ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...Στον όροφο στο αριστερό ήταν κλασσικά η Άννα με το μουστακάκι ...
...για όλα τα γούστα!
...Στον όροφο στο αριστερό ήταν κλασσικά η Άννα με το μουστακάκι ...
δεν είχε μασαζάκι σήμερα???
πάρε ....
Ποια είναι αυτή....??? Πρωί-μεσημέρι-βράδυ? Δε μας είπες τίποτα ουσιαστικά............. ;)
η αλινα ειναι.αλλαξε στεκι και θα ειναι αλκιβιαδου 16β καθε πρωιBόλτα στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
Ξεκίνημα απο την Αλκιβιάδου 16Α όπου τίμησα το στανταράκι μου την Νταιάνα την Βουλγάρα.Αισθητή η απουσία του Μαρκαριάν ο οποίος ως φένεται έχει διακόψει.Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν 2 κοπέλες η μιλφ Ειρήνη παχουλή,με κοντά μαλλιά αδιάφορη.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Η άλλη κοπελα ήταν πιο ψηλή κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά έμοιαζε στην Αλίνα κάπως αλλά πρέπει να ήταν καινούρια.Μέτρια εμφάνιση με γυμνό τσιμπούκι και μασάζ.
.
Ωραιος.............διάβασε τη κριτική του συναγωνιστή n.smirni76...προσυπογράφω
σήμερα ήταν βραδινή....Μήπως φάνηκε η Νικολέττα απο Φυλ.66?
Γιουβέντους- ρομα 1κανα σιγουρακι για τωρα πεζει??
thxσήμερα ήταν βραδινή....
Κωνσταντινουπόλεως 166α μιά ψηλή ξανθιά λεπτή ,απλό πρόγραμμα.
μηπως ηταν η λινα η μιλφ απο φυλης 59?Κωνσταντινουπόλεως 166α μιά ψηλή ξανθιά λεπτή ,απλό πρόγραμμα.
Ὄχι τοιαύτη περιφρόνησις πρὸς τὴν ἀνατολικὴν ὀπτασίαν Εὔαν!
μηπως ηταν η λινα η μιλφ απο φυλης 59?
Αδερφέ άλλο είναι να έχεις υποψίες ή διαδόσεις ότι έχω πει κάτι δυσφημιστικό για εσένα και άλλο να έχω γράψει εγώ κάτι που αφορά εσένα συγκεκριμένα στο φόρουμ. Μην τα μπερδεύεις!… Μην παραλείψετε να δώσετε ένα στον Κ. farkeli ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της δυσφήμισής μου (αλήθεια αδερφέ γιατί δεν το συνέχισες, ήταν πολύ διασκεδαστικό; Όχι τίποτα άλλο δεν μάθαμε ποιανού κλώνος είμαι! Για ρίξε ένα after midnight briefing) …
…ένα στον Κ. sotirof ο οποίος θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα διπλάσια, λόγω των καθημερινών αξιόπιστων ενημερώσεων του και ο οποίος παλεύει με Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες για να σας προσφέρει το θεάρεστο έργο της ενημέρωσης.
…
Παλιά μας έβαζες μαζί, τώρα μας ξεχωρίζεις αλλά με μια ομοιότητα στο Κ. ---------Φαρκέλι, Σοτίροφ γιατί δεν μιλάτε ανοιχτά;
περιμένω...
Θα στο πω απλά. Για εμένα δεν έχουν σημασία μόνο οι ενημερώσεις αλλά (περισσότερο) η συνολική ιντερνετική συμπεριφορά και (πολύ περισσότερο) η συμπεριφορά στη πραγματική ζωή (μας) . Υπόψη, από το θρεντ έχουν περάσει καταπληκτικοί συνάδελφοι που όποτε γράφουν έστω και μια σειρά γίνεται χαμός από τα μέλη και τους επισκέπτες που το διαβάζουν. Αναφέρω ενδεικτικά PIATSAS, Bakalhs, Kokologkos, psolaras78, Vrikolakas, Hilnik, Zero, Pitsilistis, CHRIS, CHEYENNE, SPEED, Απόλυτο αρσενικό, Amadeous_gr, Opeth, Spiderdom, Ακόρεστος, nikospireas, Lex, Nick025 αλλά και μεταγενέστερα n.smirni76, Sotirof, BmwPower, lustforlife, ΠΥΡΑΥΛΟΣ, makis1985 (συγγνώμη αν ξεχάσω ορισμένους)Μοιράστε τα σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, τα επιζητούν και είναι υπερήφανοι γι'αυτά.
Φαρκέλι σου χω στείλει και πμ.
Για πες μου σε παρακαλώ τι εννοείς με το παραπάνω;
Αν κοιτάξει κάποιος τις χθεσινές ενημερώσεις εμένα και του προέδρου (που έγιναν στην ίδια βάρδια), θα δει αρκετές διαφορές
Περιμένω απάντηση σου.
edit
Όποιος συναγωνιστής επισκέφτηκε χθες το απόγευμα τη φυλής, τον παρακαλώ πολύ να γράψει ξεκάθαρα αν διαφωνεί σε κάτι από αυτά που έχω γράψει στην ενημέρωση μου.
dirtyliving καλημέρα.
Όταν στέλνεις πμ, περιμένεις τουλάχιστον την απάντηση.
Έδωσες πολύ συνέχεια που δεν χρειάζεται (νομίζω) καθόλου. Αρκεί μια διευκρινιστική ερώτηση απο εσένα και μια διευκρινιστική απάντηση απο εμένα και (νομίζω) ότι εκεί τελειώνει το ζήτημα. Αλίμονο αν όταν γράφουμε κάτι, το οποιοδήποτε μέλος αρχίζει να νομίζει ότι αναφερόμαστε σε αυτό με μοναδικό στοιχείο ότι γράψαμε κάτω από δικό του ποστ...
Είσαι καλός και χρήσιμος στις ενημερώσεις σου (το έχω πει και παλαιότερα) αλλά εδώ έκανες λάθος ...
Ισχύει το πμ που σου έστειλα
Παρεμπιπτόντως (ειλικρινά) δεν είχα διαβάσει την δική σου ενημέρωση ...
@ farkeli, sotirof συγγνώμη για την αναστάσωση
Και να συμπληρώσω...
Ότι, αν οποιοδήποτε μέλος συνεισφέρει στη αμαρτωλή μας "παρέα" με ενημερώσεις και κριτικές, τότε τον καταλαβαίνω για οτιδήποτε προκύψει ως "πρόβλημα" και (σαφώς) τον συγχωρώ...
Εσύ dirtyliving είσαι στους πολύ καλούς !
Ναι.Αληθευει οτι η Τζουλια- Αννα απο το 71 β ξαναεπεστρεψε ? την ειδε κανεις και που?
καμιά περιφρόνηση πρός την Θεα Ευα....Ὄχι τοιαύτη περιφρόνησις πρὸς τὴν ἀνατολικὴν ὀπτασίαν Εὔαν!