εντυπωση μου εκανε οτι πλεον δεν ακους τη λεξη ακα και κωλο...
θα πεσουν και οι τιμεςΈτσι ρε πούστη. Μακάρι να συνεχιστεί. Επιτέλους δικαίωση!