- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.158
- Πόντοι
- 42.697
Διδύμου 8 κάτω-Κατερίνα από Αγ.Μελετίου 37.Η ξανθιά μεσήλικη "Ρωσίδα" με την κωλάρα.
ποια ρε συ? η στουντιατζου? με το κοντο ξανθό μαλλι???
Διδύμου 8 κάτω-Κατερίνα από Αγ.Μελετίου 37.Η ξανθιά μεσήλικη "Ρωσίδα" με την κωλάρα.
Με βάζεις σε πειρασμό ...Ατού δεν έχει,έχει όμως υπερατού και όπως ξέρεις αν έπαιζες μικρός στην γειτονιά με τα χαρτάκια αυτά ,το υπερατού νικάει όλα τα άλλα.Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω για τις υπηρεσίες της μετά την φόλα που έφαγα σήμερα απο την ψηλή αλόγα.
Η Μόνικα είναι περισσότερο αδύνατη και έχει ωραιότερα χαρακτηριστικά προσώπου. Η βαθμολογιά μου αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στις υπηρεσίες τους.Είναι κοντή αλλά δεν την θεωρώ λεπτή αλλά κανονικών κιλών για το ύψος που έχει.Λεπτή ήταν η Κάτερίνα απο Φυλής 66 που έχει αποχωρήσει.Τα μαλλιά της είναι κανονικού μεγέθους προς το κοντό,μαύρα.Τα τατού της είναι μεγάλα,χρωματιστά και ευδιάκριτα.Έχει ένα που καλύπτει μέρος της κοιλιακής χώρας και τον αφαλό.Ένα μεγαλύτερο που καλύπτει το ένα της πλευρό.Και πρέπει να έχει και στο ένα μπούτι της ένα τρίτο επίσης.Είναι κοπέλα με μεγάλα τατού.
την Καρμεν με τα τατου την ειχα πετυχει κ τεσταρει πρωτη φορα πριν κανα 2μηνο στο Μονης Πρ το κατω.Ηταν ντουετο με μια αλλη,κοντοπουτανο με σγουρο μαλλι τοτε,θυμαμαι η πισω πορτα τον ρουφηξε με τη μιαΔελτίο τύπου για τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το ντουέτο ΜΟΝΙΚΑ (Φυλής 67) / ΚΑΡΜΕΝ (Φυλής 65 πάνω)
Σήμερα στις 20:00 περίπου κατέφθασα όπως υποσχέθηκα στους εν λόγω οίκους για διαλεύκανση του θέματος Κάρμεν / Μόνικα. Επισκέφθηκα πρώτα το Φυλής 67 για τη Μόνικα. Ήταν απών. Ωστόσο μέσα ήταν πάλι το σκυλί Ανδριάνα με ένα άλλο ξανθό μπάζο εντελώς άσχετο με την όλη υπόθεση. Μεταβολή και δρόμο για Φυλής 65 πάνω. Έσκασε μύτη το καυλέτο Κάρμεν , πράγματι με τάτου λουλουδιών στη κοιλιά όπως της Μόνικας αλλά και με τάτου στα κωλομέρια που η Μόνικα δεν είχε. Μετά βεβαιότητας 100% μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πορνίδια της Φυλής που είναι ανερχόμενα αστέρια. Φυσικά δε μπορούσα να μη την δοκιμάσω. Σκέτη φωτιά και μπορώ να πω ότι είναι γερή ψωλαρπάχτρα από τη Ρουμανία , 21 ετών. Σχετικά με το πρόγραμμα έχει ήδη ειπωθεί από τους προλαλήσαντες συναγωνιστές. Κάνει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια όπως ρίχνει γερά γλωσσόφιλα, βάζει το νίμου της επάνω στον ξεσκούφωτο σούτσο και τρίβεται του σκοτωμού όπου μπορεί να τελειώσεις επί τόπου. Φυσικά το παίρνει free στο στόμα και εξαφανίζει τις μπάλες με πολύ γερά @@ρουφήγματα και αφήνει τις χυσοβολιές μόνο στα στήθη. Τι άλλο να πω. Ναι, είναι και του οθωμανικού δικαίου που δεν πρόλαβα να γευτώ. Συμπερασματικά την Κάρμεν τη βαθμολογώ 8/10. Τη Μόνικα θα τη βαθμολογούσα με 7/10. Η Κάρμεν είναι ένα ανερχόμενο αστεράκι της Φυλής όμως με πάρα πολύ επικίνδυνα παιχνίδια. Όσο για τη Μόνικα ίσως από βδομάδα σκάσει μύτη με τα χυσίματα στη μάπα μαλλιά κλπ, ίσως και ο λόγος που μπορεί να έχει φάει πόρτα από το μαγαζί.
Συντρόφια ,καλές χυσοβολιές.
πούρο τυπε?Σημερινή τσάρκα το μεσιμέρι στο Μετάξι. Μόλις τέλειωσα από Κολονού και πήγα Ιασώνος, στα πρώτα μπουρδελάκια ήταν καμμιά 30ρια πρεζάκια που βάραγαν ενέσεις, άλλος στα πόδια, άλλος στην παλάμι, άλλος στα χέρια και άλλος μέχρι και στον πούτσο. Τραγική καταστάση . Προς στο τέλος του δρόμου ήταν ένα περιπολικό έξω από τα μπουρδέλα. Ενημέρωσα τον μπάτσο για την κατάσταση, ο οποίος απολάμβανε ένα πούρο, μου είπε ευχαριστώ για την ενημέρωση ( με ύφος δεν μας γαμάς ρε μεγάλε) και φυσικά δεν έκαναν τίποτα άλλο από να συνεχίσει το πούρο του...
Βεβαίως.Και αυτούς μάνα τους γέννησε.μα γιατι?..και αυτους μανουλα δε τους γεννησε?..δεν εχουν αναγκη απο λιγη τρυφεροτητα,λιγο αισθησιασμο,....μη ξεχνας οτι ειναι ιδια φυλη με τους Ινδους...διαφορετικο θρησκευμα...αλλωστε το καμα-σουτρα γεννηθηκε στην Ινδια και οχι στην Αλβανια...!!!...στην ευρωπη ηρθε απο τις ρουμανες αθιγγανες που ανηκουν και αυτες στην ιδια φυλη...
Συμπερασμα:Αν δε τα κανει αυτα ο πακιστανος με την αθιγγανη βαλκανια μακρυνη εξαδελφη του...ποιος θα τα κανει?
σοβαρα τυπε?
Δεν πιστεύω να απάντησες καταφατικά, γιατί θα την παίρνανε αυτόφωρο να γαμήσουνε τσάμπα... :-Γαμησέ τα τύπε μου, Χτές το βράδυ στα στούντιο της Κασσάνδρας, πέρναγε ένα περιπολικό και σταμα΄τησε απ'έξω και με ρώταγαν αν έχει κανένα καλό κομμάτι μέσα...
Αυτή.Χρήζει ανακαίνισης προσώπου.ποια ρε συ? η στουντιατζου? με το κοντο ξανθό μαλλι???
Δεν πιστεύω να απάντησες καταφατικά, γιατί θα την παίρνανε αυτόφωρο να γαμήσουνε τσάμπα... :-
Ίσα, ίσα που τα ωραία είναι που πρέπει να προστατεύουμε... Ιούδα, ε Ιούδα!Αφού είχε ωραία μουνάκια
Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ την αδερφή μου δεν τη γαμώ με τπτ...Ο Κοσμος ειναι μικρος και μεις μια μεγαλη οικογενεια....!!!!
ρε παιδια η στελλα που λετε ειναι μια που δοθλευε στο μεταξουργειο??Περί Στέλλας, μου το επιβεβαίωσε και η Άντζελα.
Ας ελπίσουμε ότι όποιοι αποφασίσουν να την δοκιμάσουν, να μην χάσουν το 50-άρικο τους.
Καλή σταδιοδρομία, της εύχομαι.
καλη πληροφορία!Αυτή.Χρήζει ανακαίνισης προσώπου.
Δεν με ενδιέφερε και δεν ρώτησα για κώλο.