You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
και βραδια φιλε.πλεον ειναι πολυ λιγα τα σπιτια που δεν δεχονται αλλοδαπους.Δυστυχώς αυτά χαρακτηρίζουν και πολλά σπίτια στη φυλής ειδικά στην πρωινή βάρδια!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εμενα η απορια μου ειναι πως βαζουν σε κινδυνο τον εαυτο τους αυτες οι κοπελες;αμα κανεις 20 ακαποτα σε αλλοδαπους την μερα δεν θα σου κατσει η στραβη;
τι ψαχνεις να βρεις?λιγο η αγνοια λιγο το ευκολο χρημα σε συναρτηση με την φτωχεια που υπαρχει στην πατριδα τους φερνεουν τετοια αποτελεσματα.εμενα η απορια μου ειναι πως βαζουν σε κινδυνο τον εαυτο τους αυτες οι κοπελες;αμα κανεις 20 ακαποτα σε αλλοδαπους την μερα δεν θα σου κατσει η στραβη;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και βραδια φιλε.πλεον ειναι πολυ λιγα τα σπιτια που δεν δεχονται αλλοδαπους.
οποιος θελει να το αποφυγει αυτο
σιγουρακι οτι δεν δεχονται στην διδυμου 20
μια ρωσιδουλα αφρατουλα αγγελικη νομιζω ειναι το
ονομα της... αυτη δεν δεχεται ξενους τυποι.
εμενα η απορια μου ειναι πως βαζουν σε κινδυνο τον εαυτο τους αυτες οι κοπελες;αμα κανεις 20 ακαποτα σε αλλοδαπους την μερα δεν θα σου κατσει η στραβη;
Σκέφτηκες την περίπτωση να τις εξαναγκαζουν σε αυτά?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
μην μιμειστε τον bakalhs στην ημερησια ενημερωση,μου θυμιζετε τον τζανετακο της νεας δημοκρατιας...
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε εκτιμώ και ως άτομο και ως ανταποκριτή ...
Όμως, εδώ, θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες επιφυλάξεις, δεδομένου ότι ο συνάδελφος colorcli είναι παλιό μέλος ;) , οπότε δεν τίθεται ζήτημα μίμησης ...
ηθελα να γραψω στο προηγουμενο ποστ οτι η διδθμου μεχρι μια εποχη κραταγε.στις τελευταιες βολτες ομως φιλε boldemort δεν εχω δει καμια τπηρεσια να τους διωχνει.συγκεκριμενα για την αγγελικη που λες δεν ξερω.αυτη που δεν παιρνει σιγουρα ειναι η αννα απο 71.η ευα τους διωχνει αλλα και παλι τι να το κανεις αφου στο 134 που δουλευε πιο παλια γινοταν λαικο προσκυνημα απο πακιαοποιος θελει να το αποφυγει αυτο
σιγουρακι οτι δεν δεχονται στην διδυμου 20
μια ρωσιδουλα αφρατουλα αγγελικη νομιζω ειναι το
ονομα της... αυτη δεν δεχεται ξενους τυποι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.262
- Πόντοι
- 5.097
για το 134 δε ξερω αλλα ξανθιππης οταν πηγε και μετα χωματιανου δεν επαιρνε αλλοδαπους οταν λεω αλλοδαπους εννοω σκουροχρωμους τους αλλους ολες τους παιρνουνηθελα να γραψω στο προηγουμενο ποστ οτι η διδθμου μεχρι μια εποχη κραταγε.στις τελευταιες βολτες ομως φιλε boldemort δεν εχω δει καμια τπηρεσια να τους διωχνει.συγκεκριμενα για την αγγελικη που λες δεν ξερω.αυτη που δεν παιρνει σιγουρα ειναι η αννα απο 71.η ευα τους διωχνει αλλα και παλι τι να το κανεις αφου στο 134 που δουλευε πιο παλια γινοταν λαικο προσκυνημα απο πακια
ημουν τακτικος πελατης baros και τους εβλεπα συνεχεια.για το 134 δε ξερω αλλα ξανθιππης οταν πηγε και μετα χωματιανου δεν επαιρνε αλλοδαπους οταν λεω αλλοδαπους εννοω σκουροχρωμους τους αλλους ολες τους παιρνουν
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.262
- Πόντοι
- 5.097
αλβανοι ρωσσοι κλπ οταν λεμε αλλοδαπους αναφερονται ολοι γι'αυτο διευκρινιζωΠοιοί είναι ... "οι άλλοι" ;
Η ΣΑκίρα σιγουρα δεν παιρνει ανήλικα τα οποία ειναι η μοναδική πλεον που τα διωχνει με το που τα μυριστει στο σαλονι!ηθελα να γραψω στο προηγουμενο ποστ οτι η διδθμου μεχρι μια εποχη κραταγε.στις τελευταιες βολτες ομως φιλε boldemort δεν εχω δει καμια τπηρεσια να τους διωχνει.συγκεκριμενα για την αγγελικη που λες δεν ξερω.αυτη που δεν παιρνει σιγουρα ειναι η αννα απο 71.η ευα τους διωχνει αλλα και παλι τι να το κανεις αφου στο 134 που δουλευε πιο παλια γινοταν λαικο προσκυνημα απο πακια
Και για ξενους όμως, εχω δει να κανει το ιδιο, όσες φορες εχω πετυχει πακοσύναξη.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.262
- Πόντοι
- 5.097
ειπα για το 134 δε γνωριζω στα αλλα επειδη ημουν και εγω τακτικος εχω δει να διωχνουν αλλοδαπους και ειδικα στη χωματιανου πρεπει να το εχεουν σαν αρχη για το κατω μιλαω με το παραθυρακι.ημουν τακτικος πελατης baros και τους εβλεπα συνεχεια.
επι την ευκαιρια μια μονικα αν θυμαμαι καλα κοντοπουτανο μελαχροιινο πιπινακι που εργαζοταν στη χωματιανου το πανω το εχεται δει πουθενα
την προηγουμενη εβδομαδα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση που η τσατσα στο φωκαιας 17 εχει διωξει κατι πιτσιρικαδες οχι πολυ μικρους γυρω στα 16-17.Η ΣΑκίρα σιγουρα δεν παιρνει ανήλικα τα οποία ειναι η μοναδική πλεον που τα διωχνει με το που τα μυριστει στο σαλονι!
Και για ξενους όμως, εχω δει να κανει το ιδιο, όσες φορες εχω πετυχει πακοσύναξη.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
αλβανοι ρωσσοι κλπ οταν λεμε αλλοδαπους αναφερονται ολοι γι'αυτο διευκρινιζω
Η "ξένη" ... τους ξένους αποπέμπειΗ Σσκίρα σιγουρα δεν παιρνει ανήλικα τα οποία ειναι η μοναδική πλεον που τα διωχνει με το που τα μυριστει στο σαλονι!
Καλά εκει δεν πλησιαζω συχνα...την προηγουμενη εβδομαδα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση που η τσατσα στο φωκαιας 17 εχει διωξει κατι πιτσιρικαδες οχι πολυ μικρους γυρω στα 16-17.
Ειδικά στο κατω η τσατσα εχει δολοφονικο βλεμμα και ειναι ετοιμη για ''στολισμα''!
μώλις τελείωσα τη βόλτα μου στη φυλής έκανα ια βόλτα και μια κατάθεση...λεπτομ΄ριες ακολουθούν για όσους έχουμ μεταμεσονύχτις κάβλες και π΄νε προς τα κει...δε θα κ΄νω πλήρη ναφορά λά επιλεκτικά αυτα που γουσταρα περισσότερο...
στο 59 η Ελένη? με πιασιματάκια και ωραίο στητό και κολαρακι...κάνει ισπανικό αφιβόλλου ποιότηητας
στο 82 η μικρή κοκκινομάλλα με το ατέλειωτο την εχω δοκιμασει παλιοτερα
στο 67 το μαράκι το οποίο είνα άστηθο αλλα λεει οτι κ΄νεει ισπανικό. επισης κανι ακαπτο.
στο 92α ενα τρελό μωρο με ωραιότατο σωματάκι τέλεα στημένο. ωραία γιαισπαν. και κάνει και ακαπτο΄
στο 71 η πολωνεζ βίκυ με ωραία πισιματάκια
Φωκαίας 25α η τζούλια . δεν ξρωαν προκεται γι την περιβωητη τζουλια που λετε αλλα η 2τσα ελεγε οτι δουλευεσε ενα στουντιο και οτι ειναι επαγγελματιασ. φαινοταν ομως η κοπελα οτι ιναι ατερι καιι το κατεχει το αθλημα.
τέλος κατ΄ληξα στη φωκαίας 17α όπου και κατέθεσα στο ξαθό μωρό εξ ...ιταλίας..μικρό βυζάκι 2άρι αλλά τέλεια δσκολεύτηκε λίγο αλλα τελικά με άφησε ν της β΄λω .. το μόνο κακό οτι β΄ζει πολύ κρέμα. ΄λα τα λεφ΄όταν τη γύρισα τα 4 και απολ΄μβαν τη θέα τς τεράστιας κωλάρας της. άδειασα μέχρι και ην τελευταιασταγόνα. επίσης κάει ακαποτο και 69 οου ν το τιμησα
στο 59 η Ελένη? με πιασιματάκια και ωραίο στητό και κολαρακι...κάνει ισπανικό αφιβόλλου ποιότηητας
στο 82 η μικρή κοκκινομάλλα με το ατέλειωτο την εχω δοκιμασει παλιοτερα
στο 67 το μαράκι το οποίο είνα άστηθο αλλα λεει οτι κ΄νεει ισπανικό. επισης κανι ακαπτο.
στο 92α ενα τρελό μωρο με ωραιότατο σωματάκι τέλεα στημένο. ωραία γιαισπαν. και κάνει και ακαπτο΄
στο 71 η πολωνεζ βίκυ με ωραία πισιματάκια
Φωκαίας 25α η τζούλια . δεν ξρωαν προκεται γι την περιβωητη τζουλια που λετε αλλα η 2τσα ελεγε οτι δουλευεσε ενα στουντιο και οτι ειναι επαγγελματιασ. φαινοταν ομως η κοπελα οτι ιναι ατερι καιι το κατεχει το αθλημα.
τέλος κατ΄ληξα στη φωκαίας 17α όπου και κατέθεσα στο ξαθό μωρό εξ ...ιταλίας..μικρό βυζάκι 2άρι αλλά τέλεια δσκολεύτηκε λίγο αλλα τελικά με άφησε ν της β΄λω .. το μόνο κακό οτι β΄ζει πολύ κρέμα. ΄λα τα λεφ΄όταν τη γύρισα τα 4 και απολ΄μβαν τη θέα τς τεράστιας κωλάρας της. άδειασα μέχρι και ην τελευταιασταγόνα. επίσης κάει ακαποτο και 69 οου ν το τιμησα
αν δεν περασεις σε περναει πριονοκορδελα αν περασεις μεσα στην γλυκα ειναι.την αλλη φορα πασατεμπο μου εδωσεΚαλά εκει δεν πλησιαζω συχνα...
Ειδικά στο κατω η τσατσα εχει δολοφονικο βλεμμα και ειναι ετοιμη για ''στολισμα''!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
η συγκεκριμενη παιζει στην αετοφωλια τουλαχιστον απο τον οκτωβριο...
μεταμεσονυχτια την ειχα πετυχει μαζι με μια αλλη που δινανε παρτουζα.
Πολυ αδυνατη για τα γουστα μου... αυτηνης αμα της τονε χωσεις θα την κοψεις
στα 2
Καμια σχεση με το μελαχροινο γκομενακι που σου ειχα προτεινει
στην Λιοσιων πανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις