Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (7 μέλη και 96 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kurt russel σιγουρα λες για τη φωτεινουλα...ψαξε λεωνιδου 28 πανω...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μπερδευομαι με τα νουμερα
ισογειο ειναι ομως ...η πορτα ειναι κατω δεξια και η κουρτινα απεναντι αριστερα που ειναι ο διαδρομος...μεγαλο χωλ εχει...και γυρω γυρω παγκακια...καταλαβες?
Τωρα με μπερδεψες και μένα  :2funny: :2funny: , αλλά το μινιόν ρουμανακι που λεω νομιζω ότι ειναι η λαβινια, για την οποια 2 συναγωνιστες εχουνε κριτικη.

Την καλησπέρα μου στον πιάτσα  :grin: .Φίλε επανήλθε η Ντανιέλλα? Μια βδομάδα την έψαχνα, αλλά τίποτα. Την ειχανε παει για σέρβις γαμω την τυχη μου?  :headbang:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α ρε τυπε....

ρε μαγκες επειδη εχω αρχισει να φοβαμαι και εγω τωρα....
με καποτα κολλας τιποτα? ακομη και αν εχει βλενορροια η αλλη

βαλε λιγο το μυαλο να δουλεπσει. αν η τανα ειναι φορεας καποιου ιου αφροδισιου κ οχι μονο κ εχει καποια ανοικτη ουλη στο στομα η στα ουλα ειτε απο καποια επεμβαση οδοντιατρου ειτε δε ξερω απο τι αλλο, και σου κανει ελευ8ερο στοματικο....αυτοματως αυξανονται οι πι8ανοτητες της μεταδοσης του.
ΑΠΟ την αλλη ειναι κ 8εμα τυχης...μπορει να πας χωρις προφυλακτικο  με μια γκομενα  που ειναι φορεας του ειντς και οποιουδηποτε αλλου νοσηματος,και να μην κολλησεις τιποτα.
δε μπορω να σε πεισω να προφυλαχτεις με το ακαποτο.ειναι τρομερη προκληση.οχι τοσο στην πραξη..ακομα κ με την ακοη απο την τσα2.
ηχει κατα ενα τροπο μαγικο κ διαπεραστικο

τη βρισκω τη βρισκω με το ρισκο  .ρρρρρρρρρρρρρρρριιισκο!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

ναι ρε φίλε είναι καυλα το ακάποτο. Ειδικά όταν ξέρεις οτι πρίν απο εσένα έχουν πάρει άλλους τριάντα χωρίς καπότα.  :rockon: :rockon: :rockon: Και μερικοί απο αυτούς παίζει να είναι Πακιστανοί, μαυροί, Κινέζοι κ.α.  :rockon: :rockon: :rockon:
ξέρεις και για δωρεάν απόλαυση μπορείς πολύ ανετα να τον χώσεις στην σχάρα του βόθρού.  :rockon: :rockon: :rockon:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Καλο ειναι και αυτο Ακορεστε αλλα αυτη η Φωτεινη που λεει ο Hardcoras ειναι πολυ καυλα.....και πιο skinny ακορεστε καλη ειναι.
Αλλα εγω ειμαι και περιεργος....αυριο θα ψαξω για skinny,την αλλη βδομαδα θα θελω bbw με βυζαρες
να κανουν ''χλουπου χλουπου''.
Παντως καθε πληροφορια καλοδεχουμενη συναγωνιστες...μεχρι αυριο πρωι πρωι.

ευχαριστω ρε survivors!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 3/2/2011 και ρολόι της Ελλάδας να δείχνει 23.00’

Αστραπιαία επίσκεψη μέσα στις αστραπές και στις βροντές στο άκρο του Μεταξουργείου σήμερα χωρίς αιτία και αφορμή. Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει και ήταν δύσκολο έως ακατόρθωτο να συνεχίσουμε ως πορνο-περπατητές. Στα αρνητικά (της κακοκαιρίας) να συμπεριλάβουμε και το θετικό ότι η βροχή (ελπίζουμε) θα ξεπλύνει κάμποση από την αμαρτία της πορνο-γειτονιάς.

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40 ΚΛΕΙΣΤΟ

14703176952541999877.jpg

AΧΙΛΛΕΩΣ 51

37805045900436811336.jpg

Βασούλα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με την απαιτούμενη πουτανιά της ανάγκης, ετοιμοπόλεμη και αποφασισμένη σχεδόν για όλα, κανονικό και καλοστημένο σώμα, μέτρια προς ψηλή, μάλλον μικρά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο 
Ακάπωτη πίπα-τελειωτική και κώ(ο)λο στα 20e

polysporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πότε θα γυρίσει η τρελλοκοτσιδού να πάμε για αλλαγή βαλβολίνων :cum:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αυτό σου κάνει ή θέλεις πιο λεπτό?  :boobies:

img1354dx.jpg

Τυπε παντου συμβαινουν τετοια σκηνικά. Δεν εχεις διαβασει και για Αλίνα που με κυνήγαγε στο φυλης84?  :grin:

Ποιο είναι το κορίτσι στη φώτο συναγωνιστή; Είναι από τους γωστούς μας οίκους, εδιαφέρον φαίνεται για ένα σπρώξιμο.

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σημερα ειναι τα καταστιματα στιν φηλυσ ανειχτα η σαν εχθεσ.τα μισα δηλ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ :think: :think: :think: :think:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

ναι ρε φίλε είναι καυλα το ακάποτο. Ειδικά όταν ξέρεις οτι πρίν απο εσένα έχουν πάρει άλλους τριάντα χωρίς καπότα.  :rockon: :rockon: :rockon: Και μερικοί απο αυτούς παίζει να είναι Πακιστανοί, μαυροί, Κινέζοι κ.α.  :rockon: :rockon: :rockon:
ξέρεις και για δωρεάν απόλαυση μπορείς πολύ ανετα να τον χώσεις στην σχάρα του βόθρού.  :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εχθες περιπου στις 11 το βραδυ ολα κλειστα εκτος απο την αετοφωλια που ηταν η γνωστη οδοντογλυφιδα (ξανθια πλεον) και το καινουργιο διπλα στο παρκινγκ. Στο καινουργιο επαιζε μια ξανθια με ρωσικο προσωπακι, 2αρι βυζακι στητο και φουσκωμενο στρογγυλο κωλαρακι. Παρολα αυτα δεν θα την χαρακτηριζα συμμετρικη ως προς τα χαρακτηριστικα της. Επισης επαιζε μελαχρινη αδυνατη, ονομα Στελλα. Μικρο βυζακι αδυνατο κορμακι με μακρι ποδι. Καταθεση σε αυτην ικανοποιητικη χωρις πολλα αχ βαχ που με ξενερωνουν καποιες φορρες.

Επισκέπτης
Σήμερα το απόγευμα:
Μονής Προδρόμου 16 υπόγειο-Kαστανόξανθη "νταρντανο"-αλβανόφατσα αδιάφορη και η γνωστή ισχνή καστανή Αλέξια-Φώκαιας 22 με ένα στρινγκ που είχε δύο κορδόνια (τρύπα) στην περιοχή του μουνιού  για να πετάγονται τα μουνόχειλα έξω.Βασικό πρόγραμμα.

Φυλής 80-Μανταλένα.Νεαρή κοντή με τα μαλλιά κότσο, εύσαρκη -όχι παχιά- με χαριτωμένο προσωπάκι (ίσως πιγκοειδές) και πεταχτό κωλαράκι.Ελεύθερο στοματικό.[size=14pt]Η σκουρόχρωμη γριά τσατσά λέει οτι "είναι για 7-8 λεπτά".ΜΑΚΡΥΑ από αυτή γενικότερα γιατί η συμπεριφορά της είναι άσχημη.[/size]

Φυλής 71 άνω-Νέλυ παχιά.Από Φυλής 67,65 κάτω.Καλή σύνταξη.
Φυλής 69 κάτω-Μπιάνκα σταθερά.Η μικρή το δέμας.Τα βασικά.
Φυλής 65 άνω-Η γνωστή ισχνή καστανή με κακά σχόλια.
Φυλής 86 κάτω-Ροξάνα=Ντανιέλα-Ολίβια.Επιστρέψασα μετά την πλαστική στήθους."Πράμα" μέσα στον κόκκινο στηθόδεσμο.Πρωκτικό.
Φυλής 86 άνω-Αλεξάνδρα των 84-86.Τα βασικά και τυπικά μέχρι απάτης.

Φώκαιας 27 1ος-Το παραπονεμένο βλέμμα από Φυλής 134 υπόγειο.Καστανή λεπτή με αυγουλωτά μάτια.Τα βασικά.
Άγκυρας 12 1ο από Φυλής.Πάμελα.Καστανή νταρντάνα με ακάποτο.Δεύτερη κατάθεση.Δεν είναι για πολλά.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Σημερα απογευμα
λιοσιων 79 πανω εμφανισιμη νεαρα ξανθια με πρασινα εκφραστικα ματια και μαυρο σετ εσωρουχων
79 κατω μελαχρινη με μακρια μαλλια και μαυρα ματια με ωραιο σαλοναρισμα και παραπονο σε συναγωνιστη που ενθουσιασμενος απο το σαλοναρισμα ξεχασε ανοικτη τη πορτα και το κοριτσι κρυωνε
λιοσιων 73 ξανθια μιλφ χοντρουλα με προσωπακι ψηλοεκφυλο
λιοσιων 76 κατω.μελαχρινη με λιγα κιλακια με προγραμμα 15 ευρω και 20 για φουλ.νομιζω ειναι το πρωτο σπασιμο τιμης στην περιοχη
76 πανω.νεαρα μελαχρινη με μακρια μαυρα μαλλια(δευτερη μελαχρινη με μακρια μαλλια για σημερα καποιος καλος φιλος που θα το δει θα χαρει πολυ με τις περιγραφες μου)με γκοθικ σταιλ
χωματιανου το κατω σεξυ ξανθια νταρτανα με πολυ σεξουαλικες θηλες στο στηθος.με εντονο στυλ μου παραπονεθηκε που εφευγα αλλα το παγερο μου βλεμμα την ανακαλεσε στην ταξη και ανοιγοντας την πορτα μου χαμογελασε
θα την εχω στα προσεχως
χωματιανου πανω.ξανθο κοριτσι χαμογελαστο με υφος αμερικανας εφηβης σε αμερικανικες οικογενειακες σειρες δεκαετιας 1970.σε ερωτηση της γιατι φευγω και ακουγοντας οτι μου αρεσουν οι μεγαλυτερες γυναικες και οχι τοσο νεες οσο αυτη,παρατηρησα ενα ειδος αποριας και ταυτοχρονης δυσφοριας.ας προσεχε

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Συναγωνιστές ανακάλυψα οτι έχω κολλήσει "παράσυμο"... κονδυλώματα είπε ο γιατρός!¨ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πιθανολογώ απο το Φ86Β στο οποίο και τον έδεινα ακάλυπτο, αν και ο γιατρός είπε οτι μπορείς να κολλήσεις και με προφυλακτικο...
Ρε γαμώ την τύχη μου!

συναγωνιστη εγω ειχα κολλησει e-coli απο ακα με την συγκεκριμενη και τραβιωμουν ολο το καλοκαιρι με αντιβιωσεις...μαυρο στην βρωμιαρα!  >:(
περαστικα τυπε!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ποιο είναι το κορίτσι στη φώτο συναγωνιστή; Είναι από τους γωστούς μας οίκους, εδιαφέρον φαίνεται για ένα σπρώξιμο.
Και ειναι και πολυ καλό, αλλά εχει λίγο θεμα με τον χρονο πότε πότε  :'( . Βιαζεται να βγαλει πολλά λεφτά...
Στην αλυσιδα των φυλης84 παιζει. Δεν ειναι πρεπον να δωσω όνομα, αλλά εχει και καρεδάκι μαλλί μεχρι το σβερκο, θα την καταλαβεις οταν την δεις!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δηλαδη ξεπετα?

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές η Άννα η Ρωσίδα από Φυλής που δούλευε πριν 2 εβδομάδες στο ρδέλο με τη μπλέ πόρτα (δε θυμάμαι αριθμό)είναι ακόμα εκεί?Γνωρίζετε μήπως ωράριο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom