You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Aνουσια υπερβολη.Δεν ειναι ο μονος που το κανει. Το αναγνωστικο κοινο ειναι διαφορετικο
κοιτα μιλαω για την δικια μου επαφη..η εμφανιση της ειναι μεταξυ 9-10 για μενα και η διαθεση της ηταν 10 με τονο...καλη η Μονικα δε λεω...
αλλα 10αρια ειναι υπερβολη σε ολους τους τομεις...
την πρωτη φορα που την πηρα ηταν παρα πολυ καλη
τη δευτερη μετρια :-
Ακριβώς.Αμέτρητες σελίδες γράφουν άλλοι χωρίς να λένε απολύτως τίποτα! Απορώ ο Αντισθένης γιατί το αφήνει αυτό...απο ποια αποψη δικε μου???
γιατι αν εννοεις σπαταλη ιντερνετικου χωρου, δεν τιθεται τετοιο θεμα σε να σαιτ που υποτιθεται ειναι για μπουρδελα αλλα 99 στους 100 καθονται και σπαμαρουν και μιλαν για οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι...
Εσύ για ποιο λόγο λες? Δεν σου περνάει κάτι από το μυαλό ποιος ο λόγος πολλοί να αλωνίζουν κάθε μέρα εδώ χωρίς να γράφουν τίποτα ενημερωτικό?Δεν κατακρινω το γεγονος οτι πολλοι ασχολουνται ΚΑΙ με θρεντ ασχετα με τη θεματολογια του σαιτ....
Απλα ρε γαμωτο ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ κλπ ....
βλεπω απειρους τσομπανους που ειναι ολη μερα εδω μεσα και ενα ποστ σε ενημερωση για πιατσες στουντιο μασαζ μπουρδελα κλπ δεν εχουν κανει...
για ποιο γαμημενο λογο γραφτηκαν εδω???
Δεν κατακρινω το γεγονος οτι πολλοι ασχολουνται ΚΑΙ με θρεντ ασχετα με τη θεματολογια του σαιτ....
βλεπω απειρους τσομπανους που ειναι ολη μερα εδω μεσα και ενα ποστ σε ενημερωση για πιατσες στουντιο μασαζ μπουρδελα κλπ δεν εχουν κανει...
άνοιξε θέμα και βάλε ψηφοφορία θα γίνει της πουτάνας
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
ποία είναι τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει????Εσύ για ποιο λόγο λες? Δεν σου περνάει κάτι από το μυαλό ποιος ο λόγος πολλοί να αλωνίζουν κάθε μέρα εδώ χωρίς να γράφουν τίποτα ενημερωτικό?
Κοίτα, δεν είναι δικό μου το site για να σου πω ότι πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. Όποιος παρακολουθεί το site, μπορει να καταλάβει.ποία είναι τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει????
Και λίγα λες..............Δεν κατακρινω το γεγονος οτι πολλοι ασχολουνται ΚΑΙ με θρεντ ασχετα με τη θεματολογια του σαιτ....
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
Αιματηρή ληστεία σε οίκο ανοχήςΚαι λίγα λες..............
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 09:11
Άγνωστος δράστης εισέβαλε στις 03.00 σήμερα τα ξημερώματα σε οίκο ανοχής στην οδό Φωκαίας 18 στην Αθήνα. Ο δράστης μαχαίρωσε την καθαρίστρια στο θώρακα και τα χέρια, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή των πρώτων βοηθειών.
Διεξάγεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 09:14
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Οχι εδω φιλε,υπαρχη αντιστοιχο θρεντ!!Διαβασται στον ρομαντισμο που κανω αναλυση!!Αιματηρή ληστεία σε οίκο ανοχής
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 09:11
Άγνωστος δράστης εισέβαλε στις 03.00 σήμερα τα ξημερώματα σε οίκο ανοχής στην οδό Φωκαίας 18 στην Αθήνα. Ο δράστης μαχαίρωσε την καθαρίστρια στο θώρακα και τα χέρια, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή των πρώτων βοηθειών.
Διεξάγεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 09:14
Επισκέπτης
Παρακολουθω με ενδιαφερον τις χρησιμες ενημερωσεις των παιδιων αλλα εδω προεδρε σοτιροφ πρεπει να διαφωνησω μαζι σου.Οχι εδω φιλε,υπαρχη αντιστοιχο θρεντ!!Διαβασται στον ρομαντισμο που κανω αναλυση!!
Ληστεια με μαχαιρωμα δεν εχει καμμια σχεση με τον ρομαντισμο.Σπαει την ρομαντικη ατμοσφαιρα του "ρομαντισμος και μπουρδελα", ξενερωνει.Και επειδη προκειται για εντελως προσφατο γεγονος, οποιεσδηποτε αναφορες μπορουν να γραφονται εδω αλλά και στο θρεντ που ανοιχθηκε για αυτο το θεμα.
petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπεραααααα το μιραντακι [ μπισκοτακι ] εκτωσ απο το 71 στιν νυχτερινι βαρδια πεζει πουθενα αλου????????????????
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Προσωπικά συμφωνώ...εγώ θέλω να πώ ότι ποτέ δεν έχω νιώσει "απειλή" στην μεταμεσονύχτια στη φυλής όποτε έχω πάει και μόνος.....
βέβαια μια φορά θα σου τύχει
Έχω βολτάρει πάρα πολλές φορές μόνος μου στη Φυλής περασμένες ώρες κ ποτέ δεν έχω αισθανθεί απειλή..Ίσως έχω άγνοια κινδύνου,ίσως είμαι τυχερός,πάντως ποτέ δεν μου έχει τύχει το παραμικρό σκηνικό...
To να βγεις βράδυ στη Φυλής, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θα σε κλέψουν ή θα σε χτυπήσουν.Απλά υπάρχουν σαφώς περισσότερες πιθανότητες απ'ότι την ημέρα, όπου κυκλοφορεί περισσότερος "απλός" κόσμος κι έχει περισσότερη κίνηση.Αυτό λέμε.Για ρωτήστε και κανέναν που να μένει στην περιοχή για τους κινδύνους.Το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητο.Νύχτα σε ένα στενό, χωρίς κίνηση, είναι πιο πιθανό να σου το σπάσουν, παρά ημέρα.Προσωπικά συμφωνώ...
Έχω βολτάρει πάρα πολλές φορές μόνος μου στη Φυλής περασμένες ώρες κ ποτέ δεν έχω αισθανθεί απειλή..Ίσως έχω άγνοια κινδύνου,ίσως είμαι τυχερός,πάντως ποτέ δεν μου έχει τύχει το παραμικρό σκηνικό...
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Το ιδιο ελεγαν και αυτοι που τους συνεβει, οταν τους συνεβει για πρωτη φορα....Προσωπικά συμφωνώ...
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αν μπει ελαχιστο οριο 15 κριτικες, και απο κει και περα 3 το ελαχιστον μηνιαιως, για να εχει καποιος δικαιωμα αποστολης μηνυματος η σχολιου, να δεις για ποτε ξεσκαρταρει το site απο κοπελες, "κοπελες", κλωναρια (ποιος "δημιουργος" θα χαλαλισει 15 κριτικες για τον κλωνο) και ενα σωρο ασχετους εισβολλεις που δημιουργουν το χαος.Δεν κατακρινω το γεγονος οτι πολλοι ασχολουνται ΚΑΙ με θρεντ ασχετα με τη θεματολογια του σαιτ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K