Βραδινη ενημερωση από φυλης
54α η αγαπη που ηταν χτες στο
66δ,λεπτη mlf ρωσιδα,ενδιαφερουσα
54β ντενισα
66δ καστανομελαγχροινο νταρντανοκοριτσο,ισως να τη λενε αλεξια
65α αλεξανδρα,η σχετικα ψιλη ρουμανα με το πρωκτικο,γνωστη από μονης προδρομου και φωκαιας με αναφορες για ξεπετα αν και στο σαλονι τιποτα δεν προδικαζει τετοια εξελιξη
65β δυο κοριτσια,η γυρολογος ρωξανη και η μαρια του hardcora,και παρτουζα
67 αντινα με πρωκτικο,εχει φτιαξει πολύ στο σωμα και από το σαλονι που την ακουγα στο δωματιο δε μου φανηκε αδιαφορη
69α χριστινα
69β μπιανκα
71α η ελιζα του piatsa,διπλοβαρδια και αυτή
84α ζωη
92Α υπογειο το διδυμο λαουρας-τζουλιας από το πρωι
Μονης προδρομου νταιανα επισης από το πρωι
Φωκαιας
19 φλοριντα
25α αντριανα,νεα μελαγχροινη πολύ γλυκια παρουσια με πρωκτικο παρακαλω
25β δυο κοπελες,η μονικα,σταθερα εκει και η καστανοξανθη αντριαννα με τα ωραιο στηθος που δουλευει στην αλυσιδα 84-86
27Β και αχαρνων γωνια κατω,ελιζα,ωραιο χυμωδες πληθωρικο μωρο που εχω ξαναδει,οποιος την εχει παρει ας ενημερωσει
Διδυμου 8β η ξανθια mlf κατερινα από αγ μελετιου
Αγκυρας
12α ναταλι,η ξανθια παχυσαρκη mlf
12β λιλιαν
Aχαρνων 85 ντινα,μελαγχροινη ωραια κοπελα μου φανηκε με καλο σωμα,λεω μου φανηκε γιατι ειναι πολυ σκοτεινο το σαλονι και δεν μπορεις να δεις καλα,ισχυει οντως το εικοσαρικο στο απλο προγραμμα
Ρεμουνδου
20 η ελενα,η γνωστη βουλγαρα ξανθια ελενα που δουλευε τα πρωινα σταθερα εκει με 25 ευρω,από τις αγαπημενες μου επιλογες αλλα δεν μπηκα,ισως για να της δειξω ότι όταν λειπεις για αρκετο διαστημα από τη δουλεια μερικες φορες ο πελατης εχει ανακαλυψει άλλες επιλογες
21 κατω η νικολετα του nikospireas αν δε κανω λαθος με κακη κριτικη αν και σαν μωρο μελαγχροινο και πληθωρικο εμφανισιακα αξιζει
Αλκαμενους 27 πανω αλικη
Τροφωνιου
11 πανω σιλβια κοντουλα mlf με λευκη επιδερμιδα και πλαδαρο σωμα χωρις να είναι αντιαισθητικο όμως
11 κατω μελινα, η ξανθια mlf στανταρ εκει
13 κατω ειρηνη,η μελαγχροινη κλασσικη ελληνιδα μπαροβια των 45+
13 πανω αντζελα,δεν την ειδα αλλα πρεπει να είναι η ξανθια gilf που δουλευε στη βεργας,τελος
Κωνσταντινουπολεως 166Β υπογειο ευα η ξανθια λεπτη ρουμανα που όπως την ακουγα από το δωματιο οσο ημουν στο σαλονι πρεπει να είναι εκπληκτικη μεσα,δεν μου αρεσουν οι λευκες καλτσοδετες της και είναι και αυτος το πιστευετε η’όχι ενας λογος που δεν μπηκα,θελω το κορμι να είναι ολογυμνο στο δωματιο