Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (3 μέλη και 154 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διδ. 8 ισ.: η Κάρμεν. Εδώ, γελάσαμε λιγάκι, μιας και επιτέλους μας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα: 20€ απλό πρόγραμμα, 30€ με 69, 50€ με πρωκτικό. Με τις υγείες σας!
Περιμένετε... σε λίγο θα βάλει και ισπανικό στα 40 :jerking:
Εσείς γελάσατε, ξέρεις όμως πόσοι θα βρεθούν πάλι που θα κάνουνε πλούσιο αυτό το πορνίδιο που μας κοροϊδεύει μέσ' τα μούτρα μας;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Περιμένετε... σε λίγο θα βάλει και ισπανικό στα 40 :jerking:
Εσείς γελάσατε, ξέρεις όμως πόσοι θα βρεθούν πάλι που θα κάνουνε πλούσιο αυτό το πορνίδιο που μας κοροϊδεύει μέσ' τα μούτρα μας;

όσοι πιστεύουν ότι η κοπέλα παρέχει σέρβις επιπέδου στούντιο, ας προσέλθουν. Τα δωμάτια πάντα γεμάτα είναι πάντως και μάλλον κάθεται αρκετή ώρα στο δωμάτιο (ανάλογα βέβαια πόσα της στάξανε). . .. .

Επισκέπτης
όσοι πιστεύουν ότι η κοπέλα παρέχει σέρβις επιπέδου στούντιο, ας προσέλθουν. Τα δωμάτια πάντα γεμάτα είναι πάντως και μάλλον κάθεται αρκετή ώρα στο δωμάτιο (ανάλογα βέβαια πόσα της στάξανε). . .. .
Μα μόνο αυτές που έχουν δουλειά αυξάνουν τιμές. Τόσο μας κόβει ρε γαμώτο...

Επισκέπτης
[size=22pt]MINI METAΞΩΤΑ[/size]
Φρέσκα και ζωντανά. Δευτεριάτικα, με τρύπιες τσέπες αλλά παπούτσια γερά.
Ιάσ 46 (αριστερά όπως τα κοιτάμε): Μελαχροινή νεαρά, με καρέ (μαύρο) μαλί, και οβάλ, καυλιάρικη (όχι όμως ωρα :s&m_3:ία) φατσούλα. . Καλό σώμα, με μικρομεσαία βυζιά και σουλουπωμένο κωλαράκι. 15 €, άκα και κώλο. Παρακάλια από τη τσατσά. Υψηλή δόση προστυχιάς στο βλέμα.
Ιάσ 46  Μεσαίο (με το διαδρομο και το φαρδύ σαλόνι, για την περίπτωση που το έχω μπερδέψει με το επόμενο): Στέλλα, η γνωστή καλοδιάθετη, ευτραφής και βυζαρού μιλφ. Αν σας κάνει εμφανησιακά, δεν θα το μετανιώσετε.
Ιάσ 46  Δεξιά. Δύο νεαρές ξανθές. Η μιά ήταν ωράια με καλό σώμα και αδρό πρόσωπο.(Η ωραιοτερη που είδα) Η άλλη μέτρια, πιο κοντή, χαμηλοκώλα και με ελαφρά πλαδαρό σώμα.
Ιάσ 44 (όροφος): Χοντρή ξανθιά με μικρά βυζιά και φαρδύ κώλο. Κατάλληλη για artsubal fucking. (αναβήκαμε και σκαλιά για να τη δούμε...).
Ιασ 37 κάτω κλειστό αν και με αναμένο το φως. Μάλλον αλλαγή βάρδιας.
Ιασ. 1Α κλειστό. Κάτι θα έφαγαν και του πείραξε (λέω). Εγώ είχα φάει κουρού από τον Βενέτη πρωτύτερα και τη γλίτωσα (μάλλον).
Λεωνίδου 28 και Ιάσ. (ισόγειο): Ξανθιά ρουμάνα μέτρια εμφάνιση. Tην έχω πάρει, έχω και κριτική (Τσιμπουκλαdance). Ικανοποιητική αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. 10 ευρώ.
Ιάσ 1γ ή 1β αριστερά. Νεαρή με περμανάντ κοντό μαλί (καθόλου δε μου άρεσε, αυγουλωτά μάτια,χαζό ύφος, αδιάφορο πρόσωπο και αρκετά καλό σώμα. 15 ευρώ.
Ιάσ 1β δεξιά. Μια άδιάφορη μελαχρινή, δεν την καλοείδα.
Κολωνού30β (όροφος): Νέα κοπέλα διαφήμιζε η τσατσά. Αρκετός κόσμος στο σαλόνι. Βγήκε μια νέα ξανθιά  σχετικά κοντή, με σώμα αχαλδωτού τύπου αλλά όχι παχιά, μικρά βυζιά στη θέση τους, χαμηλοκώλα.
Κολωνου 32β υπόγειο: Σαμπρίνα. Καστανή με άσχημο πρόσωπο, «ως κάτι στιφό νά 'χε φάει». Ικανοποιητικό σώμα, μεσαιά βυζιά. Βασικά, όλες τις στάσεις. Πέρασα, παρόλο που δεν διαλέγω τέτοιες φάτσες. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου (μόνο ο κ. Πύραυλος θα με καταλαβαίνει -ελπίζω-). Βασικά, 10 €. Σκυλοβαριέται τα πάντα, εκτός από το να σου παίζει το πούτσο με το χέρι.

Πιθανόν να έμπλεξα κάποιο ίδρυμα με το διπλανό του. :think: Μου λείπουν, μάλλον, ιχνοστοιχεία ή με επηρρεάζουν τα χάπια μου (αυτά που πετάω στις γλαστρες, ή τα παίρνω ανάποδα, για να μπερδεύω τους γιατρούς. :2funny:)

Αρκετός κόσμος σε μερικά, σε άλλα, όπως κανένας. Πάκηδες, λοιποί μαυριδεροί και έλληνες.
Οι πακιστανοί κοιμούνται με βάρδιες, δεν έχουν ανέσεις στο σπίτι να την αράξουνε, δεν ξοδεύονται στα καφέ, οπότε το ρίχνουν στη μπουρδελότσαρκα (για να μην τους τρώει το πεζοδρόμιο) και άμα λάχει γαμάνε κιόλας.
Εμπορική κίνηση χαμηλή έως ανύπαρκτη λόγω κλειστών καταστημάτων.
Στα ψηλά της Ιάσωνος πάρα πολλά πρεζέκια. Θάταν πάνω από είκοσι, δεν θυμάμαι άλλοτε τόσους πολλούς μαζεμένους. Τους αφήνουν εκεί οι μπάτσοι γιατί (υποθέτω) θεωρούν οτι αλλού θάναι χειρότερα. Στρα μπουρδέλα δεν παέι η «καλή κοινωνία», όταν -βεβαίως- θέλει να εμφανισθεί ως καλή... Εμείς βεβαίως, ανήκουμε στην κακή κοινωνία στο «dirtyliving» για να θυμηθούμε τον ευγενικό και ταλαντούχο αυτόν συναθλητή.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση των συναθλητών, που η σεμνή αυτή ενημέρωση δεν είναι στα επίπεδα άλλων ενημερωτών (Dirtyliving, Farkeli, Kαθηγητής κ.α.(με αλφαβητική και ενδεικτικά, γιατι υπάρχουν και άλλοι). To γέρικο σώμα μου, το κουρασμένο μυαλό μου και η -συνήθως- βιαστική βόλτα μειώνουν τις επιδόσεις μου στο ευγενές αυτό πεδίο.
Την ευχή μου να έχεται.

Συνημμένα

• mm.jpg
    mm.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 29

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ευελπιστούμε στην κατανόηση των συναθλητών, που η σεμνή αυτή ενημέρωση δεν είναι στα επίπεδα άλλων ενημερωτών (Dirtyliving, Farkeli, Kαθηγητής κ.α.(με αλφαβητική και ενδεικτικά, γιατι υπάρχουν και άλλοι). To γέρικο σώμα μου, το κουρασμένο μυαλό μου και η -συνήθως- βιαστική βόλτα μειώνουν τις επιδόσεις μου στο ευγενές αυτό πεδίο.
Την ευχή μου να έχεται.
Τουναντίον εγώ την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα.Keep informing! :thumbsup:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μηπως καποιος πορνορεπορτερ εκανε καταδρομικη στο καλυμνου 48 που ειναι η κατερινα η ρωσιδα καυλομιλφ παλια γνωριμη απο στουντιο και ξερει αν σημερα βαραει απογευματινη βαρδια΄να παω για ψεκασμα; :fuck1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Μεσημεριανή επίσκεψη φυλής και στα πέριξ , η επίσκεψη έλαβε χώρα από τις 13.00 έως τις 15.15 για να δούμε τί είδα λοιπόν.
Διδύμου 8α  ξανθιά γεματούλα   με τσιγγανόφατσα  απλό πρόγραμμα στα 25 ευρώ!!!!!!! σε αυτό το μαγαζί δεν βάζουν μυαλό.
Διδύμου 8β Κάρμεν η γνωστή σφριγηλή πολωνέζα με τα κλιμακωτά προγράμματα.
Φυλής 54α αδιάφορο μίλφ  με καστανά μαλλιά και τατουάζ στον ώμο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β στο μπουρδελάκι  της ντενίσας  δύο κοπέλες , Λάουρα ψηλή ξανθιά με απίστευτο κώλο άβυζι απλό πρόγραμμα και Γιάννα ψηλή κορμάρα με πεταχτή κωλάρα και βυζάρες αλλά και αυτή με απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω  Μπάρμπορα ποίο χοντρή από ποτέ ,πρέπει να το πάρει αλλιώς γιατί έχει ξεχειλώσει ,  
Φωκαίας 27Β κάτω πάλι κλειστό......
Φωκαίας 27α Άννα η πολωνέζα με το ξανθοκάστανο μαλλί με ακα και μελαχρινή μογγολόφατσα  άκα ,κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας 25β Τζούλια η μελαχρινη κοντούλα με φουλ(απο διδύμου 16β)  
Φωκαίας 25α Τερέζα το τσέχικο πιπινάκι με απλό  και η μαργαρίτα το άλλο μελαχρινό πιπίνι με το πεταχτώ κωλαράκι που το δίνει κιόλας.  
Φωκαίας 22 κάτω κοντό σαμιαμίδι με κοντό μαλλί δίνει κώλο.
Φωκαίας22 αριστερά κοντό μελαχρινό με ακα.  
Φωκαίας22 δεξιά πολύ λεπτή μελαχρινή με ακα κ τελειωτικό στα βυζιά.
Φωκαίας 19 Άννα το alter ego της  Ρωξάνας και αυτή σολονάρισμα  βαρκάκι ωραίο κορμί με μυτερό στήθος και τα μαλλιά κοτσίδα με ακα.  
Φωκαίας 17β Τάνια  η ρωσίδα ξανθιάμε το κοντό μαλλί και   την απίστευτη κωλάρα απλό πρόγραμμα  
Φωκαίας 17α Μαρία κανονικό σώμα ασχημόφατσα  απλό πρόγραμμα.      
Φυλής66δ Κάτια μελαχρινή με κοντό μαλλί άβυζι δίνει κώλο.
Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά μουνάρα που είναι ιδιοκτήτρια του φ54β με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά ξανθιά μιλφ βραζηλιάνα με κανονικό σώμα τουρλωτό κώλο με ακα (είναι αυτή που δουλεύει και διδύμου???)              
Φυλης59 πάνω κάτω κλειστά.    
Φυλής80 ψηλή ασπρουλιάρα με μυτερή μύτη και στήθος , με φουλ.
Φυλής84α Έρρικα η μελαχρινη με τα πολύ μακριά μαλλιά γεματούλα κωλαρα βυζάρες με φουλ.
Φυλής 84β  Γιάννα με πλατινέ μαλλί που μοιάζει με περούκα με ακα.
Φυλής 86α Λάουρα λεπτή άβυζι με ακα και Μιχαέλα το ίδιο σωματότυπο   αλλά λίγο ποιο ψηλή με απλό πρόγραμμα ενώ κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 86β  Μελαχρινή με πεταχτή κωλάρα πολύ ωραίο πρόσωπο χαμογελαστή με ακα.
Φυλής 65α Εμμανουέλλα  μελαχρινό πιπίνι με τουρλωτό κωλαράκι απλό πρόγραμμα.
Φυλης 65β Αλεξάνδρα(από 66δ τα βράδια) μοντελε λεπτό κορμί με απίστευτη ρόγα απλό πρόγραμμα(παλιά έκανε και ακα)
Φυλής 67 απίστευτο ξανθό πιπίνι κοντό με σώμα για πολλά γαμησια ατελείωτα ,κωλάρα πεταχτή και μεγάλα βυζιά φυσικά ,το απλό πρόγραμμα και η κρέμα στα χέρια με απέτρεψαν να περάσω , αλλα καταχωρήθηκε στα υπόψην και προσεχώς.  
Φυλης69α Αννα το γνωστό vfm με απλό πρόγραμμα.
Φυλης69β το Χριστινάκι το άλλο vfm και παλιό στανταράκι.
Φυλης 71α Βίκυ η μιλφ πολωνέζα με ακα.  
Φυλης71β Σάντρα η μελαχρινή ψηλή μουνάρα(εχει προσθέσει στήθος)με τα τατουάζ με ακα(πέρασα θα ακολουθήσει  κριτική)
Φυλης92α  Μπιάνκα πολύ γλυκιά φατσούλα  με στητό μέτριο στήθος και πεταχτό κωλαράκι  απλό πρόγραμμα .
Μονης Προδρομου 16β πολύ λεπτή κοπελίτσα με μάυρα μαλλιά δίνει κώλο.
Αγκύρας 12α Ελένη ρωσίδα με κοντό καστανό καρέ με γλυκό πρόσωπο και χείλη που την κάνουν να μοιάζει με την ατζελίνα τζολί  , με ακα τελειωτικό(πέρασα θα ακολουθήσει κριτική)
Ρεμούνδου 21 Μόνικα ψηλή με ξανθό κοντό καρέ μαλλί άκωλη και μεσαίου μεγέθους στήθος με άκα ,η τσα τσα με επριξε οτι ειναι σουπερ αλλά όταν την είδα την θυμήθηκα και οταν την είχα πάρει
ήυαν ξεπέτα.
Αλκαμένούς113 Ευα το μελαχρινό μιλφ(απο διδύμου 16α στο αλκαμένους δουλέυει μονο δευτερές)με της βυζαρές και για μένα το καλύτερο  :pipa1: στην πιάτσα.(πέρασα θα ακολουθήσει κριτική)
Αλκαμένους117 Τζούλια η γνωστη ουκρανέζα μιλφ με ακα(κάποτε ήταν παλιό στανταράκι αλλα χάλασε και αυτή όταν επέστεψε ξανά στη δουλειά)

Υ.Γ 1 οταν γράφω απλό πρόγραμμα εννοω όλες της στάσεις , ελευθερα πιασήματα 69 και ισπανικο.
Υ.Γ 2 όταν γράφω φουλ εννοώ το απλό πρόγραμμα συν ακα συν κώλο .

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: 37 σπιτάκια  :rockon: :rockon:

Φωκαίας 17β Τάνια  η ρωσίδα ξανθιάμε το κοντό μαλλί και   την απίστευτη κωλάρα απλό πρόγραμμα  
Ας μου επιτραπεί να ξαναπώ ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ επικίνδυνη!!
Τα μυτερά της στήθη κρύβουν βελάκια με αναισθητικό, τα οποία εκτοξεύει με στρίψιμο της ρώγας.
Όταν ξυπνάς είσαι πεταμένος στη γωνία φυλής-φωκαίας με ένα 20άρικο λιγότερο, αν είσαι τυχερός!
Αν είσαι άτυχος, ξυπνάς σε κάποια βρωμερή κλινική της Κολομβίας με ένα νεφρό λιγότερο!

Το νου σας ρεμάλια!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αλκαμένους117 Τζούλια η γνωστη ουκρανέζα μιλφ με ακα(κάποτε ήταν παλιό στανταράκι αλλα χάλασε και αυτή όταν επέστεψε ξανά στη δουλειά)
δεν ειναι ρωσοφινλανδεζα οπως λεει?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:rockon: :rockon: 37 σπιτάκια  :rockon: :rockon:
Ας μου επιτραπεί να ξαναπώ ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ επικίνδυνη!!
Τα μυτερά της στήθη κρύβουν βελάκια με αναισθητικό, τα οποία εκτοξεύει με στρίψιμο της ρώγας.
Όταν ξυπνάς είσαι πεταμένος στη γωνία φυλής-φωκαίας με ένα 20άρικο λιγότερο, αν είσαι τυχερός!
Αν είσαι άτυχος, ξυπνάς σε κάποια βρωμερή κλινική της Κολομβίας με ένα νεφρό λιγότερο!
χαχαχα :cheesy: την εχει παρει κανεις αυτη?μ αρεσει πολυ... :think:

Επισκέπτης
Διδύμου 8β Κάρμεν η γνωστή σφριγηλή πολωνέζα με τα κλιμακωτά προγράμματα.
Είχε κόσμο αυτή η μαλακισμένη;

Φωκαίας 27Β πάνω  Μπάρμπορα ποίο χοντρή από ποτέ ,πρέπει να το πάρει αλλιώς γιατί έχει ξεχειλώσει
Την κατατάσσεις πλέον στους τόφαλους δηλαδή; :huh:

Φωκαίας 25β Τζούλια η μελαχρινη κοντούλα με φουλ(απο διδύμου 16β)
18Β  ;)

Φωκαίας 22 κάτω κοντό σαμιαμίδι με κοντό μαλλί δίνει κώλο.
Καινούριο κομμάτι;

Φωκαίας 19 Άννα το alter ego της  Ρωξάνας και αυτή σολονάρισμα  βαρκάκι ωραίο κορμί με μυτερό στήθος και τα μαλλιά κοτσίδα με ακα.
Η Ρωξάνα θα ήταν στο δωμάτιο λογικά ε;  

Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά μουνάρα που είναι ιδιοκτήτρια του φ54β με απλό πρόγραμμα.
Δεν το ήξερα ότι της ανήκει το 54Β!

Φυλής80 ψηλή ασπρουλιάρα με μυτερή μύτη και στήθος , με φουλ.
Αυτή που δούλευε απόγευμα εκεί και άλλαζε την Άννα;

Μονης Προδρομου 16β πολύ λεπτή κοπελίτσα με μάυρα μαλλιά δίνει κώλο.
Έχει αναβαθμιστεί πολύ αυτό το μαγαζάκι :rockon:

Έξοχος φιλαράκι! Κοντά στα 40 σπιτάκια και 3 περάσματα. Να παίρνεις συχνότερα άδειες :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom