Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (3 μέλη και 129 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα το κανω απλα ηθελα να προλαβω αυτους που ετοιμαζοντε για "εξοδο".αξιζει ενα τσεκαρισμα το γλωσσακι της και αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευει μεχρι τις 4,5 το πρωι.τελικα τα καλυτερα αστερακια τα βρισκω οταν ειμαι τυφλα στο μεθυσι :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η ολγα το κοντόπουτανο ηταν πουθενα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Παιδιά σχετικά με τις κριτικές στον κατάλογο:
ΜΗΝ ξεχνάτε να γράφετε ημερομηνία επίσκεψης (στη φόρμα της κριτικής) και βάρδια (στο κείμενο).

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το Σοφάκι ειναι στο πόστο του?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σημερα δεν δουλευε πηγα να της δωρισω σπερμα αλλα ηταν κλειστο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Παιδιά σχετικά με τις κριτικές στον κατάλογο:
ΜΗΝ ξεχνάτε να γράφετε ημερομηνία επίσκεψης (στη φόρμα της κριτικής) και βάρδια (στο κείμενο).
εγραψα κριτικη αλλα δεν την εμφανισε,μηπωσ ξερεις γιατι?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Φυλης 6-8 το απογευμα.

71 κατω μελαχροινο μπαζο

71 πανω ξανθο ρωσομπαζο...που εισαι ρε μιλενα

69 κατω η γνωστη teeny Αλεξανδρα

65 κατω ενα μελαχροινο λιγο ζουμπουρλουδικο αλλα με πολυ αερα και καβλιαρικο θα ελεγα.

134 μια ψηλη αχαρη καστανη μα νερουλο σωμα και πεσμενο κωλο

134 ισογειο μια κοντη καστανη Αννα με πολυ καλο σωμα,εχει εμφανιστει κατα καιρους στο 71 κατω και στο 80.

134 υπογειο μια που αδυνατω να την θυμηθω...φαντασου ποσο αδιαφορη θα ειναι.

59 στο κατω Η βανεσσα οπου τον εχωσα  για να την εχω στο βιογραφικο...μετριοτατη
αναλυτικη κριτικη στον καταλογο που εχει βαρεθει και ο Αντισθενης να τον θυμιζει

Στα θετκα οτι ανοιξαν επιτελους τα 71 και μπορει να ξαναδουμε εκει το γνωστο αστερι

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
ξεκιναει μια πιπα στη κυριολεξια παιδια 10 δευτερολεπτων και αρχιζει να μου τον παιζει τοσο ατεχνα και δυνατα που πιστευω αν βαλω μια 10χρονη θα το κανει καλυτερα.της λεω κανε πιπα ξανα και μου απανταει επι λεξη"εγω δεν κανω πολυ ωρα πιπα γιατι πιανομαι αν σκυβω πολυ ωρα".που να μου σηκωθει εμενα μετα απο ολα αυτα.συνεχιζει να μου τον παιζει νευριασμενη που δεν σηκωνοταν και μου λεει τι θα γινει τελικα?ωσπου στο τελος της λεω αστο κοπελα μου σηκω και φυγε.πηγαινω σε μπουρδελα 13 χρονια τετοια συμπεριφορα δεν μουχει ξανατυχει.ξενερωσα τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα χωρις να πω τιποτα ουτε στη τσατσα.
Eπρεπε οταν βγεις να την κραξεις στη τσατσα μπροστα στο κοσμο την μαλακισμενη μπας και βαλουν μυαλο. Ακου πιανεται? Να παιρνει ομως τα λεφτα δε πιανεται?
Εγω δυο φορες εχω κανει χοντρο σκηνικο στο σαλονι με μια στην Ιουλιανου στο κατω και αλλη μια στη Ρεμουνδου διπλα στης ολγας. Τουλαχιστον εσωσα και κανα δυο που ετοιμαζοντουσαν να μπουν.

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δυστηχως μερικες δεν σεβοντε το γεγονος οτι απο μας ζουν...πρωσωπικη μ αποψη παντα,δεν ειναι ολες τα ιδια...υπαρχουν και κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια που εχουν ψυχη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Eγραψα ενημερωση στον καταλογο εδω και κανα 3ωρο και δεν εχει περασει για την Βανεσσα στη Φυλης 59
Η γκομενα ειναι μελαχροινη,με ωραια χαρακτηριστικα,προστυχο καμπυλατο σωμα με ωραιο βυζι και την 3η φορα που την πηρα(σημερα και πριν 2 μερες)μου εκανε πολυ καλο γαμησι
Ανετη στο δωματιο,με διαθεση να παιξει λιγο παραπανω απο τα προβλεπομενα,μια ιεροτελεστια πριν αρχισει το μπουκιτσι και τις αλλαγες των στασεων(ειναι βολικη καθως και ορθια,και στην ακρη του κρεβατιου βολευεται)
Ολα αυτα αντικατοπτριζουν την εικονα που εχω απο τη Βανεσσα,καποιοι αναρωτιεστε γιατι δεν σας εκανε''παπαδες''η γκομενα,ρωτηστε την και μην ρωτατε εμενα
Αυτα και για σημερα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια η Σελινα(Σαμπινα η Σαμπρινα ο τσατσος ο Αρμενης καθε φορα την ονομαζει και διαφορετικα)η Τσεχα με τα συληκονατα βυζια που δουλευει στη φυλης καμια 10αρια χρονια ητανε αυτες τις μερες?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Μαλιστα.φιλε PSOLARAS θα την επισκεφτω αυριο.ειναι και πρωινες ωρες εκει η απογευμα και ετυχε να την πετυχεις σημερα?ελπιζω να περασω καλα οπως περιεγραψες,αν και προβληματιστικα απο τη αλλη κριτικη.τεσπα.θα το  δουμε αυριο αυτο και θα επιστρεψω με κριτικη

skyline2121

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδία μήπως ξέρει κανείς  αν παίζει τίποτα καλό για κουλούρι στο φυλής 40?η γενικά τι καλό παίζει στην αγορά για κουλούρι! ευχαριστώ.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Λοιπον οπως ειχα πει εκανα την επισκεψη μου στη φυλης σημερα...Η βανεσσα οταν την ειδα δεν με εντυπωσιασε και αποφασισα να γυρισω κει μερικα σπιτακια ακομα μηπως βρω τπτ καλυτερο εμφανισιακα.στο 65 παω ηταν η γνωστη και μη εξαιρετεα λαρισσα,στο 84 με την πρασινη ειδα για δευτερη φορα μια ομορφη ξανθια με απιστευτο βυζι για την οποια ομως δεν εχω διαβασει κριτικες για συμπεριφορα.ξερει κανεις?αξιζει τον κοπο?στα 71 πανω κατω ηταν 2 ξανθα μπαζακια.τελικα γυρισα στη βανεσσα οπου κατεθεσα.ουτε εντυπωσιαστηκα ουτε απογοητευτηκα.θα γραψω την κριτικη μου...παντως το 20αρικο δεν το κλαιω

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δυστηχως μερικες δεν σεβοντε το γεγονος οτι απο μας ζουν...πρωσωπικη μ αποψη παντα,δεν ειναι ολες τα ιδια...υπαρχουν και κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια που εχουν ψυχη.
Φίλε σκέψου όμως ότι υπάρχουν και κοπέλες που τις εκβιάζουν και τις έχουν βάλει παρά την θέλησή τους στην πορνεία για αυτό μην είσαι τόσο απαιτητικός και κάθετος.Σκέψου και αυτό λίγο και μην κατακρίνεις έτσι χώρις να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους...

anestis(1)

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
19
Like
6
Πόντοι
10
Καλησπερα και Χρονια πολλα!Τα ξημερωματα επισκευτικα τη Μαρινα <ΑΧΑΡΝΩΝ 86>!Περιποιητικη και προθυμη κυρια!Στα συν το πολυ καλο στοματικο με εμφαση στις μπαλες!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους! Απόψε Φωκαίας 27 και Αχαρνών πήρα την Μαρίνα.Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο στην εμφάνιση,ξανθιά Ρωσσίδα (πρός το Milf) με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω,τιμή 20 ευρώ.Τελικά πιάσαν τόπο!Στο δωμάτιο είναι αρκετά γλυκειά κι ευγενική,κι από περιποίηση...Αφού έσκυψε μπροστά στο επίμαχο σημείο άρχισε ένα φοβερό γλύψιμο στα @@ρια που μόνο με της θρυλικής Μιλένας(όσοι θυμούνται)  :rockon: μπορώ να το συγκρίνω,όχι ΑΚΡΙΒΩΣ βέβαια αλλά σχεδόν..Επίσης γλύφει και την τσαπού μέχρι κάποιο σημείο κουνώντας με λύσσα το κεφάλι της πέρα-δώθε! Επειτα μου φόρεσε τον σκούφο για να συνεχίσει ο θεάρεστο έργον της.Κάποια στιγμή της είπα να σταματήσει γιατί ερχόταν ο νιαγάρας,αυτή συνέχισε με περίσσιο ζήλο κι έτσι αφέθηκα να τελειώσω(δε γαμιέται) στο μέσο του πεοθηλασμού,η δε Μαρίνα ρουφούσε με ακόμη περισσότερη μαεστρία το αντικείμενο του πόθου.Πάντως από τσιμπούκι παίρνει άριστα η ρουφιάνα(9/10) μιλάμε.Οσοι λάτρεις του είδους σπεύσατε Μαρίνα,δεν θα φύγει και για γιορτές το κορίτσι γιατί έπεσε πολλή δουλειά απ'οτι μου'πε,χεχε  :grin:
Η Μαρίνα πιθανώς να είναι και η ίδια που αναφέρει ο παραπάνω συναγωνιστής,αλλά προσοχή:Αν και εγραψα την κριτική και στον κατάλογο (Φωκαίας 27) αναφέρομαι στο σπίτι που είναι Φωκαίας 27 ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ(είναι μια μικρή σκαλίτσα αριστερά όπως μπαίνουμε, στο ισόγειο).ΟΧΙ στο υπόγειο που είναι η Κλάρα η μαυρούλα.Αυτά..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom