- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Δωρητή γράψε την κριτική σου και στον www.bourdela.com/content/view/622/220/]κατάλογο[/url]...
εγραψα κριτικη αλλα δεν την εμφανισε,μηπωσ ξερεις γιατι?Παιδιά σχετικά με τις κριτικές στον κατάλογο:
ΜΗΝ ξεχνάτε να γράφετε ημερομηνία επίσκεψης (στη φόρμα της κριτικής) και βάρδια (στο κείμενο).
εγραψα κριτικη αλλα δεν την εμφανισε,μηπωσ ξερεις γιατι?
Eπρεπε οταν βγεις να την κραξεις στη τσατσα μπροστα στο κοσμο την μαλακισμενη μπας και βαλουν μυαλο. Ακου πιανεται? Να παιρνει ομως τα λεφτα δε πιανεται?ξεκιναει μια πιπα στη κυριολεξια παιδια 10 δευτερολεπτων και αρχιζει να μου τον παιζει τοσο ατεχνα και δυνατα που πιστευω αν βαλω μια 10χρονη θα το κανει καλυτερα.της λεω κανε πιπα ξανα και μου απανταει επι λεξη"εγω δεν κανω πολυ ωρα πιπα γιατι πιανομαι αν σκυβω πολυ ωρα".που να μου σηκωθει εμενα μετα απο ολα αυτα.συνεχιζει να μου τον παιζει νευριασμενη που δεν σηκωνοταν και μου λεει τι θα γινει τελικα?ωσπου στο τελος της λεω αστο κοπελα μου σηκω και φυγε.πηγαινω σε μπουρδελα 13 χρονια τετοια συμπεριφορα δεν μουχει ξανατυχει.ξενερωσα τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα χωρις να πω τιποτα ουτε στη τσατσα.
Το Σοφάκι ειναι στο πόστο του?
Φίλε σκέψου όμως ότι υπάρχουν και κοπέλες που τις εκβιάζουν και τις έχουν βάλει παρά την θέλησή τους στην πορνεία για αυτό μην είσαι τόσο απαιτητικός και κάθετος.Σκέψου και αυτό λίγο και μην κατακρίνεις έτσι χώρις να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους...δυστηχως μερικες δεν σεβοντε το γεγονος οτι απο μας ζουν...πρωσωπικη μ αποψη παντα,δεν ειναι ολες τα ιδια...υπαρχουν και κοπελες που κανουν αυτη τη δουλεια που εχουν ψυχη.