Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (37 μέλη και 232 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
αδερφια συναγωνιστες επιτελους περιγραφη μετα απο πολυ καιρο....

καλες χυσοβολιες αδερφια

Που χάθηκες, βρε γραφικέ τύπε ?
Μας έλειψαν οι περιπέτειες σου. . . .  .

Την φίλη σου την Ντενίζα, δεν την σκέφτεσαι καθόλου ? ? ?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
foujim χθες ξεσκόνιζα τα ποστ σου !!!
Ειδικά το "σε χύνω ρε Λονδίνο" έχει γίνει σταθερή ατάκα της παρέας μου.  :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αδερφια συναγωνιστες επιτελους περιγραφη μετα απο πολυ καιρο....καυλες στο φουλ και μπαινω στη φωκαιας στο πρωτο δεξια απο
αχαρνων οπως κοιταμε(το 27 β νομιζω)μπαινω στο μικρο σαλονακι που εχει και βγαινει μια μελαχρινη τσατσα με κοντο μαλλακι.
-γεια σας κυριε
-γεια σου και σε σενα
-εχω 2 κοπελες σημερα η ειρηνη(βγαινει ταυτοχρονα το μωρο λιγο μουτρωμενο σχετικα καλο μεενα τατουαζ στο δεξι στηθος για αυτους που τη ξερουν)ελευθερο στοματικο τελειωτικο καλο σεξ κλπ κλπ και η γιαννα που ειναι στο δωματιο και θα βγει σε λιγο...
-να περιμενω και τη γιαννα να τη δω?
-φυσικα σε λιγο βγαινει...
-δεν ερχεται λιγο η ειρηνουλα να φτιαχτω μαζι της μεχρι να περιμενω?
-οριστε?
-φερε λιγο τη καυλα αφου δεν εχει κοσμο να τη ξαναδω...(το καυλι εχει ηδη αρχισει να σταζει)
-ελα παλι λιγο ειρηνη...
-ελα εδω ρε μωρο τι καυλα εισαι εσυ?(χουφτωνω στα ορθια και πεταω το καυλι εξω)
-ελα να περασεις λεει το μωρο και μου πιανει το καβλι με τα ματια γουρλωμενα
-που να περασω ρε καυλα σε χυνω εδω και τωρα και αρχιζω να τη χυνω στο διαδρομο λιγα στο χερι λιγα στο μπουτακι της και αυτη
τρελαμενη να λεει κατι στα ρωσικα..ερχεται η τσατσα εχω βγαλει το εικοσαρικακι και της λεω δεν εχεις παραπονο ετσι?ουτε σεντονια
σου λερωσα ουτε δωματιο ουτε τιποτα το πιο ευκολο εικοσαρικακι που εβγαλες σημερα.την επομενη φορα θα χυσω και τη γιαννα ετσιγια να μην εχει παραπονο και αυτη(επρεπε να δειτε τα μουτρα της τσατσας ολα τα λεφτα)
καλες χυσοβολιες αδερφια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κανας αλλος στο σαλονακι ητανε? ρε μπαρμπα ψευτη

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Guys καμια μαυρουλα σε κανα σπιτακι να παιζει αυτον τον καιρο?????
Δυο ειχε χτες στο Φωκαιας 27Α επανω κατα τις 22¨00 που εκανα τσαρκα.Λεπτομεριες δεν ξερω δεν γιατι δεν ειμαι φαν.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε μαγκες

εκεινη η τανια στο αντιοχειας το στουντιο που ειναι στην νεα φιλαδελφεια?

η τανια  η μιλφ απο την φυλης δεν ειναι?

ειμαι σιγουρος, μια επιβεβαιωση θελω  :rolleyes: :rolleyes:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ρε μαγκες

Σωστα!! Την εχω δει στα μπουρδελα, στο Athens ladies και την εχω πετυχει και στο εν λογω στουντιο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
αδερφια συναγωνιστες επιτελους περιγραφη μετα απο πολυ καιρο....καυλες στο φουλ και μπαινω στη φωκαιας στο πρωτο δεξια απο
αχαρνων οπως κοιταμε(το 27 β νομιζω)μπαινω στο μικρο σαλονακι που εχει και βγαινει μια μελαχρινη τσατσα με κοντο μαλλακι.
-γεια σας κυριε
-γεια σου και σε σενα
-εχω 2 κοπελες σημερα η ειρηνη(βγαινει ταυτοχρονα το μωρο λιγο μουτρωμενο σχετικα καλο μεενα τατουαζ στο δεξι στηθος για αυτους που τη ξερουν)ελευθερο στοματικο τελειωτικο καλο σεξ κλπ κλπ και η γιαννα που ειναι στο δωματιο και θα βγει σε λιγο...
-οριστε?
-φερε λιγο τη καυλα αφου δεν εχει κοσμο να τη ξαναδω...(το καυλι εχει ηδη αρχισει να σταζει)
-ελα παλι λιγο ειρηνη...
-που να περασω ρε καυλα σε χυνω εδω και τωρα και αρχιζω να τη χυνω στο διαδρομο λιγα στο χερι λιγα στο μπουτακι της και αυτη
τρελαμενη να λεει κατι στα ρωσικα..ερχεται η τσατσα εχω βγαλει το εικοσαρικακι και της λεω δεν εχεις παραπονο ετσι?ουτε σεντονια
σου λερωσα ουτε δωματιο ουτε τιποτα το πιο ευκολο εικοσαρικακι που εβγαλες σημερα.την επομενη φορα θα χυσω και τη γιαννα ετσιγια να μην εχει παραπονο και αυτη(επρεπε να δειτε τα μουτρα της τσατσας ολα τα λεφτα)
καλες χυσοβολιες αδερφια
:jerking: :jerking: :jerking:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ρε μαγκες

αυτη ειναι αρχηγε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
-γεια σας κυριε
-γεια σου και σε σενα
-οριστε?
-ελα παλι λιγο ειρηνη...
καλες χυσοβολιες αδερφια
Τι είναι αυτά ρε..................... :headbang:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Ρε χυστες που εξαφανιστηκε η Αλεξανδρα η μελαχρινη ψηλη μουναρα απο Φυλης 66Α????
Η τσατσα μου πε ενα σκετο εφυγε και δεν εδωσε περισσοτερες λεπτομεριες...
Αν εφυγε μονιμα θα σκασω απ το κακο μου που δεν τη γαμησα  :headbang:
Έφαγε το μαύρο της και την πούλεψε. Γλύτωσες 20αράκι μόρτη κι έχεις και παράπονο;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ρε παιδιά ξέρετε που έχει μεταφερθεί τώρα μια Άνκα, ξανθιά Ρουμάνα, που δούλευε παλιά στου Πιπίνου 65Β; Ευχαριστώ.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 26/4/2012 στις 11.30’

Και αυτή την φορά μας ψεκάζουν (όπως ισχυρίζεται κάποιος πετροβολημένος). Φαίνεται ξεκάθαρα στον ουρανό πάνω από την πορνο-περιοχή. Άντε μετά να γαμήσεις.

:2funny:

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1003.jpg

Οι αισθήσεις συχνά μας παραπλανούν, οι ελεγχόμενες όμως ψευδαισθήσεις μας βοηθούν να αποκαλύψουμε μυστικά και (κατά μια έννοια) μας διασκεδάζουν. Πρόσθετα μας οδηγούν να αναζητούμε ή να βλέπουμε πράγματα που δεν φαίνονται ή και δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Αμάν πάλι γράφω μαλακίες (ως συνήθως).

Δηλαδή, συνήθως, βλέπουμε στα πρόσωπα ή στα σώματα ή και στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι πορνο-δεσποινίδες, διαστάσεις που πιθανόν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

:rolleyes:

733CA6F77BFE7A98756E1A69F1B5004A.jpg

Το ανύπαρκτο τρίγωνο

Βλέπετε ένα λευκό τρίγωνο τοποθετημένο επάνω σε ένα τρίγωνο με μαύρο περίγραμμα και τρεις μαύρους δίσκους. Παρόλα αυτά κανένα τρίγωνο δεν έχει σχεδιαστεί πραγματικά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εγκέφαλός σας συμπληρώνει αυτομάτως τα κενά προτιμώντας την πιο λογική εξήγηση του ενός λευκού τριγώνου από αυτήν των «κομμένων» κύκλων και των ατελών κορυφών. Η οφθαλμαπάτη αυτή είναι γνωστή ως «τρίγωνο του Κανίζα» από τον Ιταλό ψυχολόγο που την ανακάλυψε.

D5AC8C86CC3C6BDC1901EF08A9AB857D.jpg

πηγή ---- >  
Έτσι λοιπόν επηρεασμένος από οπτικές ψευδαισθήσεις, οφθαλμαπάτες και παραισθήσεις πραγματοποίησα ορισμένες μπουρδελο-επισκέψεις στα οικήματα της πορνο-περιοχής

ΚΑΛΛΕΡΓΗ 33
Αδέσποτη ξανθιά με χαζεμένη κίνηση στο μπουρδελο-σάλονο, μάλλον ελαφρώς αλλήθωρη, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα με φουσκωτό αλλά πλαδαρό κώ(ο)λο  

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1004.jpg

ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Τζοάννα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, χαμογελαστή με συμπαθητικό πρόσωπο, μέτρια στο ύψος, μάλλον μικρά βυζιά, καλοστημένο λεπτό σώμα και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο σε τεντωμένη θέση. Δυο τατουάζ σε μέση και πλάτη

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μετρημένη μελαχρινή δεσποινίδα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, μεσογειακές προδιαγραφές σώματος αλλά εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους της Βαλκανικής, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και υπερ-στρογγυλό κώ(ο)λο με μοναδικό μειονέκτημα της κάπως χαμηλή τοποθέτηση του

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Αντρέα μεγαλοκοπέλα με μελαχρινά μαλλιά πιασμένα ψηλά σε οικοκυρική θέση αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου με νοοτροπία σπιτίσιας γκόμενας, μάλλον μέτρια προς κοντή, φουσκωτά κρεμαστά βυζιά και παραφουσκωμένο κώ(ο)λο

ΚΟΛΩΝΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Εύα Ρωσίδα από Διδύμου με πρότερα κρυστάλλινα χαρακτηριστικά προσώπου, πλέον αρκετά ξεθωριασμένα, υπερ-ώριμη κοπέλα σε όλα τα πεδία, γεματούλα με αρκετά καλές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο

%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1005.jpg

ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Ξανθιά εφηβική σπαλογκόμενα από το διπλανό Ιάσωνος 46 (όροφος), ελαφρώς έως πολύ χαζεμένη, φουσκωμένο σώμα τοποθετημένο μέσα σε κοντό ολόσωμο μαύρο νυχτικό για ευνόητους λόγους με λευκή επιδερμίδα  

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 (ΜΕΣΑΙΟ)
Μιράντα αλβανίδα σε προ-ώριμη τροχιά ηλικίας, αποφασισμένη να δώσει πολλά έστω και αν δεν τα έχει, με σκούρα κοντά μαλλιά, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
Δυο ξανθο-γύφτισσες ίδιας ανατροφής και διατροφής με μικρή διαφορά ύψους πιθανόν λόγω διαφοράς στα τακούνια που φορούσαν. Συνηθισμένα σώματα χωρίς μειονεκτήματα αλλά και χωρίς πλεονεκτήματα. Μέση λύση που λέμε

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ελβίρα από Φυλής 71 υπόγειο, Φωκαίας 22 με μελαχρινά (πλέον) μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά πλην όμως γύφτικα χαρακτηριστικά προσώπου, συνηθισμένο σώμα με αποδεκτές σωματικές αναλογίες και ώριμο κώ(ο)λο

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 11 ΟΡΟΦΟΣ
Δυο κοπέλες
Αντριάννα (στην προηγούμενη ενημέρωση την έγραψα ως Ρωξάνη από Ιάσωνος 20 όροφος, Κολωνού 32 όροφος με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τα σύνορα του κώ(ο)λου, χαμογελαστή με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, κοντή, λεπτή με μικρά βυζιά και μαζεμένο κώ(ο)λο σε μικρές διαστάσεις
Ιονέλα καστανή γεματούλα με λαίμαργο ύφος και σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτρια στο ύψος, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 11 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ντουλαποειδής μελαχρινή κορασίδα με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, παραφουσκωμένη με χορταστικά βυζιά και τουρλωτό κώ(ο)λο    

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αδέσποτη καστανή δεσποινίδα με σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες και σπασμένο εγωισμό ίσως και ερωτισμό, μισο-γουρλωτά μάτια, μέτρια προς κοντή στο ύψος, λεπτή με υπο-αναπτυγμένο κώ(ο)λο σε κυρτή θέση

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Συνηθισμένη Ρουμανίδα πεδινής καταγωγής με ίσια σκούρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, κανονικό σώμα με αδιάφορα σωματικά χαρακτηριστικά
Ομολογώ ότι γουστάριζα απεριόριστα την υπηρεσία

Αυτά προς το παρον

Δεν θυμάμαι άλλα

Μέχρι την επόμενη πορνο-ενημέρωση να είμαστε όλοι καλύτερα (το σημαντικότερο)

Επισκέπτης
σου λερωσα ουτε δωματιο ουτε τιποτα το πιο ευκολο εικοσαρικακι που εβγαλες σημερα
Μπουρδες

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Βαλέρια, με τις ματάρες και τη σωματάρα, που δούλευε απόψε στη Διδύμου, δουλεύει και αλλού και αν ναι, τι ώρες;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Το ανύπαρκτο τρίγωνο

Βλέπετε ένα λευκό τρίγωνο τοποθετημένο επάνω σε ένα τρίγωνο με μαύρο περίγραμμα και τρεις μαύρους δίσκους. Παρόλα αυτά κανένα τρίγωνο δεν έχει σχεδιαστεί πραγματικά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο εγκέφαλός σας συμπληρώνει αυτομάτως τα κενά προτιμώντας την πιο λογική εξήγηση του ενός λευκού τριγώνου από αυτήν των «κομμένων» κύκλων και των ατελών κορυφών. Η οφθαλμαπάτη αυτή είναι γνωστή ως «τρίγωνο του Κανίζα» από τον Ιταλό ψυχολόγο που την ανακάλυψε.

D5AC8C86CC3C6BDC1901EF08A9AB857D.jpg

...
Πιθανόν κάποιος υπερ-πετροβολημένος να μην βλέπει καθόλου τρίγωνα αλλά (μόνο) τρεις κύκλους που τους λείπει ένα κομμάτι και τρια Λ. Τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά

:2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)
Ξανθιά δεσποινίδα με δροσερό λευκό δέρμα, μπουκλωτά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (αυστηρά όσο χρειάζεται), υπερ-χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ 28
Δυο κοπέλες
Βερόνικα ψηλή νταρντανογκόμενα, με δις-υπερ-χορταστικά βυζιά, γεματούλα με φουσκωτό κώ(ο)λο
Σάρα καστανόξανθη, μέτρια προς κοντή, κανονικό σώμα

:rolleyes:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
-που να περασω ρε καυλα σε χυνω εδω και τωρα ...

:2funny:    :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom