Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (25 μέλη και 255 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως το γεγονός ότι τα σπίτια είναι παράνομα δε σημαίνει ότι δεν έχουν χαρτιά οι κοπέλες , γιατί χωρίς αυτά αν τις πιάσουν θα τις σκίσουν. Οι κοπέλες ανά τρίμηνο δίνουν τεστ. Συγκεκριμένα , επειδή για τη Νατάσα αναφέρθηεκ επίσημα εξάμηνο από τη δημόσια αρχή σημαίνει ότι το τεστ της ήταν αρνητικό το προηγούμενο τρίμηνο: Δηλαδή του Ιανουαρίου το τεστ θα της είχε βγει αρνητικό. Επειδή το επίσημο παράθυρο για HIV είναι τρεις μήνες (πρακτικά είναι 4 βδομάδες) δικαιούνται να πουν ότι από τέλος Οκτώβρη του '11 η κοπέλα δεν ήταν φορέας , οπότε να ελεγθούν μόνο όσοι πήγαν μαζί της μεταγενέστερα χωρίς προφυλακτικό. Αυτά λέει η επίσημη ανακοίνωση. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όσοι πήγαν μαζί της πριν τα Χριστούγεννα δεν κινδυνεούν ακόμα και αν τους έσπασε το πλαστικό.

Πολύ σημαντική η παρατήρησή σου. Για δείτε λίγο πώς παρουσίασε την είδηση ο ΑΝΤ1:

Συνελήφθη από την αστυνομία 22χρονη αλλοδαπή, Ρωσικής υπηκοότητας, για την οποία προέκυψε από εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν HIV οροθετική (φορέας του AIDS). Η 22χρονη εντοπίστηκε σε παράνομο οίκο ανοχής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η νεαρή αλλοδαπή αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και μεταφέρθηκε φρουρούμενη σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Στον οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, και είχε σφραγισθεί για τον ίδιο λόγο από τις Δημοτικές Αρχές, συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, μια 49χρονη αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για την παραβίαση της σφράγισης, καθώς και τη διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής έχει σφραγισθεί, ύστερα από ενέργειες των Αστυνομικών Αρχών, επτά φορές τα δυο τελευταία χρόνια.

Μήπως άραγε έπεσε καρφωτή από κάποιον που ήξερε?  

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Βόλτα στην 2η βάρδυα της Φυλής παρά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από το σοκαριστικό περιστατικό......παρέα μου και συνοδοιπόρος ο Στρατηλάτης ενώ στην πορεία προστέθηκαν ο xlexlekias και ο Akis30 όπου καταγράψαμε τα παρακάτω γεγονότα :grin:

Διδύμου 8Β Κάρμεν μέτριου αναστήματος καστανή μέτρια εμφανισιακά απλό πρόγραμμα

Διδύμου 16β Φωτεινή ευτραφής μιλφ με μπουτάρες βυζάρες απλό πρόγραμμα νομίζω :think:

Διδύμου 18 Αλιόνα το Ουκρανικό μίλφ

Διδύμου 20 Αλεξάνδρα μέτριου αναστήματος ξανθό μίλφ με ελεύθερο στοματικό

Άγκυρας 12Α Άννα Ρωσσίδα ψηλή μελαγχρινή αδύνατη σπασμένη στο σώμα με πλαστικά βυζιά προσέφερε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό τιμήθηκε από Στρατηλάτη

Άγκυρας 12Β Έλενα μελαγχρινό μίλφ με ελεύθερο στοματικό

Φωκαίας 17 Λόρυ τσιγγανοειδές με 3,5-4 φυσικά βυζιά απλό πρόγραμμα νομίζω

Φωκαίας 19 Τζουλιάνα μελαγχρινή αδύνατη με μικρά σχετικά βυζιά ντυμένη μέσα σε φιςνετ στα 20€

Φωκαίας 25Α Άννα σάντουιτς ξανθιά γεματούλα με μπουτάρες βυζάρες ελεύθερο στοματικό και τέλειωτικό με 20€

Φωκαίας 25Β Μόνικα νιάου απλό στα 20€

Φωκαίας 27 Καρίνα κοκκινομάλα μικρό στήθος ωραίος κώλος με καυλάντισε έντονα με τριψίματα και αγκαλιές ενώ απαξίωσε τον Στρατηλάτη :2funny: :2funny: απλό στα 20€

Φωκαίας 27Α Βικτώρια ξανθό πιππίνι με ωραία βυζιά όπου σε ερώτηση της τσατσάς αν θα περάσουμε ο Στρατηλάτης απάντησε δεν γαμάμε κοπέλες φίλων :2funny: :2funny: ελεύθερο στοματικό στα 20€

Φωκαίας 27Β Έλενα ξανθιά μίλφ κοντή με σχετικά μεγάλα βυζιά αδιάφορη για τα γούστα μου στα 20€
[size=18pt]
Φωκαίας 22 σφραγισμένη η πόρτα της κύριας εισόδου
[/size]

Φυλής 74 δεξιά Μίκη ξανθό πιπίνι με καρέ μαλλί ακάποτο και κώλο στα 20€

Φυλής 74 αριστερά Τζούλι μελαγχρινό αδύαντο πιπίνι μέτριου αναστήματος απλό στα 20€

Φυλής 59 ισόγειο 2 κοπέλες Ουγγαρέζες όπως μας είπε ο τσάτσος αλλά έμοιαζαν με Βλαχο-Ρουμάνες η αδύνατη ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους και η μελαγχρινή γεματούλα με βυζάρες αμφόετερες απλό πρόγραμμα στα 20€

Φυλής 59 όροφος Άντα αδύνατο μελαγχρινό πιπίνι μετρίου αναστήματος δεν θυμάμαι πρόγραμμα

Φυλής 80 2 κοπέλες μια μελαχρινή αδύνατη μετρίου αναστήματος με μικρά βυζιά και συντροφιά της σχετικά ψηλή μελαγχρινή με ξανθές ανταυγιες και ωραία βυζιά αμφόετερες απλό στα 20€

Φυλής 65Α Μπάρμπορα ιχααααααααα αδύνατη με ωραίο βυζί και καινούργιο λουκ στο μαλλί τα είχε βάψει σε απόχρωση καρροτί απλό στα 20€

Φυλής 65Β Τζούλια ξανθιά μέτριου αναστήματος με μικρά βυζιά ελεύθερο στοματικό

Φυλής 69Α Χριστίνα Καζακστανή απλό στα 20€

Φυλής 69Β Άννα καστανή αδύνατη μετρίου αναστήματος απλό στα 20€

Φυλής 71 όροφος Σάντρα μελαγχρινή πλέον έχει προσθέσει και ξανθές ανταυγιες στο μαλλί απλό στα 20€ είχαμε καυλάντισμα από την τσατσά προς τον Στρατηλάτη και τούμπαλιν όπου έγινε η πρόταση να δοκιμασθεί η τσατσά :o

Φυλής 71 ισόγειο Τζουλιάνα ξανθό πιπίνι με μικρά βυζιά αδύνατο επέστρεψε από τις διακοπές της λαοθάλλασα όλα τα δωμάτια γεμάτα αλλά μας καυλάντισε προσφέρει τελειωτικό στο στήθος

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:)

Φυλής 28 Απριλίου 2012 στις 12.30'
...

Διορθώσεις

Φυλής 67
ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ
Λαρίσα με συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό σωματότυπο και μάλλον μέτρια στο ύψος. Ο Hardcoras μου είπε ότι αξίζει. Δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω γιατί είναι έμπειρος αλλά η κοπέλα δεν είναι του γούστου μου

ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11
Κάρλα ξανθο-ξεθωριασμένη σε προ-ώριμη ηλικιακή πορεία, με κατασταλαγμένη πορνο-ιδεολογία, μέτρια στο ύψος, μάλλον λεπτή με αδιάφορα βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά, αν και γράφτηκε πολύ στο ανάλογο forum, αν σας θυμίζουν κάτι οι φωτογραφίες, κι έχετε πάει πρόσφατα,ειδικά για γλυφομούνια και ακάποτα, για κάντε καμμιά εξετασούλα να είστε σίγουροι.

Συνημμένα

• Φωκ.22 πάνω δεξιά.jpg
    Φωκ.22 πάνω δεξιά.jpg
    121,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Natassa (Tatiana).jpg
    Natassa (Tatiana).jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 24

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικα να ρωτησω κατι??? επειδη δεν την θυμαμαι καλα...

