Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φώκαιας 27 ισόγειο-Γιάννα:
8 λεπτά έκατσε η Γιάννα στο δωμάτιο φίλτατε και η τσατσά χτύπησε 2 φορές πόρτα μία στο πεντάλεπτο και άλλη μία στα τελειώματα.Η Γιάννα την αγνόησε προς τιμήν της.
Η ώρα που πήγα ήταν κατά τις 3.Τελικά όπως μου είπε ο hardcoras η ξανθιά κοπέλα που είδα λέγόταν Βικτώρια.Φένεται οτι εκείνη την ώρα μάλλον δουλεύανε duo οι
κοπέλες
Η Βικτώρια συνέχισε στην απογευματινή βάρδια, χθες.Ήταν και σήμερα το πρωί.Η τσατσά της Βικτώριας είπε οτι είναι για 10 λεπτά.

στηρίζουμε τέτοιες κινήσεις ενισχύοντας έτσι τον αγώνα ενάντια στις ξεπέτες + απατεώνισσες
Και ο αγώνας αποδίδει, Dawn!
Αυτήν την Ελληνίδα κωλόγρια τσατσά την άκουσα στο Φυλής 86 κάτω με την Μιράντα, ένα πρωί να διατυμπανίζει:
"Η κοπέλα δεν βιάζεται στο δωμάτιο και εγώ δεν κτυπάω πόρτες!"

Και αυτό οφείλεται στην αναδουλειά φυσικά αλλά και σε κάποιους που φωνάζουν:
[size=14pt]Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά: ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
[/size]
[size=14pt]ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - ΣΕΛΕΝΑ[/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 2/10/2011 στις 12.00’

Σήμερα που περπατούσα στη Φυλής, νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος στη «θέση μου» και όχι εγώ.

Μυστήρια πράγματα ...   :think:

(σκέφτηκα)

Μήπως έχω πάθει ελαφρύ εγκεφαλικό λόγω μπουρδελο-περιπετειών σε συνδυασμό με την κοινωνικο-οικονομική κρίση ;

:2funny:

ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινή με κοντά μαλλιά καρέ και με (αρκετά) ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, οπτική πρό(σ)κληση και ολίγον υπεροπτική πρόθεση, μάλλον ψηλή με αρμο(υ)νικό σωματότυπο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες και ζημιάρικο κώ(ο)λο. Μου είπε ο Τσεγιέν, που την είδαμε μαζί πριν από δυο εβδομάδες, το όνομα της και σε ποιο στούντιο δούλευε, αλλά δεν θυμάμαι. Το έγραψα παραπάνω για το ελαφρύ εγκεφαλικό.

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ειρήνη (νομίζω) από Φυλής 84 ισόγειο και από Διδύμου 18 υπόγειο (ενίοτε … παλαιότερα) με πλούσια μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αιχμηρό πουτανίσιο βλέμμα, μέτρια προς κοντή, συνηθισμένο σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ
Χριστίνα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον ψηλή με κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και σκεπαστό κώ(ο)λο λόγω του ολόσωμου νυχτικού που φορούσε.
Καθόταν από πάνω μου (όταν βγήκε για σαλονάρισμα) και μου θύμισε μια θεία μου που κάθονταν από πάνω μου για να πιω το γάλα ...
Με πιασαν νευρικά γέλια και σηκώθηκα να φύγω βιαστικά για να μην παρ-εξηγηθώ

Γαμώ τις παρενθέσεις (μου) τις παύλες και τις καύλες (μου) !!!
Τι έπαθα σήμερα ;
... εκτός από το ελαφρύ εγκεφαλικό ;

Φυλής 67
Βαλεντίνα με μελαχρινά μαλλιά καρέ και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου που (προσωπικά) μου θυμίζει (έστω λίγο) την Άννα Pitsos, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 59 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ξανθιά με σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά προσώπου που θα «φαίνονταν» ωραιότερα αν δεν είχε κολλήσει η βελόνα (της) στο «είμαι καλή» ... «είμαι καλή» ... «είμαι καλή»   :blahblah1: , μάλλον κοντή με σωματότυπο Κομανέτσι, μικρά βυζιά και υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένη μορφή

250px-Nadia_Comaneci_1977.jpg

Αυτά μέχρι την επόμενη πουτανο-πληροφόρηση

και να είμαστε όλοι καλά

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Αρκετός ο κόσμος οι περισσότεροι έλληνες και λίγοι αλλοδαποί. 
Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυλής:

61: Μελαχρινή πανέμορφη με σωματάρα. Μεγάλη κάβλα. Ίσως να είναι η Βαλεντίνα από Φωκαίας 22.
67: Σόνια, ξανθιά νταρντάνα με ωραία πιασήματα που της πάνε.
69 πάνω: Χριστίνα, μελαχρινή με ωραίο σώμα, σιλικονάτο στήθος και άσχημο πρόσωπο.
69 κάτω: Μαριλένα από Φυλής 84-86, καστανόξανθη πλέον με κοτσιδάκια.
71 πάνω: Καστάνη καινούρια κοπέλα με ωραίο στήθος.
71 ισόγειο: Τζούλια aka Άννα aka Ιλόνα. Με καινούριο look σήμερα. Ότι καλύτερο υπάρχει στην Φυλής από ομορφιά. Τελευταία της εβδομάδα εδώ γιατί ξαναπάσει σε στούντιο. Κατάθεση. Θα ακολουθήσει κριτική.
71 υπόγειο: Τάνια, καστανή milf με σιλικονάτο στήθος.
92 δεξιά: Λάουρα, μελαχρινή κοντούλα με απίστευτο σώμα κώλο και στήθος.
92 αριστερά: Κλειστό.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αναφορά για Ρεμούνδου 21/Ισόγα. Διαβάζοντας τις κριτικές για την Ίρις/ρουμάνα, κατέφθασα για επιθεώρηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Εμφανίστικε  μία αδύνατη κανονικού ύψους κοπέλα, ηλικίας περί τα 25 ή ίσως και νεότερη. Κατά την υπηρέτρια (αυτή δούλευε πέρσι στη Φυλής 67 ισόγα με την ξεπέτα Μπιάνκα/ρουμάνα και Αλίνα-παπάκι/ρουμανο-ουγγρο-τσέχα), η Ίρις κάνει μόνο απλό πρόγραμμα για 20 εβραίους. Πλησιάζω τη γριά και της λέω, κάνει ακάποτα το κορίτσι: Βεβαίως, τα κάνει όλα αλλά ακάποτο με 30 εβραίους. Τόσα της λείπουν τόσα θέλει. Έφυγα και ανέβηκα στον επάνω όροφο Ρεμούνδου 21 πάνω. Θα σας δείξω το ποιο όμορφο κοριτσάκι είπε η υπηρέτρια. Και ποια εμφανίστικε; Η Αλίνα από Ακομηνάτου 2, το ροτ  βάϊλερ που μου δάγκωσε κάποτε το καβλί γιατί ήταν βαρεμένη. Είναι επικίνδυνη και μαλακισμένη γκόμενα.
Κατηφόρισα για Χωματιανού 11 πάνω. Ήθελα να δω την Κλαούντια για την οποία έχουν γραφτεί κάποια πράγματα. Όμως ήταν μία άλλη ονόματι Άννα, ξανθιά αδύνατη σχετικά ψηλή και μάλλον ρωσίδι. Μπροστά μου ήρθε και στήθηκε σα ξυλάγγουρο. Δε με έπεισε και έφυγα. Ανέβηκα Φυλής απ΄ ευθείας στο 71/Ισόγα. Η τστσομούμια Εύα πειστικότατη ρητόρευσε για ένα “καινούριο” τρομερό γκομενάκι μήπως πιάσει κανένα θήραμα και παρουσίασε το ξεπετόνι Μπιάνκα (εργάζεται πάνω από τρία χρόνια στη περιοχή). Εννοείται άκυρο γι΄ αυτήν. Ανέβηκα στο Φυλής 71 πάνω. Υπήρχε καβγάς της γριάς με έναν πελάτη που ήταν στο δωμάτιο μόνος του και δεν έβγαινε έξω γιατί κάτι έγινε με την συναλλαγή/υπηρεσίες. Η γριά τηλεφώνησε σε αλβανούς μαφιόζους να έρθουν για ξεκαθάρισμα. Περίμενα λίγο να δω την εξέλιξη. Τελικά από το δωμάτιο βγήκε πιράνχας (πάκι) αλαφιασμένο το οποίο φαίνεται είχε φάει ξεπέτα η ροχάλα από τη γκόμενα και γύρευε τα χρήματα πίσω. Ποιoς ξέρει; Η γκόμενα ήταν μία αδύνατη μελαχρινή, πρώτη φορά την έβλεπα. Κάτω στο Φυλής 67 δούλευε η Μιράντα όπου περίμεναν πολλοί, πάρα πολλοί, τα δωμάτια όμως ήταν άδεια. Εγώ πέρασα μέσα για δεύτερη φορά μαζί της. Καλή είναι η κοπέλα και κάνει ότι της πει κανείς. Βαθειά ακάποτη πίπα κρατώντας το κεφάλι της σφιχτά μέχρι να μπει όλος μέσα και δε βγάζει κιχ. Έχει κάποια υπομονή αλλά πράγματι στο 10λεπτο αρχίζει τις μαλακίες λέγοντας, πέρασε ο χρόνος κλπ παίζοντας έτσι το ρόλο της τσατσάς. Πάντως για ξεχαρμάνιασμα είναι καλή με εφηβικό πρόσωπο/σώμα, στενό αιδοίο  και τέλος αφήνει τα φλόκια ελεύθερα στο στήθος αλλά ίσως και στη μάπα άμα τη σημαδέψει κανείς.  Σε κάθε περίπτωση η κοπέλα πρέπει να αποκτήσει ακόμη περισσότερη επαγγελματική εμπειρία για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού της ελεύθερης αγοράς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ανέβηκα στο Φυλής 71 πάνω. Υπήρχε καβγάς της γριάς με έναν πελάτη που ήταν στο δωμάτιο μόνος του και δεν έβγαινε έξω γιατί κάτι έγινε με την συναλλαγή/υπηρεσίες. Η γριά τηλεφώνησε σε αλβανούς μαφιόζους να έρθουν για ξεκαθάρισμα. Περίμενα λίγο να δω την εξέλιξη. Τελικά από το δωμάτιο βγήκε πιράνχας (πάκι) αλαφιασμένο το οποίο φαίνεται είχε φάει ξεπέτα η ροχάλα από τη γκόμενα και γύρευε τα χρήματα πίσω. Ποιoς ξέρει; Η γκόμενα ήταν μία αδύνατη μελαχρινή, πρώτη φορά την έβλεπα.
Πάλι?
Ιδιο σκηνικο στο ιδιο σπίτι μου έτυχε προχτές βράδυ και μένα με μαροκοφατσα που τον ειχαν βουτηξει στην είσοδο οι Αλβανοι.
Δε πρέπει να του  κάναν και τίποτα γιατι τον ειδα αργοτερα να σουλατσάρει πάλι.
Ηθελε συμφωνα με τη τσατσά να κατσει πολύ ώρα μέσα.Κοπέλα ηταν η Σαντρα με τους ελαφρώς πειραγμένους βύζους.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ησυχάσετε Στρατηγέ. Τίποτα το ανησυχητικό. Παιγνιδίσματα της Ψυχής...Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους:
Μπα !!!
Μάλλον πρόκειται για ελαφρύ εγκεφαλικό ...  :2funny: :2funny: :2funny:

opeth και Larson  :rockon: :rockon: :rockon:

Μήπως περάσατε (και) απο Φυλής 65 ισόγειο ;

Επισκέπτης
Φυλής 2/10/2011 στις 12.00’

Σήμερα που περπατούσα στη Φυλής, νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος στη «θέση μου» και όχι εγώ.

Μυστήρια πράγματα ...   :think:

ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ
Μελαχρινή με κοντά μαλλιά καρέ και με (αρκετά) ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, οπτική πρό(σ)κληση και ολίγον υπεροπτική πρόθεση, μάλλον ψηλή με αρμο(υ)νικό σωματότυπο σε ενδιαφέρουσες αναλογίες και ζημιάρικο κώ(ο)λο. Μου είπε ο Τσεγιέν, που την είδαμε μαζί πριν από δυο εβδομάδες, το όνομα της και σε ποιο στούντιο δούλευε, αλλά δεν θυμάμαι. Το έγραψα παραπάνω για το ελαφρύ εγκεφαλικό.

Farkeli το σύμπτωμα τό έιχες πριν ή μετά την επίσκεψη στο Φ71 ισόγειο;
Αν ήταν μετά εξηγείται...
Η εν λόγω δεσποινής εκδίδεται υπό το ψευδώνυμο Ρενάτα, και παρουσιάζεται ως Ρωσίς απο το γηραιό τσάτσο και έιχα την τύχη να την επισκεφθώ.

Θα ακολουθήσει κριτική.

ΕΠΙΣΗΣ:
Φ92 δεξιά (το αριστερό κλειστό): Μουνάρα ψηλή, με μαλλί ξανθό στο μέσο της πλάτης, με μικρό βυζί, ατελείωτα όμορφα πόδια και ορεκτικότατο πισινό. Παρουσιάσθηκε από τον φιλόδοξο τσάτσο ως Καρολίνα.
Παραλίγο να περάσω αλλά κατόπιν μεσμερικού επεισοδίου πέρασα στην ωραία Ρενάτα.

Μην αμελείτε: Διαβάζετε-διαδίδετε τον Jopino
(To ψωμί μας πάμε να βγάλουμε...) :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Μπα !!!
Μάλλον πρόκειται για ελαφρύ εγκεφαλικό ...  :2funny: :2funny: :2funny:

opeth και Larson  :rockon: :rockon: :rockon:

Μήπως περάσατε (και) απο Φυλής 65 ισόγειο ;

μια χριστινα καινουριο :sunglasses:
στο 71 το πρωι ηταν η ρενατα οντως την ειχα παρει στη χωματιανου και οχι σε στουντιο
ικανοποιημενος δεν εμεινα παντως :sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πέρασα, αλλά δεν θυμάμαι τι ειδα...  :huh: :huh:
Μήπως μια καινούργια μελαχρινή με πολύ μακριά μαλλιά και ωραίο σωματάκι ;

Farkeli το σύμπτωμα τό έιχες πριν ή μετά την επίσκεψη στο Φ71 ισόγειο;
Αν ήταν μετά εξιγείται...
...

...
Η εν λόγω δεσποινής εκδίδεται υπό το ψευδώνυμο Ρενάτα, και παρουσιάζεται ως Ρωσίς απο το γηραιό τσάτσο και έιχα την τύχη να την επισκεφθώ.

...
Πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα ...  :thumbsup:

Επισκέπτης
Να ευχαριστήσω τους κ.κ Farkeli και Jockerx, καλώς σας βρήκα.
Καλώς τον dirty-easy-livin!
Κοντά έπεσες jockerx, αν και αγαπημένοι μου οι Uriah Heep εμπνεύστηκα απ΄το Dirty Livin' των KISS
Σήμερα το πρωί, τσατσά στο Φ61 ήταν η ξανθιά παχουλή, προσποιητά ευγενική, στριμμένη γραία τσατσά της Ρουμάνας πακιστανοφάγου Αντρέα-Κεραμεικού 15
Πολύ σωστά απ'το μετάξι τη γνωρίζω κ εγώ κ όπως μου είπε με θυμάται κ αυτή και να περάσω στο δωμάτιο χωρίς καν να το σκεφτώ!!!  :bigdick:
Λογικά αναφέρεσαι στην Ελληνίδα βαμμένη ξανθιά κωλόγρια που παλαιά δούλευε με την Αλίνα-παπάκι στο Φ84 1ος και μετά στο Φ84ισ. με την Άννα την ξανθιά "Πολωνέζα¨.
Σ'αυτήν ακριβώς αναφέρομαι, πήρε εσωτερική μεταγραφή από Φ84κάτω σε Φ86κάτω.
Την χάλασαν την Μιράντα.Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η Μιράντα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ χωρίς εξετάσεις.
Αν κ για μένα η Μιράντα έχει τελειώσει, νομίζω θέλει να δουλέψει σωστά γιατί είναι καλό κορίτσι να το πω έτσι αλλά δεν την αφήνουν. Πάντως οι κριτικές στο Φ86κάτω και Φ71πάνω που πήρε μεταγραφή είναι καλές. Anyway ο χρόνος θα δείξει.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μήπως μια καινούργια μελαχρινή με πολύ μακριά μαλλιά και ωραίο σωματάκι ;

Νομίζω ήταν μία ψιλονταρντάνα αλλά όχι με μακριά μαλλιά. Η μνήμη μου δεν με βοηθά αρκετά...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής. Αρκετός ο κόσμος οι περισσότεροι έλληνες και λίγοι αλλοδαποί. 
Προλαβαίνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυλής:

61: Μελαχρινή πανέμορφη με σωματάρα. Μεγάλη κάβλα. Ίσως να είναι η Βαλεντίνα από Φωκαίας 22.
Αυτή που είδα και εγώ εχτές πρέπει να είδες. Είχε και ενα ταττουάζ tribal χαμηλά στην μέση και μεγάλο στήθος;
Και εμένα με την βαλεντίνα απο το φωκαίας 22 κάτω μου έμοιαξε.
Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι όμως..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αναφορά για Ρεμούνδου 21/Ισόγα. Διαβάζοντας τις κριτικές για την Ίρις/ρουμάνα, κατέφθασα για επιθεώρηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Εμφανίστικε  μία αδύνατη κανονικού ύψους κοπέλα, ηλικίας περί τα 25 ή ίσως και νεότερη. Κατά την υπηρέτρια (αυτή δούλευε πέρσι στη Φυλής 67 ισόγα με την ξεπέτα Μπιάνκα/ρουμάνα και Αλίνα-παπάκι/ρουμανο-ουγγρο-τσέχα), η Ίρις κάνει μόνο απλό πρόγραμμα για 20 εβραίους. Πλησιάζω τη γριά και της λέω, κάνει ακάποτα το κορίτσι: Βεβαίως, τα κάνει όλα αλλά ακάποτο με 30 εβραίους. Τόσα της λείπουν τόσα θέλει.

Τύπε δεν νομίζω να είναι η παλιά Ιρις από Φυ84-86;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
  Ανέβηκα Φυλής απ΄ ευθείας στο 71/Ισόγα. Η τστσομούμια Εύα πειστικότατη ρητόρευσε για ένα “καινούριο” τρομερό γκομενάκι μήπως πιάσει κανένα θήραμα και παρουσίασε το ξεπετόνι Μπιάνκα (εργάζεται πάνω από τρία χρόνια στη περιοχή). Εννοείται άκυρο γι΄ αυτήν. 
οντως,απ τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχουν περασει απο φυλης η μπιανκα.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Αυτή που είδα και εγώ εχτές πρέπει να είδες. Είχε και ενα ταττουάζ tribal χαμηλά στην μέση και μεγάλο στήθος;
Και εμένα με την βαλεντίνα απο το φωκαίας 22 κάτω μου έμοιαξε.
Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι όμως..

Νομίζω ότι είχε σχετικά μεγάλο στήθος, τώρα για το τατουάζ δεν θυμάμαι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom