Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (28 μέλη και 240 επισκέπτες)

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι η λολα ειναι σουπερ..ειναι πολυ τεενυ..
στο δωματιο ειναι τοο-φαν
εχω τιμισει αρκετες φορες και ετσι καθεται περισοτερο στο δωματιο.. :boobies:
μια φορα τις ειχα δωσει 50 ευρω 15 ταριφα και 35 μπουρμπουαρ...και ηταν σουπερ...
:dancing:
αλλαξε το χρωμα μαλλιωνα απο κοκκινο σε ξανθο παλι :rockon:?

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Είχα πάει προχτές για τη Τζούλια από Κεφαλληνίας 75 αλλά δεν ήταν.  :headbang: :headbang:

Έχοντας διαβάσει ο αυτοκράτορας, τα καλά λόγια του psolara78 για το βρομοπόυτανο Βανέσα (Φυλής 59 Ισόγειο) είπε να πάει να τη δοκιμάσει μετά από εκεί.

Λοιπόν, η Βανέσα είναι τελείως μπάζο θα κλάψετε το 20αρικο μακριά.. από πρόσωπο είναι σκατά, από σώμα είναι ο τύπος μου περίπου και από υπηρεσίες και συμπεριφορά ακόμα χειρότερα.

Μπαίνει στο δωμάτιο λέμε ένα γεια.. τη ρωτάω πώς τη λένε..''άντρας μου είσαι για να σε ενδιαφέρει πως με λένε'' μου λέει.. :idiot:  μετά μου κάνει μια πίπα 30 δευτερόλεπτα.. της λέω ''κάνε μου λίγο ακόμα'' τον βάζει για λιγότερο από 20' ακόμα στο στόμα της και σταματάει και με ρωτάει πως θέλω. Της ζήτησα από επάνω μετά την άλλαξα σε ιεραποστολικό και μετά σε πισοκολητο οπού και της ζήτησα να σηκωθεί και να φύγει επειδή ήταν όλο νεύρα από την αρχή που μπήκε.
Σηκώθηκε και έφυγε και δε μου ζήτησε ούτε συγνώμη. ΜΑΥΡΟ στη Βανέσα είναι τελείως βόιδι ή κοπέλα.

Εχοντας ξεκινήσει για στούντιο ευτυχώς είχα άλλα 30 ευρώ μαζί μου, όπου μετά από αυτή την βλαμμένη, πήγα για μια χαλαρωτική πίπα (μέχρι τέλους) στη Βίκυ από διδύμου. Αν και δε μου αρέσουν τα milf η Βίκυ το τιμάει το 20αρικο.

Σήμερα θα έχει την τιμή η Λόλα να καρφωθεί από τον αυτοκράτορα.. :rockon: Μέτα από τόσο καιρό αποχής θα είναι ακόμα πιο σφιχτή το μωράκι.  :)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη συναθλητες μου για το λαθος νουμερο 19 αντι του 13 για την λολα.
παντως η λολα δουλευει πρωι.
την τιμησα σημερα το πρωι γυρω στις 10:30 και μου ανεφεραι οτι δουλευει πρωι πλεον.
ευτυχως το μαλι της το επανεφερε οπως ηταν γιατι το ισιο και το κοκκινο δεν της πηγαινε καθολου.
παιδες εαν δεν την βρειτε το βραδυ να ξερεται οτι δουλευει πλεον πρωι, και ενας συναθλητης που ανεφερε οτι επανηλθε τωρα ξανα στη ν ενεργο δραση δεν ειναι ετσι διοτι το πορνιδιο δουλευε αλλη βαρδια. μεταφερω λογια της ιδιας της λολας γιατι και εγω σημερα εξεπλαγει που την ειδα στη ν πρωινη βαρδια.
αντε εις νεοτερα.................

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στο διδυμου 18 (το μεσαιο απο τα τρια) παιζει πολωνεζα που δεν θυμαμαι ονομα που την πηρα με 20 ευρω.κανει και ακαποτο τσιμπουκι για τους λατρεις του ακα.παντως σε γενικες γραμμες ουτε κρυο ουτε ζεστη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Βραδυνη επισκεψη ξημερωματα κατα τις 3,
Βολτα απο πολλα σπιτια σε Ιασωνος και Κολωνου,η περιοχη αποψε θυμιζε εκδρομη Λυκειων καθως γινοταν ενας πανικος σημερα,πολλα σπιτια ηταν σαν κλαμπ(κανα ξυδι ελειπε)με κοσμο που εφτανε μεχρι και 15 ατομα.
Ονοματα απο κοριτσια και αριθμους ειδικα στην Ιασωνος δεν με βοηθα η μνημη μου να θυμηθω αλλα στο 20γ επαιζε ενα ωραιο μουνακι οπως και σε καποιο χαμηλα στην Ιασωνος στο 30 κοντα.
Επισης μια μαυρη μου ειχε γινει τσιμπουρι για γαμησι,λιωμα καθως ημουν της ελεγα για πιπωμα και χυσιμο στα βυζια,μου ελεγε ''Στα ποδια θελω χυσιμο,οχι στο στηθος''και να μην τα πολυλογω γυριζοντας αρκετα ετοιμορροπα cult σπιτια μπηκα στα καινουρια της Κεραμεικου,το 15α,
η Αννα στο ποστο της,εμφανισιακα σε προδιαθετει σε ''βρωμικα''γαμησια κατι το οποιο με ωθησε να δωσω το 15€ και να περιμενω την Αννα στο δωματιο,σε λιγοτερο απο 3 λεπτα ηρθε με χαμογελο και ναζι και πηγε στο καλοριφερ να ζεσταθει,εκει ανελαβα να την ζεστανω βγαζοντας το σουτιεν της και παιζοντας με το μικρο-παιδικο στηθος της οσο με ''εφτιαχνε''με χαδια,μετα την εβαλα ανασκελα και απο πανω αφου μου ειχε φορεσει το προφυλακτικο ξεκινησε ενα απιστευτο γλειψιμο αρχιδιων και πιπας παραλληλα(το μειονεκτημα στο τρομπονι ειναι οτι μπουκωνει με το κεφαλι και δεν μπορει να το παρει ολο μεσα)
Μαγκες τοσο στενομουνα γκομενα σε σπιτακι δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει,δεν ειχε βαλει κρεμουλα με αποτελεσμα να το σαλιωσει το μουνακι της και οταν της τον καρφωσα αργες κραυγες συνοδευτηκαν με επιφωνηματα καυλας που καταλαβαινα οτι ηταν απο το γατισιο αυτο σφιχτο μουνακι.
Να μην τα πολυλογω της ζητησα ελευθερο χυσιμο στα μικρα της βυζια και δεχτηκε κατι το οποιο εκανε με πολυ μεγαλη ευχαριστηση οταν ηρθε η ωρα του ΄ξεφορτωματος΄΄με την ιδια να ειναι ανασκελα με τα ποδια ανοιχτα και παιζοντας το μουνακι της(καυλωνε που εβλεπε τον εαυτο της στον καθρεφτη οπως κι εγω)
Τιμα το 15€ και σιγουρα θα ειναι παλι στις επιλογες μου.
Για το λογο αυτο αλλωστε την ανακηρυσσω Miss Στενομούνα 2007

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Μετα απ αυτά που είχα ακουσει λοιπόν πήγα και εγω να "δοκιμασω" την Βανέσσα στο Φυλής 59 στο κάτω
Ο τσατσός πολυ ευγενικός και γενικά ο χώρος αρκετά καλός όπως έχουν πει και άλλοι φιλοι.
Ημασταν 2 στην αναμονη και μετα τον πρωτο που τον πηγε ο τσατσος στο δωμάτιο πηγε και μενα σε διπλανο.
Ετσι ακουσα τη βανεσσα να πηγαινει πρωτα διπλα και μετά να την ακουσω να φωναζει, μου φανηκε αρκετά προσποιητές
οι φωνές αλλα λεω μπορει να ειναι ιδεα μου. Μετα απο 5 λεπτα ΑΚΡΙΒΩΣ ανοιγει την πορτα του δικου μου δωματιου,
με μια μουρη κατεβασμενη (καμμια σχεση με κεινη που είχε όταν βγηκε στο σαλονι), κραταγε ενα μπουκαλακι με αντισηπτικο
υγρο που αφου εβαλε στα χερια της το πεταξε στο κρεβατι με τοση δυναμη που έπεσε κατω (και εκεί εμεινε και μετα που εφυγε)
και χωρις να βγαλει σουτιεν αρχισε να κανει πιπα, με τα ποδια της πολυ μακρια ωστε με δυσκολια να μπορω να την πιανω, και οταν
επιασα λιγο το μουνι της με μια κινηση με απεφυγε, μετα απο 1 λεπτο με ρωτησε πως θέλω και ανεβηκε πανω μου .
Με την ιδια στριφνη μουρη και τις προσποιητές φωνές που ακουγα και πριν τοσο πολυ που ενω ημουν μια χαρα με εκανε να χαλαστω.
Τη ρωτησα αν εχει κατι, αν εχει νευρα και μου λεει αν εχω νευρα δε φανταζεσαι τι κανω. Της ειπα να γυρισει πισω για να προσπαθησω παλι,
πραγμα που εκανε αλλα και παλι ειχε αυτην την απροθυμια και τη βιασυνη και προκειμενου να χαλαστω παραπανω σταματησα και την εδιωξα.
Για μενα προσωπικα , ισως ετυχα σε λαθος στιγμη, ηταν χασιμο και χρονου και χρημάτων.
Μετανοιωσα που δεν περασα στο 69 που ήταν η τστσα μουναρα του 71 και διαφημιζε την Χριστινα που βγηκε ολο ναζι και
κουνημα, ότι ειναι ανώτερη της Αννας του 71 και οτι αν περασουμε μεσα θα τη θυμόμαστε μέχρι την ΑΛΛΗ Πρωτοχρονια !!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λιοσιων τωρα παιζει τιποτα καλο με 20αρικο?

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
μαλλον η συγκεκριμενη γκομενα δεν γουσταρει να δουλευει στις γιορτες..κριμα και σκεφτομουν να της κανω μια επισκεψη..μαυρο ρεεεεε!!!! :tickedoff: :tickedoff:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
μαλλον η συγκεκριμενη γκομενα δεν γουσταρει να δουλευει στις γιορτες..κριμα και σκεφτομουν να της κανω μια επισκεψη..μαυρο ρεεεεε!!!! :tickedoff: :tickedoff:

για ποια λες?

κανε παραθεση για να καταλαβαινουμε την αλλη φορα

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Πολυ πιθανό να είναι έτσι,γιατί εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της,όπως κι ο συνάδελφος psolaras78.Την δεύτερη φορά είχε βέβαια λίγο μούτρα,αλλά 'λύθηκε' κατά τη διάρκεια.Μάλλον τσαντίστηκε που δεν έφυγε για την πατρίδα της,αλλά κι οι άλλοι τι φταίνε?
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Για την Βανέσσα του 59 αναφέρει kokologne όπως κι εγώ..
:sunglasses:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Για την Βανέσσα του 59 αναφέρει kokologne όπως κι εγώ..
:sunglasses:
το καταλαβα...αλλα καλο ειναι να βαζουμε παραθεσεις.

εγω παντως την θεωρω κατω του μετριου.

προχθες το απογευμα εριξα ενα πιτσιλισμα στην κατερινα...ρουμανα στο 67  της φυλης.

αν εξαιρεσεις την μετρια φατσα,εχει ΤΕΛΕΙΟ κορμι.Αδυνατο και σφιχτο και αν της το ζητησεις γλειφει και μπαλες...δεν το κανει μονη της,μονο αν της το ζητησεις.
Δεν φτανει στα επιπεδα της μιλενας στα καραμελωμα @@ αλλα τουλαχιστον το κανει.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Η Κατερίνα ήταν άπαιχτη - έχω κριτικές στο Φωκαίας 17 και Φυλης 65Β - εμφανίζεται guest που και που αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται τις άλλες μέρες.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Τελευταίο της χρονιάς σήμερα,γύρω στίς 15:30 στο Φυλής 59(Βανέσσα),μιάς και πολλά ήταν κλειστά.Φιλική και γλυκειά σήμερα,στο δωμάτιο πέρασα Super,έκανε και πλάκα με τους επισκέπτες μάλιστα, :grin:..
Αντε και καλή χρονιά μάγκες!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αντε καλα να περασετε μαγκες με το καλο να μας μπει,ετσι ωστε να μπορουμε να μπαινουμε μετα εμεις ολο τον χρονο μεσα στις αγαπημενες μας πουτανες

Συνημμένα

• happy ny.GIF
    happy ny.GIF
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 29

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
συγνωμη συναθλητες μου για το λαθος νουμερο 19 αντι του 13 για την λολα.
παντως η λολα δουλευει πρωι.
την τιμησα σημερα το πρωι γυρω στις 10:30 και μου ανεφεραι οτι δουλευει πρωι πλεον.
ευτυχως το μαλι της το επανεφερε οπως ηταν γιατι το ισιο και το κοκκινο δεν της πηγαινε καθολου.
παιδες εαν δεν την βρειτε το βραδυ να ξερεται οτι δουλευει πλεον πρωι, και ενας συναθλητης που ανεφερε οτι επανηλθε τωρα ξανα στη ν ενεργο δραση δεν ειναι ετσι διοτι το πορνιδιο δουλευε αλλη βαρδια. μεταφερω λογια της ιδιας της λολας γιατι και εγω σημερα εξεπλαγει που την ειδα στη ν πρωινη βαρδια.
αντε εις νεοτερα.................

ξυπνησα 1/1 και η προβοσκιδα μου ειχε πολλες ανυσηχιες ! διαβαζοντας για λολα πηγα πριν λιγο αλλα ηταν κλειστο :( και τα 2 του 13 . πηγα προς ιασωνος μηπως δω τιποτα καλο αλλα ηταν γεματο πακιστανους κτλ συχαθηκα και εφυγα χωρις να πιτσιλισω.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ξυπνησα 1/1 και η προβοσκιδα μου ειχε πολλες ανυσηχιες ! διαβαζοντας για λολα πηγα πριν λιγο αλλα ηταν κλειστο :( και τα 2 του 13 . πηγα προς ιασωνος μηπως δω τιποτα καλο αλλα ηταν γεματο πακιστανους κτλ συχαθηκα και εφυγα χωρις να πιτσιλισω.

φιλε συναθλητη χιστι, τι περιμενες οτι θα δουλευαν ολα πορνοχαουζ ανημερα πρωτοχρονιας?
απο χθες το βραδυ υπολειτουργουσαν ολα. ασε συναγωνιστη να περασει και αυτη η μερα και απο αυριο θα επανελθουν τα αξιοπιτσιλιστα πορνιδια.
οσο για την λολα, εδω αθηνα ειναι δεν εχει φυγει για την πατριδα της.
πιστευω οτι απο αυριο θα ειναι στην βαση της.
ενα πορνιδιο που εχω καιρο να δω και θελω πολυ να το ξαναπιτσιλισω ειναι η καρινα στο ιασωνος, το γνωστο κοντοπουτανο (οχι κορινα με τα λατιν χαρακτηριστικα).
δεν εχω νεα της και πιστευω οτι θα επανελθει μετα τις γιορτες (τα φωτα).
παντως περνω συχνα και τσεκαρω κατασταση.
αντε χρονια πολλα και καλα . . .

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
κριμα τη χασαμε τη λολα !! πρωινα δουλεια μεχρι το απογευμα.... α ρε λολα δεν θα σε πιτσιλισω ποτε !!

θελω ρε guts ενα πιπινι σα τη καρινα στην ιασωνος petit και ομορφο....παιζει πουθενα απογευμα-βραδυ ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom