Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (19 μέλη και 247 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντωs τον τελευταιο καιρο μου φαινεται οτι τα
μπουρδελακια εκτοs απο οτι ειναι πιο οικονομικα απο τα στουντιο εχουν και καλυτερα μουνια,εξαιρειται η πολυαγαπημενη ιζαμπελα.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Είδε κάποιος την Αλεξάνδρα στο ισόγειο του 69 σήμερα;Αν ναι,μήπως ξέρει αν θα είναι αύριο το πρωί εκεί;

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παντωs τον τελευταιο καιρο μου φαινεται οτι τα
μπουρδελακια εκτοs απο οτι ειναι πιο οικονομικα απο τα στουντιο εχουν και καλυτερα μουνια,εξαιρειται η πολυαγαπημενη ιζαμπελα.
Aυτό ξαναπέςτο αδερφέ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η Μαρινα στη Φωκαιας ειναι φανταστικη.με τρελενει οταν μου γλυφει τα αρχηδια.λιγο μεγαλη σε ηληκια αλλα πολυ καλη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η Μαρινα στη Φωκαιας ειναι φανταστικη.με τρελενει οταν μου γλυφει τα αρχηδια.λιγο μεγαλη σε ηληκια αλλα πολυ καλη
εισαι ο τριτος απο χθες που την ανεφερα και χαιρομαι που με εβγαλε ασπροπροσωπο :dancing:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλησπέρα σε όλους! Απόψε Φωκαίας 27 και Αχαρνών πήρα την Μαρίνα.Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο στην εμφάνιση,ξανθιά Ρωσσίδα (πρός το Milf) με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω,τιμή 20 ευρώ.Τελικά πιάσαν τόπο!Στο δωμάτιο είναι αρκετά γλυκειά κι ευγενική,κι από περιποίηση...Αφού έσκυψε μπροστά στο επίμαχο σημείο άρχισε ένα φοβερό γλύψιμο στα @@ρια που μόνο με της θρυλικής Μιλένας(όσοι θυμούνται)  :rockon: μπορώ να το συγκρίνω,όχι ΑΚΡΙΒΩΣ βέβαια αλλά σχεδόν..Επίσης γλύφει και την τσαπού μέχρι κάποιο σημείο κουνώντας με λύσσα το κεφάλι της πέρα-δώθε! Επειτα μου φόρεσε τον σκούφο για να συνεχίσει ο θεάρεστο έργον της.Κάποια στιγμή της είπα να σταματήσει γιατί ερχόταν ο νιαγάρας,αυτή συνέχισε με περίσσιο ζήλο κι έτσι αφέθηκα να τελειώσω(δε γαμιέται) στο μέσο του πεοθηλασμού,η δε Μαρίνα ρουφούσε με ακόμη περισσότερη μαεστρία το αντικείμενο του πόθου.Πάντως από τσιμπούκι παίρνει άριστα η ρουφιάνα(9/10) μιλάμε.Οσοι λάτρεις του είδους σπεύσατε Μαρίνα,δεν θα φύγει και για γιορτές το κορίτσι γιατί έπεσε πολλή δουλειά απ'οτι μου'πε,χεχε  :grin:
Η Μαρίνα πιθανώς να είναι και η ίδια που αναφέρει ο παραπάνω συναγωνιστής,αλλά προσοχή:Αν και εγραψα την κριτική και στον κατάλογο (Φωκαίας 27) αναφέρομαι στο σπίτι που είναι Φωκαίας 27 ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ(είναι μια μικρή σκαλίτσα αριστερά όπως μπαίνουμε, στο ισόγειο).ΟΧΙ στο υπόγειο που είναι η Κλάρα η μαυρούλα.Αυτά..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Τι ώρα πήγες ρε καυλιάρη;;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αργοπορημένη ενημέρωση.. σόρρυ...

Την Πέμπτη το πρωί πάω με συνάδελφο από τη δουλειά
στη Ρεμούνδου να δούμε τι παίζει...
Στο 21 η Αντριάννα, πιτσιρίκα με μικρό κωλαράκι και μικρά βυζιά!!
Ο φίλος μου έμεινε ικανοπιοημένος!!

Στο 21Α η Όλγα με τις βυζάρες της... όπου δεν μου φάνηκαν και τόσο μεγάλα..
δεν την πήρα
Απέναντι στο 20 μια μέτρια που η τσατσά ζήταγε 25 ευρώ :idiot: ΑΚΥΡΟΟΟΟ!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τα σπιτακια της Κεραμεικου που ηταν κλειστα καιρο γνωριζει κανεις σας αν ανοιξαν παλι?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Την ίδια μέρα στην απογευματινή βάρδια πήγα με άλλον φίλο μου
Μεταξουργείο....
Τα κάσσικά κομμάτια!
Στην Ιάσωνος 19Α στο κάτω ήταν ρε παιδιά ένα κοντοπούτανο
καυλιάρικα high heels διάφανα, μαύρο μαλλί και βάψιμο στα μάτια
με σκούρομωβ κάπως, στρας χρώμα... είχε και καυλιάρικο χαμόγελο...ΚΑΥΛΑ!!
Εάν την ξαναπετύχω, θα την "τιμήσω" ;)

Τελικά κατέληξα στην Κατερίνα, Κολωνού 30Α!!
Με Αγιοβασιλιάτικη περιβολή που περιλάμβανε σκούφο, διχτάκια στα χέρια, κόκκινο στρινγκάκι και μαύρες high heel μπότες !!

Μες στο κέφι και το γέλιο όπως πάντα!!
Την ώρα που περίμενα στο δωμάτιο, έβλεπα την ωραία τσοντούλα που είχε
η τιβί και παραλίγο να τον πάρω, τον ύπνο έτσι χαχα , αφού είχα ξαπλώσει και είχα χαλαρώσει!!
Τι να πω... ΚΑΥΛΑΑΑ!!!!

Κοπελιά... πάντα τέτοια.. τα φιλιά μου....;)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδες συναθλητες μου. σημερα περασα απο το μπουρδελιαρικο κτισμα περιοχης μεταξουργειου κεραμικου 19 στο πανω. συναντησα εκπληκτος την λολα. το συγκεκριμενο πορνιδιο δουλευε παντα βραδυ στο ιδιο χωρο.
βεβαια την τιμησα δεοντος μια και ειναι αξιοπιτσιλιστο τεενυ πορνιδιο.
σωματακι που θυμιζει 17χρονο μωρο, πιπα πολυ καλη και στησιματα τελεια με κορυφωση το dogy style οπου και εκτοξευσα με ολη μου την δυναμη τις αξιες πιτσιλιες μου.
στα ευχαριστα ειναι οτι αλλαξε ξανα το μαλι της και το εκανε οπως ηταν, καθωτι ετσι φαινεται σαν εφηβη και το καλυτερο οτι αφηνει φιλακια και μου τραβηξε και δυο τρια ρουφικτα. αχ να ειναι καλα να την τιμουμε.
η λολα μαζι με την καρινα που δουλευει ση ιασωνος ειναι τα κορυφαια κοντοπουτανα πορνιδια της περιοχης μεταξουργιου.
παιδεσ τα λεμε εις νεοτερα......!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
παιδες συναθλητες μου. σημερα περασα απο το μπουρδελιαρικο κτισμα περιοχης μεταξουργειου κεραμικου 19 στο πανω. συναντησα εκπληκτος την λολα. το συγκεκριμενο πορνιδιο δουλευε παντα βραδυ στο ιδιο χωρο.
βεβαια την τιμησα δεοντος μια και ειναι αξιοπιτσιλιστο τεενυ πορνιδιο.
σωματακι που θυμιζει 17χρονο μωρο, πιπα πολυ καλη και στησιματα τελεια με κορυφωση το dogy style οπου και εκτοξευσα με ολη μου την δυναμη τις αξιες πιτσιλιες μου.
στα ευχαριστα ειναι οτι αλλαξε ξανα το μαλι της και το εκανε οπως ηταν, καθωτι ετσι φαινεται σαν εφηβη και το καλυτερο οτι αφηνει φιλακια και μου τραβηξε και δυο τρια ρουφικτα. αχ να ειναι καλα να την τιμουμε.
η λολα μαζι με την καρινα που δουλευει ση ιασωνος ειναι τα κορυφαια κοντοπουτανα πορνιδια της περιοχης μεταξουργιου.
παιδεσ τα λεμε εις νεοτερα......!
Η Λολα ηταν Κεραμεικου 13α,πρωινες ωρες θα ειναι εκει?Αξιο baby teen :rockon:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Η Λολα ηταν Κεραμεικου 13α,πρωινες ωρες θα ειναι εκει?Αξιο baby teen :rockon:
ναι εκεί είναι τώρα.τα προβλήματα που είχε τελειώσανε και τώρα κανονικά πάλι στο πόστο της.Και σε μένα μου είπε ότι είναι 18 χρονών.Μπράβο στην κοπέλα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ναι εκεί είναι τώρα.τα προβλήματα που είχε τελειώσανε και τώρα κανονικά πάλι στο πόστο της.Και σε μένα μου είπε ότι είναι 18 χρονών.Μπράβο στην κοπέλα.
Ξερεις τι ωρες θα ειναι?

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Η λόλα είναι άξιο κοντοπούτανο, πολύ γλυκό, αλλά δεν προσφέρει και κάτι το θεαματικό. Απλά φτιάχνεσαι με την παρουσία της.
Μια φορά την είχα πιέσει πολύ για πίσω πόρτα άλλα δεν τον έδινε με τίποτα.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Κεραμικού 19 δεν υπάρχει.. το 13α θα εννοείς που είναι και η Γιούλη; (στην απογευματινή βάρδια)

Η Λόλα θα είναι πάντα νύχτα μετά τις 12;  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom