Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (16 μέλη και 304 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Για αλλου ξεκινησα και αλλου κατεληξα. Με συνοδοιπορους τους Cheyenne, Zidane, Px75 κατηφορισαμε προς την φυλης.

Kοντά στην αλλαγή απογευματινής με βραδινή αλλά στα περισσότερα ήταν πλέον βραδινή βάρδια.
Έχουμε και λέμε:

Φωκαίας

27
πάνω: 2 μαυρούλες. Ονόματα δεν ανακοινώθηκαν. Παρόμοιες εμφανισιακά. Μελαχρινές, αδύνατες, μετρίου αναστήματος. Τίποτα το αξιοσημείοτο. Μόνο που η μία έχει σχετικά μεγάλο στήθος ενω η άλλη οχι. Απλό πρόγραμμα

Ισόγειο: Ειρήνη. Με το τατουαζ στο στηθος. Ξανθια με μαλλια μεχρι τους ωμους. Αδύνατη με κανονικό στήθος. Περιφέρεια με σημάδια κυτταρίτιδας. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Βαριεστημένη στο σαλόνι οπως συνηθίζει.

Υπόγειο: 2 προ-μιλφ. Καρίνα μαζι με μια αλλη. Η καρινα εχει σχετικα κοντα μαλλια, αδύνατη με κανονικό σώμα, περιφέρεια και μικρο στήθος. Η δευτερη ηταν πιο μεγαλων κυβικων. Ξανθια με μεγαλύτερο στηθος. Τελειωτικο στοματικο εκτος απο πρωκτικο.

22
Κάτω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Εμφανιστηκε γυμνοστηθη.

Πάνω αριστερά: Δεν την εχω ξαναδει. Μελαχρινη, νεαρη, αδυνατη με στεγνο σωμα, μικρο στηθος και περιφερεια. Φουλ προγραμμα.

Πάνω δεξιά: Μελαχρινή με σπαστα μαλλια και αρκετα περιτα κιλα. Μεγαλο στηθος.

25
οροφος: Η αννα με τα φουλ εξτρα.

Ισογειο: Μελαχρινη, με περιτα κιλα, μετριου αναστηματος. Τιποτα αξιολογο.

17 ισόγειο: Λορι. Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα και μεγαλο στηθος φυσικο. Σφιχτη περιφερεια. Με βαζει σε σκεψεις να μπω. Απλο προγραμμα.

19: Μελαχρινη, πιθανως ψηλη, αδυνατη με κανονικο σώμα. Μεγαλουτσικο στηθος με καθοδικη πορεια και αναλογη περιφερεια. Ελευθερο στοματικο + 69

Φυλής

74
δεξιά: Νεα ( ? ) παρουσια. Καστανη, αδυνατη με κανονικο σώμα. Κανονικο στηθος, στητο και μυτερο. Ωραια περιφερεια.

59:
Όροφος: Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αδύνατη, μεγαλουτσικο στήθος στητο και ωραια περιφέρεια. Μετριου αναστηματος προς κοντουλα. Μου εμοιαξε με την Λαουρα-Μπαρμπορα απο το φυλής 92/71.

80: Μελαχρινή με κανονικο στήθος. Αδυνατη με ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα. Μαζι της η Αννα μαρια. Παρομοια εμφανισιακα. Ειχε πιασμενα τα μαλλια σε αντιθεση με την αλλη κοπελα. Και αυτη φουλ.

65

Ισογειο: Η τζουλια που εμφανιζονταν παλια στο 59. Ξανθια, αδυνατη, μικρο στήθος, μετρίου αναστήματος. Ελεύθερο στοματικό.

84
κατω: Σονια η "Ιταλιδα". Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα, κανονικο στήθος και σφιχτη περιφερεια. Εδωσε ρεσιταλ στο σαλονι. Απλο προγραμμα.

67: Χριστινα ( ? ). Ξανθια, προ μιλφ, αδυνατη με κανονικο σωμα. Μεγαλουτσικο, φυσικο, πεσμενο στηθος. Γεματη περιφερεια.

86:
πανω: Καρολίνα. Γνωστή απο το φωκαίας 27 και αχαρνών ισογειο.Ξανθια, ψηλή, αδυνατη με κανονικό σώμα. Μεγαλο στηθος και ωραια περιφερεια. Απλο προγραμμα εαν ακουσα σωστα.

ισογειο: Ξενια/ Μελαχρινη, αδυνατη με στεγνο σωμα. Κανονικο στηθος και ωραια περιφερεια. Φουλ προγραμμα.

69

Κατω: Αννα. Καστανη, αδυνατη, μέτριου υψους. Μικρό στηθος και περιφερεια. Για τους πιπινολάτρεις θα ειναι οτι πρέπει.

Ισόγειο: Αννα-αλιονα και 2-3 αλλα ονοματα. Αδυνατη με στεγνο σώμα. Κανονικο στηθος που ασφυκτιουσε στο ροζ διχτυωτο και ωραια σφιχτη περιφερεια που κοσμειτε απο ενα τατουαζ χαμηλα στην μεση. Απλο προγραμμα. Η τσατσα ευα εκανε αναπαρασταση στο σαλονι οτι η κοπελα στηνετε αψογα στα τεσσερα και στηνονταν και αυτη.

Παρα πολυς κοσμος εκ των οποιων ολοι εκαναν βολτα, χαβαλε και δεν εμπαιναν.
Προτιμησα να αποχωρησω!

Αυτα τα ολιγα και για σημερα.
Ελπιζω να μην ξεχασα κατι!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Bόλτα στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Ξεκίνημα απο την Αλκιβιάδου 16Α όπου τίμησα το στανταράκι μου την Νταιάνα την Βουλγάρα.Αισθητή η απουσία του Μαρκαριάν ο οποίος ως φένεται έχει διακόψει.Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν 2 κοπέλες η μιλφ Ειρήνη παχουλή,με κοντά μαλλιά αδιάφορη.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Η άλλη κοπελα ήταν πιο ψηλή κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά έμοιαζε στην Αλίνα κάπως αλλά πρέπει να ήταν καινούρια.Μέτρια εμφάνιση με γυμνό τσιμπούκι και μασάζ.
.
η αλινα ειναι.αλλαξε στεκι και θα ειναι αλκιβιαδου 16β καθε πρωι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
βολτίτσα σήμερα στις 00.30 στην βραδινή της Φυλής και πέριξ....σήμερα στην κυριολεξία γινόταν της πουτάνας από κόσμο...είχα καιρό να δω τόση πολυκοσμία..

Φωκαίας 27Β πάνω στο μπουρδέλο που εδω και καιρό εκτελεί χρέη τσατσου ο Αρης... Τζένη πολύ ωραίο κορμί η σοκολάτα...απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερρικα ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο κοντή με μεγάλα μπούτια , Αλέξα κοντή λεπτή ξανθιά με το μαλλί μικρά κοτσιδάκια όπως έχουν οι παιχτες του NBA ,απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φωκαίας 27α Αγάπη μίλφ ξανθο κοντό μαλλί , με ακα
Φωκαίας 25β Μόνικα νιαου νιαου , ακα
Φωκαίας 25α Αννα ξανθιά χοντρή ,με μεγάλο στήθος ,έξτρα φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 δεξιά Μαρία μελαχρινή χοντρή με μεγάλα βυζιά και ωραία φατσούλα , με κώλο.
Φωκαίας 22 κάτω Ρωξάνη πολυ λεπτο κοντό μελαχρινό με ωραία έντονα βαμμένα μάτια ,απλό πρόγραμμα  και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή άβυζι φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Ρωξάνα μελαχρινή λεπτή με ωραία αλλά πεσμένα πια βυζιά , ακα.
Φωκαίας 17α Μαρία μελαχρινή λεπτή με ωραίο κωλαράκι , με κώλο.
Φυλής 66α Ντενίσα η ψηλή ξανθιά μουνάρα και η Νικολέτα και αυτή ξανθιά  κοντή με ωραίο σώμα και οι δυο απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Αντα μελαχρινό κοντό πιπινάκι με ωραιο κορμί και στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο , ακα (σήμερα δεν ανακοινώθηκε κώλος)
Φυλής 80 Ανναμαρια η ξεπέτα , με κώλο(λέμε τώρα)
Φυλής 84α Ζωή η ξανθιά "θεσσαλονικιά" με τα σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιονα το μιλφ με το ωραίο κορμί(σήμερα παρουσιάστηκε με σομόν μπικίνι), ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α Καρολίνα(Αλμπίνα)η μις Ουκρανία όπως την έχω ονομάσει ,πολύ ψηλή πανέμορφη ξανθιά έχει πάρει μερικά κιλάκια , απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 86β Βανέσα μελαχρινή παχουλή ,ακα τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 65α Μιράντα το καυλέ πιπίνι , σήμερα απλό πρόγραμμα.(την συνεννόηση για ακα την κάνει πια μέσα στο δωμάτιο ζητώντας έξτρα)
Φυλής 65β Τζούλια η γνωστή με μελί μαλλί πια , κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο και Γαβριέλα μελαχρινή λεπτή αλλά με πλαδαρό σώμα και οι δυο απλό πρόγραμμα και παρτούζα.
Φυλής 67 Αλεξία(επέστρεψε) ξανθιά νταρντάνα και Αντίνα μιλφ ξανθό με ωραίο σώμα και οι δυο φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 69β Αννα καστανή κοντή λεπτή με ωραίο σώμα και ωραιο κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Σάντρα(σήμερα ήταν πολύ σέξι με άσπρο φόρεμα και ψηλές μπότες)ψηλή λεπτή με σιλικονέ βυζιά , ακα.
Φυλής 71β μια ξανθιά νταρντάνα ,απλό πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 166α μιά ψηλή ξανθιά λεπτή ,απλό πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 166β Αννα καστανή λέπτη με 2,5 βυζια , φούλ πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)   

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μηπως ηταν η λινα η μιλφ απο φυλης 59?

Που εισαι ρε τυπε? Εξοδο εχεις ή αδεια? Χθες το πρωι γαμησα την χοντρελα Βερονικα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28, ειδα εχεις ανεβασει κριτικη. Δεν ηταν κακη  :tits2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και από εμένα συγγνώμη για το  :offtopic:

… Μην παραλείψετε να δώσετε ένα στον Κ. farkeli ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της δυσφήμισής μου (αλήθεια αδερφέ γιατί δεν το συνέχισες, ήταν πολύ διασκεδαστικό; :think: Όχι τίποτα άλλο δεν μάθαμε ποιανού κλώνος είμαι! Για ρίξε ένα after midnight briefing) …
Αδερφέ άλλο είναι να έχεις υποψίες ή διαδόσεις ότι έχω πει κάτι δυσφημιστικό για εσένα και άλλο να έχω γράψει εγώ κάτι που αφορά εσένα συγκεκριμένα στο φόρουμ. Μην τα μπερδεύεις!

Υπάρχουν ξεκάθαρες διαφορές.

Για το πρώτο απλά με ρωτάς και τελειώνει το θέμα δίνοντας σου εγώ μια απάντηση, ενώ για το δεύτερο μπορείς άνετα και να με βρίσεις δημόσια και να έχεις και δίκιο! Μην τα μπερδεύεις!

Δεν είναι καλά αυτά τα σημάδια ...

Παρεμπιπτόντως δεν με ενδιαφέρει ποιανού κλώνος είσαι... (αν είσαι)

[size=11pt]Πες λοιπόν, εδώ δημόσια πότε έγραψα στο φόρουμ κάτι δυσφημιστικό για εσένα ;

Συγκεκριμένα.

Όχι αερολογίες.[/size]

___________________________________________________________________________________________

…ένα στον Κ. sotirof ο οποίος θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα διπλάσια, λόγω των καθημερινών αξιόπιστων ενημερώσεων του και ο οποίος παλεύει με Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες για να σας προσφέρει το θεάρεστο έργο της ενημέρωσης.
Φαρκέλι, Σοτίροφ γιατί δεν μιλάτε ανοιχτά;
περιμένω...
Παλιά μας έβαζες μαζί, τώρα μας ξεχωρίζεις αλλά με μια ομοιότητα στο Κ. ---------
Πολύ περίεργα σημάδια αδερφέ!

_________________________________________________________________________________________

Μοιράστε τα σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, τα επιζητούν και είναι υπερήφανοι γι'αυτά.
Θα στο πω απλά. Για εμένα δεν έχουν σημασία μόνο οι ενημερώσεις αλλά (περισσότερο) η συνολική ιντερνετική συμπεριφορά και (πολύ περισσότερο) η συμπεριφορά στη πραγματική ζωή (μας) . Υπόψη, από το θρεντ έχουν περάσει καταπληκτικοί συνάδελφοι που όποτε γράφουν έστω και μια σειρά γίνεται χαμός από τα μέλη και τους επισκέπτες που το διαβάζουν. Αναφέρω ενδεικτικά PIATSAS, Bakalhs, Kokologkos, psolaras78, Vrikolakas, Hilnik, Zero, Pitsilistis, CHRIS, CHEYENNE, SPEED, Απόλυτο αρσενικό, Amadeous_gr, Opeth, Spiderdom, Ακόρεστος, nikospireas, Lex, Nick025 αλλά και μεταγενέστερα n.smirni76, Sotirof,  BmwPower, lustforlife, ΠΥΡΑΥΛΟΣ,  makis1985 (συγγνώμη αν ξεχάσω ορισμένους)
Δηλαδή γίνεται χαμός όταν γράφουν έστω και μια σειρά ενώ πιθανόν προσπερνούν μια δική μου ενημέρωση. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Σε αυτούς (πιστεύω) τους αξίζει ο σεβασμός στις μπουρδελο-ενημερώσεις γιατί στήριξαν το θρεντ όταν ξεκινούσε.

Ενδέχεται να γνωρίζεις ή να γνωρίζω περισσότερα για τα μπουρδέλα, όμως αυτό (κατά την γνώμη μου) δεν είναι το σημαντικότερο. Το σημαντικότερο είναι η συνολική συμπεριφορά.

Να σημειώσω ότι ο τρόπος που γράφει κάποια ενημέρωση ένας συνάδελφος μπορεί να μοιάζει με τον τρόπο ενός άλλου συναδέλφου και στις λέξεις και στις φράσεις που χρησιμοποιούνται για κάποια περιγραφή. Αυτό που δεν μπορεί (εύκολα) να αντιγραφεί είναι ο τρόπος αντίδρασης – συμπεριφοράς σε ορισμένα ζητήματα γιατί αφορά έκφραση της νοοτροπίας που έχει ο καθένας συνολικά (εννοώ και εκτός σαϊτ).

______________________________________________________________________________________

Παραθέτω παλαιότερη συζήτηση μεταξύ μας που προέκυψε από παρεξήγηση σου για να την διαβάσουν οι συνάδελφοι. Προφανώς την θυμάσαι (θεωρώ ότι είσαι αρκετά έξυπνος).

Φαρκέλι σου χω στείλει και πμ.
Για πες μου σε παρακαλώ τι εννοείς με το παραπάνω;

Αν κοιτάξει κάποιος τις χθεσινές ενημερώσεις εμένα και του προέδρου (που έγιναν στην ίδια βάρδια), θα δει αρκετές διαφορές
Περιμένω απάντηση σου.

edit
Όποιος συναγωνιστής επισκέφτηκε χθες το απόγευμα τη φυλής, τον παρακαλώ πολύ να γράψει ξεκάθαρα αν διαφωνεί σε κάτι από αυτά που έχω γράψει στην ενημέρωση μου.

dirtyliving καλημέρα.

Όταν στέλνεις πμ, περιμένεις τουλάχιστον την απάντηση.

Έδωσες πολύ συνέχεια που δεν χρειάζεται (νομίζω) καθόλου. Αρκεί μια διευκρινιστική ερώτηση απο εσένα και μια διευκρινιστική απάντηση απο εμένα και (νομίζω) ότι εκεί τελειώνει το ζήτημα. Αλίμονο αν όταν γράφουμε κάτι, το οποιοδήποτε μέλος αρχίζει να νομίζει ότι αναφερόμαστε σε αυτό με μοναδικό στοιχείο ότι γράψαμε κάτω από δικό του ποστ...

Είσαι καλός και χρήσιμος στις ενημερώσεις σου (το έχω πει και παλαιότερα) αλλά εδώ έκανες λάθος ...

Ισχύει το πμ που σου έστειλα

Παρεμπιπτόντως (ειλικρινά) δεν είχα διαβάσει την δική σου ενημέρωση ...

@ farkeli, sotirof συγγνώμη για την αναστάσωση

Και να συμπληρώσω...

Ότι, αν οποιοδήποτε μέλος συνεισφέρει στη αμαρτωλή μας "παρέα" με ενημερώσεις και κριτικές, τότε τον καταλαβαίνω για οτιδήποτε προκύψει ως "πρόβλημα" και (σαφώς) τον συγχωρώ...

Εσύ dirtyliving είσαι στους πολύ καλούς !  :rockon: :rockon: :rockon:  

Να ξέρεις ότι σε εκτιμούσα αλλά φρόντισες με την συμπεριφορά σου να διακόψεις αυτή την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου.

Πέραν αυτού και ανεξάρτητα από τα παραπάνω σου εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Χαιρετώ την μπουρδελοκοινότητα :coffee:,χθές τσεκάρισμα στα Φωκαίας το απόγευμα σε 4 οικήματα για κάτι γρήγορο αλλά και ΄΄βρώμικο''
Στο 25 επάνω η Άννα η αφρατούλα Ουκρανή που σαν φετίχ και μόνο χωρίς σεξ περνούσα για το cif(cum in face) :pipa2: και μόνο,χθές την έκανα,μέτρια πράγματα για Σάββατο στο μαγαζί μου είπε.
Απέναντι στο 22αριστερά μια μελαχροινή χοντρούλα που ήταν κάποτε και στην υπόγα του 71,
Στο δίπλα το καλό καυλάκι στο δωμάτιο Τζοάννα,μελαχροινή αλβανίδα με σωστές αναλογίες(ντυμένη στο δρόμο είναι ακόμα δύναμη),την εχω πάρει αρκετές φορές αλλά χθές λέω ''θα κάνω μια βόλτα''
Στο 27 υπόγα είχε 2 κοπέλες ,Ρωσίδες όπως είπε η τσα και όντως ήταν,η Καρίνα που ήρθε και μου έβαλε χέρι αμέσως και ένα άλλο ζουμπουρλούδικο μπαζάκι αν θυμάμαι καλά έτσι όπως ήμουν κομματια :cool2:..Δεν είχε κάτι στο πρόσωπο το ιδιαίτερο η Καρίνα αλλά η σουπερ κωλάρα και τα heels με τη ζαρτέρα και το πουτανέ κόκκινο μαλλί την έκαναν αχτύπητη στα μάτια μου,να μην τα πολυλογώ επικεντρώθηκε σε καλή τσιμπούκα χωρίς χέρια αλλά με το λαιμό ακουγονταν δυνατά''γλατς-γλατς'' :pipa1: που με έκανε τουρμπο,ιεραποστολικά μετά που μετά από ενα δυνατο ρυθμο κοπανήματος με τραβαγε προς τα μέσα.γύρισμα στα 4 και εκεί παλούκωμα το πάλευα αρκετά,μετά γλειψιμο@@( πάντα μπανάκι πριν πάω για ντου)και εναλλαγή πίπα-@@ για κάμποσο και χύσιμο στα βυζιά,έκατσε σίγουρα 15+ λεπτά.
Εργαζόταν σε στούντιο μου είπε και ένα μήνα είναι στην υπόγα του 27.
Για μια πρώτη δοκιμή άξιζε.

ΥΓ Συμπλήρωμα
Η Καρίνα είναι απο Βλαδιβοστόκ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
πολύ γρήγορο πέρασμα απο φυλής με στόχο να τιμήσω την Λαρίσα απο φυλής 71β(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση ,ενω θα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό στον ρομαντισμό)
ακόμα Φυλής 134α η Αννα Τζουλια Τζουλιάνα κοινώς Ευτέρπη με απλό πρόγραμμα και Φυλής 134β η Πάολα το μελαχρινό πιπινάκι που μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει και έχει παχύνει αρκετά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Ὄχι τοιαύτη περιφρόνησις πρὸς τὴν ἀνατολικὴν ὀπτασίαν Εὔαν!
καμιά περιφρόνηση πρός την Θεα Ευα....
η Ευα δουλεύει στο δίπλα  ;) στο 166β...
αυτή εδώ σε αυτό το μαγαζί δεν την έχω ξαναδεί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom