Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (8 μέλη και 162 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
τατου τραιμπαλ στη μεση εχει η αννατζουλια :think:  :think: μηπως τη μπερδεψες με τη ρενατα :think: αν και η τζουλια ειναι ξανθια εκτος και αν τα εβαψε παλι καθως εχω να τη δω περιπου 20μερες
Μάλλον φίλε μου έχω δίκιο γιατι η Άννα/Τζούλια που λες εσύ την επισκεύτηκε σήμερα στην μεταμεσονύχτια βάρδια ο mysterious στο Χωματιανού 11 σύμφωνα με την κριτική του.Θεωρώ απίθανο να συνέχισε καπάκι πρωινά μετά η ίδια στο Φυλής 71.Το απόγευμα δεν ξέρω αν θα την πετύχεις αυτή που λες αλλά τσέκαρε και το σπιτάκι στην Χωματιανού.Η κριτική του mysterious έχει τίτλο διαμάντι σε νέα προθήκη διάβασε την και βγάλε τα συμπεράσματα σου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Μάλλον φίλε μου έχω δίκιο γιατι η Άννα/Τζούλια που λες εσύ την επισκεύτηκε σήμερα στην μεταμεσονύχτια βάρδια ο mysterious στο Χωματιανού 11 σύμφωνα με την κριτική του.Θεωρώ απίθανο να συνέχισε καπάκι πρωινά μετά η ίδια στο Φυλής 71.Το απόγευμα δεν ξέρω αν θα την πετύχεις αυτή που λες αλλά τσέκαρε και το σπιτάκι στην Χωματιανού.Η κριτική του mysterious έχει τίτλο διαμάντι σε νέα προθήκη διάβασε την και βγάλε τα συμπεράσματα σου.
την ειχα διαβασει εχεις δικιο :thumbsup:καθως νομιζω οτι η αννα παιζει απογευμα στο 71 και απ'οτι φαινεται πλεον συνεχιζει στο χωματιανου,αλλα μην απορεις και η σαντρα που την ειδες συνεχιζει και απογευμα μα καλα ρε δε βαριουντε τοσες ωρες  :huh:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Στον όροφο δεν ανέβηκα και δεν ξέρω συνεπώς πια δούλευε.Στο ισόγειο 71 μπήκα και είδα κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και τατού μεγάλο πίσω στην μέση.Νομίζω οτι είναι η Ρενάτα η οποία έχει αδυνατίσει.Τώρα αν έκανα λάθος ας επιβεβαιώσουν και άλλοι συναγωνιστές που πέρασαν και την είδαν.
η ρενατα ηταν

Επισκέπτης
Για άλλη μια φορά...
Ευχαριστώ προφέσορ για τα καλά σου λόγια και την αναλυτική σου ενημέρωση! Ευτυχώς πήγες πρωί ούτως ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη τι παίζει στα σπιτάκια!

Μπήκες ακριβώς στην σκέψη μου!! Αυτο ακριβώς θα σου έλεγα!!  :thumbsup: :thumbsup:
Ήμουν σίγουρος ότι εσύ αυτή θα δοκίμαζες! Υποθέτω βέβαια ότι ούτε εσύ τη γνωρίζεις. Είναι πολύ κάβλα, αλλά ξέχασα να γράψω ότι είχε και πολύ ξυνισμένα μούτρα στο σαλόνι!

Στο Φώκαιας 22 πάνω δεξιά...και μια κοπέλα πιο γεμάτη απο τις άλλες 2 με βυζάρες και κωλάρα και μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω,καινούρια μέτριας εμφανίσεως...
Η περιγραφή μοιάζει με την κοπέλα που είναι και το απόγευμα στο πάνω δεξιά. Μου την είχε πέσει άγρια στο σαλόνι αλλά το ένστικτο μου έλεγε να την κάνω!

Στο Φυλής 67 μετακόμισε η καβλιάρα η Σάντρα η Σπανιόλα και καλά λεπτή ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά και ωραίο σώμα
Αν θυμάσαι είχαμε μιλήσει για τη συγκεκριμένη πριν λίγο καιρό. Την είχα πάρει και ήταν αυστηρά για μία φορά. Επίσης απέφυγε το γυμνό τσιμπούκι!

Μαζί της ήταν η αθίγγανη Ιρίνα μελαμψή,ψηλή με μαύρα πιασμένα μαλλιά πίσω.Ανακοινώθηκε και για τις 2 το ίδιο πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στήθος.Κώλος για την Ιρίνα δεν ανακοινώθηκε παραδόξως.
Πρέπει να το έχει κόψει το πρωκτικό...και καλύτερα (κάτσε μη μας ακούσει ο Ροκ...). Αν και νεαρή κάνει ικανοποιητικό γυμνό τσιμπούκι για τα γούστα μου. Άσχετο, πάντως απ'τις νεαρές κοπέλες το καλύτερο γυμνό τσιμπούκι για μένα το κάνει η Μιράντα από φυλ86κάτω και φυλ71 πάνω το βράδυ. Μου αρέσει πιο πολύ ακόμα και από της Νταϊάνας!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
1)Ήμουν σίγουρος ότι εσύ αυτή θα δοκίμαζες! Υποθέτω βέβαια ότι ούτε εσύ τη γνωρίζεις. Είναι πολύ κάβλα, αλλά ξέχασα να γράψω ότι είχε και πολύ ξυνισμένα μούτρα στο σαλόνι!

Άσχετο, πάντως απ'τις νεαρές κοπέλες το καλύτερο γυμνό τσιμπούκι για μένα το κάνει η Μιράντα από φυλ86κάτω και φυλ71 πάνω το βράδυ. Μου αρέσει πιο πολύ ακόμα και από της Νταϊάνας!
1)Υποθέτεις σωστά καθότι είναι μάλλον καινούριο φρούτο! Δεν την έχω δει καθόλου την συγκεκριμένη και ομολογώ οτι όντως σκέφτομαι να την τεστάρω. Το ότι είχε ξυνισμένα μούτρα είναι κάπως αποθαρρυντικό βέβαια.
2) Την Μιράντα δεν την έχω πάρει και δεν θυμάμαι εμφανισιακά πώς είναι.Όντως κάνει τόσο καλό γυμνό τσιμπούκι η πιτσιρίκα;;

Επισκέπτης
2) Την Μιράντα δεν την έχω πάρει και δεν θυμάμαι εμφανισιακά πώς είναι.Όντως κάνει τόσο καλό γυμνό τσιμπούκι η πιτσιρίκα;;
Η Μιράντα είναι πολύ πιτσιρίκα με παιδικό πρόσωπο, μαύρο μπουκλωτό μαλλί λίγο πιο κάτω απ'τους ώμους, αδύνατο σώμα, μεσαίου μεγέθους ωραία στητά βυζάκια, υπερφοβερό κώλο (έχουν γραφτεί ποιήματα για την κωλάρα της). Είναι ευχάριστη και χαμογελαστή. Για το τσιμπούκι της να σου πω ξανά ότι είναι φοβερό (βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη). Κάνει και 69 και νομίζω ελ.τελειωτικό στο στήθος αν και την τελευταία υπηρεσία δεν την έχω πάρει ποτέ γιατί προτιμώ να τελειώνω μέσα. Νομίζω παίζει μεταμεσονύχτια πλην κυριακών. Υπάρχουν κριτικές στο φυλής 71 πάνω.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Χθες το πρωι στο Φ66Δ, μαζι με το ψηλο κομοδινο Ντενισα απο Φ54Β κλπ, ηταν ενα πιο κοντο, επισης ξανθο, δυνατο γκομενι. Νεα στο χωρο μιας και δν την εχω ξαναδει...Εχει ιδεα κανεις τι λεει μεσα?? Εμφανισιακα λεει παρα πολυ. Δυστυχως δν δοκιμασα λογω φορτου εργασιας, αλλα ειναι στα υποψιν για Δευτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χθες το πρωι στο Φ66Δ, μαζι με το ψηλο κομοδινο Ντενισα απο Φ54Β κλπ, ηταν ενα πιο κοντο, επισης ξανθο, δυνατο γκομενι. Νεα στο χωρο μιας και δν την εχω ξαναδει...Εχει ιδεα κανεις τι λεει μεσα?? Εμφανισιακα λεει παρα πολυ. Δυστυχως δν δοκιμασα λογω φορτου εργασιας, αλλα ειναι στα υποψιν για Δευτερα.

Ποσο χρονων τυπε? Πιπινακι? Θα περασω και εγω να την δω

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μάλλον η Νικολέτα είναι, ξανθιά κοντούλα νεαρή η κοπέλα, στα 20 περίπου. Αν είναι αυτή, ακούγεται ότι είναι σαλονάτο κομοδινάκι

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη ειναι...τη γαμας και κοιταει το ρολοι,χαλαει ολη την καλη προιστορια των κονδοπουτανων...

Επισκέπτης
Διδύμου 20 – Καινούρια κοπέλα κατά την υπηρεσία. Άννα γύρω στα 35, μελαχρινή με κόκκινες ανταύγειες, πολύ καλό γυμνασμένο κορμί με κοιλιακούς, μεσαίο στήθος (μάλλον με σιλικόνη) και καλό κώλο. Ελ.στοματικό τελειωτικό.
Γλαρωμένο κρύο βλέμμα, βγήκε από το ένα δωμάτιο και μπήκε κατ'ευθείαν στο άλλο δωμάτιο.Όπως ακριβώς η φόλα-ξεπετατζού Εύα στο Διδύμου 20.Σήμερα το απόγευμα, τσατσά ήταν η υποκριτικά ευγενική ξανθιά ρωσοειδής με την οποία τσακώθηκε ο professorx στο Άγκυρας 12.
Επόμενος ο Jockerx:
«Είναι απλό. Κάνε ότι σου είπε ο streetwalker και αν δεν μπορείς μόνος, φτιάξε 2 κλώνους! Στο τέλος μπορείτε να τις βασανίσετε κιόλας!»
:2funny:
Το μόνο που θα σου έλεγε ο Jockerx είναι "Μηδέν άγαν".
-Όχι ηλίθιε! Εκεί πηγαίνουμε για κατούρημα! Μόλις κατουρήσεις θα σου αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Έλαβες χρησμό από τον "ήξεις αφήξεις" farkeli.

dirtyliving, συνέχισε να γράφεις όπως είσαι.Δεν έχει σημασία ο τίτλος του τιμημένου.
Το ξέρεις...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μάλλον η Νικολέτα είναι, ξανθιά κοντούλα νεαρή η κοπέλα, στα 20 περίπου. Αν είναι αυτή, ακούγεται ότι είναι σαλονάτο κομοδινάκι

Πάιζει και μια άλλη η Έλενα.
Γλυκιά φαίνεται, αλλά νομίζω ότι την έχω πάρει παλιότερα, δεν μιλάει Ελληνικά και ενώ είναι χαμογελαστή, θέλει "στρώσιμο" . .  . .

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η μιραντα το μικρο πορνιδιο ειναι στο ποστο της αλανια;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γεια σας συναγωνιστές!! Σημερινή βολτούλα στα σπιτάκια που λατρεύουμε στην περιοχή Φυλής και πέριξ και είδα τα εξής:
...
Αυτά προς το παρόν!

Πλήρης ενημέρωση και αναμφισβήτητα αρκετά κουραστική να γίνει και να γραφεί ...

Επισκέπτης
Γλαρωμένο κρύο βλέμμα, βγήκε από το ένα δωμάτιο και μπήκε κατ'ευθείαν στο άλλο δωμάτιο.
Όντως, ξέχασα να το γράψω στην ενημέρωση ότι το βλέμμα της ήταν άκρως αποθαρρυντικό!

Το μόνο που θα σου έλεγε ο Jockerx είναι "Μηδέν άγαν".
Ασφαλώς το ξέρεις ήδη ότι τα είπα για πλάκα! Πάντως αυτό με τους βασανισμούς είναι πολύ αστείο, αφού όταν βλέπω κοπέλα με μελανιά αμέσως σκέφτομαι ότι "ο Τζόκερ πέρασε σίγουρα από ΄δω!"

Επισκέπτης
αυτη ειναι...τη γαμας και κοιταει το ρολοι,χαλαει ολη την καλη προιστορια των κονδοπουτανων...

To κοίταγμα του ρολογιού είναι πλεόν ατταβιστικό (κληρονομικό) χαρακτηριστικό στις πουτάνες. Έχει περάσει στο DNA τους.
Μας επηρρεάζει το αν το κάνουν φανερά και ξεδιάντροπα ή απλά το συγκαλυπτουν.
(Φυσικά προτιμώ το δεύτερο).

Μόνο πρωί δουλεύει η Ρενάτα;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ασφαλώς το ξέρεις ήδη ότι τα είπα για πλάκα! Πάντως αυτό με τους βασανισμούς είναι πολύ αστείο, αφού όταν βλέπω κοπέλα με μελανιά αμέσως σκέφτομαι ότι "ο Τζόκερ πέρασε σίγουρα από ΄δω!"

Τύπε, ο Τζόκερ δεν κάνει μόνο μελανιές.
Χαράζει το θύμα, και στο τσακίρ κέφι ρίχνει και αλάτι στις χαρακιές.

ΥΓ. Γνωρίζουμε αν η Μιράντα το πιπίνι κάνει κουλούρι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom