You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εφτασα περπατωντας μονος μου απο αχαρνων,χαλκοκοκονδυλη,σωκρατους,αγ κωσταντινου,ακομινατου,λεωνιδου.....το τι ειδανε τα ματακια μου δε περιγραφεται..
φιλε spiderdom ειχες κανενα κουμπουρι μαζι σου?γιατι αν οχι αυτο που εκανες συγκρινετε μονο με το ραμπο 1 (το πρωτο αιμα).περα απ την πλακα επειδη κυκλοφορω σχεδον καθημερινα στο μεταξουργιο-κεραμικο εχω να πω οτι η κατασταση εχει χειροτερεψει δραματικα.ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει ειναι ακομα πιο επικυνδινα.πρεζακια,μαχαιροβγαλτες,ντιλερια,κλεφτρονια ολα ενας αχταρμας.γενικα δεν ειμαι τυπος που φοβαμαι οχι επειδη ειμαι γαμηκουλας αλλα επειδη δεν μου εχει τυχει φερμα-πεσιμο στο δρομο.αλλα σε αυτες τις περιοχες τα ματια σας 14 γιατι ολα μπορουν να συμβουν.απορω οι τσατσαδες και τα εργαζομενα κοριτσια στην λειξη της βαρδιας πως φευγουν απο τα σπιτια και δεν τους την πεφτουν?ειναι καο φωρτεγκο αυτες.σορυ για το οφ τοπικ
φιλε spiderdom ειχες κανενα κουμπουρι μαζι σου?γιατι αν οχι αυτο που εκανες συγκρινετε μονο με το ραμπο 1 (το πρωτο αιμα).περα απ την πλακα επειδη κυκλοφορω σχεδον καθημερινα στο μεταξουργιο-κεραμικο εχω να πω οτι η κατασταση εχει χειροτερεψει δραματικα.ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει ειναι ακομα πιο επικυνδινα.πρεζακια,μαχαιροβγαλτες,ντιλερια,κλεφτρονια ολα ενας αχταρμας.γενικα δεν ειμαι τυπος που φοβαμαι οχι επειδη ειμαι γαμηκουλας αλλα επειδη δεν μου εχει τυχει φερμα-πεσιμο στο δρομο.αλλα σε αυτες τις περιοχες τα ματια σας 14 γιατι ολα μπορουν να συμβουν.απορω οι τσατσαδες και τα εργαζομενα κοριτσια στην λειξη της βαρδιας πως φευγουν απο τα σπιτια και δεν τους την πεφτουν?ειναι καο φωρτεγκο αυτες.σορυ για το οφ τοπικ
Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί:
Δροσοπούλου 97-Όλγα.Καστανή λεπτή κοπέλα μελανών χαρακτηριστικών.Κοινότυπη εμφανισιακά.
Μηδαμινά ανούσια προκαταρκτικά στο αρχικό στάδιο κατά το όποιο έδωσε ρεσιτάλ σπασαρχίδως.
Έγλυψε και ρούφηξε αρχίδια κατά παραγγελία γιατί ήμουν καθαρός.Ασήμαντη κρίνεται η περιποίηση όρχεων.
Ακολούθως, αληθοφανής συμμετοχή στην κυρίως πράξη με φιλιά με δική της πρωτοβουλία.
Δεν βιαζόταν και δεν προσέφυγε στα γνωστά κόλπα αποφυγής διείσδυσης.Καλό στήσιμο στα τέσσερα όπου επήλθε η εκσπερμάτωση.
Σε καμμία περίπτωση για δεύτερη φορά.
Φυλής 134υπ-Μαριάννα.Καστανοκόκκινη πλέον στο μαλλί, λεπτή Ρουμάνα.Έχει κριτικές εκεί.
Φυλής 109 κάτω-Άνκα ο χρονοδιακόπτης.Καστανή πλέον, λεπτή με γαμψή μύτη και κρεμασμένα σταφιδιασμένα βυζάκια.10 λεπτά σε συνεννόηση με την τσατσά για να κτυπήσει την πόρτα.
[size=14pt]Φυλής 84 1ος-Αλίνα=Ανίτα=Τέως Μπεμπέ Λιλύ.ΦΟΛΑ:[/size]
Φυλής 80-Χριστινάκι από Φυλής 69 άνω.
Φώκαιας 19-1.Αντριάννα ψυχάκιας UNISEF.Από Φυλής 40,67.
2.Ρωξάνη η αθιγγανοειδής γυρολόγος.
Φώκαιας 25 άνω-Μαργαρίτα από Φυλής 84 άνω.Καστανό λεπτό πιπινοειδές.
Φώκαιας 22 άνω-Φλόρι.Καινούργια κατά την υπηρέτρια.Μαυρομάλλικο κορίτσι με κρεμαστούς βύζους κανονικού πάχους και λίγη κοιλίτσα.
Φώκαιας 22 κάτω-Η γνωστή λεπτή μαυρομαλλούσα με το μακρόστενο πρόσωπο και το πρωκτικό.Εργάζεται και στο Φυλής 74.
Φώκαιας 27-Σήμερα το πρωί σφραγίστηκε από τον Δήμο.
Δροσοπούλου 97-Όλγα.Καστανή λεπτή κοπέλα μελανών χαρακτηριστικών.Κοινότυπη εμφανισιακά.
Μηδαμινά ανούσια προκαταρκτικά στο αρχικό στάδιο κατά το όποιο έδωσε ρεσιτάλ σπασαρχίδως.
Έγλυψε και ρούφηξε αρχίδια κατά παραγγελία γιατί ήμουν καθαρός.Ασήμαντη κρίνεται η περιποίηση όρχεων.
Ακολούθως, αληθοφανής συμμετοχή στην κυρίως πράξη με φιλιά με δική της πρωτοβουλία.
Δεν βιαζόταν και δεν προσέφυγε στα γνωστά κόλπα αποφυγής διείσδυσης.Καλό στήσιμο στα τέσσερα όπου επήλθε η εκσπερμάτωση.
Σε καμμία περίπτωση για δεύτερη φορά.
Φυλής 134υπ-Μαριάννα.Καστανοκόκκινη πλέον στο μαλλί, λεπτή Ρουμάνα.Έχει κριτικές εκεί.
Φυλής 109 κάτω-Άνκα ο χρονοδιακόπτης.Καστανή πλέον, λεπτή με γαμψή μύτη και κρεμασμένα σταφιδιασμένα βυζάκια.10 λεπτά σε συνεννόηση με την τσατσά για να κτυπήσει την πόρτα.
[size=14pt]Φυλής 84 1ος-Αλίνα=Ανίτα=Τέως Μπεμπέ Λιλύ.ΦΟΛΑ:[/size]
Φυλής 80-Χριστινάκι από Φυλής 69 άνω.
Φώκαιας 19-1.Αντριάννα ψυχάκιας UNISEF.Από Φυλής 40,67.
2.Ρωξάνη η αθιγγανοειδής γυρολόγος.
Φώκαιας 25 άνω-Μαργαρίτα από Φυλής 84 άνω.Καστανό λεπτό πιπινοειδές.
Φώκαιας 22 άνω-Φλόρι.Καινούργια κατά την υπηρέτρια.Μαυρομάλλικο κορίτσι με κρεμαστούς βύζους κανονικού πάχους και λίγη κοιλίτσα.
Φώκαιας 22 κάτω-Η γνωστή λεπτή μαυρομαλλούσα με το μακρόστενο πρόσωπο και το πρωκτικό.Εργάζεται και στο Φυλής 74.
Φώκαιας 27-Σήμερα το πρωί σφραγίστηκε από τον Δήμο.
Επισκέπτης
Και φυσικά:
[size=14pt]Φυλής 71 κάτω-Μακρυά από την αγενή ξιπασμένη - τσατσομούμια Εύα.[/size]
[size=14pt]Φυλής 71 κάτω-Μακρυά από την αγενή ξιπασμένη - τσατσομούμια Εύα.[/size]
Καλημερα παιδες.Κανα καθαρο μπουρδελο στο Μεταξουργειο για ακαποτη ξερετε να μου προτεινεται??
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
Βρωμα ολαΚαλημερα παιδες.Κανα καθαρο μπουρδελο στο Μεταξουργειο για ακαποτη ξερετε να μου προτεινεται??
Βρωμα ολα
Τιποτα για ακαποτη ε???????
Καλημερα παιδες.Κανα καθαρο(!!!) μπουρδελο στο Μεταξουργειο για ακαποτη ξερετε να μου προτεινεται??
Χωρίς παρεξήγηση , το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ? Καθαρό μπουρδέλο στο μεταξουργείο ?
Το ακάποτο είναι θέμα τύχης. Και σε studio να πας πάντα υπάρχει, έστω και μικρή, η πιθανότητα να ψάχνεις μετά για αφροδισιολόγο στον Χρυσό Οδηγό.
Good Luck !
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
Παιδια εχει γαμισει κανεις μετα την συντομη επιστροφη της την Αννα την μολδαβη στο 71 Β ? Παιζει τιποτα εξτρα με την γκομενα και πως ειναι στο γαμιση οπως πριν ή την εχει χαλασει η Θεσαλονικη ? Θα ειναι εδω εωσ και αυτο το Σαββατοκυριακο ?
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Οδηγίες για ναυτιλλόμενους του Μεταξουργείου:Καλημερα παιδες.Κανα καθαρο μπουρδελο στο Μεταξουργειο για ακαποτη ξερετε να μου προτεινεται??
Πάρε πρώτα μαζί σου σουγιά για προσωπική σου ασφάλεια, αποτελεσματική απολυμαντική συσκευή για μυοκτονία και απεντόμωση. Στη συνέχεια απολύμανε μ΄ αυτά το δωμάτιο λόγω ύπαρξης τρωκτικών, κατσαριδών κλπ, και τη "κοπελίτσα" μαζί λόγω αδιάκοπης επαφής με πακοαράπια. Προτείνεται επίσης να μην καθίσεις, μην ακουμπήσεις καθόλου και πουθενά. Πριν κάνεις όμως όλα αυτά πήγαινε και σε κανένα δικηγόρο να φτιάξεις τη διαθήκη σου για σιγουριά, κάνε το σταυρό σου και μπούκα άφοβα για ακάποτο
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Λάρσον είσαι απόλυτα σωστός!! Όποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει να ζει, πηγαίνει με πουτανα σε μπουρδέλο του Μεταξουργίου.
Kαι συμπληρώνω...
Οποιός πηγαίνει με πουτάνα στο Μετάξι μπορεί να γαμίσει παντού και τα πάντα.
Επισκέπτης
Λάρσον είσαι απόλυτα σωστός!! Όποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει να ζει, πηγαίνει με πουτανα σε μπουρδέλο του Μεταξουργίου.
Οποιός πηγαίνει με πουτάνα στο Μετάξι μπορεί να γαμίσει παντού και τα πάντα.
Συνάδελφοι,
ως επισκέπτης -κατά κύριο λόγο- του Μεταξουργείου θα μπορούσα να έχω θιγεί από αυτές τις προτάσεις.
Αλλά δεν συμβαίνει αυτό.
Σημειώνω όμως δύο παρατηρήσεις:
Τι σας κάνει να πιστεύεται ότι οι επισκέπτες του Μεταξουργείου έχουν τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδετε;
Επιστημονικότερα: Οι προτάσεις είναι συνθετικές, άρα απαιτούν εμπειρική επαλήθευση. Υπάρχει;
Οι συναρτήσεις σας είναι απλά λανθασμένες.
(Ας ελέγξει ο Boldemort ή άλλος γνώστης της λογικής αν λέω σωστά τους όρους)
Το να θεωρείται το Μεταξουργείο βρώμικο και ανάξιο επίσκεψης είναι δικο σας θέμα.
Όταν όμως εκφράζετε κάποιες κρίσεις για ανθρώπους (όπως οι επισκέπτες του Μεταξουργείου), θα πρέπει κατ' ελάχιστον, να του γνωρίζετε. Και αν ακόμα τους γνωρίζετε (πραγμα αδύνατο για το σύνολο των επισκεπτών του Μεταξουργείου) που ξέρετε πως αξιολογούν τη ζωή τους, αν την αγαπούν οι όχι; Ή τι γαμάνε και τι δεν γαμάνε;
Τα γράφω αυτά σαν αφορμή για σκέψεις και όχι με διάθεση αντιπαράθεσης, γιατί δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.
Απλά μη χρησιμοποιούμε τις προσωπικές μας αξιολογήσεις ως κάτι που ισχύει αντικειμενικά.
Προσωπικά, γενικώς, αποφεύγω γενικεύσεις και πολύ περισσσότερο, αφορισμούς.
(Ωραία αβατάρ. Νομίζω του Νταλι, το ένα. Η ωραία κυρία είναι κάποια γνωστή;)
Επισκέπτης
Του Σαλβαδορ Νταλί είναι. Πάντα δίνουμε εδώ προσωπική άποψη. Η πειραματική επαλήθεψη είναι για τις διάφορες επιστημονικές θεωρίες και όχι για τα πανάθλια και βρώμικα μπουρδέλα του Μεταξουργείου.
Δεν μίλησα για τους χώρους, αλλά για τους επισκέπτες και τα χαρακτηριστικά τους.
Οι απόψεις σεβαστές...
JOPINO WE ARE UNDERGROUND......!!!!
METAXI RULES FOR EVER....
Έχει μια έλξη, γαμώτο...
Δεν μίλησα για τους χώρους, αλλά για τους επισκέπτες και τα χαρακτηριστικά τους.
Οι απόψεις σεβαστές...
Έχει μια έλξη, γαμώτο...
Οπως ο Καφες και τα τσιγαρα του φιλου μας του jim jarmusch.... ;) ;) ;)
Επισκέπτης
Στο προηγουμενο αβαταρ σου το κομικ με τη κοπελα που βαζει το pill στο στομα απο ποιον ειναι?...πολυ γνωστο...
Enki Bilal. Η γυναίκα παγίδα.
Ωραίος ο Jarmous.
(ice cream - you scream...)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58