baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
για την μελαχροινη λες με το διχτυωτο κορμακιKαινούριο δυνατό μωρό τώρα στο Φωκ.22 άνω..επιτέλους λίγη ανανέωση στη μεταμεσονύχτια
για την μελαχροινη λες με το διχτυωτο κορμακιKαινούριο δυνατό μωρό τώρα στο Φωκ.22 άνω..επιτέλους λίγη ανανέωση στη μεταμεσονύχτια
Στην δουσμανη πλατεια αττικης ιμιυπογειο κουδουνι "μηρελα" μια νεα παρουσια παιδια ανακαλυψα με υπηρεσιες στουντιου αλλα οικονομικης τιμης μονο 20 εικοσι εθρω απο 10 το πρωι εως 10 τ ο βραδυ πρεπει να τιμηθει
η ίδια είναι..Η Αναστασια στο Διδυμου 16 ειναι η ιδια που παει και στο Καλυμνου 48 ?
Γιατι μια ειναι πρωινη και μια η τσατσα λεει στη Διδυμου οτι δεν ξερει ...
Ναι ρε παίχτη αυτή.Τι ξέρεις για το μωρό?Δεν την έχω ξαναδει-νομίζω-στη περιοχή και είναι πολυ καλό μουνάκι.για την μελαχροινη λες με το διχτυωτο κορμακι
δεν γνωριζω τιποτα περισοτερο απο οτι ειδες και εσυ εκτος του οτι την εχω πετυχει και στο κατω συν οτι κανει παρτουζα με την απο κατω αν θελεις οπως ειπε η τσατσα.Ναι ρε παίχτη αυτή.Τι ξέρεις για το μωρό?Δεν την έχω ξαναδει-νομίζω-στη περιοχή και είναι πολυ καλό μουνάκι.
Δε τη πηρα γιατι: 1)Ειχα ρίξει τεμάχιο στην Αννούλα του 84 και
2)Το μώρο φόραγε το διχτυωτό που συνηθως τα κοριτσια το φοράνε για να μη
τα πολυπιάνεις μαζι με ενα στριγκάκι με τρύπα μπροστά για να μην αναγκάζεται να το βγάζει >
Βάλε οτι ηταν και λιγο μαγγιά κλανιά στο σαλόνι ..αναμφισβητητα όμως ωραίο μουνί
Κοιτα να δεις που δε μπορώ να θυμηθώ ποιά δούλευε χθες στο κάτωδεν γνωριζω τιποτα περισοτερο απο οτι ειδες και εσυ εκτος του οτι την εχω πετυχει και στο κατω συν οτι κανει παρτουζα με την απο κατω αν θελεις οπως ειπε η τσατσα.
κατω ηταν η κοντουλα με το μικρο βυζακι νομιζω αλεξια τη λενεΚοιτα να δεις που δε μπορώ να θυμηθώ ποιά δούλευε χθες στο κάτω
Αnyway πάντως είναι φινο καυλοράπανο και θα τιμηθεί λίαν συντόμως αν και εφόσον τη διατηρήσουν στη θέση της και δε μας φέρουν πάλι τη θρυλική οδοντογλυφίδα
Σωστόςςςς Αυτό το μικρόκαμωμενο παρόλο που άλλαξε και κουπ δε μπορώ ποτέ να το θυμηθώκατω ηταν η κοντουλα με το μικρο βυζακι νομιζω αλεξια τη λενε
μετρια περιπτωση η αλεξια.εχει δοκιμαστει και με δυσκολια επιασε την βαση.συνηθως δουλευει μαζι με μια αλλη μελαχρινη που ειναι χειροτερηκατω ηταν η κοντουλα με το μικρο βυζακι νομιζω αλεξια τη λενε
Μάγκες μάλλον για τη Ρωξάνα μιλάτε από τη Μολδαβία που κάνεις και παρτούζες με το άλλο 19 χρονο πιπίνι την Αλεξία. Τις έχω πάρει και τις δύο ξεχωριστά όμως (βλέπε παλιά κριτική). Και τα δύο είναι ωραία μουνάκια, το θερμόαιμο όμως είναι η Αλεξία.Ναι ρε παίχτη αυτή.Τι ξέρεις για το μωρό?Δεν την έχω ξαναδει-νομίζω-στη περιοχή και είναι πολυ καλό μουνάκι.
Δε τη πηρα γιατι: 1)Ειχα ρίξει τεμάχιο στην Αννούλα του 84 και
2)Το μώρο φόραγε το διχτυωτό που συνηθως τα κοριτσια το φοράνε για να μη
τα πολυπιάνεις μαζι με ενα στριγκάκι με τρύπα μπροστά για να μην αναγκάζεται να το βγάζει >
Βάλε οτι ηταν και λιγο μαγγιά κλανιά στο σαλόνι ..αναμφισβητητα όμως ωραίο μουνί
Που την έχεις πάρει?Στο 22 δε βρίσκω κριτική σου..για ρίξε κάνα λινκ αν μπορεις για να μελετήσω τα της μικράς ;)Μάγκες μάλλον για τη Ρωξάνα μιλάτε από τη Μολδαβία που κάνεις και παρτούζες με το άλλο 19 χρονο πιπίνι την Αλεξία. Τις έχω πάρει και τις δύο ξεχωριστά όμως (βλέπε παλιά κριτική). Και τα δύο είναι ωραία μουνάκια, το θερμόαιμο όμως είναι η Αλεξία.
Θεσμικός συναγωνιστής ανέφερε Σ.Μ.Ν.Φυλής 86 άνω-Μαριλένα από Φυλής 54άνω, 71άνω, 69κάτω.Ακάποτο.Προσοχή εδώ
παντα εγκυρες οι ενημερωσεις σου φιλε jockerx.τι εννοεις προσοχη εδω για το 86 α και την μαριλενα?
καλα κανεις και ενημερωνεις για τετοιες καταστασεις αλλα σε μερικους τα θελει ο κωλος τους.λεμε οχι σε ΑΚΑΠΟΤΑ και λοιπες αυτοχειριες.οσο για το 59 αν σε βγαλει ο δρομος δεν χανεις τιποτα να ανεβεις για μια "γνωριμια"Θεσμικός συναγωνιστής ανέφερε Σ.Μ.Ν.
Ώστε νέο αίμα στο Φυλής 59...
Διάβασε εδώ φίλε poppop για Ρωξάνα/Αλεξία. H Ρωξάνη είναι στο Φ92Α και Φωκαίας 22 επάνω κάτω. Την έχω πάρει και στα δύο μπουρδέλα. Την Αλεξία την έχω πάρει στο Φ92A. Η Αλεξία με σκουλαρίκι στο φρύδι και μικρό βυζάκι είναι πιο καυλιάρα με ανοικτή κωλοσουφρίτσα, μόνο χάϊδεμα. Δεν ξέρω βέβαια αν το δίνει και από πίσω, μάλλον όχι.Xθες βράδυ έκανα τσάρκα στη Φυλής στις 23:00 περίπου. Απ΄ ότι φάνηκε η περιοχή μαστίζεται από αναδουλειές. Πολλά πακιστάνια αλμπάνια και αράπια κυκλοφορούσουν και από εκδιδόμενο υλικό όχι τίποτα σπουδαίο, αρκετά μπάζα (χοντρές άσχημες και μιλφ). Κατέληξα στη Φυλής 92Α νομίζω ημιυπόγειο (το πρώτο μπουρδέλο δίπλα ακριβώς από το πάρκινγ αυτοκινήτων) και στην αλλαγή βάρδιας. Μέσα ήμουν μόνος μου και μόλις είχε πιάσει δουλειά ένα αδύνατο μικροκαμομένο κορίτσι ονόματι Ροξανα ισχυριζόμενη ότι είναι μολδαβή αλλά μίλαγε άπταιστα ρώσσικα (κατάλοιπο του σοβιετικού καθεστώτος). Μιας και ήμουν μόνος μέσα στο σαλόνι άρχισε να μου βάζει χέρι και ανταπέδωσα. Μπήκα μέσα σε σχετικά καθαρό δωμάτιο και σύντομα ήρθε και αυτή. Αρκετά θερμή με βαθιά πίπα και πάντα με προφύλαξη. Ιεραποστολικό και μιας και το είχε πολύ στενό λόγω σωματότυπου ήταν σκέτη απόλαυση. Για 20 ευρόπουλα το συνιστώ. Στο ίδιο δέλο έχω πάρει και τη φίλη της την Αλεξία ή οποία είναι αλιθηνό αστέρι γύρω στα 19-20 και αρκετά θερμόαιμο. Έγιναν και επισόδια χθες βράδυ εκεί στην Αχαρνών με ομάδες πακιστανοαφγανών μεταξύ τους χρησιμοποιόντας ρόπαλα και λοστούς. Πρέπει να τους μαζέψουν όλους αυτούς να τους στείλουν σε κανένα ξερονήσι για να βοσκίσουν γιατί έχουν αποθρασυνθεί πολύ και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο κέντρο
Διάβασε εδώ φίλε poppop για Ρωξάνα/Αλεξία