κατι μου θυμιζει... μηπως εχει καμια σχεση με το χριστινακι που ειχε την αγαθουπολεως

και μετα δουλευε στο διδυμου 8 πανω?  :headbang: :headbang:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ακούστηκε κάτι για αυτά που λες.Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ακούστηκε κάτι για αυτά που λες.Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Δεν ξερω ρε φιλε... επειδη αυτες αλλαζουν ονοματα σαν τα πουκαμισα
και επειδη μου φαινεται γνωστη ρωσοφατσα. Και επειδη την ειχα παρει την Χριστινα 2 φορες
αλλα νομιζω δεν πρεπει να εχω γραψει κριτικες για αυτην.

Αυτη που λεω ηταν μετριου αναστηματος ετσι ξανθια και δουλευε αρχικΑ αγαθουπολεως και μετα διδυμου στο πανω. (2010-11)

Η Βανεσσα τι απεγινε ρε παιδια? κατι ακουστηκε και για αυτην  :think: ενας μπηκε και ελεγε οτι εχει ειτζ τελικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ξερω ρε φιλε... επειδη αυτες αλλαζουν ονοματα σαν τα πουκαμισα
και επειδη μου φαινεται γνωστη ρωσοφατσα. Και επειδη την ειχα παρει την Χριστινα 2 φορες
αλλα νομιζω δεν πρεπει να εχω γραψει κριτικες για αυτην.

Αυτη που λεω ηταν μετριου αναστηματος ετσι ξανθια και δουλευε αρχικΑ αγαθουπολεως και μετα διδυμου στο πανω. (2010-11)

Η Βανεσσα τι απεγινε ρε παιδια? κατι ακουστηκε και για αυτην  :think: ενας μπηκε και ελεγε οτι εχει ειτζ τελικα
οσες γαμησες επαθαν ειτζ ρε τυπε?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Χθες η Φυλής δεν είχε κόσμο. Υπήρξε συνάντηση με πολλούς μάχιμους συναγωνιστές. Υπό τη σκιά του άσχημου γεγονότος έγινε τσάρκα στη Φυλής στο τέλος της δεύτερης βάρδια καθώς και στην τρίτη. Ένα άσχημο συναίσθημε με κατελάμβανε κάθε φορά που περνούσαμε από τη σφραγισμένη εξόπορτα της Φωκ22. Ένας συναγωνιστής κατέθεσε στην τρίτη βάρδια στο Φ74 αριστερά , εκεί που δούλευε η Νατάσα , και μάλιστα πέρασε καλά όπως είπε γιατί η κοπέλα ήταν καλή. Τελικά όλα θα πάρουν γρήγορα τον παλιό τους ρυθμό όπως φαίνεται...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Χθες η Φυλής δεν είχε κόσμο. Υπήρξε συνάντηση με πολλούς μάχιμους συναγωνιστές. Υπό τη σκιά του άσχημου γεγονότος έγινε τσάρκα στη Φυλής στο τέλος της δεύτερης βάρδια καθώς και στην τρίτη. Ένα άσχημο συναίσθημε με κατελάμβανε κάθε φορά που περνούσαμε από τη σφραγισμένη εξόπορτα της Φωκ22. Ένας συναγωνιστής κατέθεσε στην τρίτη βάρδια στο Φ74 αριστερά , εκεί που δούλευε η Νατάσα , και μάλιστα πέρασε καλά όπως είπε γιατί η κοπέλα ήταν καλή. Τελικά όλα θα πάρουν γρήγορα τον παλιό τους ρυθμό όπως φαίνεται...
Εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως χθες το μεσημέρι στη Φυλής, έβλεπα και παιδάκια να μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα που δεν θα ήταν πάνω από 14-15 χρόνων.Μπορεί και μικρότερα! Ελπίζω να είναι ενημερωμένα για τις προφυλάξεις...δεν ξέρω...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ρε Boldermort μήπως έχεις έσυ τον ιό και κολλάς τα κορίτσια ; Έλεος πια , φτάνει με τον πανικό από αυτούς που δεν έχουν λόγο να φοβούνται.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως χθες το μεσημέρι στη Φυλής, έβλεπα και παιδάκια να μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα που δεν θα ήταν πάνω από 14-15 χρόνων.Μπορεί και μικρότερα! Ελπίζω να είναι ενημερωμένα για τις προφυλάξεις...δεν ξέρω...

Τα είδα κι εγώ το μεσημέρι , στο Φ59 κάτω μόλις τα είδε ο τσάτσος αγριεμένος τα πέταξε έξω λέγοντας "βγείτε έξω , θα μας πάει η αστυνομία χειροπόδαρα". Πάντως και στην ηλικία τους να θέλεις τόσο πολύ σεξ και να μην μπορείς να μπεις σε οίκο , είναι κι αυτό ένα πρόβλημα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εγώ τα πέτυχα (4-5 μαζί ήταν παρέα) στο Φ71. Απόρησα γιατί πάνε εκεί...Ήταν πολύ μικρά!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
βιάζονται να μεγαλώσουν...

Επισκέπτης
Πάντως έπεσε από κάπου κάρφωμα για τη συγκεκριμένη. Το ρεπορτάζ λέει ξεκάθαρα ότι η κοπέλα "αναζητήθηκε και εντοπίστηκε". Κάποιος που το ήξερε προφανώς.

Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεται ότι η Φυλής δεν είναι πιο ακίνδυνη από το Μετάξι. Ίσα-ίσα που εκεί οι περισσότερες αποφεύγουν τα ακάποτα γιατί φοβούνται.

Μην μπερδέυεστε λοιπόν από τους πολλούς ξένους που πάνε στο Μετάξι. Το θέμα είναι οι υπηρεσίες που προσφέρονται. Το γράφω και εδώ:

Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν οι ίδιοι οι οίκοι ανοχής και να σταματήσουν να προσφέρουν ακάποτα τσιμπούκια, ελεύθερα χυσίματα, κώλους κτλ. Πάνω από όλα, αυτά είναι επικίνδυνα για τις ίδιες τις ιερόδουλες. Πρέπει από εδώ και πέρα να υπάρξει από κάπου αυστηρός έλεγχος στις προσφερόμενες υπηρεσίες!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως έπεσε από κάπου κάρφωμα για τη συγκεκριμένη. Το ρεπορτάζ λέει ξεκάθαρα ότι η κοπέλα "αναζητήθηκε και εντοπίστηκε". Κάποιος που το ήξερε προφανώς.

Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεται ότι η Φυλής δεν είναι πιο ακίνδυνη από το Μετάξι. Ίσα-ίσα που εκεί οι περισσότερες αποφεύγουν τα ακάποτα γιατί φοβούνται.

Μην μπερδέυεστε λοιπόν από τους πολλούς ξένους που πάνε στο Μετάξι. Το θέμα είναι οι υπηρεσίες που προσφέρονται. Το γράφω και εδώ:

Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν οι ίδιοι οι οίκοι ανοχής και να σταματήσουν να προσφέρουν ακάποτα τσιμπούκια, ελεύθερα χυσίματα, κώλους κτλ. Πάνω από όλα, αυτά είναι επικίνδυνα για τις ίδιες τις ιερόδουλες. Πρέπει από εδώ και πέρα να υπάρξει από κάπου αυστηρός έλεγχος στις προσφερόμενες υπηρεσίες!

Φιλε ετσι κ πανε οι μικροβιολογοι στο μεταξι με αυτα που θα ανακαλυψουν θα μπορουν να κατασκευασουν νεα βιολογικα οπλα

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Οι οίκοι ανοχής (εκτός από  ένα στούντιο όπως λένε μερικοί φίλοι) στους οποίους εργαζόταν η "Νατάσσα" είναι οι:

Συνημμένα

• rosida1_473_355.JPG
    rosida1_473_355.JPG
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • natassa oikoi.jpg
    natassa oikoi.jpg
    126,5 KB · Εμφανίσεις: 68

Επισκέπτης
Οι οίκοι ανοχής (εκτός από  ένα στούντιο όπως λένε μερικοί φίλοι) στους οποίους εργαζόταν η "Νατάσσα" είναι οι:

παλι καλα που βκηκαν οι αχρηστοι δημοσιογραφισκοι του κωλου να ενημερωσουν με 2 μερες καθυστεριση αυτα που λεμε μπας και πειστούν οι εξυπνακιδες του ιντρενετ για την αυθεντθικοτητα των ενημερωσεων μας.... το οτι οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα το αντιλαμβανομαι ολο και περισσοτερο καθε μερα που περναει....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom