You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιθεωρητής Πουαρώ
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φωκαίας 27Α όροφος:[/b][/color] Δεν παρατήρησα το κοντοπούτανο Έλενα που κοιμόταν στον καναπέ και ξύπνησε μόλις έπιασα την κουβέντα με την τσατσά... Για άλλη μια φορά χάσκησα στη θέα αυτού του πλάσματος. Τι πρόσωπο, τι βυζάρες, τι σώμα!
Όταν με αγκάλιασε ήμουν σχεδόν με το ένα πόδι στο δώμα! Επικράτησε η φωνή της λογικής και έφυγα προς αναζήτηση πρωκτικού.
Η μη προσφορα κωλου απο αυτο το θεσπεσιο πλασμα ειναι καταφορη παραβιαση των ανθρωπινων δικαιωματων μας..
Conan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 287
- Πόντοι
- 20
Συναγωνιστή αν θυμάμαι καλά είχε τυπώσει και κάρτες.......φιλε μου η βαλια εργαζοταν στο αλκιβιαδου 16 α.ξεκινησε το 1998 και παραλληλα ειχε βαλει αγγελια σε απογευματινη εφημεριδα,πραγμα που κανενα μπουρδελο δεν ειχε κανει.το τι κοσμος περιμενε ουρα δε λεγοταν.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Παράθεση από: Ροκαβλόν στις σήμερα στις 01:51
Φυλής 86Α: Αλίνα. Και γαμώ τα μουνάκια. Μικρός διαπληκτισμός μαζί μου.
-Γιατί δεν μπαίνεις;
-Επειδή είσαι κομοδίνο.
ποια αλινα ειναι αυτη?η αλινα παπακι?
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
υπαρχουν ακομη juke-box?Χαίρετε κι από μένα
Στην πρωινή βάρδια στην φυλής είχαμε:
η Μιράντα στο ξεκάρφωτο μου λέει στα αγγλικά με έντονο ύφος ότι δεν νοιάζομαι γι’αυτή αν τη βάλω σε μπελάδες κ ότι όταν περνάει το 10λεπτο πρέπει να βγάζω και να δίνω άλλο ένα 20αρι. Μολίς το ακουσα αυτό της είπα «όπως νομίζεις» και έφυγα.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
για να δουμε τι θα δουμε.μου ετυχε στα γεραματα να το δω και αυτο την επιστροφη τωμ ελληνιδων.πως τα φερνει η ζωη.παντως μυστη μου εμεις που ανδρωθηκαμε μαζι τους οπως καταλαβαινεις θα εχουμε ιδιαιτερη μεταχειρισηετσί μέγιστε! βάλε τα πράγματα στην θέση τους!
αντε , νομιζω πως λόγω κρίσης θα αρχίσουν να εμφανίζονται πάλι δειλά δειλά στα τσαρδιά όλες οι ελληνιδες μιλφ των 90's που είχαν αφησει εποχη!
χωρια οτι θα εχουμε και να μιλαμε και για τα παλια και για το πως περναγαμε λες τελικα το ΔΝΤ να μας ενωνει?
Επισκέπτης
Έχω ξανακούσει το ψευδώνυμο αλλά δεν γνωρίζω γιατί και σε ποιαν Αλίνα προσδόθηκε. Οδηγεί παπί μήπως;ποια αλινα ειναι αυτη?η αλινα παπακι?
Βασικά μια Αλίνα γνωρίζω. Λεπτό κοντοπούτανο με μαύρο μαλλί, δυαράκι ωραίο βυζί και όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιμότατη κοινώς.
Αυτό είναι το παπάκι;
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
θυμασαι πολυ καλα και μπραβο σου που το θυμασαι γιατι εγω το ειχα ξεχασειΣυναγωνιστή αν θυμάμαι καλά είχε τυπώσει και κάρτες.......
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
ιρις : ειμαι ομορφη,πανεξυπνη και σας πιανω μαλακες(το στυλακι της και το σερβις της μεσα).για κλωτσιες,αλλα δε χτυπιομαστε με γυναικες εκτος κρεβατιου .ακομη δεν εχει παει να μεινει σε κανα μπουκαρεστ να πουλαει χιονι η παλιοσβουρα?Κάποιος εδώ μέσα έγραψε θετική κριτική για την Ίρις. Μάλλον όμως μούφα ήταν η υπόθεση, γιατί η γκόμενα μόνο πειστική δεν ήταν από το ύφος. Η υπηρέτρια είναι μία με κοντό μαλλί που δούλευε πριν μερικούς μήνες στο 69 B (ισόγειο) με τη Μπιάνκα, με το παπάκι και με άλλες. Πράγματι, μιλάει λες και είναι ραδιοκασετόφωνο του 1965. Δε ξέρω όμως άμα είναι ελληνίδα, μου φαίνεται για αλλοδαπή, σοβιετο-βαλκανικής προέλευσης. Εγώ την έβλεπα στη Φυλής προ πενταετίας
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δουλευει 3+ χρονια στα φ84-86?Έχω ξανακούσει το ψευδώνυμο αλλά δεν γνωρίζω γιατί και σε ποιαν Αλίνα προσδόθηκε. Οδηγεί παπί μήπως;
Βασικά μια Αλίνα γνωρίζω. Λεπτό κοντοπούτανο με μαύρο μαλλί, δυαράκι ωραίο βυζί και όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιμότατη κοινώς.
Αυτό είναι το παπάκι;
Επισκέπτης
Τόσο πολύ δεν νομίζω, αλλά δεν είναι και καινούριαδουλευει 3+ χρονια στα φ84-86?
Πως είναι αυτό το παπάκι που λες;
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
νεα,22-23,πολυ ωραιο κορμακι,σκουρο ισιο μακρυ μαλλι οχι πυκνο,δε τη θυμαμαι κοντη αλλα ισως λογω τακουνιων,2αρακι ωραιο βυζακι,προσωπο μεταξυ παπακιου και νυφιτσας,μονιμως σα μαστουρωμενη,αλλα ολα αυτα προ 3ετιας(εκτος της ηλικιας)Τόσο πολύ δεν νομίζω, αλλά δεν είναι και καινούρια
Πως είναι αυτό το παπάκι που λες;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
.παντως μυστη μου εμεις που ανδρωθηκαμε μαζι τους οπως καταλαβαινεις θα εχουμε ιδιαιτερη μεταχειριση
χωρια οτι θα εχουμε και να μιλαμε και για τα παλια και για το πως περναγαμε λες τελικα το ΔΝΤ να μας ενωνει?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σωστός !!!ιρις : ειμαι ομορφη,πανεξυπνη και σας πιανω μαλακες(το στυλακι της και το σερβις της μεσα).για κλωτσιες,αλλα δε χτυπιομαστε με γυναικες εκτος κρεβατιου .ακομη δεν εχει παει να μεινει σε κανα μπουκαρεστ να πουλαει χιονι η παλιοσβουρα?
ZeroTolerance απόψε σε βρίσκω υπερ-κινητικό !!!ετσί μέγιστε! βάλε τα πράγματα στην θέση τους!
...
Με την ευκαρία σημειώνω (με όλη την καλή πρόθεση)
να μην "πολεμούν" οι ενημερωτές μεταξύ τους ...
Πρώτον από όλους συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου
Επισκέπτης
Είχε περίεργο πρόσωπο όντως αλλά καθόλου άσχημο. Μάλλον την ίδια λέμε.νεα,22-23,πολυ ωραιο κορμακι,σκουρο ισιο μακρυ μαλλι οχι πυκνο,δε τη θυμαμαι κοντη αλλα ισως λογω τακουνιων,2αρακι ωραιο βυζακι,προσωπο μεταξυ παπακιου και νυφιτσας,μονιμως σα μαστουρωμενη,αλλα ολα αυτα προ 3ετιας(εκτος της ηλικιας)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
Σωστός !!!
ZeroTolerance απόψε σε βρίσκω υπερ-κινητικό !!!
Πρώτον από όλους συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου
εχω λίγη διάθεση παραπάνω...
κανείς δεν πολεμάει κανενα εδω.
το χομπυ και το χαβαλέ μας κάνουμε στις δύσκολες ημέρες που ζούμε..
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αυτό είναι πολύ καλό !!!εχω λίγη διάθεση παραπάνω...
...
Αυτό λέω και εγώ......
κανείς δεν πολεμάει κανενα εδω.
το χομπυ και το χαβαλέ μας κάνουμε στις δύσκολες ημέρες που ζούμε..
;)
Επισκέπτης
Mακάριοι οι ειρηνοποιοί...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ωραιαΕίχε περίεργο πρόσωπο όντως αλλά καθόλου άσχημο. Μάλλον την ίδια λέμε.
Επισκέπτης
Είχε περίεργο πρόσωπο όντως αλλά καθόλου άσχημο. Μάλλον την ίδια λέμε.
Αρχιδια, μύδια, κόκκινα φρύδια...
Γέμισαν τα μπουρδέλα Αλίνες.
Το παπάκι δεν το έχω δει.
Μια άλλη Αλίνα, που δήλωνε τσέχα, δούλευε στη φυλής 60κάτι. Ξανθιά, άσπρη και, γαλακτερή, με καλό σώμα και βιαστικές κινήσεις.
Κάπως να έχουν ένα ταμπελάκι, κατι τι τελος πάντων να αναγνωρίζουμε και εμείς που δεν ξέρουμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις