Μίνι ενημέρωση
πρωινής βάρδιας, σχολιαστικού κυρίως χαρακτήρα από την ευρύτερη περιοχή της Φυλής...
Φυλής 71: Απέλπιδα προσπάθεια εύρεσης της Μίκης με το κοντό μαλλί και τις ποτισμένες από την κρέμα τρύπες.
Απάντηση τσατσάς <<Αν δεν ήσουν ο μόνος που τη ζητάει, θα άξιζε να ξέρουμε που βρίσκεται...>>.
Τον πούλο κοινώς!
Εκδιδόταν η
Στέλλα με το φουλ.
Φυλής 92Β: Ώρα 14:15. Η τσατσά μου είπε να περάσω αργότερα καθώς η κοπέλα δεν είχε πάει ακόμα για δουλειά...
Ε Σαββατόβραδο χθες, θα ξενύχτησε φαίνεται το κορίτσι...
Φυλής 86Α: Αλίνα. Και γαμώ τα μουνάκια. Μικρός διαπληκτισμός μαζί μου.
-Γιατί δεν μπαίνεις;
-Επειδή είσαι κομοδίνο.
Όταν έφυγα και έφτασα στο κεφαλόσκαλο άνοιξε την πόρτα και φώναξε από πάνω <<
να πας να γαμηθείς!>>.
Οποία σύμπτωσις! Έτσι ακριβώς έπραξα...
Φυλής 40: Ναταλί! Ωραίο γκομενάκι με σκηνική παρουσία και πρωκτική προσφορά. Κρίμα που οι κριτικές της από το
Διδυμου 27 όροφο είναι επιεικώς αισχρές...
Φωκαίας 19: Δύο ξεβράκωτες. Η μία εκ των δύο η γνωστή
Ρωξάννα. Είμαι ερωτευμένος με το κορμί σου κούκλα μου... αν ήξερες να γαμιέσαι κιόλας θα σε είχα νοικιάσει... Μέχρι να μάθεις μεταβολή και έξοδος!
Φωκαίας 27Α ισόγειο: Η περιβόητη κιόλας
Γιάννα μαζί με μία άλλη που δεν έδωσα σημασία καθώς επόπτευα το καινούριο δυναμιτάκι των οίκων. Ενδιαφέρουσα παρουσία αλλά δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό αντίθετα με την εντύπωση που είχα αποκομίσει. Όταν έκανα να φύγω με αποχαιρέτησε με έναν τρόπο παρόμοιο με του Dhalsim από το Street Fighter.
Φωκαίας 27Α όροφος: Δεν παρατήρησα το κοντοπούτανο
Έλενα που κοιμόταν στον καναπέ και ξύπνησε μόλις έπιασα την κουβέντα με την τσατσά... Για άλλη μια φορά χάσκησα στη θέα αυτού του πλάσματος. Τι πρόσωπο, τι βυζάρες, τι σώμα!
Όταν με αγκάλιασε ήμουν σχεδόν με το ένα πόδι στο δώμα! Επικράτησε η φωνή της λογικής και έφυγα προς αναζήτηση πρωκτικού.
Η μη προσφορά κώλου από αυτό το θεσπέσιο πλάσμα είναι κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας..
Αλκιβιάδου 16Γ: Μεσήλικη αδιάφορη με φουλ και περούκα. Δεν ρώτησα όνομα. Μου παρουσιάστηκε ως Ρωσίδα, αλλά μιλούσε τα ελληνικά καλύτερα από 'μενα. Φαντάζομαι δεν έχει λόγο να πει ψέμματα και με ρώτησε αν θέλω να δω διαβατήριο.
Γνωρίζει κανείς τίποτις;
Διδυμου 27 ισόγειο: Βάλια! Ελληνίς μιλφ με φουλ. Εκαταγαμεύθη και μας άρεσε. Ακολουθεί κριτική.
Διδύμου 18Β: Η γνωστή
Σύλβια. Γαμήθηκε για δεύτερη φορά. Το μουνί της έκλανε σήμερα μόνο όταν τον έβγαζα ολόκληρο και τον έχωνα στον κώλο και όχι κατά ρυπάς όπως την προηγούμενη φορά. Μου είπε ότι η Τζούλια δουλεύει πλέον Φυλής και όχι εκεί ενώ η ίδια είναι διπλοβάρδια.
Ώρα 15:30 και ήμουν λέει ο εικοστός πρώτος! Γούρικο νούμερο! Κάνει λέει και τριαντάρια και σαραντάρια. Καθώς ντυνόμουν η τσατσά κλαιγόταν σε πελάτη για αναδουλειές... Φεύγοντας, η πληθωρική κορασίδα βρισκόταν ξανά στο δωμάτιο κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε <<ποία κρίσις;>>...
Αδάνων 2: Πρώτη φορά στο εν λόγω σπιτάκι και μετά από πολύ, πολύ καιρό στη γνωστή
Ζάνα που έχει όντως αδυνατίσει... κάπως...
Από το δωμάτιο αγκομαχούσε τύπος...
-Ααααχ! Ααααχ! Πονάνε τ' αρχίδια μου!
-Είναι που δεν γαμάς!
(Ζάνα)
-Άααααααχ! (ακολούθησαν πολλά αγκομαχητά πιο παρατεταμένα)
Αυτά τα ολίγα για σήμερα.