Μικρή απογευματινή στο μετάξι, στα μπουρδέλα του 10άρικου.
Σήμερα ξεκίνησα την πορεία μου απ΄την αγησιλάου όπου και μπήκα στην ιάσωνος. Περνόντας έξω απ’τα ιάσωνος 1αβγ έφερα στο μυαλό μου τις αμέτρητες ωραίες στιγμές που είχα περάσει παλιότερα με τη Σοφία, τη Ζάνα/Ζανέτ και τον τελευταίο χρόνο με τη Ρουσλάνα. Πλέον έχω κυρήξει εμπάργκο στα συγκεκριμένα γιατί οι τσατσάδες και οι πόρνες των μαγαζιών (πλην Ρουσλάνας και μιας συμπαθητικής τσατσάς) έχουν σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς. Δε γαμιούνται, ας κάτσουν στη μιζέρια τους! Αφού πέρασα λοιπόν το τμήμα της ιάσωνος από αγησιλάου μέχρι λεωνίδου μπήκα επίσημα στη ζώνη του 10ευρου όπου και είδα:
Ιάσωνος 27 –
Μαριάνα, κοντή νεαρή καστανοκοκκινομάλλα με μελαμψό δέρμα και ωραίο λεπτό κορμάκι.
Βασικό στα 10.
Εδώ όπως στεκόμουν αμέριμνος περιμένοντας την κοπέλα να βγει, ένας λεχρίτης απ’τον απέναντι καναπέ άρχισε να με κοιτά έντονα .Δεν πρέπει να ήταν σεξουαλικό, αλλά ούτε και για τσαμπουκά, μάλλον δεν είχε ξαναδεί λευκό αλλοδαπό στο μετάξι! Τα λεπτά περνούσαν κι αυτός συνέχισε να με κοιτά με το ίδιο ηλίθιο ύφος όταν με ψαρωτική τρεμάμενη φωνή του είπα:
«
Σταμάτα να με κοιτάς γιατί θα το πω στην τσατσά!»
Η τσατσά (γνωστή και από φυλής 80) που στεκόταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή, άρχισε να γελά βάζοντας το χέρι της στον ώμο μου, ενώ εγώ προσπάθησα να πιάσω ανεπιτυχώς το βυζί της!
Ιάσωνος 30 ημιόροφος –
Φλώρα από φωκαίας 17 πάνω προ 3ετίας. Κοντόπορνη πόρνη με καστανόξανθο μακρύ μαλλί, ωραία μεσαίου αναστήματος βυζάκια και χαμηλό κώλο.
Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 31_Μπουρδέλο Hostel ή σπίτι του Leatherface – Καστανομάλλα μιλφ σαν πρεζάκι, λευκό δέρμα με κανονικές αναλογίες. Ανακοινώθηκε το εξής πρόγραμμα:
βασικό και αυταρχικό στα 10 και πρωκτικό στα 100 ευρώ!! Στο σαλόνι εξήγησα σε 2 αλλοδαπούς τι είναι το αυταρχικό.
Φεύγοντας έριξα και μια ματιά στο
gift shop που άνοιξε πριν καναδυο βδομάδες. Έχουν φέρει πολλά καινούρια πράγματα για τον σύγχρονο μπουρδελιάρη αλλά και πολλά είδη δώρου για όλη την οικογένεια. Την προηγούμενη βδομάδα είχα αγοράσει για τον εαυτό μου ένα μπρελόκ-κομμένο δάχτυλο και για τον μικρό μου ανηψιό ένα αλυσοπρίονο για βρέφη έως 36 μηνών. Σήμερα λόγω συναισθηματικής φόρτισης περιορίστηκα στο ειδικό section για πουτανοαγαπούληδες, όπου βρήκα πολλά χρήσιμα πράγματα. Κάποια απ’αυτά ήταν: πλαστά χρήματα σε περίπτωση που η αγάπη σας μόνο, δεν είναι αρκετή για τις πουτάνες (προσοχή όμως γιατί οι τσατσάδες είναι λαγωνικά), ληγμένα σοκολατάκια (κατάλληλα για να φαγωθούν πριν το πρωκτικό) και ένα μπουκέτο πλαστικά τριαντάφυλλα με μυρωδιά πουτσίλας για να ξέρει ότι πάντα τη σκέφτεστε! Εγώ προτίμησα το ψηφιακό γραμμόφωνο όπου και κίνησα για το ιάσωνος 1 με σκοπό να κάνω καντάδα στην Ρουσλάνα.
Καθ’οδόν τσίμπησα και 2 πάκηδες για ψυχολογική υποστήριξη, συγκεκριμένα τους αδερφούς Γιώργο και Γιάννη Πάκη, τους περίφημους ελληνοπακιστανούς τενόρους με τη συνοδεία των οποίων έφτασα έξω απ’το ιάσωνος 1.
«Το νυφικό σου φόρεμα,
Θα το κεντήσω μ’άστρα...»
-
Αχ ρημάδα Ρουσλάνα πηδιέσαι κι εγώ ο δόλιος σε περιμένω!
Η Ρουσλάνα δυστυχώς δεν απάντησε στο ερωτικό μου κάλεσμα, ίσως επειδή είχε κάποια πούτσα στο στόμα της. Στη θέση της βγήκε η τσατσά που μοιάζει με playmobile και μου άδειασε τον κάδο με τις καπότες στο κεφάλι λήγοντας έτσι την καντάδα με άδοξο τρόπο. Λυπημένος κατευθύνθηκα προς τα κάτω για να συνεχίσω την τσάρκα μου...
Ιάσωνος 31 υπόγειο – Ψηλή ρωσοειδής καστανομάλλα με λευκό δέρμα, κοντό μαλλί και αρμονικές αναλογίες σώματος.
Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 33 – Μαρία το μυρμηγκάκι με το σφιχτό μουνάκι! Μικροσκοπική μελαχρινή κοπελίτσα αδύνατη με μικρό στήθος και κωλαράκι. Κατάθεση για 2η φορά μαζί της όπου και πέρασα πολύ καλά!
Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 37 πάνω –
Μαρία, ξανθιά λεπτή κοπέλα με μικρά στητά βυζάκια, καλό κωλαράκι και λευκό δέρμα.
Κώλος_Τσιμπούκι_Μουνί στα 15, η οποία είναι και η χαρακτηριστική της ατάκα.
Ιάσωνος 36 – Ψηλή μαύρη με καλό σώμα από κολωνού 47.
Βασικό στα 10.
Ιάσωνος 46 επάνω – Η γνωστή χοντρή ξανθιά με απ’όλα στο πρόγραμμα,
γυμνό τσιμπούκι, πρωκτικό, γλωσσόφιλα, κλωσσόφιλα....όλα στα 15.
Ιάσωνος 46 μεσαίο –
Άννα η μελαχρινή άσχημη βουλγάρα με το άσχημο δέρμα, κανονικών κιλών περίπου.
Βασικό και πρωκτικό στα 15.
Ιάσωνος 46 αριστερά – Μελαχρινή τσιγγάνα κανονικών διαστάσεων εντελώς αδιάφορη με
βασικό και πρωκτικό στα 15.
Περδίκα 3 δεξιά– Το κοριτσάκι από λεωνίδου 6 με τα λίγα παραπανίσια κιλά, τα κλαμμένα ματάκια, αδιάφορης εμφάνισης που μιλάει σαν τη κοκκινοσκουφίτσα. Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Στο δωμάτιο διαπληκτίζονταν δυνατά με τον πελάτη. Μπόρεσα ν’ακούσω το εξής: «Άμα το κάνεις θα σου δώσω καμία...». Βγήκε με νεύρα απ’το δωμάτιο (
στ’αρχίδια μας!).
Βασικό στα 10
Περδίκα 3 αριστερά – Μελαχρινή χοντρή προμιλφ.
Βασικό στα 10
Μεγ.Αλεξάνδρου 22 επάνω – Ξανθιά με 4-5 κιλά παραπάνω, λευκό δέρμα, αδιάφορης εμφάνισης.
Βασικό στα 10.
Μεγ.Αλεξάνδρου 15 – Η σιχαμερή
Ζάνα από αγκύρας με β
ασικό συν γλωσσόφιλα στα 10.(
αι γαμίδια μωρή...!)
Κολωνού 53 –
Αναστασία προτζιλφ με καστανοκόκκινο μαλλί, σώμα κανονικού πάχους, χαμογελαστή και ευδιάθετη.
Βασικό στα 10.
Αυτά κύριοι. Καλή εβδομάδα και όσοι γαμήσετε μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας!