Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (24 μέλη και 156 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
381
Πόντοι
26
Ενώ χτες το βράδυ κατά τις 9.30 (2η βάρδια), τα περισσότερα στην Φυλής & πέριξ (Διδύμου κλπ) ήταν κλειστά, τα περισσότερα στην Λιοσίων ήταν ανοικτά. Κλειστά ήταν και τα ιδρύματα ης Αλκαμένους και Περγάμου.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
επίσκεψη σήμερα το πρωί μόνο στο Φυλής 74 για να δοκιμάσω τη Τζούλια μετά από αυτά που γράφτηκαν. έχουμε και λέμε:
εμφάνιση ... δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι και γκομενάρα. έχει άσπρο δέρμα, μικρό στήθος και πεσμένο, με περιφέρεια αρκετά μεγαλύτερη από το άνοιγμα των ώμων της πράγμα που εμένα δεν μου αρέσει.
έχω ανεβάσει κριτική.
ΔΕΝ είναι η εξαιρετική που κάποιοι παρουσίασαν. κάνει αυτά που λέει στο δώμα, αλλά μέχρι εδώ...
στο άλλο μαγαζί του 74 δούλευε η Τζοάννα με την οποία έχω περάσει πολύ καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δηλαδη κανει ακα-πιπα, κωλο... κανει και τελειωτικο? και μηπως ξερει κανεις σε ποιο στουντιο δουλευε και με ποιο ονομα?

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
ναι κάνει κωλαράκι. δεν ξέρω για ακάποτη πίπα ή τελειωτική γιατί δεν ... κάνω τέτοια σπορ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
δηλαδη κανει ακα-πιπα, κωλο... κανει και τελειωτικο? και μηπως ξερει κανεις σε ποιο στουντιο δουλευε και με ποιο ονομα?
δεν κάνει ουτε ακα ούτε τελειωτικό
Κασσανδρας 6
Βριλησσου 60
Θησεως 40
ως Σόνια

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
σήμερα την πήγα και μου το είπε η ίδια....
δες την κριτική μου  ;)

Ναι βρε, δεν σε αμφισβητώ. Εξάλλου τα κορίτσια είναι γνωστό ότι αλλάζουν ονόματα.
Εμένα μπορεί να μου πει ότι την έλεγαν πάπα βικέντιο.

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η Ιβανα επαιξε σε τσοντα ερασιτεχνικη;
του Σιρινα;πολυ μοιαζει
ωραια πιπα,Διδυμου λεω
στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερη απο οτι στην τσοντα

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η Αλιονα κραταει ενα μαντηλι,σαν αυτο του Μητσοτακη στη Βουλη,που σκουπιζε το στομα του απο τα σαλια οταν μιλουσε πολλη ωρα
με την διαφορα οτι σκουπιζει-δεν φτυνει,απλα σκουπιζει-τα χυσια
Το θυμαμαι και συχαθηκα

Επισκέπτης
κατεβηκα σημερα μετα απο καιρο με σκοπο να παρω αυτη την κοπελα που εκανε ντυμενη στην κολοκυνθους ΜΟΝΟ πιπα..
δυστυχως δεν την βρηκα, οποτε γυρισα λιγο μεταξι και φυλης και ειδα λιγα και καλα!!
highlights:
1) στο κολοκυνθους 63 δουλευε εκεινη η σαπια χοντρη η ξανθια που κανει τελειωτικα σε μουρες κωλους και δεν καταλαβαινει τιποτα πραγματικο value για αηδιες αν εχεις ορεξη που δεν ειχα. την ειχα παρει προπαραμονη πρωτοχρονια και με εντυπωσιασε με ποση ανεση τα κανει ολα και πραγματικα δεν μασαει τα αρχιδια της σε τιποτα. στον κωλο οσο και να κοπανιθεις απλα σπαει πλακα μαζι σου!!!!
2) γυρισε η αννουλα η μολδαβεζα (-τζουλια-τζουλιαννα-ευτερπη) δεν την ειδα αλλα μου το ειπε η ευα και δουλευε σημερα στο 71ισογειο
3) νομιζα οτι οταν ο θεος εκανε την τζενη το γυφτακι εσπασε το καλουπι αφου παραδεχτηκε την επιτυχια του στην εμφανιση και την παταγωδη αποτυχια του στο θεμα χαρακτηρας.. αλλα εκανα λαθος δουλευει η ιδια σε πιο ψιλο στο φωκαιας 17ισογειο νομιζω οτι εδινε και κωλο
4) εντυπωσιαστηκα απο την τζοαννα (νομιζω) στο φωκαιας 19 μουναρα μελαχρινη ψηλη με απιστευτο προσωπο καβλιαρικο σωμα αλλα εβγαζε μια ασχημη μυρωδια ξεπετας
5) γελαω με την νατασσα το μπαζο που ειπε οτι κανω μονο βολτες και την ακουσε η τσατσα της μυκης που εχω χρυσοσει και γελαγε!!!
6) 2 ωραια μουνακια στην αγκυρας στα τσιμπουκαδια η μπαρμπι(σε μιλφ βερσιον) και μια αλεξανδρα με ακα-τελειωτικο

γενικα μου αρεσε το θεαμα με πολλα καλα μουνακια αλλα δεν κατεθεσα γιατι δεν ειδα κατι που θα με καβλωνε να ρισκαρω την ξεπετα. εφτασα ενα βημα απο την καταθεση με την αλεξανδρα στο φωκαιας 22 που παραδοσιακα περναω καλα αλλα ειχε πολυ κοσμο στο σαλονι και δεν ξερω πως μου την εδωσε και εφυγα ενω συνηθως δεν με πειραζει...

ολα τα παραπανω απογευματινη βαρδια κατα τις 8-9..

αυτα
bb

Επισκέπτης
και ξαφνικα ενω ειμαι ετοιμος να κοιμηθω διαβαζω για την κορινα την πουτσορουφηχτρα!!!

οπως καταλαβαινεται εγινε επι τοπου καταθεση!!!
τωρα γυρισα. η κοπελα ειναι οντως καλη ρουφαει καλα εχει για εμενα πολυ ομορφο σωμα και το κυριοτερο ενω αργουσα και της ειπα οτι αν δεν εχω τελειωσει σε 2λεπτα να φυγει αυτη καθησε και μου ειπε οτι εχουμε χρονο ακομα ενω ημασταν κοντα στο 10λεπτο!!! πραγμα σπανιο για μεταξι..

υ.γ. πρεπει να δημιουργηθει αυταπαγορευση στα μπουρδελα γιατι ειμαστε αρρωστακια και ετσι δουλεια δεν γινεται!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αυτη η Αλιονα κραταει ενα μαντηλι,σαν αυτο του Μητσοτακη στη Βουλη,που σκουπιζε το στομα του απο τα σαλια οταν μιλουσε πολλη ωρα
με την διαφορα οτι σκουπιζει-δεν φτυνει,απλα σκουπιζει-τα χυσια
Το θυμαμαι και συχαθηκα

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom