Βασικά υπάρχει το αντίστοιχο bourdela.gr με το adultwork.com & punternet.com, όπου και διαφημίζονται κοπέλες γραφείου ή ανεξάρτητες και υπάρχουν σχόλια υπηρεσιών.
Εεεεεεπ!
Σεβασμός ρε!
ΑΝ-ΤΙ-ΣΤΟΙ-ΧΟ site με αυτό εδώ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο!
Βασικά υπάρχει το αντίστοιχο bourdela.gr με το adultwork.com & punternet.com, όπου και διαφημίζονται κοπέλες γραφείου ή ανεξάρτητες και υπάρχουν σχόλια υπηρεσιών.
Ρε μεγάλε είσαι απίστευτος!
Εγώ σου είπα τι ξέρω Ο ΙΔΙΟΣ, δε σου έφερα νόμους απ' το internet και τις ειδήσεις του BBC, κι ούτε είμαι εγγλέζος μπάτσος του ηθών για να πηγαίνω να κάνω έλεγχο στα μπουρδέλα του Λονδίνου αν έχουν άδεια ή όχι.
Μπουρδέλα πάντως υπάρχουν στο Λονδίνο, πάρ' το απόφαση.
Στη λένε κι άλλοι ότι είσαι απίστευτος, δε καταλαβαίνεις χριστό, έτσι?
Εσύ μεγάλε καταλαβαίνεις?
;)Σφουγγαρι βαζουν για να κραταει το αιμα μου το εχει πει πουτανα.
τι ωρα κλεινουν το βραδυ ?
Τροφωνιου νυχτερινη στο 13 το πανω. Μελαχροινο καβλακι, εκπληξη για την περιοχη. Ονομα δε ρωτησα ( ξεχασα) αλλα συναγωνιστης που ηταν πριν στο δωματιο ειπε πως ειναι καλη μεσα.
Εσύ μεγάλε καταλαβαίνεις? Τα μπουρδέλα του Λονδίνου λειτουργούν με φερετζέ μασατζίδικου. Οι γυναίκες δεν περνάνε από κανένα ιατρικό έλεγχο γιατί φυσικά δεν είναι δηλωμένες σαν πόρνες! Έχει αυτό καμία σχέση με την Ελλάδα, όπου οι μισές τουλάχιστον πόρνες είναι δηλωμένες και εκδίδονται σε σπίτια που όλοι ξέρουν ότι είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ?
Κι εδώ υπάρχουν 200 μασατζίδικα που λειτουργούν ως κρυφοί οίκοι ανοχής. Είναι το ίδιο με τα μπουρδέλα? Οι γκόμενες που δουλεύουν μέσα είναι δηλωμένες σαν πόρνες? Απλά πράματα λέμε ρε πούστη μου!
Εεεεεεπ!
Σεβασμός ρε!
ΑΝ-ΤΙ-ΣΤΟΙ-ΧΟ site με αυτό εδώ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο!
Υ.Γ.: Για να δείς πόσο αδαής είσαι, εκτός του ότι η Γερμανία έχει μπουρδέλα και μεγάλα στούντιο, όταν ανέλαβαν το μουντιάλ του 2006, μέχρι και οι ειδήσεις το είπαν ότι προσέλαβαν αρκετές (αλλοδαπές) ιερόδουλες για την ικανοποίηση των χιλιάδων επισκεπτών.
admin γιατί αφήνεται και ξεσκίζουν το θρεντ με ... μαλακίες;
ότι δεν έχει σχέση με την ημερήσια ενημέρωση .... ΑΛΛΟΥ!!!!!
να γράφει μόνο εκεί τότε.....Αφηστε ρε ησυχο τον φιλο μου τον Picker ......Τι διαολο τα εχετε βαλει ολοι μαζι του ..........
Τερμα και τελειωσε αφου το ειπε ο Picker ειναι νομος ............Εξου και το αντιστοχο thread Ο νομος του Picker
άστα αυτά και έλα γήπεδο σήμερα παίζουμε μια κατηγορία και ας είσαι γάβροςνα γράφει μόνο εκεί τότε.....
και δεύτερη ομάδα μου ο πανιώνιος....σαν παλιός αθλητής του συλλόγου για χρόνια ;)άστα αυτά και έλα γήπεδο σήμερα παίζουμε μια κατηγορία και ας είσαι γάβρος