Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (39 μέλη και 270 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Βραδινη ενημερωση από φυλης
54α η αγαπη που ηταν χτες στο 66δ,λεπτη mlf ρωσιδα,ενδιαφερουσα
54β ντενισα
66δ καστανομελαγχροινο νταρντανοκοριτσο,ισως να τη λενε αλεξια
65α αλεξανδρα,η σχετικα ψιλη ρουμανα με το πρωκτικο,γνωστη από μονης προδρομου και φωκαιας με αναφορες για ξεπετα αν και στο σαλονι τιποτα δεν προδικαζει τετοια εξελιξη
65β δυο κοριτσια,η γυρολογος ρωξανη και η μαρια του hardcora,και παρτουζα
67 αντινα με πρωκτικο,εχει φτιαξει πολύ στο σωμα και από το σαλονι που την ακουγα στο δωματιο δε μου φανηκε αδιαφορη
69α χριστινα
69β μπιανκα
71α η ελιζα του piatsa,διπλοβαρδια και αυτή
84α ζωη
92Α υπογειο το διδυμο λαουρας-τζουλιας από το πρωι
Μονης προδρομου νταιανα επισης από το πρωι
Φωκαιας
19 φλοριντα
25α αντριανα,νεα μελαγχροινη πολύ γλυκια παρουσια με πρωκτικο παρακαλω
25β δυο κοπελες,η μονικα,σταθερα εκει και η καστανοξανθη αντριαννα με τα ωραιο στηθος που δουλευει στην αλυσιδα 84-86
27Β και αχαρνων γωνια κατω,ελιζα,ωραιο χυμωδες πληθωρικο μωρο που εχω ξαναδει,οποιος την εχει παρει ας ενημερωσει
Διδυμου 8β η ξανθια mlf κατερινα από αγ μελετιου
Αγκυρας
12α ναταλι,η ξανθια παχυσαρκη mlf
12β λιλιαν
Aχαρνων 85 ντινα,μελαγχροινη ωραια κοπελα μου φανηκε με καλο σωμα,λεω μου φανηκε γιατι ειναι πολυ σκοτεινο το σαλονι και δεν μπορεις να δεις καλα,ισχυει οντως το εικοσαρικο στο απλο προγραμμα
Ρεμουνδου
20 η ελενα,η γνωστη βουλγαρα ξανθια ελενα που δουλευε τα πρωινα σταθερα εκει με 25 ευρω,από τις αγαπημενες μου επιλογες αλλα δεν μπηκα,ισως για να της δειξω ότι όταν λειπεις για αρκετο διαστημα από τη δουλεια μερικες φορες ο πελατης εχει ανακαλυψει άλλες επιλογες
21 κατω η νικολετα του nikospireas αν δε κανω λαθος  με κακη κριτικη αν και σαν μωρο μελαγχροινο και πληθωρικο εμφανισιακα αξιζει
Αλκαμενους 27 πανω αλικη
Τροφωνιου
11 πανω σιλβια κοντουλα mlf με λευκη επιδερμιδα και πλαδαρο σωμα χωρις να είναι αντιαισθητικο όμως
11 κατω μελινα, η ξανθια mlf στανταρ εκει
13 κατω ειρηνη,η μελαγχροινη κλασσικη ελληνιδα μπαροβια των 45+
13 πανω αντζελα,δεν την ειδα αλλα πρεπει να είναι η ξανθια gilf που δουλευε στη βεργας,τελος
Κωνσταντινουπολεως 166Β υπογειο ευα η ξανθια λεπτη ρουμανα που όπως την ακουγα από το δωματιο οσο ημουν στο σαλονι πρεπει να είναι εκπληκτικη μεσα,δεν μου αρεσουν οι λευκες καλτσοδετες της και είναι και αυτος το πιστευετε η’όχι ενας λογος που δεν μπηκα,θελω το κορμι να είναι ολογυμνο στο δωματιο
φιλε xilnik μηπως εννοεις Περγάμου 27α?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η Ευα δεν ειναι κακη...οπως η Σαμπρινα που δουλευει τη πρωινη βαρδια στο ιδιο σπιτι.Ειναι υπομονετικη,δεχεται υποδειξεις,συμμετεχει,κανει πρωκαταρκτικα...αλλα δεν εχει φλογα...Πολυ ανωτερη για μενα η Ελενη που δουλευε πρωινη βαρδια.Σε καμια περιπτωση δε χανεις τα λεφτα σου...αξιζει να τη δοκιμασεις..

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Περγαμου 27 κατω...Γκιλφ Βικυ..ποιος παει μαζι της ηθελα να ξερα...αλλα μαλλον πολυ μισοαιωνοβιοι...
...

Θα σας βάλω πιπέρι στη γλώσσα, στην πούτσα και στην κωλοτρυπίδα νεαρέ μου...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Βραδινη ενημερωση από φυλης

71α η ελιζα του piatsa,διπλοβαρδια και αυτή
Φαγωθηκες ρε αλητη! :grin:
Η Ελιζα του piatsa κ η Ελιζα του piatsa!  
Προσπαθω να ξεχασω οτι πεταξα στα σκουπιδια ακομη ενα 20αρικο κ εσυ εκει ρε πστ μου...σαν μαυρος μπαστακας να μου το θυμιζεις!! :headbang: :2funny:
Υ.Γ Θα σου γνωρισω ενα λελουδι την Κυριακη το μεσημερακι που θα γλυφεις τα ακροδακτυλα σου :cheesy:!Φροντισε να εισαι ευκαιρος... :-*

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
jockerx...
μιλησες για το ιασωνος 37...καταρχην εκει ειναι η δημητρα που με τιποτα δε
κανει ακαποτο και με τιποτα δε δινει γλωσσοφιλα...η αλλη η μπιανκα που ειχα παρει στο
επανω επισης τα ιδια,μια μαρια στο κατω επισης...η τζουλια του xilnik με τιποτα...
αφου δεν τα ξερεις απο εκει και δεν πας συχνα πως μπορεις να κρινεις...
ακαποτα και γλωσσοφιλα μπορω να σου αραδιασω οσα θες απο κοπελες φυλης/λιοσιων...οποτε αστο...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φαγωθηκες ρε αλητη! :grin:
Προσπαθω να ξεχασω οτι πεταξα στα σκουπιδια ακομη ενα 20αρικο κ εσυ εκει ρε πστ μου...σαν μαυρος μπαστακας να μου το θυμιζεις!! :headbang: :2funny:
Πτωματάκι ειναι η Ελίζα, αλλά υπαρχουν και πολυ χειρότερες  :grin: .Τουλαχιστον ειναι πολυ ευγενικη, οποτε οποιος περασει για μια φορα μαζι της θα καταφερει να κανει τη δουλεια του!
jockerx...
κανει ακαποτο και με τιποτα δε δινει γλωσσοφιλα...η αλλη η μπιανκα που ειχα παρει στο
επανω επισης τα ιδια,μια μαρια στο κατω επισης...η τζουλια του xilnik με τιποτα...
ακαποτα και γλωσσοφιλα μπορω να σου αραδιασω οσα θες απο κοπελες φυλης/λιοσιων...οποτε αστο...
Τύπε και η σταθερη αξία του τζόκερ, η Μιχαέλα η ξανθιά ειναι η αλήθεια οτι δινει γλωσσόφιλα.
Δεν ξερω σε πάκια βέβαια τί κανει, αλλά ξέρω σε άσπρους  :P

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
25α η αννα ,μελαγχροινη ωραια κοπελα που κινεζοφερνει,
...
...
Τωρα οσο κινεζοφερνει αυτη αλλο τοσο η τσα2 ευα ειναι γιαππωνεζα....!!!πιο κλασσικη πολωνικη φατσα δε γινεται...!!!
...
Προτείνω την ονομασία Άννα η Πολωνίνα για να μην μπερδευόμαστε ...

...
...
Πτωματάκι ειναι η Ελίζα, αλλά υπαρχουν και πολυ χειρότερες  :grin: .Τουλαχιστον ειναι πολυ ευγενικη, οποτε οποιος περασει για μια φορα μαζι της θα καταφερει να κανει τη δουλεια του!Τύπε και η σταθερη αξία του τζόκερ, η Μιχαέλα η ξανθιά ειναι η αλήθεια οτι δινει γλωσσόφιλα.
Δεν ξερω σε πάκια βέβαια τί κανει, αλλά ξέρω σε άσπρους  :P
Μα τέλος πάντων ποιά είναι η Ε λ ί ζ α ;

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
πριν απο κανα μισαωρο,μεταξι ολα κλειστα εκτος απο αχιλλεως 40 κ 48

Επισκέπτης
Καλησπέρα.

Βρήκαν σκούπες σε προσφορά και βγήκαν για δουλειά οι αστυνόμοι...

Μα καλά, ο Μπαρμπαπήδουλας είναι ο κλώνος του Ζ4 ? ? ?
Κλωνοποιημένες κριτικές πάντως δίνει . . . . .

Κύριε Μπαρμπαπήδουλα δε θα το σχολίασετε;

Επισκέπτης
Παράθεση από: spiderdom στις 28/04/11, 09:09
Δυστυχως οχι....ειναι μια καινουρια ανακαλυψη μου που για κακη μας τυχη εργαζεται σε αυτο το σπιτι

Μακρυά, μόνο για πάκηδες.

jockerx...
Μίλησα για το Μετάξι λαμβάνοντας αφορμή από το μήνυμα του σπάϊντερ για το Ιάσωνος 37.Όπως διατυπώθηκε νόμισες οτι αναφέρομαι ειδικά στο Ιάσωνος 37.
Φυσικά μπορείς να κάνεις προσεκτικές επιλογές κοριτσιών στο Μετάξι αλλά η κατάσταση βαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Ξέρεις οτι σε αρκετά μπουρδέλα του Μεταξιού, ανακοινώνουν φιλιά στο στόμα και ελεύθερο στοματικό σε πάκηδες.Και είναι καλοδεχούμενος ο κάθε βρωμιάρης.

Μπορώ να κρίνω όταν βλέπω τις τσατσάδες στο Μεταξουργείο να καλοδέχονται τον κάθε βρωμιάρη πακιστανό που κυριολεκτικά βρωμοκοπάει ακόμα και στα καθαρά μαγαζιά.Π.χ.:Κων/λεως 166υπ-Ελένη του σπάϊντερ και Κολωνού 30κάτω-Βικτώρια του Hotscorpios.Φυσικά τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα.

Μπορείς να πεις σε ποιο μπουρδέλο της Φυλής, η τσατσά ανακοινώνει φιλιά στο στόμα και ελεύθερο στοματικό σε πακιστανούς;

Φυσικά ο κίνδυνος από τα γλωσσόφιλα και το ελεύθερο στοματικό είναι υπαρκτός ούτως η άλλως.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τα Γαλλικά ήταν και είναι πολύ ωραία γλώσσα !!!
Πολύ δε ωραιότερη ήταν (και είναι) η γαλλική ...  :pipa1:

Μίλησα για το Μετάξι λαμβάνοντας αφορμή από το μήνυμα του σπάϊντερ για το Ιάσωνος 37.Όπως διατυπώθηκε νόμισες οτι αναφέρομαι ειδικά στο Ιάσωνος 37.
Φυσικά μπορείς να κάνεις προσεκτικές επιλογές κοριτσιών στο Μετάξι αλλά η κατάσταση βαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Ξέρεις οτι σε αρκετά μπουρδέλα του Μεταξιού, ανακοινώνουν φιλιά στο στόμα και ελεύθερο στοματικό σε πάκηδες.Και είναι καλοδεχούμενος ο κάθε βρωμιάρης.

Μπορώ να κρίνω όταν βλέπω τις τσατσάδες στο Μεταξουργείο να καλοδέχονται τον κάθε βρωμιάρη πακιστανό που κυριολεκτικά βρωμοκοπάει ακόμα και στα καθαρά μαγαζιά.Π.χ.:Κων/λεως 166υπ-Ελένη του σπάϊντερ και Κολωνού 30κάτω-Βικτώρια του Hotscorpios.Φυσικά τα παραδείγματα είναι αναρίθμητα.

Μπορείς να πεις σε ποιο μπουρδέλο της Φυλής, η τσατσά ανακοινώνει φιλιά στο στόμα και ελεύθερο στοματικό σε πακιστανούς;

Φυσικά ο κίνδυνος από τα γλωσσόφιλα και το ελεύθερο στοματικό είναι υπαρκτός ούτως η άλλως.
Ηρεμία...
Ακόμη είμαστε στην... "αρχή"
"έπονται"
πολύ χειρότερα

:)

Επισκέπτης
ρε σθ μηπωσ γενικα δεν σε γοθσταροθν οι ποθτανεσ ??
η μια σοθ ξινιζει και η αλλη σοθ βρωμαει!!
πθεβδόθ είθαι; ή δεν πατάθ καλά τα πλήκτρα;
strata, μπέρδεψες τις παραθέσεις.

Τύπε και η σταθερη αξία του τζόκερ, η Μιχαέλα η ξανθιά ειναι η αλήθεια οτι δινει γλωσσόφιλα.Δεν ξερω σε πάκια βέβαια τί κανει, αλλά ξέρω σε άσπρους
:P
:2funny:
Σε άσπρους ναι.

Παλαιά έκανε επιλογή αλλοδαπών.Εδώ και αρκετό καιρό διώχνει πάκηδες και μαυριδερούς.

Επισκέπτης
[size=14pt]La vie est belle[/size]
[size=9pt](Δεν ξέρω γαλλικά. Από το google είναι)[/size]

Συνημμένα

• couple.jpg
    couple.jpg
    150,8 KB · Εμφανίσεις: 40

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έ! όχι!
Δεν είμαι και τόσο χονδρός !!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το θέμα είναι γενικού ενδιαφέροντος, όχι προσωπικο. :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom