Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (8 μέλη και 88 επισκέπτες)

Dmm

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν ήταν μελαχροινή με τουμπανιάρικο βυζάκι, μάλλον πρόκειται για την Λάουρα το ρουμανάκι.
Δουλεύει και πρωινή βάρδια.

Ήταν μελαχρινη, βυζακι αν προσεξα καλα ήταν μικρο, και νομιζω είχα και καποιο σκουλαρικη στο προσωπο.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Άρτι αφιχθείς από την αργοπορημένη τσάρκα στα πέριξ Διδύμου,Φώκαιας, Αγκυρας κλπ ...

Συμπέρασμα 1ο : τα μαγαζιά "βαράνε" μύγες από την αναδουλειά ...
 :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
:think: :think: :think: :think: :think:

Συμπέρασμα 2ο : σε όλα τα μαγαζιά (κάπου 9-10) που πήγα, τα κορίτσια δεν ήταν στο δωμάτιο με πελάτη ..

Συμπέρασμα 3ο : Χρειάζονται ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ανανέωση προσωπικού,  

Συμπέρασμα 3ο : Καλό θα ήταν μια κ η κρίση ολοένα κ βαράει περισσότερο, να πέσουν λίγο τα "τουπέ" κ να σέβονται αυτό που λέμε "stuff", περισσότερο τον πελάτη ..

Δεν σας κρύβω ότι στο μοναδικό μαγαζί που η κοπέλα βρισκόνταν στο δωμάτιο, ήταν στην Φώκαιας 17 (αναφέρομαι στο σπίτι που εργάζεται η Σελένα) κ η τσατσά με τον τρόπο της, έδιωξε (χωρίς μάλλον ποτέ ... να το καταλάβει), 2 συναγωνιστές κ εμένα,  γιατί χτύπαγε στην πόρτα του δωματίου να "ξεμπεδεύει" η Σελένα (μόλις είχαμε ανεβεί κ οι 3) κ όταν φύγαμε όλοι μας, μας ζήτησε εξηγήσεις γιατί "δεν περάσαμε" μέσα, με αποτέλεσμα να την αποστομώσω κατάλληλα, βάζοντας στην θέση της .. Να μάθει άλλη φορά να μην χτυπά πόρτες .. (για τον ίδιο λόγο έφυγαν κ οι άλλοι 2, από όσο συζητούσαμε στις σκάλες)

Ελπίζω να κατάλαβε ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Στο δια ταύτα, αναφέρω παρουσίες :

ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 113  - Μαριάννα (Milf με 3αρι στήθος, θα τιμηθεί προσεχώς)
ΠΕΡΓΑΜΟΥ 27 (αυτό που ανεβαίνεις σε όροφο) Αλίκη, Gilf ευγενικό αλλά με φορτωμένη περιφέρεια, κατά τ'άλλα ευγενική.
ΑΓΚΥΡΑΣ 12 (μπλέ πόρτα) Πάμελα (μάλλον από Ουκρανία, αν συγκράτησα καλά) ψηλή 1.75, μελαχροινή, κάτω από 30, αν είχε καλύτερο στήθος, ίσως κ να πέρναγα ..
ΑΓΚΥΡΑΣ 12 (άσπρη πόρτα) Ναταλί, γνωστή Gilf της περιοχής (φεύγοντας μου λέει που θα φύγεις με τέτοιο κρύο ... τι να της απαντήσεις τώρα...  :headbang: :headbang:)
ΑΓΚΥΡΑΣ 1 ... ο χώρος της μετάλαξης (που είναι κλειστά ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα) η 2μετρη Ζωή με τα απίστευτα καπούλια (στην προηγούμενη ζωή της, πρέπει να ήταν συμπαίχτης του Κορωνιού κ του Τσαγκόπουλου στα εφηβικά του Περιστερίου  :rockon: :rockon: :rockon:)
ΦΩΚΑΙΑΣ 17Α - μια συμπαθητική "Μαίρη" (με σχετικά συμπαθητικό πάτο από όσο πρόλαβα να δω, αλλά μπορεί κ να είναι κ η Λίνα η Τσέχα, γιατί μοιάζουν στις περιγραφές τους, όμως η τσατσά ενοχλήθηκε που ρώτησα το όνομα της κοπέλας κ "μου την είπε" χαρακτηριστικά .... τεσπα...  
:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
:headbang: :headbang: :headbang:
ΦΩΚΑΙΑΣ 17Β Η Σελένα (με βλέμα στο + άπειρο....)  
ΔΙΔΥΜΟΥ 8 (πάνω) η γλυκήτατη κ συμπαθέστατη Άννα, ευγενική κ ζεστή, μετάνοιωσα που δεν πέρασα ( :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:) αν κ είχα υπόψη μου κάποιες καλές κριτικές από άλλους συναγωνιστές, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Σύντομα όμως θα τιμηθεί δεόντος  
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ΔΙΔΥΜΟΥ 8 (κάτω) Αλεξία, με καρέ μαλί, καστανό, σωματάκι καλό κ βυζάκι 2άρι τούμπανο (όπως κ το κωλαράκι), αλλά μου φάνηκε λίγο ξυνή ...
ΔΙΔΥΜΟΥ 16Β ξανθό pro-Gilf  (αν θυμάμαι καλά η  Χριστίνα)

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φυλής πριν απο λίγο.67 ένα ξανθό μπάζο με φουλ πρόγραμμα,65α κλειστό 65β ψιλή μελαχρινή και πρωκτικό,στο απέναντι με την πράσινη πόρτα η ζωή η Θεσσαλονικιά,92 γ το γνωστό θωρηκτό παρέα με ένα άλλο βλαχαδερό,92β δύο μελαχρινά ρουμανάκια παρέα με το γνωστό πούστη από διδύμου71β υποθέτω η γνωστή Αννα,59α η Σαμπρίνα και 59β η Σακίρα και αν θυμάμαι καλά φωκαίας 25α η Τζούλια και στο κάτω δύο κοριτσάκια το ένα ξανθό γεματούλα και η άλλη λεπτή αδιάφορη.Επίσης φυλής 80 μία ο θεός να την κάνει Ρωσίδα σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς.όλα τα σπίτια χτυπούσαν μύγες .

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
καλημερα..δεκα το βραδυ χθες,αγκυρας 12 στην παμελα..αξιοπροσεχτη παρουσια που ξεσηκωνει γεννετησιες ορμες.σωμα για πολυ σεξ,καλο ακα..,φιλοτιμη στο στιβο χωρις να κανει πισω..λυτρωτικο ξεφορτωμα..χαιρετω γυρνω στο πλαι κι ετοιμαζομαι να φυγω..γι αυτο πληρωνουμε αλλωστε,για να φυγουν μετα..κι οχι για να το κανουμε..τα λεμε παλι,αντρες..

egwthelw

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κεφάτη φαινόταν έξω πάντως.
Πιο πολύ από τις προηγούμενες φορές που έλεγε το πρόγραμμα.
Κατα τις 12.30 ήταν και δεν είχε καθόλου κόσμο.

Η Αντριάννα πάντως πριν από 2-3 χρόνια μια χαρά έπαιρνε πακιδες.
Είχα πετύχει έναν να βγαίνει από το δωμάτιο.

Για τον φίλο που ρωτάει για Διδύμου,δεν πέρασα από κανένα άλλο γιατί βιαζόμουν.

Μόνο από αυτά τα δύο και
- Άγκυρας στο τέλος του δρόμου που ήταν η Όλγα (όχι η θεία η κλασσική)
- από της Μπαρμπόρας που ήταν η Βίκυ.
- στο Φ54 η Ντενισα.
- αυθαίρετο με την ετοιμόρροπη σκάλα το ξανθό αδύνατο με τα αστεράκια στα πλευρά.

Ευχαριστω πολυ!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πρωινή τσάρκα στην Φυλής με επιλεγμένους στόχους.

Φω22κα - Μαρία η Αλβανίδα με φουλ, κατάθεση
Φω22πα - κλειστό
Φυ67 - Η γνωστή ξανθιά με φουλ
Φω65πα - Λάουρα το ρουμανοπιπίνι, κατάθεση

Την Μαρία την είχα ξαναπάρει και στο βαπόρι, αλλά τότε μου είχε ρίξει πόρτα για κώλο. Αυτή την φορά, δεν είπε όχι, αν και ζορίστηκε.
Γενικά καλά πήγαμε για κανένα πεντάλεπτο, μέχρι που άρχισαν οι διαρροές. Το κατάλαβε, μου πρότεινε ν' αλλάξω τρύπα, αλλά το αρνήθηκα.
Βασικά ξενέρωσα και το "πλήρωσε" η Λάουρα μετά με διπλό γύρο πιστονάρισμα.
Εμφάνιση: ξανθιά αλβανόφατσα, λεπτό σώμα (σαν αντρικό), μικρό στήθος, αξύριστα πόδια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κ47 πανω μαυρη μινιον
Κατω μαυρη ψηλη με δοντια καστορα
Ι19 πανω αδιαφορο μελαχροινο με πιασιματα
Λε28 πανω πρεζακι 150 10 με κωλο
Μιλφ με περιωρισμενο σωμα και τουρλωτη κωλαρα ιασ κ λεων γωνια
Ι30 πανω αλλοθθωρη με κοτο μαλλι κ βυζουμπα 10
Κατω μιλφαρα ξαμθια με γεματο δτηθοδεσμο 15
Ι33 πανω αντζελα ξανθια πιπινα μικρο βυζι 15
Χιτλεροσπιτο χοντρπυλα μαυρομαλλα ελληνιδα μιλφ
Ι44 νταρντανα μαυρομαλλα με ακαποτο
46μετρια τελειωτικο_
Μ. Αλ.  22 κατω νταρντανομωρο με κωλο ελεφαντινων διαστασεων:-)
Τανια φ17 κατω με κωλο.  ;

αφορα πρωινη σημερινη πριν τις 8 πρωι

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
πριν 2 ωρες στη φυλης.

71 κατω η αννα η γνωστη.η πλροφορια μου οτι θα εκοβε το σπορ ηταν τελικα λαθος.
μετριο γαμησι αλλα μουναρα.

71 πανωδεν θυμαμαι.
εχω πιει λιγακι.

73 2 μπαζα.πολυ μπαζα

67 2  μωρα.
ρωξαννη.καστανο μελαμψο με μεγαλα καπως κρεμαστα βυζια.ομορφο αλλα ΠΟΛΥ ΜΑΠΑ γαμησι.εχει κανει θητεια καρεα 30.
μαζι ενα μελαχρονο με καλο λεπτο κορμι.ωραιοταοτς κωλος,μικρο στηθος.καλη μουρη
τσατσα για μπατσες.

86 κατω.μελαχροινο κουκλι με αριστο κορμι και προσωπο.
κλαουντια λεει.σπανιολα λεει.
πολυ μαπα γαμησι.με ενα μπουκαλι κρασι ομως το ελιωσα στον πουτσο μεχρι να χυσω.ετσουξε λιγο η καρια.

92 αριστερα.εχω πιει πολυ τελικα.
ισως να εχω γερασει κ λιγο.

92 δεξια.
μελαχροινο με λευκο δερμα και καλο κορμι.ωραιοτατο.
μαζι του ενα μελαχροινο πλαδαροκρμο με ακα και κωλο στο 20ρικο.

προδρομου κατω.ξανθο χαλι με κρεμαστα βυζια.

πανω μπαζο ως συνηθως.

80 καστανο κοιμισμενο μπαζο.

φωκαιας 17 κατω.αλινα.αριστο κορμι.μαπα γαμησι,

17 πανω.σελενα.μελαχτροινο με τεραστιες βυζαρες.

19.μια μετριοτητα και ενα μελαχροινο με καλο  κορμι και προσωπο.βογγαγε σαν τρελη στο δωματιο.
μας καβλωσε οσο περιμεναμε.
φλορινα λεει.στα υποψιν.

22 πανω .κοντο με καρε αδυνατο.δεν μου κανει κλικ.
κατω ξανθο σουργελο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καταδρομική το απόγευμα στο Κω38κα, για να τσεκάτρω την Μίκα/Μίκυ του προφέσορα.

Κατ' αρχάς, τεράστια αναμονή, θύμισε εποχές Βανέσας. Κάποιος είχε αγκαζάρει και ένα δωμάτιο και είχε πληρώσει για τουλάχιστον τρεις γύρους, όσο ήμουν εγώ. Μπορεί μάλιστα, ακόμα να γαμάει και τώρα που μιλάμε. Βγήκε με τα πολλά η κοπέλα, καλή φάνηκε, πλήρωσα το μπλε εισιτήριο και μπήκα στο πρώτο δωμάτιο. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, πέρασε και η κοπελιά.

Κεφάλαιο πρώτο: εξωτερική εμφάνιση
Η Μίκη είναι μια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους. Το σώμα της είναι καλούτσικο αν και μέσα το βυζί είναι πεσμένο. Το πρόσωπο είναι αρκετά γλυκό, αν και βουκολικό όπως θα περιέγραφε ο στρατηγός Φαρκ. Μέτρια πράγματα συνολικά. Ηλικία 25+ μπορεί και 30.

Κεφάλαιο δεύτερο: επιδόσεις
Ξεκίνησε με φόρα για γυμνό, την έκοψα βέβαια πριν αρχίσει. Πρέπει (με βάση την δουλειά) να γλύφει τουλάχιστον 60 πούτσους την ημέρα, και μερικοί που βγήκαν όσο περίμενα (τρεις στο σαλόνι πριν από εμένα, δωμάτια γεμάτα), ήταν αρκετά ηλιοκαμένοι. Την βοήθησα να φορέσει το πλαστικό, και ξεκίνησε ωραία πίπα, γεμάτη, με στήσιμο απέναντι και κοίταγμα στα μάτια. Έφαγα πόρτα (για άλλη μια φορά στο κουλούρι), αλλά τουλάχιστον τα έδωσε όλα στο καβαλητό και μετά στο ιεραποστολικό. Επίσης δεν με άφησε να βάλω τα πόδια στους ώμους, μιας και έτσι πιάνω μεγάλο βάθος και κατά δήλωση της ήταν έγκυος. Γενικά την πήρα με τα πόδια της κάτω από το ύψος των χεριών, ενίοτε όμως τυλιγμένα και γύρω μου (γαμήσι εκ του μακρόθεν). Για τελείωμα, αφαίρεσα το πλαστικό και ψέκασα προς το πρόσωπο και το στήθος της.

Κεφάλαιο Τρίτο: Κριτική αποτίμηση
Δεν είναι άσχημη περίπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπάω. Έχει τεράστια αναμονή και δεν αξίζει. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο κρεββάτι δεν είναι καθόλου άσχημη, μάλλον το αντίθετο. Αυτό που με χάλασε πάντως, είναι ότι δήλωσε έγκυος (δεν φαίνεται, το στομάχι της είναι πλάκα). Θεωρώ το πρόγραμμα της εντελώς άθλιο, αν ισχύει κάτι τέτοιο, ασχέτως αν αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έχει οικονομικό θέμα, γι' αυτό και δουλεύει...

asslacta

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χαιρετε αγαπητοι συναγωνιστες την ραμονα απο διδιμου 25 ειναι πρωι η απογευμα?ευχαριστω πολυ!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Καταδρομική το απόγευμα στο Κω38κα, για να τσεκάτρω την Μίκα/Μίκυ του προφέσορα.

Κατ' αρχάς, τεράστια αναμονή, θύμισε εποχές Βανέσας. Κάποιος είχε αγκαζάρει και ένα δωμάτιο και είχε πληρώσει για τουλάχιστον τρεις γύρους, όσο ήμουν εγώ. Μπορεί μάλιστα, ακόμα να γαμάει και τώρα που μιλάμε. Βγήκε με τα πολλά η κοπέλα, καλή φάνηκε, πλήρωσα το μπλε εισιτήριο και μπήκα στο πρώτο δωμάτιο. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, πέρασε και η κοπελιά.

Κεφάλαιο πρώτο: εξωτερική εμφάνιση
Η Μίκη είναι μια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους. Το σώμα της είναι καλούτσικο αν και μέσα το βυζί είναι πεσμένο. Το πρόσωπο είναι αρκετά γλυκό, αν και βουκολικό όπως θα περιέγραφε ο στρατηγός Φαρκ. Μέτρια πράγματα συνολικά. Ηλικία 25+ μπορεί και 30.

Κεφάλαιο δεύτερο: επιδόσεις
Ξεκίνησε με φόρα για γυμνό, την έκοψα βέβαια πριν αρχίσει. Πρέπει (με βάση την δουλειά) να γλύφει τουλάχιστον 60 πούτσους την ημέρα, και μερικοί που βγήκαν όσο περίμενα (τρεις στο σαλόνι πριν από εμένα, δωμάτια γεμάτα), ήταν αρκετά ηλιοκαμένοι. Την βοήθησα να φορέσει το πλαστικό, και ξεκίνησε ωραία πίπα, γεμάτη, με στήσιμο απέναντι και κοίταγμα στα μάτια. Έφαγα πόρτα (για άλλη μια φορά στο κουλούρι), αλλά τουλάχιστον τα έδωσε όλα στο καβαλητό και μετά στο ιεραποστολικό. Επίσης δεν με άφησε να βάλω τα πόδια στους ώμους, μιας και έτσι πιάνω μεγάλο βάθος και κατά δήλωση της ήταν έγκυος. Γενικά την πήρα με τα πόδια της κάτω από το ύψος των χεριών, ενίοτε όμως τυλιγμένα και γύρω μου (γαμήσι εκ του μακρόθεν). Για τελείωμα, αφαίρεσα το πλαστικό και ψέκασα προς το πρόσωπο και το στήθος της.

Κεφάλαιο Τρίτο: Κριτική αποτίμηση
Δεν είναι άσχημη περίπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπάω. Έχει τεράστια αναμονή και δεν αξίζει. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο κρεββάτι δεν είναι καθόλου άσχημη, μάλλον το αντίθετο. Αυτό που με χάλασε πάντως, είναι ότι δήλωσε έγκυος (δεν φαίνεται, το στομάχι της είναι πλάκα). Θεωρώ το πρόγραμμα της εντελώς άθλιο, αν ισχύει κάτι τέτοιο, ασχέτως αν αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έχει οικονομικό θέμα, γι' αυτό και δουλεύει...
τα παιρνει στη μαπα κανονικα δηλαδη?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κοκολονγκε για την φλωριντα που ηταν σημερα στην φωκαιας εχω κριτικη στο φυλης65 ανω. Απο τα πιο πετυχημενα κ ηδονικα βογγητα στην πιατσα πραγματικα.  Σε... ανεβαζει.
Πηρα και εγω την μικα αποψε. Εκ πρωτης οψεως συμπαθητικο κοριτσακι, αλλα δεν μου εκανε το πουτανοκλικ. Ορμωμενος απο τις κριτικες(ευχαριστουμε τον προφεσορ) δοκιμασα βεβαια. Ειναι πολυ θερμη και δοτικη στο δωματιο και τα τιμαει πληρως τα λεφτα της, περαν του πρωκτικου. Πραγματικα πονουσε πολυ στην κανονικη συνουσια και βογγαγε και ζοριζοταν. Αυτο δεν με χαλασε βεβαια γιατι δεν δυσανασχετησε, απλα ζοριζοταν. Τσιμπουκι εχει μετριο, βαζει και ελαχιστο δοντι που ευτυχως δεν ειναι ενοχλητικο. Στο σεξ οπως ειπα το ζει, και της αρεσει να την γρατζουνανε(γρατζουνιοταν μονη της στην αρχη). Παω να τον βαλω ιεραποστολικα στο κωλουρι, και αρχιζει τα γνωστα της υπεκφυγης μεγκαλο μπουντζα κτλ, προσπαθουδα να το βαλω αλλα καταφερνε να μην τον βαλω. Της σηκωνω τα ποδια κατακορυφα και τον εβαλα 2 εκατοστα μεσα, οπου βογγαγε σαν να την σφαζουν και το παρατησα για να γυρισουμε στη φυσιολογικη τρυπα. Ηταν και κρυωμενη, για οσους αποφευγουν τις γριπες...

Σορρυ για το προηγουμενο μηνυμα που ειναι δαν να το γραψε πακιστανος, ειναι απο κινητο και βιαζομουν.

Ερωτησεις
Η τανια που γραφω απο φωκαιας με κωλαρα που τη δινει. τι λεει μεσα; Ξανθια ηταν. Αυτη ηταν μετα τις 10, τα υπολοιπα ηταν πολυ πρωι.
2 Η Ραμοντα τι λεει; μελαχροινη απιστευτη καβλα, με πιρσινγκ στο χειλος και ωραια βυζια και απιστευτη φατσα. απλο προγραμμα κανει λεει...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Επισκέπτης
Την βοήθησα να φορέσει το πλαστικό, και ξεκίνησε ωραία πίπα, γεμάτη, με στήσιμο απέναντι και κοίταγμα στα μάτια. Έφαγα πόρτα (για άλλη μια φορά στο κουλούρι), αλλά τουλάχιστον τα έδωσε όλα στο καβαλητό και μετά στο ιεραποστολικό. Επίσης δεν με άφησε να βάλω τα πόδια στους ώμους, μιας και έτσι πιάνω μεγάλο βάθος και κατά δήλωση της ήταν έγκυος.

εγκυος????τι αλλο θα ακουσουμε ρε παλικαρια????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom