απογευματινη τσάρκα σημερα απο τα βρωμοπρεζομερη
και ειπα να ξαναπω στην μαρία την ρωσιδα( εκ καυκασιας) στο περδικα 3, αλλα δεν ηταμ και μαλλον ειναι μονο πρωι η μεσημερι
κατα την διαρκεια της τσαρκας οπως παντα μονος συνευησαν αρκετα ευτραπελα ,μικρης σημασιας αλλα αστεία
δεν εψαξα και πολλα σπιτια μιας και δεν βρηκα της μικρουλες που εψαχνα..
περδικα 3 λαβυρινθος, ρωσιδα μιλφ 40-45,αγνωστου ονόματος αλλα δεν φταιω εγω μαγκες, δεν το λενε οι τσατσαδες..
πέρδικα 3 στο μικρο σπιτι, περιεργη εμφανιση μιας ξανθιας που δεν μπορουσα να ξεχωρισω εαν ηταν πιτσιρικα η γρια ...
10 ευρω απλο, 15 με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο ( ο χριστος και η παναγια, ελυεθερο στο
μεταξουργειο )
εστριψα κατευθειαν αριστερα στην ιασωνος οπου τσέκαρα ιασωνος 46Β στον λαβυρυνθο, μικρη αλβανεζα η οποια φοραει μπαλαρινες και εχει ενα ηλιθιο υφος και καυλαντηζει με πελατες, θα την πετυχετε, 15 ευρω εχει,αλλα μαλλον μεσα δεν λεει
καστανομαλα με ωραιο κωλαρακι και ωραιο σωμα..
ιασωνος 46 α καστανοκοκκινομαλα μολδαβεζα με 15 ευρω.. μετρια εμφανισης..
ιασωνος 31 Β υπογειο.. Πιτσιρικα που τραβαγε τους πελατες να μπουν μεσα με το ζορι, φαντασου ποση αναδουλεια εχει πεσει
ειχε μαγκωσει εναν τον οποιο δεν αφηνε με τιποτα, συνεβη μια μαλακια εδω που θα αναφερω μετα.. 10 ευρω απλο πρόγραμμα
Ιασωνος 30Β γυφτορουμανακι ξεπετα ομορφης εμφανισης, αλλα ειχα γραψει και κριτικη παλια, 10 ευρω,αλλα δεν...
Συνέχισα σε αλλα δυο σπιτια στην ιασωνος οπου δεν ανεφεραν καν ονοματακι οποτε δεν εχει νοημα ρε παιδι μου να ανεφερω εμφανιση οταν δεν εχει καποιος το ονομα.. δεν φταιω εγω, αυτες δεν το λενε, και αν το πουν μπορει στο δωματιο να λενε αλλο..
εστριψα προς κωλονου,στο 30 πηγα, ειδα την Αννα μετα απο πολυ καιρο, αδυνατισμενη και βαμενη, εντυπωση μου εκανε το σωμα της, αψεγαδιαστο για την ηλικια της... αλλα δεν πηρα... ευτηχως /δυστηχως οπως το παρει κανεις..
και το σπιτη στο οποιο κατεθεσα τα χοντρα κωλονου 27Β,Ντανα εν ονοματι η κορασίδα, καστανομαλλα, ωραιο σωμα,αλλα μπηκα μονο επειδη ειχε ωραια ποδια και μου εκανε μια ωραια ποδομαλακια,κοιταζε λιγο περιεργα επειδη δεν το χε ξανακανει μαλλον, που να ξερουν τα πακια απο φετιχ..
αυτα, γενικα η ντανα που πηρα παιζει να ηταν και θυμα trafficking παραλιγο να βαλει τα κλάματα την ωρα που ημουν απο πανω της,ε και εκει ξενέρωσα ασχημα , παιχτην μου λιγο με τα ποδια σου της ειπα να τελειωνουμε.. εαν δεν γουσταρει και η κοπελα εγω αισθανομαι ανετα..
αυτα που λετε, ας παμε και στα αστεια της τσάρκας..
ευτράπελο 1
Οταν μπήκα στο περδικα 3, με ακολουθησε ενας τυπος φαλακρος, γυρω στα 27 με 30 και κοιταζε με μεγαλη περιέργια,εγω κυριος ουτε καν εδωσα σημασια, εκατσε διπλα μου ομως και με πλησιασε στο αυτι και ακολουθει η εξης συζήτηση
- Να σου πω ρε φιλε, γλυφωμουνι κανουν ?
Ε. Τι ενοεις?
- Ε γλυφωμουνι, να της γλειψω εγω
Ε.Δεν μου λες πρωτη φορα ερχεσαι?
-Οχι
Ε. δεν ξερω ρε φιλε δεν εχω κανει ποτε εδω περα,αν θες την γνωμη μου και γουσταρεις τετοια τραβα σε ενα στουντιο που ειναι ποιο καθαρα
- Τι ειναι το στούντιο?
Ε. Ετοιμος να του πετάξω μια μαλακια αλλα κρατηθηκα
Του λεω ειναι τα αναβαθμιζμενα μπουρδέλα αλλα σκας περισσοτερα..
Γενικα ηταν παλαβος, η γκει, δεν εξηγητε αλλιως.. Διοτη μου εκανε χειραψια ,δηθεν χαρηκα, του εκανα και εγω στο ακυρο, σε μια φαση γυρναει και μυριζει το χέρι
Την εκανα γιατι δεν αντεχα αλλο , θα πεθενα απο τα γελια με τα τικ που ειχε
2. Οταν μπηκα στο ιασωνος 30 καταλαβα οτι με ακολουθουσε ενας πρεζακιας, δεν εδωσα ουτε εκει σημασία,ειπε η τσατσα τα δικα της, και μετα απο καποια δευτερα , πλησιαζει και με ρωταει
- Ρε φιλε μηπως εχεις 50 λεπτα?
Ε. Οχι φιλε δεν παιζει μια
- ελα ρε φιλε, αφου ερχεσαι εδω σημαινει οτι εχεις
Ε . Ποιος σου ειπε οτι εχω ρε φιλε? Εσυ δηλαδη που μπηκες εδω μεσα εχεις?
Με κοιταζε σαν μαλακας και την εκανε
3. Iασωνος 31β τωρα, πετυχα μια πιτσιρικα που λετε, αυτη που ειπα πανω που ψαρευε εναν πελατη και τον ειχε αγκαλιασει
-Ελατε μωρα μου
Ε Μετα θα παμε μια βολτα, γυφτοβουλγαρακι μου κανε
- Ριχνει μια σπρωξια και με σπρωχνει η πορτα με δυναμη πισω και κουτουλαω σε εναν πακι
Ε. Συγνωμη φιλε σε χτύπησα?
-Οκι οκι, ντεν πειραζει
Ανοιγω την πόρτα και της παραπονεθηκα ευγενικα γιατι εσπρωξε και μου ειπε συγνωμη αλλα αν δεν θες να μπεις τι κοιτας?
Ειχε ενα δικιο αλλα τελοσπαντων...
Γενικα εχω ενα καιρο, εναν ορισμενο καιρο τωρα που προσπαθω να κανω καποια οικονομια και σπρωχνω εδω περα, οσο και καλη να ειναι καποια εδω, εγω δεν ειμαι ποτε ευχαριστημενος για τους λογους που εχω αναφερει και αλλες φορες..
Τελοσπαντων, ελπιζω να επανελθω στα καλυτερα μαγαζια, η να βρω καποια κοπέλα, διοτη εδω δεν παλευτε.. 3 σερι γαμησι εδω και τρεχω κατευθειαν σπιτη για μπανιο :-