sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
kurt russel σιγουρα λες για τη φωτεινουλα...ψαξε λεωνιδου 28 πανω...
11 μηνυματα εχεις κ τα 10 ειναι για την Ρωξανη-Ντανιελα!Το τελευταίο 6μηνο μόνο σε αυτή...
Τωρα με μπερδεψες και μένα , αλλά το μινιόν ρουμανακι που λεω νομιζω ότι ειναι η λαβινια, για την οποια 2 συναγωνιστες εχουνε κριτικη.μπερδευομαι με τα νουμερα
ισογειο ειναι ομως ...η πορτα ειναι κατω δεξια και η κουρτινα απεναντι αριστερα που ειναι ο διαδρομος...μεγαλο χωλ εχει...και γυρω γυρω παγκακια...καταλαβες?
α ρε τυπε....
ρε μαγκες επειδη εχω αρχισει να φοβαμαι και εγω τωρα....
με καποτα κολλας τιποτα? ακομη και αν εχει βλενορροια η αλλη
βαλε λιγο το μυαλο να δουλεπσει. αν η τανα ειναι φορεας καποιου ιου αφροδισιου κ οχι μονο κ εχει καποια ανοικτη ουλη στο στομα η στα ουλα ειτε απο καποια επεμβαση οδοντιατρου ειτε δε ξερω απο τι αλλο, και σου κανει ελευ8ερο στοματικο....αυτοματως αυξανονται οι πι8ανοτητες της μεταδοσης του.
ΑΠΟ την αλλη ειναι κ 8εμα τυχης...μπορει να πας χωρις προφυλακτικο με μια γκομενα που ειναι φορεας του ειντς και οποιουδηποτε αλλου νοσηματος,και να μην κολλησεις τιποτα.
δε μπορω να σε πεισω να προφυλαχτεις με το ακαποτο.ειναι τρομερη προκληση.οχι τοσο στην πραξη..ακομα κ με την ακοη απο την τσα2.
ηχει κατα ενα τροπο μαγικο κ διαπεραστικο
τη βρισκω τη βρισκω με το ρισκο .ρρρρρρρρρρρρρρρριιισκο!!!
πότε θα γυρίσει η τρελλοκοτσιδού να πάμε για αλλαγή βαλβολίνων
Αυτό σου κάνει ή θέλεις πιο λεπτό?
Τυπε παντου συμβαινουν τετοια σκηνικά. Δεν εχεις διαβασει και για Αλίνα που με κυνήγαγε στο φυλης84?
Αυτό σου κάνει ή θέλεις πιο λεπτό?
ναι ρε φίλε είναι καυλα το ακάποτο. Ειδικά όταν ξέρεις οτι πρίν απο εσένα έχουν πάρει άλλους τριάντα χωρίς καπότα. Και μερικοί απο αυτούς παίζει να είναι Πακιστανοί, μαυροί, Κινέζοι κ.α.
ξέρεις και για δωρεάν απόλαυση μπορείς πολύ ανετα να τον χώσεις στην σχάρα του βόθρού.
Συναγωνιστές ανακάλυψα οτι έχω κολλήσει "παράσυμο"... κονδυλώματα είπε ο γιατρός!¨
Πιθανολογώ απο το Φ86Β στο οποίο και τον έδεινα ακάλυπτο, αν και ο γιατρός είπε οτι μπορείς να κολλήσεις και με προφυλακτικο...
Ρε γαμώ την τύχη μου!
Και ειναι και πολυ καλό, αλλά εχει λίγο θεμα με τον χρονο πότε πότε :'( . Βιαζεται να βγαλει πολλά λεφτά...Ποιο είναι το κορίτσι στη φώτο συναγωνιστή; Είναι από τους γωστούς μας οίκους, εδιαφέρον φαίνεται για ένα σπρώξιμο.
Διεκδικεί το 10λεπτο-12λεπτο χρονοόριο της φυλήςΔηλαδη ξεπετα?